ektor lopez
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2008
- Like
- 53
- Πόντοι
- 366
είναι βρωμιάρα των εξαρχείων ....
θες να μας πεις ότι τη γαμάς ;;;;;
οχι ειναι ασχημη
Τύπε, αν βρεθείς στο κρεβάτι με αριστερή αγωνίστρια, σου εγγυώμαι ότι θα κουνιούνται και τα φωτιστικά στο ταβάνι. ;)
Τύπε, αν βρεθείς στο κρεβάτι με αριστερή αγωνίστρια, σου εγγυώμαι ότι θα κουνιούνται και τα φωτιστικά στο ταβάνι.
Μετανιωμενη που πηγε μαζι σου;Είχα βρεθεί με μετανιωμένη (πρώην).
Το χειρότερο πήδημα της ζωής μου ήταν.
Είχα βρεθεί με μετανιωμένη (πρώην).
Το χειρότερο πήδημα της ζωής μου ήταν.
τις αναρχοαπλυτες τις γαμας απαξιωτικα δεν τους κανεις γλυκο ερωτα
Αυτή είναι και η μαγεία.
Δυνατό πήδημα μέσα σε φοιτητική γκαρσονιέρα-αχούρι με αφίσες του Τσε στον τοίχο, σκόρπια βιβλία, προκηρύξεις της ΠΚΣ εδώ και εκεί.
Με αριστερές κάνεις ότι βρωμιά γουστάρεις.![]()
Αυτή είναι και η μαγεία.
Δυνατό πήδημα μέσα σε φοιτητική γκαρσονιέρα-αχούρι με αφίσες του Τσε στον τοίχο, σκόρπια βιβλία, προκηρύξεις της ΠΚΣ εδώ και εκεί.
Με αριστερές κάνεις ότι βρωμιά γουστάρεις.![]()
Μετανιωμενη που πηγε μαζι σου;![]()
Ναι , φορούσε όμως μπότες μπουρνάζου, μίνι ΦΟΥΣΤΑ
και κρατούσε και δερμάτινη τσάντα πλέον.
Έμοιαζε δηλαδή με γυναίκα.
Αλλά ήταν κομοδίνο , αν και σώμα αλόγας.
Μου είπε ότι ήταν αριστερή,
όταν είδε μία σημαιούλα στο φοιτητικό διαμέρισμά μου,
στην πλατεία αττικής , το 2001
(το είχα για να πηγαίνω με τα πόδια φυλής και kissos
πλατεία αττικής).
![]()
την έριναλ δεν ξέρω, δεν εκφέρω γνώμη.Βρωμιάρα τύπου Έριναλ , με χασικλήδες πούστηδες του συναφιού της ...
![]()
την έριναλ δεν ξέρω, δεν εκφέρω γνώμη.
πάντως η πλειοψηφία από εμπειρίες έχω να πω ότι οι συγκεκριμένες(σαν την εικονιζόμενη) δεν είναι σνομπ αλλά σου ζαλίζουν τα αρχίδια με τα πολιτικά και τις αντικαπιταλιστικές μαλακίες που πιστεύουν αλλά ποτέ δεν τις ακολουθούν.
από την άλλη πλευρά οι μη μου άπτου δεξιογκόμενες, που δε σου μιλάνε άμα δεν είσαι με το λουστρίνι.
ανέκαθεν θεωρούσα τις συνδικαλογκόμενες, ενεργές ή μη, συσκευές ηδονής για τους παραταξιακούς(έπιασα το φοιτηταριό λόγω φωτογραφίας) και μόνο και υποπροιόντα αναπαραγωγής.
στις υπόλοιπες ( οι οποίες έχουν πιο ορθολογιστική άποψη για τα πολιτικά και λοιπά θέματα) αποφεύγω όπως ο διάολος το λιβάνι τις γίδες, δηλαδή τις φυτοφάγες οι οποίες έχουν ένα κάρο προβλήματα, οι περισσότερες σιδηροπενία αλλά αραδειάζουν ένα κάρο παπαριές γιατι δεν πρέπει να τρώμε κρεας.
δηλαδή ρε πούστη έχει γίνει τόσο σκατά η κοινωνία που ούτε γκόμενα δεν μπορείς να βρεις πλέον να μην κουβαλάει κάποιο σύνδρομο της κοινωνίας.
φίλε σε πληροφορώ στη γενεύη έχω βρει γκόμενα από τη γερμανία και λιώνω για πάρτη της, γι' αυτό το λόγο, δεν την νοιάζει το φέισμπουκ, δεν την νοιάζει το κλαμπάκι, δεν την νοιάζει αν θα βάλει το ακριβό το ρούχο με την μάρκα φάτσα φόρα ή οτιδήποτε άλλο τέτοιο.φύγε επαρχία εκεί θα βρείς απλά κορίτσα
βγήκανε πολλές έξω ε;Ρε τσολιά, τελικά δεν κατάλαβα, ποιες προτιμάς;![]()
φίλε σε πληροφορώ στη γενεύη έχω βρει γκόμενα από τη γερμανία και λιώνω για πάρτη της, γι' αυτό το λόγο, δεν την νοιάζει το φέισμπουκ, δεν την νοιάζει το κλαμπάκι, δεν την νοιάζει αν θα βάλει το ακριβό το ρούχο με την μάρκα φάτσα φόρα ή οτιδήποτε άλλο τέτοιο.
αν πω ότι σήμερα δεν τρώμε γιατί έτσι, με κοιτάει στα μάτια και χορταίνει, τέτοια μου κάνει και γίνομαι χαλί για πάρτη της![]()
στη γενεύη ναι, πρακτικά στο meyrinσόρρυ γιατί δεν κατάλαβα:
τώρα είσαι Γενεύη, καψούρης με προσγειωμένη Ελβετίδα και μπαίνεις για να γράψεις στο μπου;
θες ν αρχίσω Χριστοπαναγίες βραδιάτικα;![]()
στη γενεύη ναι, πρακτικά στο meyrin
γερμανίδα παρακαλώ, όχι ότι κι ότι.
βασικά είμαι στο γραφείο ακόμα, έχω παρουσίαση τη δευτέρα και τρέχω.
όπου να 'ναι την κάνω για το σπίτι.
δυστυχως αυτο ειναι το μοναδικο μου μεινεκτημα..έχει μεγάλα βυζιά αυτή η Erinal??