Νέα

Θέλετε να γαμήσετε την έριναλ.......

• Μέλος που άνοιξε το νήμα LION7
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 103K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

θέλετε να γαμησετε την εριναλ στο ξύλο;

• Μαύρη θέλω να την κάνω

Ψήφοι: 85 17,0%
  • Όχι, λυπάμαι το χέρι μου

Ψήφοι: 39 7,8%
  • Δεν ξέρω- δε δέρνω

Ψήφοι: 44 8,8%
  • Ποια είναι η έριναλ;

Ψήφοι: 331 66,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    499

deuka75

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2011
Κριτικές
16
Like
123
Πόντοι
356
η φιλια μεταξυ αντρα γυναικα ειναι  υπαρκτη οσο υπαρκτός ειναι ο αγιος βασιλης  :tits2:

Σωστή.  Η φιλία εμπεριέχει τις έννοιες της εμπιστοσύνης, αλληλεγγύης, αλτρουισμού, αυτοθυσίας, ντομπροσύνης, αλληλοσεβασμού και στη δόμηση σχέσης με μη ανταλλακτικό και επι χρήμασι χαρακτήρα καθώς και λοιπές άγνωστες έννοιες στη μέση καριόλα.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
Σωστή.  Η φιλία εμπεριέχει τις έννοιες της εμπιστοσύνης, αλληλεγγύης, αλτρουισμού, αυτοθυσίας, ντομπροσύνης, αλληλοσεβασμού και στη δόμηση σχέσης με μη ανταλλακτικό και επι χρήμασι χαρακτήρα καθώς και λοιπές άγνωστες έννοιες στη μέση καργιόλα.
η μεση καριολα .. ωραιος ορος  :2funny:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
μην σφίγγεσαι δεν θέλω χάρες ;)

παπαριδη σε συμπαθω και δεν σου χωνομαι οπως θα πρεπε. Κανονικα θα σε ετρωγε η μαυρη γης.. :grin:  και βλαξ δεν το κανω για σενα αλλα για μενα που δεν σε κοβω κομματακια σαν χαρτοπετσετακι  ;)

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
παπαριδη σε συμπαθω και δεν σου χωνομαι οπως θα πρεπε. Κανονικα θα σε ετρωγε η μαυρη γης.. :grin:  και βλαξ δεν το κανω για σενα αλλα για μενα που δεν σε κοβω κομματακια σαν χαρτοπετσετακι  ;)

δεν έχω κάνει κάτι που μπορεί να με εκθέσει αλλά ακόμα κι αν δεν θυμάμαι σωστά δεν έχω πρόβλημα είμαι νικ :)

CCSS13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2009
Like
4
Πόντοι
166
δεν έχω κάνει κάτι που μπορεί να με εκθέσει αλλά ακόμα κι αν δεν θυμάμαι σωστά δεν έχω πρόβλημα είμαι νικ :)
ρε μαλακα βατραχομελο ποτιζεις και δεν σε πανε γαμιωντας; :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom