Νέα

Θεϊκές ατάκες του φόρουμ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bak14
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 88
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Φούφουτου συνέχεια...
αυτοι που ψαχνονται για μεταμοσχευση μαλλιων θελουν να δουν αλλους ασθενεις, πως ειναι μετα το χειρουργειο, και πως αναπτυσσονται οι τριχες πανω τους..

γνωρισε και εσυ καποιον που συμμετεχει ενεργα στα μυστηρια του Χριστου μας και θα παρεις μια μικρη ιδεα για το πως ερχετε η γαληνη στην ζωη

με τριχες ομως ασχολειστε

τσολια
Και το θεϊκό στο θρεντ για το θάνατο του Αγγελόπουλου
μεχρι να παει παραδεισο θα κανει 4-5 χρονια

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.771
Πόντοι
2.606

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985
Το ανοιγω για να συγκεντρωνουμε εδω ΟΛΕΣ τις κορυφαιες ατακες που δημοσιευονται στο φορουμ σε ενα θρεντ για να μην χανονται αναμεσα σε πληθος σελιδων :grin:

υγ: καλο θα ηταν να αποφευγονται ποστ με παραθεση μιας ατακας μονο για να βαλουν τα smilies : '' :2funny: :2funny: :2funny:'' για να μην μαζευονται ασκοπα πολλες απαντησεις και χανεται η μπαλα
ευχαριστω :birdman:

Ειναι το 5334242342...ο θεμα που ανοιγεται για τις ατακες που ακουγονται στο Forum!

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Ειχα λυθει στο γελιο με ενα σχολιο σε μια κριτικη (αρνητικη  - ενω οι περρισοτερες ηταν θετικες για την γκομεντιτσα)

" Πες τα ! τα ελεγα εγω απο περισι  οτι ειναι ξεπετα αλλα ολοι πηγαιναν και περνουσαν καλα τοσο καιρο "

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Ειχα λυθει στο γελιο με ενα σχολιο σε μια κριτικη (αρνητικη  - ενω οι περρισοτερες ηταν θετικες για την γκομεντιτσα)

" Πες τα ! τα ελεγα εγω απο περισι  οτι ειναι ξεπετα αλλα ολοι πηγαιναν και περνουσαν καλα τοσο καιρο "

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
:tooth:

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
KATERINA69 (ιεροδουλος) , στο θεμα : Τι κάνω τώρα

ambulance-016.gif
  πίιιιιιπαααααααααααααααα...πίιιιιιιιιιιιιιπαααααααααα(φωνή ασθενοφόρου)

Ααααααχ Καθριν μου , μου λειπεις  :smitten:

Σε απατάει η εικόνα μου..
Απλά δεν μεγαλώνω..ωριμάζω..
Σαν τα καρπούζια ένα πράμα.. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Ένα περίεργο πράμα ρε παιδί μου..
Όταν η θερμοκρασία είναι καλή ώστε να κάνεις σεξ και να μην ιδρώνεις..
..η δουλειά είναι πεσμένη..
Όταν έχουμε καύσωνα και η θερμοκρασία βαράει κόκκινα όλοι μέσα στις
καύλες είναι..
Δε μπορώ να καταλάβω...τι έχετε μέσα στο πουλί?
Υδράργυρο? :2funny:

Ααααα...μμμμ... :fuck2:   σσσσσστ...μας ακούνε..!!!

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
36
Πόντοι
166
η αναλυση που εχει κανει ο αχαχουχας για τον τροπο που αποφασισε να προστατεψει την οικια του μετα την αποπειρα ληστειας

λαμες στις σιδεριες, συρματοπλεγματα κτλ

OP
OP
bak14

bak14

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2011
Κριτικές
10
Like
2
Πόντοι
231
η αναλυση που εχει κανει ο αχαχουχας για τον τροπο που αποφασισε να προστατεψει την οικια του μετα την αποπειρα ληστειας

ρε παικτη κανε μια παραθεση να μας την δειξεις την αναλυση που λες γι αυτο ειναι το τοπικ οχι για να αναφερεις απλα..
φιλικα :birdman:

συνεχιζω με την ιστορικη εικονα του τζο μετα τα χτυπηματα των ANONYMOUS στα σαιτ των υπουργειων της Ελλαδας

www.freeimagehosting.net/l1yrk]

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
36
Πόντοι
166

στις: 08/04/12, 11:11

Μετα το παθημα της διαρρηξεως και το περσινο κλεψιμο του σκυλιου μου απο το μπαλκονι (το βρηκα)
Και επειδη δεν γουσταρω αλλα τραβηγματα και χασουρες με τον καθεναν
και αφου εχω βαλει καποια συστηματα ασφαλειας ......
Σκεφτομαι να κανω καποιες μετατροπες στα καγκελα των μπαλκονιων του διαμερισματος μου, ωστε να ειναι αδυνατον να εχει κανεις προσβαση απο εκει.
Εχω βαλει [size=20pt]ρανταρ[/size] ηδη και σκεφτομαι και για καγκελα συρομενα στις μπαλκονοπορτες
[size=20pt]Θελω ομως να βαλω και λαμες ακονισμενες να κοβουν σαν ξυραφια[/size], σε ολες τις πλευρες των μπαλκονιων, ωστε οποιος τολμησει να πιαστει να του κοβεται το χερι και ας γκρεμοτσακιστει στο κενο.....

