Νέα

The best job in the world

• Μέλος που άνοιξε το νήμα redgeo
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 39
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

paixnidinaginete

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
1
Πόντοι
16
επισεις λεει οτι πρεπει να προστατευει το περιβαλον για να ερχοντε τουριστες.....

Φανταζεστε να περναει το καικι με τους τουριστες για να θαυμασουν την φυση και να βλεπουν τον Λιλα με τον κωλο στημενο και ενα μπoυκαλι να εξεχει????

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

WELCOME TO AUSTRALIA

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
Το στομαχι  μου ΕΛΕΟΣ ΕΛΕΟΣ ΚΛΑΝΩ ΑΠΟ ΤΑ ΓΕΛΙΑ :badair: :badair: :badair:

OP
OP
R

redgeo

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
0
η αγκελια΄λεει οτι αυτος που θα εργαζετε εκει θα πρεπει να ανεβαζει κ φωτογραφιεσ σε ενα σαιτ για τους τουριστες.οτι πρεπει για τον λιλα.θα βγαλει σπεσιαλ φωτος! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

paixnidinaginete

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
1
Πόντοι
16
η αγκελια΄λεει οτι αυτος που θα εργαζετε εκει θα πρεπει να ανεβαζει κ φωτογραφιεσ σε ενα σαιτ για τους τουριστες.οτι πρεπει για τον λιλα.θα βγαλει σπεσιαλ φωτος! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

αντι για μηλα και μπουκαλια

θα εχει τιποτα με παραδεισια πουλια

Θα βγαινει ο Κονδορας απο την κωλοτρυπηδα

OP
OP
R

redgeo

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
0
αντι για μηλα και μπουκαλια

θα εχει τιποτα με παραδεισια πουλια

Θα βγαινει ο Κονδορας απο την κωλοτρυπηδα
:2funny: :2funny: :2funny:κ φανταζεσαι να ειναι και κανα σπανιο ειδος.θα ξεσηκωθουν οι οικολογοι της wwf κ θα την κυνηγανε!

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
92
Πόντοι
66
:rockon: :rockon: :rockon: ΤΗΝ ΘΕΛΩ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ! ΑΚΟΥΩ ΣΧΟΛΙΑ..

Εσύ και... άλλοι 800.000+ απ' όλο τον κόσμο! Το ενδιαφέρον ήταν τόσο μεγάλο με αποτέλεσμα να διακοπεί η λειτουργία της ιστοσελίδας που δέχεται τις αιτήσεις.
Μεταξύ των 200 ατόμων που έχουν ήδη στείλει και ένα προσωπικό βίντεο με τα προσόντα τους, είναι ένα χρυσός Ολυμπιονίκης από την Ελβετία και ένας νεαρός από τη Βρετανία.
Οι περισσότερες αιτήσεις προέρχονται από το Ηνωμένο Βασίλειο και τις ΗΠΑ. Σύμφωνα με τον Οργανισμό Τουρισμού της Κουϊνσλάνδης που κάνει την σχετική καμπάνια, θα επιλεγούν έντεκα άτομα από όλο τον κόσμο από τα οποία θα γίνει η πρόσληψη του φροντιστή του Hamilton Island. Το νησί βρίσκεται στο σύμπλεγμα τροπικών νησιών Whitsunday Islands ανοιχτά των ακτών του Queensland. Σημειώνεται ότι το νησάκι έχει ζεστή θερμοκρασία όλο το χρόνο και διαθέτει, γαλάζιο ουρανό, κρυστάλλινα νερά και καθαρές αμμουδιές!
Ο ετήσιος μισθός θα είναι περίπου 75.000 Ευρώ και το άτομο που θα προσληφθεί θα έχει δωρεάν παραμονή στο τροπικό νησί σε βίλα με τρία υπνοδωμάτια και πισίνα, με βασικά καθήκοντα το κολύμπι, τις καταδύσεις και την ιστιοπλοΐα. Επίσης, θα ταϊζει τα σπάνια ψάρια της περιοχής, θα φροντίζει το ταχυδρομείο του νησιού, θα δημιουργήσει ένα blog, ένα φωτογραφικό ημερολόγιο, και υλικό video για να προσελκύσει τουρίστες στο νησί...

ASPIRE(1)

Σπουδαίος
Εγγρ.
30 Μαρ 2006
Κριτικές
13
Like
4
Πόντοι
2.935
ρε παιδια απο ρουσφετι πως τα παει η αυστραλιανη κυβερνηση ? :grin:
γιατι εχω ενα θειο που δουλευει σε ενα εστιατοριο εκει :2funny: :2funny: :2funny:

PATHFINDER

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2006
Κριτικές
4
Like
32
Πόντοι
16
Ο ετήσιος μισθός θα είναι περίπου 75.000 Ευρώ και το άτομο που θα προσληφθεί θα έχει δωρεάν παραμονή στο τροπικό νησί σε βίλα με τρία υπνοδωμάτια και πισίνα, με βασικά καθήκοντα το κολύμπι, τις καταδύσεις και την ιστιοπλοΐα. Επίσης, θα ταϊζει τα σπάνια ψάρια της περιοχής, θα φροντίζει το ταχυδρομείο του νησιού, θα δημιουργήσει ένα blog, ένα φωτογραφικό ημερολόγιο, και υλικό video για να προσελκύσει τουρίστες στο νησί.
Αν δεν του δώσουν καμιά γυναίκα, θα τρελαθεί στη μαλακία! Έχουν να φάνε τα ψάρια σπέρμα...!

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
97
Like
11.603
Πόντοι
19.485
Καλά ε! Έχουν να πέσουν κορμιά για τη ΄θση αυτή όχι μαλακίες!

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
Παιδες μην κουραζεστε, μολις μιλησα με το μεσο μου στην μακρινη Αυστραλια, η θεση εχει καλληφθει ηδη απο τον ΛΙΛΑ

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
Ειναι κολοφαρδος ο ΛΙΛΑ, τινα κανουμε? :headbang:

Naruto-Sasuke

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2008
Κριτικές
1
Like
27
Πόντοι
16
Σε περιοχη του Πειραια υπαρχει μια στοα με 7-8 μαγαζια περιπου..
Ο ιδιοκτητης καθε 1 του μηνος παει και συλλεγει τα νοικια και ολον τον υπολοιπο μηνα καθεται..
Αυτο το ξερω διοτι μια γνωστη μου δουλευει σε ενα απο αυτα τα μαγαζια..
Χαθηκε να εχω και εγω μια τετοια "δουλεια"??? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :dancing:

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
92
Πόντοι
66
Σε περιοχη του Πειραια υπαρχει μια στοα με 7-8 μαγαζια περιπου..
Ο ιδιοκτητης καθε 1 του μηνος παει και συλλεγει τα νοικια και ολον τον υπολοιπο μηνα καθεται..
Αυτο το ξερω διοτι μια γνωστη μου δουλευει σε ενα απο αυτα τα μαγαζια..
Χαθηκε να εχω και εγω μια τετοια "δουλεια"??? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :dancing:

Ο μόνος είναι; Να΄ξερες πόσοι κληρονόμοι ζούνε έτσι... δηλώνοντας ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΙΑΣ... κι άσε τους άλλους να τραβιούνται για τον επιούσιον!
Εχουμε κάνει ανάλογες συζητήσεις σε διάφορα threads σχετικά με τα Οικονομικά...

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
εγο θελο να γινο σιβουλιο επικρατιασ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

PATHFINDER

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2006
Κριτικές
4
Like
32
Πόντοι
16
Σε περιοχη του Πειραια υπαρχει μια στοα με 7-8 μαγαζια περιπου.

Ο ιδιοκτητης καθε 1 του μηνος παει και συλλεγει τα νοικια και ολον τον υπολοιπο μηνα καθεται. Αυτο το ξερω διοτι μια γνωστη μου δουλευει σε ενα απο αυτα τα μαγαζια. Χαθηκε να εχω και εγω μια τετοια "δουλεια"???
Θες λύση? Με λίγα λόγια...

