Επισκέπτης
Μία η άλλη ήταν διότι είχε ήδη σημαιοστολισμό.
Ήταν 25η Μαρτίου.
A μα'στα.
Στο άγημα του Μπούκουρα ήσουν??
Μία η άλλη ήταν διότι είχε ήδη σημαιοστολισμό.
Ήταν 25η Μαρτίου.
το κρυωμα με εχει λιανισει αν δεν περασει και σημερα θα παω σε γιατρο, μηπως ξερετε κανα γιατρο κουκλι να παω ;
Γαμα τους γιατρους. Τρωγε 2 πορτοκαλια καθε πρωι, φτιαξε μια κρεατοσουπα και το βραδι πιες μια κουπα ζεστο σχεδον καυτο κρασι. Και πετα το κωλοτσιγαρο.
Εχω να παω σε γιατρο απο παιδακι. Η μονο γιατρος που επισκεπτομε ειναι η οδοντιατρος.
ξέρω να παίρνω την πίεση και να κάνω ενέσεις (όπου θες... )!
σου κάνει; φέρνω λίγο σε κουασιμόδο όμως...
ανεβαινω σε μηχανακι ρε πως να γινω καλα; δεν καπνιζω
αν εχω πνευμονια παιζει να μην εχω πυρετο;
Την Κυριακή,ναμαστε καλά ως τότε,άνοιξε ένα τρολοθέμα.να σαι καλα ερειζερ αν εχω πνευμονια παιζει να μην εχω πυρετο;
να σαι καλα ερειζερ αν εχω πνευμονια παιζει να μην εχω πυρετο;
Την Κυριακή,ναμαστε καλά ως τότε,άνοιξε ένα τρολοθέμα.
Πνευμονία χωρίς πυρετό.Σας έχει τύχει?
Εγώ σε κρίσιμη ηλικίααχαχαχαχαχαχαχααχχααχχαχαχαχαχχαχχα μην με συγχιζεις ειμαι σε κρισιμη κατάσταση
Ε, ρίξε κάτι πάνω σου.
Μην κυκλοφορείς συνέχεια έτσι..
αχαχαχαχαχαχαχααχχααχχαχαχαχαχχαχχα μην με συγχιζεις ειμαι σε κρισιμη κατάσταση
να σαι καλα ερειζερ αν εχω πνευμονια παιζει να μην εχω πυρετο;
Τη βγαζεις δεν τη βγαζεις μεχρι αυριο το βραδι. Ασε τους γιατρους ειναι πλεον αργα. Αρχισε να ψαχνεις συμβολαιογραφο για τη διαθηκη σου.
Τη βγαζεις δεν τη βγαζεις μεχρι αυριο το βραδι. Ασε τους γιατρους ειναι πλεον αργα. Αρχισε να ψαχνεις συμβολαιογραφο για τη διαθηκη σου.
Και τι διαθήκη ν'αφήσει η άπλυτη??
Σαπούνια αχρησιμοποίητα??
Σαπούνια αχρησιμοποίητα??
Ο Απόλυτος με μια ματιά , θα κανει διαγνωση γιατι ειναι και γιατρος.εχω διαθηκη την εχω βαλει στη εταζερα στο πρωτο συρταρι σε ενα ασπρο φακελο που γραφει " επεσε θανατικο", η κηδεια μου παρακαλω να γινει με μεγαλοπρεπεια στο γραφειο του απολυτου ο οποιος ειναι ιατροδικαστης αλλα και νεκροθαφτης.
να ελεγχθουν τα αιτια θανατου μου .. φοβουμαι οτι προσπαθησαν να με ξεκανουν :o
Οι γιατροί θα στα φάνε.εχω απο ληστειες σε τραπεζες ρε...