[size=20pt]Και για τα πλαινα εχω σκεφτει μια ιδιοκατασκευη, παλι με ακονισμενες λαμες[/size]

[size=20pt]Η ολη κατασκευη σκεφτομαι να ειναι απο γαλβανισμενο σιδερο ωστε να μην στομωνει το ακονισμα απο σκουρια και να ακονιζεται ελαφρως καθε χρονο[/size], [size=20pt]ωστε να διατηρει την λεπιδα οπως την θελω[/size]

[size=30pt]Το ερωτημα ειναι, θα υπαρχει κινδυνος να βρω μπελα[/size], αν τυχει να τσακιστει κανενας επιδοξος διαρρηκτης ?

Σημειωτεον οτι δεν υπαρχει κατι αξιας μεσα στο σπιτι πλεον αφου οτι υπηρχε εφυγε για θυριδα ....
Απλα δεν θελω να δω κανεναν πανω απο το κεφαλι μου στα καλα καθουμενα.....

Επισκέπτης
Σημερινη ατακα του soulbrother στο νημα της Χρυσης Αυγης,μπηκε στο πανθεον με ομοψηφια.
Να σε καλα αδελφε.

Επειδή συμφωνώ στο ότι η βία είναι πολύ ελκυστική στους ψηφοφόρους, κρίνω πως θα ήταν καλή κίνηση να κάνει και η Θύρα 7 ένα κόμμα.
Δεν ξέρω ποια θα μπορούσε να είναι η ιδεολογική πλατφόρμα, αλλά αν κατεβούν τα παλιά πρωτοπαλίκαρα, Σοκολατένιος, Οικοδόμος, Λιοφάγος, Ozzy, Ufo κλπ, είμαι σίγουρος ότι θα παρουσιάσει μία εξαιρετική  πολιτική ατζέντα.   

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
ο διανοητικα καθυστερημενος της αττικης ψαχνει 30 χρονια την πλατεια εξαρχειων. πιθανολογειται οτι θα τη βρει μεχρι το 2020.

Η πλατεια των εξαρχειων ειναι αυτη που βγαινεις αν παρεις την στουρναρη απο πολυτεχνειο στο δεξι σου χερι ανεβαινοντας ?

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
ο διανοητικα καθυστερημενος της αττικης ψαχνει 30 χρονια την πλατεια εξαρχειων. πιθανολογειται οτι θα τη βρει μεχρι το 2020.
Ο διανοητικα καθυστερημενος σε γαμαει οποτε θελεις χαλαρα χοιρομουρηηηηηη  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Η μηπως μεταλλαγμενο γουρουνι ?  :think:

:birdman:

kotobiftekos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2011
Like
4
Πόντοι
16
σοβαρα δεν κσερισ  πλατια εκσαρχιον Προεδρε???

ουτε κε γο κσερο
Ο διανοητικα καθυστερημενος σε γαμαει οποτε θελεις χαλαρα χοιρομουρηηηηηη  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Η μηπως μεταλλαγμενο γουρουνι ?  :think:

:birdman:

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Ektor  σε βρηκα....  :rolleyes:

Συνημμένα

• εκτωρ λοπεζ χοιρομουρης.jpg
    εκτωρ λοπεζ χοιρομουρης.jpg
    77,7 KB · Εμφανίσεις: 17
  • Εκτωρ χωρις στολη.jpg
    Εκτωρ χωρις στολη.jpg
    5,8 KB · Εμφανίσεις: 18

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
σοβαρα δεν κσερισ  πλατια εκσαρχιον Προεδρε???

ουτε κε γο κσερο
Ε δεν εχω παει να καθισω .... τι να κανουμε δηλαδη ?

Μπορει να εχω περασει αλλα δεν την γνωριζω.....

Το Σκαραβαιο ειναι φτηνο μαγαζι (πηγα δυο φορες η μια ηταν που εφυγα με το που μπηκα και η αλλη που εφαγα με 2 φιλαρακια) αλλα δεν μου αρεσει το περιββαλον εκει .... απλα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom