baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.914
- Πόντοι
- 6.035
εχεις προσφορα στο αλλο θρεντΠες ότι κάνεις πλάκα.![]()
εχεις προσφορα στο αλλο θρεντΠες ότι κάνεις πλάκα.![]()
οχιΠες ότι κάνεις πλάκα.![]()
Οταν ακουs γυναικα να μιλαει η κλαξον στο δρομο....νασαι ανηπερεαστοsναι αλλα νευριαζω![]()
σωστος εισαι αλλα δυστυχως ειναι και λαλιστατες και στον πραγματικο κοσμοστο νετ οι ανώνυμες ελλεηνίδες είναι λαλίστατες ;)
η φιλια μεταξυ αντρα γυναικα ειναι υπαρκτη οσο υπαρκτός ειναι ο αγιος βασιλης![]()
το γραφω και στο βιβλιο μου σελιδα 332 παραγραφος βου, "γαμησε και μη ερευνα"![]()
σωστος εισαι αλλα δυστυχως ειναι και λαλιστατες και στον πραγματικο κοσμο![]()
στο νετ οι ανώνυμες ελλεηνίδες είναι λαλίστατες ;)
εσυδεν μπορεί να είμαστε και οι δύο σωστοί διάλεξε ή αυτή ή εγώ![]()
πιπα κωλο μπορω να σε παω τωρα αλλα εχεις χαρη
η μεση καριολα .. ωραιος οροςΣωστή. Η φιλία εμπεριέχει τις έννοιες της εμπιστοσύνης, αλληλεγγύης, αλτρουισμού, αυτοθυσίας, ντομπροσύνης, αλληλοσεβασμού και στη δόμηση σχέσης με μη ανταλλακτικό και επι χρήμασι χαρακτήρα καθώς και λοιπές άγνωστες έννοιες στη μέση καργιόλα.
πιπα κωλο μπορω να σε παω τωρα αλλα εχεις χαρη
Εσυ ναι.......αλλα μεταξυ μαs , η αλλη ειναι αναγκη να το μαθει???δεν μπορεί να είμαστε και οι δύο σωστοί διάλεξε ή αυτή ή εγώ![]()
μην σφίγγεσαι δεν θέλω χάρες ;)
Εσυ ναι.......αλλα μεταξυ μαs , η αλλη ειναι αναγκη να το μαθει???
παπαριδη σε συμπαθω και δεν σου χωνομαι οπως θα πρεπε. Κανονικα θα σε ετρωγε η μαυρη γης..και βλαξ δεν το κανω για σενα αλλα για μενα που δεν σε κοβω κομματακια σαν χαρτοπετσετακι ;)
ρε μαλακα βατραχομελο ποτιζεις και δεν σε πανε γαμιωντας;δεν έχω κάνει κάτι που μπορεί να με εκθέσει αλλά ακόμα κι αν δεν θυμάμαι σωστά δεν έχω πρόβλημα είμαι νικ![]()
και συ 332 σελιδες για το αυτονοητο
ρε μαλακα βατραχομελο ποτιζεις και δεν σε πανε γαμιωντας;![]()