Νέα

"The Cure": η μπάντα που άλλαξε τον ρου της βρετανικής σκηνής

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vasos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 160
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

aris63

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2008
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
616

aris63

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2008
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
616

aris63

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2008
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
616

HARD19

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2009
Κριτικές
11
Like
70
Πόντοι
246
Πριν 15 χρονια περιπου ενας συμμαθητης μου στο φροντιστηριο, μου εδωσε να ακουσω μια κασσετα με τον τιτλο "disintegration" και ακουσα πρωτο κομματι το "fascination street"!αυτο ηταν!ολα γυρω μου θολωσαν,η μουσικη πανδαισια που διαπερνουσε τα ακουστικα μου νευρα ξεχειλιζε στο κορμι μου σαν χειμαρρος μεσα απο ολες μου τις αισθησεις και πραγματικα ακουσα ολο τον δισκο 15 φορες μεχρι τα ξημερωματα χωρις υπνο!ηταν συγκλονιστικο το ακουσμα και πραγματικα μετα απο τοσα χρονια αφου βυθιστηκα στα βαθυτερα νερα της μουσικων τους αποχρωσεων συνειδητοποιησα οτι το ιδιο θα επαθαν οσοι τους ακουσαν για πρωτη φορα!δεν μπορει κανεις να μεινει ασυγκινητος οταν ακουει τον ηχο τους και αυτην την τρεμαμενη γοτθικη φωνη του robert smith!

Εννοείς ότι άλλαξε τον ρου των δικών σου ακουσμάτων…Δεν λέω, γαμάτοι οι Cure και στα γούστα της μουσικής που ακούω, αλλά τον ρου της Αγγλικής μουσικής σκηνής το άλλαξαν οι Beetles....

giasou

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
156
Πόντοι
16
ε οχι ρε μαστορα οτι αλλαξαν και το ρου της βρεαταλικήσ σκηλησ!! :jerking: :jerking:
σιγα τα πουστροφλωράκια με τισ ψυχοκαταθλιπτικοιδεοψυχαναγκαστικέσ μανίεσ ναομθ!! :s&m_1:

αμα δεν ηταν οι CLASH - STRANGLERS - IGGY POP - Η ΠΙΠΑ Η ΠΑΡΤΌΛΑ  siouxsie and the banshees - david bowie - 13 floor elevators - O ΜΑΣΤΟΡΑΣ ΚΕΡΤΙΣ ΜΕ ΤΟΥΣ joy division -
O smith θα εκανε τον πισωγλεντη κλασομπανίερα στο δρομοκαειτιο του SUSSEX!!

τραβα να ακουσεισ τιποτα GBH και CRASs και μετα τα ξαναλεμε!!

HARD19

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2009
Κριτικές
11
Like
70
Πόντοι
246
ε οχι ρε μαστορα οτι αλλαξαν και το ρου της βρεαταλικήσ σκηλησ!! :jerking: :jerking:
σιγα τα πουστροφλωράκια με τισ ψυχοκαταθλιπτικοιδεοψυχαναγκαστικέσ μανίεσ ναομθ!! :s&m_1:

αμα δεν ηταν οι CLASH - STRANGLERS - IGGY POP - Η ΠΙΠΑ Η ΠΑΡΤΌΛΑ  siouxsie and the banshees - david bowie - 13 floor elevators - O ΜΑΣΤΟΡΑΣ ΚΕΡΤΙΣ ΜΕ ΤΟΥΣ joy division -

Και εσύ μαλακίες λες. Άσε που το γάμησες τελείως γενικά… To παρακάτω είναι το σωστό...

Εννοείς ότι άλλαξε τον ρου των δικών σου ακουσμάτων…Δεν λέω, γαμάτοι οι Cure και στα γούστα της μουσικής που ακούω, αλλά τον ρου της Αγγλικής μουσικής σκηνής το άλλαξαν οι Beetles....

Damien IIX

Μέλος
Εγγρ.
5 Σεπ 2009
Κριτικές
1
Like
45
Πόντοι
0

Πάνε άνοιξε θρεντ για αυτούς που γουστάρεις και μη μας σπας τη πούτσα...

giasou

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
156
Πόντοι
16
Και εσύ μαλακίες λες. Άσε που το γάμησες τελείως γενικά… To παρακάτω είναι το σωστό...
βρε καραγκιόζη  :tickedoff: :s&m_1:πρωτον μιλάμε για αλλο ειδοσ μουσικήσ και δευτερον αν καποιοσ εκανε σημαντικέσ καινοτομίεσ στη μουσική τησ βρεατικήσ σκηνήσ και γενικά στην δυτικοευρωπαική μουσική βιομηχανία ηταν και ειναι ο Brian Eno και david bowie οχι οι προκατασκευασμένοι μαλακοπαπάρεσ beatles και τα μαλακοτράγουδα τουσ για την κονόμα!
και μην το πιασουμε το θεμα απο μεσαιωνα-αναγέννηση μουσικολογικά κλπ γιατί θα ξημερώσουμε δω μεσα!!
τραβα να διαβασεισ και κανα βιβλιο μουσικήσ ιστορίασ  :tickedoff:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom