Νέα

Θέλετε να γαμήσετε την έριναλ.......

• Μέλος που άνοιξε το νήμα LION7
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 103K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

θέλετε να γαμησετε την εριναλ στο ξύλο;

• Μαύρη θέλω να την κάνω

Ψήφοι: 85 17,0%
  • Όχι, λυπάμαι το χέρι μου

Ψήφοι: 39 7,8%
  • Δεν ξέρω- δε δέρνω

Ψήφοι: 44 8,8%
  • Ποια είναι η έριναλ;

Ψήφοι: 331 66,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    499

bestman69

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2009
Like
12
Πόντοι
16
είναι βρωμιάρα των εξαρχείων ....
θες να μας πεις ότι τη γαμάς ;;;;;

Τύπε, αν βρεθείς στο κρεβάτι με αριστερή αγωνίστρια, σου εγγυώμαι ότι θα κουνιούνται και τα φωτιστικά στο ταβάνι.  ;)

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Τύπε, αν βρεθείς στο κρεβάτι με αριστερή αγωνίστρια, σου εγγυώμαι ότι θα κουνιούνται και τα φωτιστικά στο ταβάνι.  ;)

λογικο το βρισκω. θα φρικαρει το φαντασμα του παππου του

bestman69

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2009
Like
12
Πόντοι
16
τις αναρχοαπλυτες τις γαμας απαξιωτικα δεν τους κανεις γλυκο ερωτα

Αυτή είναι και η μαγεία.
Δυνατό πήδημα μέσα σε φοιτητική γκαρσονιέρα-αχούρι με αφίσες του Τσε στον τοίχο, σκόρπια βιβλία, προκηρύξεις της ΠΚΣ εδώ και εκεί.
Με αριστερές κάνεις ότι βρωμιά γουστάρεις.  :rockon:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Αυτή είναι και η μαγεία.
Δυνατό πήδημα μέσα σε φοιτητική γκαρσονιέρα-αχούρι με αφίσες του Τσε στον τοίχο, σκόρπια βιβλία, προκηρύξεις της ΠΚΣ εδώ και εκεί.

τις ριχνεις και ενα κατουρημα στο τελος να καθαρισει η ουρηθρα απο τα καταλοιπα.

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
Αυτή είναι και η μαγεία.

Στο Αμστερνταμ η στο Παρισι μπορει....στην Ελλαδα ολες το ιδιο κομοδινα ειναι...

Επισκέπτης
Μετανιωμενη που πηγε μαζι σου; :think:

Ναι , φορούσε όμως μπότες μπουρνάζου, μίνι ΦΟΥΣΤΑ
και κρατούσε και δερμάτινη τσάντα  πλέον.
Έμοιαζε δηλαδή με γυναίκα.

Αλλά ήταν κομοδίνο , αν και σώμα αλόγας.

Μου είπε ότι ήταν αριστερή,
όταν είδε μία σημαιούλα στο φοιτητικό διαμέρισμά μου,
στην πλατεία αττικής , το 2001
(το είχα για να πηγαίνω με τα πόδια φυλής και kissos
πλατεία αττικής).
ss_totenkopf_division_flag_by_themistrunsred-d597a24.jpg

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.544
Πόντοι
566
Ναι , φορούσε όμως μπότες μπουρνάζου, μίνι ΦΟΥΣΤΑ
και κρατούσε και δερμάτινη τσάντα  πλέον.
Έμοιαζε δηλαδή με γυναίκα.

Αλλά ήταν κομοδίνο , αν και σώμα αλόγας.

Μου είπε ότι ήταν αριστερή,
όταν είδε μία σημαιούλα στο φοιτητικό διαμέρισμά μου,
στην πλατεία αττικής , το 2001
(το είχα για να πηγαίνω με τα πόδια φυλής και kissos
πλατεία αττικής).
ss_totenkopf_division_flag_by_themistrunsred-d597a24.jpg

Ελα λακη στη ψηφοφορία, αν παρεις πρωτιά κτυπάς πάπια!!!
:rockon:

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
Βρωμιάρα τύπου Έριναλ , με χασικλήδες πούστηδες του συναφιού της ...

PHASMA_MATHITES_SASA17_high.jpg
την έριναλ δεν ξέρω, δεν εκφέρω γνώμη.
πάντως η πλειοψηφία από εμπειρίες έχω να πω ότι οι συγκεκριμένες(σαν την εικονιζόμενη) δεν είναι σνομπ (γι' αυτό και το κάθε λιμοτάγαρο/παλιολέσι που τις περιτριγυρίζει έχει πιθανότητες καρφώματος παρόλο που είναι σαν νεάντερταλ) αλλά σου ζαλίζουν τα αρχίδια με τα πολιτικά και τις αντικαπιταλιστικές μαλακίες που πιστεύουν αλλά ποτέ δεν τις ακολουθούν.
από την άλλη πλευρά οι μη μου άπτου δεξιογκόμενες, που δε σου μιλάνε άμα δεν είσαι με το λουστρίνι(αυτές τις πηδάνε κάτι φλώροι με λιγδομένες μέχρι και τις πούτσες από το μπριγιόλ). με χλεχλέδες κυκλοφορούν, κάτι τύπους που άμα του αφήσεις νύχτα σε κανένα δάσος πάνω στην πίνδο το πρώτο πράγμα επιβίωσης που θα κάνουν είναι να βγάλουν το σμαρτφόουν να δουν αν έχει wifi.
ανέκαθεν θεωρούσα τις συνδικαλογκόμενες, ενεργές ή μη(καταχωρημένες στα μητρώα δε),απλά συσκευές ηδονής για τους παραταξιακούς(έπιασα το φοιτηταριό λόγω φωτογραφίας) και μόνο και υποπροιόντα αναπαραγωγής(τυχερός ο μαλάκας που θα πάρει τη δημόσια τουαλέτα της πασπ/δαπ/ραπ/γκαπ/γκουπ κ.ο.κ.).
στις υπόλοιπες ( οι οποίες έχουν πιο ορθολογιστική άποψη για τα πολιτικά και λοιπά θέματα) αποφεύγω όπως ο διάολος το λιβάνι τις γίδες, δηλαδή τις φυτοφάγες οι οποίες έχουν ένα κάρο προβλήματα, οι περισσότερες σιδηροπενία αλλά αραδειάζουν ένα κάρο παπαριές γιατι δεν πρέπει να τρώμε κρεας.

