Eraser
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2008
- Like
- 4
- Πόντοι
- 16
καλα δεν ειπαμε οτι δεν ..;
σόρρυ, δεν τα προλαβαίνω και όλα. χανω και μερικά επεισόδια...
δλδ ... δεν...
καλα δεν ειπαμε οτι δεν ..;
και συ το αποτέλεσμα
σιγα θεε της μαλακιας φτυσε πρωτα το ξεχεσιμο που σου δωσα να φας κ σημερα και μετα μιλα, θα πνιγεις
βρωμα να πεις τον εγκεφαλο σου που δεν ειδε καν οτι απανταω στον αιγεα- μη χεσω, ιδιο αποβρασμα σαν και σενα, που εγραφε το λογος /λογως και φυσικα τον ειρωνευτηκα. βουρλο ορθιο γερασμενο σιχαμερο υπουλο και εμετικο. κανεις δεν φτάνει τις συντεταγμένες της αθλιοτητας σου μην ανησυχεις, εισαι το καλουπι της αηδιας.
σιγα θεε της μαλακιας φτυσε πρωτα το ξεχεσιμο που σου δωσα να φας κ σημερα και μετα μιλα, θα πνιγεις
σας εχει επηρεασει ο λακης και χεζετε ο ενας τον αλλον?βγάλε μωρή τα σκατά από το στόμα σου κοπρολάγνα...
σιγα θεε της μαλακιας
τυπε παρακολουθεις ενα τετοιο θρεντ με τοσες βρωμολοχιες? :-
Κανω διαιτα μαν και με βοηθανετυπε παρακολουθεις ενα τετοιο θρεντ με τοσες βρωμολοχιες? :-
Το δινω με ΓΙΩΤΑ μανε αυτό το λέω και εγώ...
επίσης μπορείς να τον αποκαλέσεις και πανάρχαιο μαλάκα...
δείνεις άλλο βάρος..
υγ
τραμουντάνα ιδέες δείνω δεν είμαι με κανένα,,
σόρρυ, δεν τα προλαβαίνω και όλα. χανω και μερικά επεισόδια...
δλδ ... δεν...
Το δινω με ΓΙΩΤΑ μαν
βγάλε μωρή τα σκατά από το στόμα σου κοπρολάγνα...
ποπ κορν με σοκολατα τυπεΚανω διαιτα μαν και με βοηθανε
Μην ντρεπεσαι .... παρε κι εσυ λιγα ποπ κορν
Οπως βλεπεις εχει για ολους
μιλας εσυ ρε σουργελο που πας γαμας την καθε πεταμενη και μετα πας στο σπιτι σου και τρως στο οικογενειακο τραπεζι. ουστ ρε κωλογερε, παναρχαιε δράκε της μαλακίας που λεει και ο πακιστανος εραστης χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ παλιοξεφτήλα
δεν ξερω οτι πουν οι κυριοι.. (οχι κατι ρημαδια που πεταγονται που και που φασιστικα για να μου θυμιζουν οτι με επιθυμησαν στα πολιτικα.. ) οι κυριοι γενικως που κανουν σχολια καλη ωρα.
Πίστευε και μη ερεύνα.
Η σοκολατα ειναι ακριβη μαν και εμεις ειμαστε φτωχοτεροι πλεον :-ποπ κορν με σοκολατα τυπε
να ειναι και στο κλιμα
μιλας εσυ ρε σουργελο που πας γαμας την καθε πεταμενη και μετα πας στο σπιτι σου και τρως στο οικογενειακο τραπεζι. ουστ ρε κωλογερε, παναρχαιε που λεει και ο πακιστανος εραστης χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ
Καλησπερα apolyte !!! ;) ;) ;)ποπ κορν με σοκολατα τυπε
να ειναι και στο κλιμα
καλά τώρα πέρα από την όποια πλάκα και πειράγματα που γίνονται, δεν νομίζω
ότι έχει σημασία τι λέει ο καθένας πίσω από μια οθόνη και ένα πληκτρολόγιο.
επειδή λέει κάτι... κάποιος... δεν σημαίνει πως ισχύει κιόλας...;)