Κόκκινη λυσσα
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Μαΐ 2023
- Like
- 2.497
- Πόντοι
- 441
Αν δεν τις ξεμουνιάσει , δεν έχει αξία ;)Σεμνα και φρονιμα, μην τις ξεμουνιασεις και αλλαξουν λειτουργημα!!...
Άρα να το κάνει έτσι όπως μόνο αυτός ξέρει …
Αν δεν τις ξεμουνιάσει , δεν έχει αξία ;)Σεμνα και φρονιμα, μην τις ξεμουνιασεις και αλλαξουν λειτουργημα!!...
Ωραίο αλυσιδακι.......Πρωινές καβλες ….
Που να δεις όταν γίνει σετ με το αλυσίδα κι για την κλειτορίδα …Ωραίο αλυσιδακι.......
Αναμενω..............Που να δεις όταν γίνει σετ με το αλυσίδα κι για την κλειτορίδα …
Ποιο ;;;;; ποιο;;;;Αφιερωμένο σε αυτόν που είπε ότι δεν έχει ξαναδεί κάποια να χύνει αληθινά και να μην χρησιμοποιεί gel ….
Ας γίνουμε δυοΦίλε, ναι υπάρχει. Ότι προσφέρεις παίρνεις. Αν είσαι ευγενικός και όχι primitive θα εισπράξεις ευγένεια και απόλαυση, όχι μόνο με την Κατερίνα, αλλά και με κάθε κοπέλα. Η κοπέλα είναι μια χαρά και με μεγάλη καύλα. ΕΓΏ έχω να πω ότι πέρασα πολύ όμορφα μαζί της. Από εκεί και πέρα ή αλητεία που επικρατεί εδώ, δημιουργεί οργή. Δεν αναφέρομαι προσωπικά σε εσένα, γιατί δεν σε ξέρω, αλλά μιλώ γενικότερα. Όμως απαντώ στην ερώτηση που έκανες. ΝΑΙ ΥΠΆΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ ΕΔΩ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΆΣΕΙ ΌΜΟΡΦΑ και ένας από αυτούς ειμαι και ΕΓΏ.
Εσύ τώραΔεν μπαίνω συχνά εδώ
Πόσο μάλλον δεν παίρνω θέση
Αλλά ρε μάγκες γιατί τέτοια επίθεση;
Αν δεν σας αρέσει /άρεσε κάτι προσπεράστε το και πηγαίνετε σε άλλη που πιθανόν να σας αρέσει
Με την Κατερίνα συναντηθήκαμε 3 φορές
Μια εκ των οποίων επειδή ήταν νωρίς το απόγευμα και είχαμε και οι δυο χρόνο καθίσαμε κανένα τρίωρο απολαμβάνοντας και συζήτηση μέσα στο τζακούζι
Χωρίς τρέξιμο
Χωρίς άγχος
Χωρίς να μου ζητήσει κάτι επιπλέον
Καταθέτω και την δική μου εικόνα και εμπειρία
Μιλάτε μερικοί σα να σας έχει σκοτώσει τη μάνα
Φίλε ποσώς με απασχολεί η άποψη σου , ο καθένας έχει δείξει τι είναι εδώ μέσαΕσύ τώρατύπε,
με όλα κι όλα 19 μυνήματα και όλως τυχαίως και τα 19 σε αυτό το νήμα ,
θέλεις να πάρει κάποιος στα σοβαρά την γνώμη σου ?
Ευχαριστώ για την επιβεβαίωσηΦίλε ποσώς με απασχολεί η άποψη σου , ο καθένας έχει δείξει τι είναι εδώ μέσα
4 μήνες σας παρακολουθώ και δεν έχω μιλήσει
Με το να απειλείτε ή να βρίζετε δεν μπορείτε να κλείσετε και το δικό μας το στόμα
Την καλημέρα μου
εχει και αλλους κλωνους. Παρε απόχηΕυχαριστώ για την επιβεβαίωση
Βρε καλώς το παιδί που έχει κάνει μπλοκ και δεν ασχολείται πια …..εχει και αλλους κλωνους. Παρε απόχη
Καλησπέρα και από εμένα,τελικά δεν είμαστε όλοι κλώνοι Ε;Δεν μπαίνω συχνά εδώ
Πόσο μάλλον δεν παίρνω θέση
Αλλά ρε μάγκες γιατί τέτοια επίθεση;
Αν δεν σας αρέσει /άρεσε κάτι προσπεράστε το και πηγαίνετε σε άλλη που πιθανόν να σας αρέσει
Με την Κατερίνα συναντηθήκαμε 3 φορές
Μια εκ των οποίων επειδή ήταν νωρίς το απόγευμα και είχαμε και οι δυο χρόνο καθίσαμε κανένα τρίωρο απολαμβάνοντας και συζήτηση μέσα στο τζακούζι
Χωρίς τρέξιμο
Χωρίς άγχος
Χωρίς να μου ζητήσει κάτι επιπλέον
Καταθέτω και την δική μου εικόνα και εμπειρία
Μιλάτε μερικοί σα να σας έχει σκοτώσει τη μάνα