δηλαδή ρε πούστη έχει γίνει τόσο σκατά η κοινωνία που ούτε γκόμενα δεν μπορείς να βρεις πλέον να μην κουβαλάει κάποιο σύνδρομο της κοινωνίας.

Επισκέπτης
την έριναλ δεν ξέρω, δεν εκφέρω γνώμη.
πάντως η πλειοψηφία από εμπειρίες έχω να πω ότι οι συγκεκριμένες(σαν την εικονιζόμενη) δεν είναι σνομπ αλλά σου ζαλίζουν τα αρχίδια με τα πολιτικά και τις αντικαπιταλιστικές μαλακίες που πιστεύουν αλλά ποτέ δεν τις ακολουθούν.
από την άλλη πλευρά οι μη μου άπτου δεξιογκόμενες, που δε σου μιλάνε άμα δεν είσαι με το λουστρίνι.
ανέκαθεν θεωρούσα τις συνδικαλογκόμενες, ενεργές ή μη, συσκευές ηδονής για τους παραταξιακούς(έπιασα το φοιτηταριό λόγω φωτογραφίας) και μόνο και υποπροιόντα αναπαραγωγής.
στις υπόλοιπες ( οι οποίες έχουν πιο ορθολογιστική άποψη για τα πολιτικά και λοιπά θέματα) αποφεύγω όπως ο διάολος το λιβάνι τις γίδες, δηλαδή τις φυτοφάγες οι οποίες έχουν ένα κάρο προβλήματα, οι περισσότερες σιδηροπενία αλλά αραδειάζουν ένα κάρο παπαριές γιατι δεν πρέπει να τρώμε κρεας.

δηλαδή ρε πούστη έχει γίνει τόσο σκατά η κοινωνία που ούτε γκόμενα δεν μπορείς να βρεις πλέον να μην κουβαλάει κάποιο σύνδρομο της κοινωνίας.

φύγε επαρχία εκεί θα βρείς απλά κορίτσα

OP
OP
LION7

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.344
Πόντοι
8.645
Ρε τσολιά, τελικά δεν κατάλαβα, ποιες προτιμάς; :grin:

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
φύγε επαρχία εκεί θα βρείς απλά κορίτσα
φίλε σε πληροφορώ στη γενεύη έχω βρει γκόμενα από τη γερμανία και λιώνω για πάρτη της, γι' αυτό το λόγο, δεν την νοιάζει το φέισμπουκ, δεν την νοιάζει το κλαμπάκι, δεν την νοιάζει αν θα βάλει το ακριβό το ρούχο με την μάρκα φάτσα φόρα ή οτιδήποτε άλλο τέτοιο.
αν πω ότι σήμερα δεν τρώμε γιατί έτσι, με κοιτάει στα μάτια και χορταίνει, τέτοια μου κάνει και γίνομαι χαλί για πάρτη της :grin:

Επισκέπτης
φίλε σε πληροφορώ στη γενεύη έχω βρει γκόμενα από τη γερμανία και λιώνω για πάρτη της, γι' αυτό το λόγο, δεν την νοιάζει το φέισμπουκ, δεν την νοιάζει το κλαμπάκι, δεν την νοιάζει αν θα βάλει το ακριβό το ρούχο με την μάρκα φάτσα φόρα ή οτιδήποτε άλλο τέτοιο.
αν πω ότι σήμερα δεν τρώμε γιατί έτσι, με κοιτάει στα μάτια και χορταίνει, τέτοια μου κάνει και γίνομαι χαλί για πάρτη της :grin:

σόρρυ γιατί δεν κατάλαβα:

τώρα είσαι Γενεύη, καψούρης με προσγειωμένη Ελβετίδα και μπαίνεις για να γράψεις στο μπου;

θες ν αρχίσω Χριστοπαναγίες βραδιάτικα;  :think:

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
σόρρυ γιατί δεν κατάλαβα:

τώρα είσαι Γενεύη, καψούρης με προσγειωμένη Ελβετίδα και μπαίνεις για να γράψεις στο μπου;

θες ν αρχίσω Χριστοπαναγίες βραδιάτικα;  :think:
στη γενεύη ναι, πρακτικά στο meyrin
γερμανίδα παρακαλώ, όχι ότι κι ότι.
βασικά είμαι στο γραφείο ακόμα, έχω παρουσίαση τη δευτέρα και τρέχω.
όπου να 'ναι την κάνω για το σπίτι.

Επισκέπτης
στη γενεύη ναι, πρακτικά στο meyrin
γερμανίδα παρακαλώ, όχι ότι κι ότι.
βασικά είμαι στο γραφείο ακόμα, έχω παρουσίαση τη δευτέρα και τρέχω.
όπου να 'ναι την κάνω για το σπίτι.

ρε κουφαλάκι τι κάνεις εκεί απάνου; ντοκτορά κι έτσ;

και βρήκες και μουνί πολυτελείας με ηθική και ασχολείσαι ακόμη με μας;

άμα είναι έτσι και το μάθω και σε ξαναδώ εδώ μέσα αλλίμονό σου  :s&m_2:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom