You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
The Matrix Resurrections - Ηρθε !
- Μέλος που άνοιξε το νήμα George_1969
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 52
- Εμφανίσεις 3K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
ειδα τα πρωτα 30 λεπτα χειροτερη πατατα απο τα προηγουμενα sequelsΠατατα μου μυριζει οπως και ολα τα συγχρονα ριμεικ-σικουελ κτλπ
mallias20
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Αυγ 2013
- Κριτικές
- 195
- Like
- 25.479
- Πόντοι
- 33.818
Πεταμένα λεφτά αν το δεις......Χάρηκα που το κατέβασα και δεν πλήρωσα σινεμά. Άλλο ένα cult κομμάτι από τα νιάτα μου καταστράφηκε για με διδάξει το Hollywood girl power και πούτσες μπλε..........Μέχρι και στο κλείσιμο με τη μουσική το γάμησαν. Ένιωσα να φυτρώνουν ωοθήκες πίσω από τα αρχίδια μου.
Απορώ πως δέχτηκε ο Keanu να συμμετέχει σε αυτή τη μαλακία. Ατάλαντοι μαλάκες οι υπόλοιποι ηθοποιοί, σκηνοθεσία, σενάριο, φωτογραφία και εφέ για τον πούτσο.
Γενικά μια ταινία που σε 2 χρόνια από τώρα θα παίζει στο Star στις 2 το βράδυ..........
Απορώ πως δέχτηκε ο Keanu να συμμετέχει σε αυτή τη μαλακία. Ατάλαντοι μαλάκες οι υπόλοιποι ηθοποιοί, σκηνοθεσία, σενάριο, φωτογραφία και εφέ για τον πούτσο.
Γενικά μια ταινία που σε 2 χρόνια από τώρα θα παίζει στο Star στις 2 το βράδυ..........
spipis71
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 16 Απρ 2018
- Κριτικές
- 34
- Like
- 14.927
- Πόντοι
- 18.546
Πεταμένα λεφτά αν το δεις......Χάρηκα που το κατέβασα και δεν πλήρωσα σινεμά. Άλλο ένα cult κομμάτι από τα νιάτα μου καταστράφηκε για με διδάξει το Hollywood girl power και πούτσες μπλε..........Μέχρι και στο κλείσιμο με τη μουσική το γάμησαν. Ένιωσα να φυτρώνουν ωοθήκες πίσω από τα αρχίδια μου.
Τόσο χάλια ήταν ?
mallias20
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Αυγ 2013
- Κριτικές
- 195
- Like
- 25.479
- Πόντοι
- 33.818
Τόσο χάλια ήταν ?
Όπως τα λέει ο Psolo στην προηγούμενη σελίδα.........
ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΠΟΚΟΛΟΣ
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2012
- Like
- 14.970
- Πόντοι
- 3.656
αν το δεις, θα απογοητευτείς. όλες οι ταινίες δράσης πια παραμερίζουν τους άντρες πρωταγωνιστές και μας δείχνουν τις γυναίκες ανώτερες. Το μόνο που κάνει ο Νίο είναι να σταματάει σφαίρες ΣΥΝΕΧΩΣ ΟΜΩΣ και η Τρίνυτη είναι πολύ καλύτερη
Εκλεισα village
Κατεβάζω παλι το 3 , να το ξαναδω ωστε να ειμαι synchronised
Πολυ μεγάλο σκορ βλεπω στο imdb, μαλλον ειναι νωρις απο τους φανατιcs, γιατι αν κρατηθει στο 8.8 τι να πω !!
Εμεις οι μεγαλυτεροι, θυμάστε τι χαμος ειχε γινει με το 1 ρε παιδια το 1999? Τι Milestone ηταν αυτο !
Νομιζω την ειχα δει 3 φορες σινεμα την πρωτη , χαχα
teaserman
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Νοε 2015
- Κριτικές
- 1
- Like
- 7.821
- Πόντοι
- 2.306
Φιλαρακο αριστουργημα!matrix πρίν το matrix. καείτε ελεύθερα απ την πέτσα
το λευκο golf των 80s ολα τα λεφτα!
Le Blanc
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 27 Νοε 2018
- Κριτικές
- 27
- Like
- 4.393
- Πόντοι
- 1.446
Οι καλές οι ταινίες ήταν αυτές τύπεΔεν ειναι τυχαιο που ανοιξε με 8,2 και σημερα εχει 6 στο imdb.
Le Blanc
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 27 Νοε 2018
- Κριτικές
- 27
- Like
- 4.393
- Πόντοι
- 1.446
ήμουν έτοιμος να σου βάλω Dirty Harry μαζί με το Cobra λες και διάβαζες το μυαλό μου. όπως πάει η μαλακια με το Toxic Masculinity βλέπω να τις απαγορέυουν αυτές τις ταινίες"τοξικ μασκουλινιτυ" α ρε κατρακυλα.Απο τον Σταλονε,τον Κλινταρο για να μην πω και για τους πριν το 80,στο απολυτο τιποτα
George_1969
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Νοε 2021
- Κριτικές
- 49
- Like
- 4.264
- Πόντοι
- 11.461
κατι τετοια ακουω και γω, μετρια πραματα , imdb 6.6 απο 8.2 αλλα θα το δω Sunday. ΔΕΝ γινεται να μην το δω,χαχααν το δεις, θα απογοητευτείς. όλες οι ταινίες δράσης πια παραμερίζουν τους άντρες πρωταγωνιστές και μας δείχνουν τις γυναίκες ανώτερες. Το μόνο που κάνει ο Νίο είναι να σταματάει σφαίρες ΣΥΝΕΧΩΣ ΟΜΩΣ και η Τρίνυτη είναι πολύ καλύτερη
xenitemenos
Μέγας
- Εγγρ.
- 14 Οκτ 2018
- Κριτικές
- 15
- Like
- 11.870
- Πόντοι
- 3.846
Η τυπισσα κακογερασε ενώ ο Kianou μια χαρά το πάει.The Matrix Premiere Through the Years
Reznov
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2016
- Like
- 24.474
- Πόντοι
- 6.056
ανελεητη μαλακια τυποι
βαρεθηκα την υπαρξη μου 3-4 κακες σκηνες δρασης και ολο το αλλο 2:30 ωρες μπλα μπλα
μια αντιπαθητικη λεσβια μογγολα με μπλε μαλλια τρεχει απο δω και απο κει
ενα ακυρος μαυρος με αχρηστα εξαρτηματα κολλημενα στα μουτρα πεταγεται με επιφωνηματα ουγκ καθε τοσο
μια μπαμπο με εγκαυματα στη μαπα καπου στη μεση μας λεει την ιστορια της ζωης για κανα 20λεπτο (δεν εχω ιδεα τι ελεγε πλακωθηκα στα γλωσσοφιλα με την γκομενα)
και γενικα σε ολη την ταινια εμφανιζονται διαφοροι ακυροι που αρχιζουν και μιλανε ακαταπαυστα
α πεφτουν και καμια 12.000 σφαιρες χωρις λογο αφου ο αλλος απλα σηκωνει τα χερια και τις σταματαει
τρελο ναυαγιο και ο κιανου που ολη την ωρα δεν ξερει τι να κανει και ρωταει σαν παιδακι
τζαμπα δυομιση ωρες απο την ζωη μου ενας κουβας ποπκορν 3 μπυρες και 10 τσιγαρα
βαρεθηκα την υπαρξη μου 3-4 κακες σκηνες δρασης και ολο το αλλο 2:30 ωρες μπλα μπλα
μια αντιπαθητικη λεσβια μογγολα με μπλε μαλλια τρεχει απο δω και απο κει
ενα ακυρος μαυρος με αχρηστα εξαρτηματα κολλημενα στα μουτρα πεταγεται με επιφωνηματα ουγκ καθε τοσο
μια μπαμπο με εγκαυματα στη μαπα καπου στη μεση μας λεει την ιστορια της ζωης για κανα 20λεπτο (δεν εχω ιδεα τι ελεγε πλακωθηκα στα γλωσσοφιλα με την γκομενα)
και γενικα σε ολη την ταινια εμφανιζονται διαφοροι ακυροι που αρχιζουν και μιλανε ακαταπαυστα
α πεφτουν και καμια 12.000 σφαιρες χωρις λογο αφου ο αλλος απλα σηκωνει τα χερια και τις σταματαει
τρελο ναυαγιο και ο κιανου που ολη την ωρα δεν ξερει τι να κανει και ρωταει σαν παιδακι
τζαμπα δυομιση ωρες απο την ζωη μου ενας κουβας ποπκορν 3 μπυρες και 10 τσιγαρα
μάγκες μπήκα να την δω και σε 10 λεπτά την έβγαλα.. πόνεσαν τα σώθηκα μου που τόλμησαν να βάλουνε το όνομα matrix σε αυτό το πράμα. ήταν λες και έβλεπα low budget fan made film. κυριολεκτικά ήταν λες μερικοί ερασιτέχνες ηθοποιοί είπανε να κάνουνε μια low budget ταινία..
montiliani
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 30 Απρ 2008
- Like
- 6.961
- Πόντοι
- 1.056
Συμφωνω με τους Φιλους....περιμενα περισσοτερα......Μια Μαλακια και μιση......στην μιση ωρα(τοσο αντεξα)το εκλεισα και ειδα αλλη ταινια.....