Νέα

The Greekz - Greek Community

• Μέλος που άνοιξε το νήμα SOUTZ
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 61
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

gonguevar

Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
16
διαβασε την απαντηση στο πρωτο ποστ γαμω που το κανα και θεμα
χεστηκα
καλα κανω και απλα διαβαζω χωρις να γραφω με τον καθε κομπλεξικο εδω μεσα
διαβασε βασικα ολα τα ποστς μου και πες τι ειπα  και το παικσα καποιος αναθεμα σε
4 invites τα εκανα ηδη σε παλικαρια που καναν πμ και ρωτα τι τους ειπα
κοψε τα ναρκωτικα..........

temeteros

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαρ 2006
Like
8
Πόντοι
1
μη λετε οτι βλακεια θελετε...free χρηστες κατεβαζουν οτι θελουν  απο το greekz ...δεν χρειαζεται καμια συνδρομη..αυτη τη στιγμη ειναι το καλυτερο site για downloads γιατι εχει τα παντα εκτος απο xxx ...

jimpo

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
6
μη λετε οτι βλακεια θελετε...free χρηστες κατεβαζουν οτι θελουν  απο το greekz ...δεν χρειαζεται καμια συνδρομη..αυτη τη στιγμη ειναι το καλυτερο site για downloads γιατι εχει τα παντα εκτος απο xxx ...

έτσι.. λες και γεννηθήκαμε χθες και δεν ξέρουμε εμείς. Ξέρει μόνο ο παπάρας που πάει και πλερώνει συνδρομες στο γκρικζ.

gonguevar

Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
16
βρε ηλιθιε (για να σου μιλαω οπως μιλας κολοζωο)  απλα πατα "rapidshare search engine" kai torrentz search engine " ¨και βρες οτι θες εκει γαμωζωο
αντε γιατι πολλα μας τα πες
ολα τα rapishares ειναι εκει μεσα δωσε 55Ε το χρονο και αντε στο διαολο ζωο και μην μπαινεις στα site κολοζωο
δεν υπαρχει λογος
οικτο δηλαδη...........

jimpo

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
6
Κλάψεεε
παίρνεις ποσοστά απ' το γκριζ;;

gonguevar

Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
16
ειλικρινα για κατι ατομα σαν εσενα την πληρωνουν οι αλλοι και ασ μην φταινε σε  κατι
σκεψου το
και ελπιζω να εισαι πανω απο 20 και να μην μιλαω τοση ωρα τσαμπα
ειλικρινα κριμα που σπαταλησα το χρονο μου....

jimpo

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
6
Πολλά μας τα πες. Ουστ!
Έγραψες μαλακίες απ' την αρχή ως το τέλος.
Αν γούσταρες θα έδινες τη πρόσκληση, δεν θα μας τα έπρηζες και δεν θα έγραφες ότι μόνο με πληρωμή μετράει το γκρικζ ΕΝΩ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ κάτι τέτοιο.
Βλάκα.

gonguevar

Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
16
..........................................

gonguevar

Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
16
δωσε εσυ προσκλησεις παλικαρι να τελειωνουμε οκ?
αντε...........

OP
OP
SOUTZ

SOUTZ

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Απρ 2006
Κριτικές
16
Like
21
Πόντοι
5.775
ειλικρινα για κατι ατομα σαν εσενα την πληρωνουν οι αλλοι και ασ μην φταινε σε  κατι
σκεψου το
και ελπιζω να εισαι πανω απο 20 και να μην μιλαω τοση ωρα τσαμπα
ειλικρινα κριμα που σπαταλησα το χρονο μου....

Ρε παιδες... ΡΕ ΠΑΙΔΕΣ!!!! ηρεμια!!!!! μια ερωτηση εκανα και ο τυπος μου απαντησε αμεσως και με βοηθησε. γιατι το τοσο το κανετε τοοοοοοοοοοοοσο???
δεν χρειαζετε να μαλωνουμε...ο καθενας ξερει κατι και το μοιραζεται εαν θελει καποιος αλλος ξερει κατι αλλο. αυτο ειναι ...
ελα... και ειναι και αργα...μην τα παιρνετε!!!

ευχαριστω παντως τον φιλο που βοηθησε.

jimpo

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
6
Αν είχα θα έδινα. 1 έχω και την έστειλα.
Δεν θα έπρηζα τα αρχίδια των υπολοίπων για να το παίξω μάγκας που έχω προσκλησεις.
Στείλε και κόψε τις παπαρολογίες.

Αν και με αυτό το παλιό σου ποστ... άμα λέω σε πιάσαν κότσο.. :2funny:
εγω εγινα μελος προχτες
ειχα φιλο μεσα που εκανε πμ σε admin και του ζητησε να μου στειλει στο μαιλ προσκληση για να γινω premium και το παλικαρι εστειλε σε 2 ωρες
αλλα εχουν αλλα 8εματα τωρα με τους τροπους πληρωμης κλπ
αν θες κανε πμ το μαιλ σου να σε κανει invite κανας admin  οταν μπει
ακομα δεν εχω γινει premium μελος δεν ξερω ποσο θα τους παρει να το διευθετησουν το θεμα των inscriptions
αυτα τα νεωτερα
Ρε μπάζο, υπήρξες ποτέ στο γκρικζ ως απλό μέλος να δεις τι μπορείς να κατεβάσεις και τι όχι; :2funny:

jimpo

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
6
Ρε παιδες... ΡΕ ΠΑΙΔΕΣ!!!! ηρεμια!!!!! μια ερωτηση εκανα και ο τυπος μου απαντησε αμεσως και με βοηθησε. γιατι το τοσο το κανετε τοοοοοοοοοοοοσο???
δεν χρειαζετε να μαλωνουμε...ο καθενας ξερει κατι και το μοιραζεται εαν θελει καποιος αλλος ξερει κατι αλλο. αυτο ειναι ...
ελα... και ειναι και αργα...μην τα παιρνετε!!!