• [li]Πάρε δάνειο/α από χώρα ΕΕ με προνομιακούς όρους (θέλει ψάξιμο αλλά θα πάθεις πλάκα αν δεις πόσο καλύτερα συμφέρει από το να πάρεις από Ελλάδα),[/li]
    [li]Τσάκωσε τα λεφτά, έλα στην Ελλάδα κι αγόρασε ακίνητο/α που θα το/α νοικιάσεις (ως εργασιακή στέγη / οικία ανάλογα) με τις ισχύουσες (υψηλές) τιμές, που δεν πρόκειται να πέσουν,[/li]
    [li]Με τα λεφτά που θα μαζεύεις στην Ελλάδα από το/α νοίκι/α, θα ξεπληρώνεις άνετα το/α δάνειο/α που θα έχεις πάρει από χώρα ΕΕ και θα σου μένουν και στην τσέπη, αρκετά όχι μόνο για να λες οτι αξίζει, αλλά τόσα που αν είσαι μάγκας κι όχι μαλάκας & σπάταλος, αύριο μεθαύριο θα τα επενδύσεις (επίσης σε άλλα ακίνητα που θα σου φέρουν περισσότερα νοίκια) και θα ζεις από αυτά.[/li]

Εάν τώρα παράλληλα, έχεις και μια καλή δουλειά δημοσίου (είναι που οι περισσότεροι κάνουν πως δεν γουστάρουν το δημόσιο!) με 1500-2000 γιούρια και να μην σε νοιάζει τουλάχιστο τι θα φας και οι βενζίνες σου, ή μια καλή ιδιωτική επιχείρηση που σου φέρνει χαλαρά πάνω από 2000 - 2500 το μήνα, σε 10-15 χρονάκια θα έχεις κάνει μια καλή καβάτζα που θα τους έχεις γραμμένους όλους. Φαντάσου τώρα να τ' αρχίσεις αυτό στα 25 σου και στα 35-40 σου να είσαι αρχηγός, να μαζεύεις τζάμπα λεφτά, τη στιγμή που αρκετοί συνομήλικοί σου ή θα έρχονται αντιμέτωποι με την ανεργία ή θα ανήκουν στην κατηγορία 800-1000 ευρώ με το ζόρι. Εννοείται βεβαίως πως αν από την δουλειά σου μπορείς να βγάζεις περισσότερα (4, 5 χιλιάρικα το μήνα ή και παραπάνω) και μπορείς να "ανοιχτείς" περισσότερο και να επενδύσεις σε ακίνητο/α, τόσο το καλύτερο για εσένα.

Τα λεφτά για να σου έρθουν, πρέπει να τα "δελεάσεις" με λεφτά... δεν θα έρθουν μόνα τους "πέσε πίτα να σε φάω"! ΟΛΟΙ όσοι έκαναν λεφτά, ρίσκαραν κι επένδυσαν σοφά, δεν τους ήρθαν ούτε έτοιμα, ούτε τους τα χάρισαν. Κι όποιος φοβάται, πέφτει και κοιμάται (ή δουλεύει σαν γαϊδούρι για 700 γιούρια για την υπόλοιπη ζωή του και κάνει και πίπες για να μην τον απολύσουν).

...για τα υπόλοιπα, ρώτα το λογιστή σου  :grin:

OP
OP
R

redgeo

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
0
αν παει ο λιλας εκει να βαλουν κ καμερες στο νησι να το κανουν κ ρεαλιτι. τραβελοsurvivor :rockon:

pepe_le_pew

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
16
  και stripper ειναι καλη δουλεια αλλα κοιτα τι επεθε ο αλλος

ΥΓ Λενε οτι η δουλεια ειναι κολπο του αντιστοιχου ΕΟΤ της Αυστραλίας (ωραιοι  :jerking: και οι Αστραλοι)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom