gamawmetiskaltses
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Μαΐ 2023
- Like
- 17.261
- Πόντοι
- 2.256
Κατερίνα, με ζευγάρι πηγαίνεις;;;
Έχεις μεγάλη πλάκα....
Επειδή αντέδρασα για την ανώριμη συμπεριφορά κάποιων είμαι μουνοδουλος???
Ότι ναναι...
Για να καταλάβεις τι μπούρδα είπες η συγκεκριμένη κυρία δεν είναι καν του γούστου μου και το έγραψα κιόλας.... Δεν της έχω στείλει καν μήνυμα (μπορεί να το επιβεβαιώσει και η ίδια) ΑΛΛΑ το ότι δεν είναι του γούστου μου δεν σημαίνει ότι είναι φυσιολογικό να μπαίνω στο νήμα της και να την κράζω για το οτιδήποτε επειδή μόνο και μόνο δεν είναι του γούστου μου .
Πες την άποψη σου αλλά ώριμα και πολιτισμένα.
Υ.γ άλλος γλύφετε στο νήμα της Τζο πάντως όχι εγώ γι'αυτό άσε το ποίημα
Τζο σίγουρα παρεξηγησες τις αναφορές στο όνομα σου ... Μάλιστα την προηγούμενη φορά μαζι με την αναφορά στο όνομα σου έγραψα πώς παρόλο που δεν σε έχω συναντήσει σίγουρα αξίζεις και με το παραπάνω!Συχνά πυκνά μ αναφέρεις στο άσχετο & ψιλο ειρωνικά(και στις ανεξαρτητες κι εδω τωρα)..χωρίς να μ έχεις δει καν, αν κι ειχες εκφράσει εντονα παλιοτερα την επιθυμία σου ,προσωπικά και δημόσια.
Ξεπέρασε το όμως πια, οτι απο την αρχική επικοινωνία που είχαμε ,σε μπλοκαρα τότε..νόμιζα ότι τα είχαμε ξεκαθαρίσει, αλλα βλέπω ότι το κρατάς μανιάτικο..
..Σορυ στο κορίτσι του νήματος για την σφηνα, αλλά αν και αφήνω πολλά να πέσουν κάτω, ε κάποια στιγμή θα φτάσω στα όρια μου..
*Δεν θα μπω σε άσκοπο διάλογο αγορι,ενημερωτικά
Ακριβως επειδη ειναι φορουμ , ο καθενας λεει την αποψη του. Αντε πια , πηξαμε με τους μουνοδουλους υποτακτικους
Ουκ εν τω πολλω το ευ ( απο οικογενεια και σχολειο )Ναι ...
Είμαστε υποτακτικοί όσοι είπαμε μια θετική άποψη για την Kate ... Μας πληρώνει με δωρεάν γαμίσια ώστε να κερδίσει προβολές το νήμα της !!!! (Ελπίζω να μην το πιστέψεις > εντελώς χιουμοριστικά το είπα από την δική μου και μόνο πλευρά!)
Όμως όπως ανέφερες και εσύ : "Ο καθένας λέει την άποψή του"
Αν δεν σας αρέσει φίλτατοι η συγκεκριμένη γυναίκα, προχωρήστε παραπέρα, όλοι εσείς που κάνετε τα σχόλια σας!
Κύριοι βγάζετε κακία, θυμό κλπ μέσα από τις προτάσεις σας ! Δεν σας είπαν οι γονείς σας (ναι ! η οικογένεια είναι το πρώτο σχολείο και όχι το νηπιαγωγείο ) ότι πρέπει να σέβεστε τον καθένα και τις απόψεις του ? Αυτό λέγεται ανατροφή ! Εσείς , μάλλον πήρατε μόνο τροφή. Σανό ή κροκέτες ή μπρικέτες ?
Αν πάμε και στο σύγχρονο "politically correct" - μην κάνετε body / opinion shaming (ίσως έτσι το καταλάβετε), ο καθένας / καθεμία μπορεί να κάνει αυτοπροσδιορισμό στον εαυτό του/της !
Επίσης κατά κάποιο τρόπο να ξέρεις, πως προσβάλεις και όλους όσους έχουμε συναντήσει την κάθε γυναίκα είτε αυτή λέγεται kate είτε .... Και ξέρεις κάτι ? Εμείς είμαστε μουνόδουλοι υποτακτικοί, γιατί γράφουμε και 3-4 χαζομάρες ή εμπειρίες μας ... Εσύ, που είσαι επίσης εγγεγραμμένο μέλος σε αυτό το Φόρουμ, τι είσαι ? Πουτσόδουλος ? Απορώ πως ένας ένας πουτσόδουλος, γράφει σχετικά με γυναίκες !
Εν κατακλείδι -> Αν δεν γουστάρεις ένα νήμα ρε μάστορα - > προσπέρασέ το, το γ@@@έ@νο!
Με τα σχόλια σου απλά υποτιμάς τον χαρακτήρα σου (ακόμα και αν είσαι κρυμμένος πίσω από την ανωνυμία ενός πληκτρολογίου και μιας οθόνης) !!! O νοών νοείτω !
Φιλική συμβουλή !
Είναι συγχωνευμένο νήμα το "Κόκκινη λύσσα" και κάτι άλλα, δε θυμάμαι. Η κοπέλα είναι η πρώην redheadnympho.Πρώτη φορά περνάω από δω, είδα θέλει να με κάνει πουτάνα και νόμιζα ότι η γυναίκα θέλει να τον κάνει πουτάνα ! τύπου role play ! ΒΔΣΜ KAI ΕΤΣΙ ναούμ.....! μισελοκατια φάση.
Εμενα παντως μ αρεσει αυτο που βλεπω. Ελπιζω να μπορεσω και για ραντεβού.Καβλημερες λοιπόν
Αν σου αρεσει προχωρα!Εμενα παντως μ αρεσει αυτο που βλεπω. Ελπιζω να μπορεσω και για ραντεβού.
Μισές δουλειές !!!!!!!
Μισές δουλειές !!!!!!!
Της στέλνεις πμ;;;;Πως γίνεται να έρθουμε σε επικοινωνία μαζί της για ραντεβού;
Με ζήτησε κάποιος ;;;;;;Πως γίνεται να έρθουμε σε επικοινωνία μαζί της για ραντεβού;
Βαλε κανα βυζι