ευχαριστω παντως τον φιλο που βοηθησε.

Mην γίνεις βιπ μέλος. Πάρε ένα πριμιουμ στο ραπιντ και θα κατεβάζεις τα πάντα.
Και είμαι μέλος στο γκρικζ από το 2007 ;) έχω υπάρξει και βιπ κάποια στιγμή και έχω στείλει πολλά ινβαιτς κατα καιρούς (είτε ως βιπ είτε ως απλό μέλος). Όλο και κάτι παραπάνω θα ξέρω... ψάξε το φόρουμ πρώτα και μετά να κρίνεις εαν θες να γίνεις βιπ.. που κατα τη γνώμη μου είναι ανώφελο

alfa291

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Like
465
Πόντοι
36
Στο Greekz ΔΕΝ χρειάζεται να πληρώσεις τίποτα. Πιθανόν (δεν τόχω ψάξει) οι "VIP" νάχουν κάποια προνόμια, αλλά: χωρίς δεκάρα κάνεις τη δουλειά σου μια χαρά.

Τέλος

ΥΓ:  xxx --> tsonta.gr, tsontakias.org

adando

Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2009
Like
0
Πόντοι
1
ναι ρε αφηστε τον αλλο να λεει μονο προσκληση χρειαζεται και ειναι ολα free!!

gonguevar

Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
16
ειλικρινα αρχιζεις να με κουραζεις....... δεν ξερεις να σκασεις εεεε?
λοιπον μαθε ζωο
ειχαν προβλημα με το paypal και για να γινεις πρεμιουμ επρεπε να κανεις καταθεση σε τραπεζικο λογαριασμο και να στειλεις το αντιγραφο  και να δςσεις το ονομα σου στην καταθεση
ταλαιπωρια δηλαδη
προσφατα αλλαξαν λοιπον και χρησιμοποιησαν ενα νεο σιτε πληρωμων σαν το paypal αλλα δεν λειτουργησε και εχουν παλι προβλημα
αυτα ειναι τα facts "ΠΑΠΑΡΑ"
Εσυ εισαι free member και εχεις μια προσκληση μετα απο 2 μηνες και την λες σε καποιον που πληρωσε και μπορει να βαλει 200 + ατομα ακομα σε ενα κλειστο κυκλο?
ξερεις εσυ ο ψαγμενος κανα σιτε με open invitations τωρα??? γιατι εγω αγνοω
λοιπον για το δευτερο παρτ τησ ερωτησης σου
εμπαινα στο thegreekz 6 μηνες πριν γραφτω απο  account  του φιλου μου για να δοκιμασω αν αξιζε το κοπο
δεν πληρωσα ουτε εκανα λαλακιες σαν εσενα απο την αρχη
δοκιμασα πρωτα και μετα
btw  εχεις σκεφτει ποσα εχουν αλλαξει στο thegreekz απο την στιγμη που εγινες εσυ μελος???
λεω εχεις????
ειλικρινα ομως με κανεις να αισθανομαι μαλακας που πληρωσα και εχω δυνατοτητα να βοηθησω αλλα παλικαρια δεν εχει σημασια ποιους
δεν ζητησα ουτε ευχαριστω ουτε γαμω credits
εγω τελειωσα με αυτο το θεμα
μιας και σε χαλασε κανε κονε και βρες αλλο μαλακα που πληρωσε , οκ?
εσυ εισαι μαγγας.......

jimpo

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
6
Εγώ μάγκας και εσύ μαλάκας που τόσοι γράφουμε ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ και εσύ επιμένεις στα δικά σου. Και φυσικά είσαι μάλαξ που πληρώνεις στο γρικζ αλλά δικαιώμα σου είναι.

Πλερωνε αφού το θες, αλλά μη προσπαθείς να πείσεις τα νέα μέλη, ότι ως φρι μέλος παιρνεις τα αρχίδια σου ΕΝΩ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ ΑΥΤΟ.

Αντε γεια.

υγ: ΒΡΕ ΑΣΧΕΤΕ ΕΓΩ γιατί να ενδιαφέρομαι να βρω κανένα μαγκάκι, εκτός της αφεντιάς σου, που είναι βιπ στο γκρικζ; Αφού είμαι μέλος λέμε απ' το 2007 και όποτε γουστάρω γίνομαι και βιπ.. εσένα περιμέναμε όλοι... να μας κάνεις τη τιμή να μας εξηγήσεις πως δουλεύει το φόρουμ :2funny: :2funny: :2funny:

gonguevar

Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
16
οικτο...................................

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom