You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
The Bachelor 2
- Μέλος που άνοιξε το νήμα msakis
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 314
- Εμφανίσεις 75K
-
- Ετικέτες
- reality tv
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Attackαδόρος
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Ιαν 2015
- Κριτικές
- 6
- Like
- 206
- Πόντοι
- 1
Ποια Γιώτα; Αυτή με το άσπρο μαγιό στην παρακάτω φωτογραφία που συναγωνίζεται την Ιζαμπέλα σε πάχοςθα πεσει γαμησι στο επομενο με γιωτα
εμφανιζεται και η βοσκανιδου για να τραγουδησει
Χοντρολαγνος ο bachelorναι θα κανει σεφτε
Τροβαδούρος
Μέγας
- Εγγρ.
- 9 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 4
- Like
- 16.688
- Πόντοι
- 3.936
Τύπε αυτός στο άβαταρ σου τι σόι πούστης είναι;Και η αθηνα με τα φουσκωτα χειλη της περσινης σιας
Διαγραμμένο μέλος 211195
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Αυγ 2021
- Κριτικές
- 2
- Like
- 124
- Πόντοι
- 0
Μην τον λυπάσαι φίλε μου 500κ πήρε για να κάνει αυτά τα καραγκιοζιλίκια. Το ήξερε, επιλογή του ήταν...Τον φετινό bachelor τον λυπάμαι. Χοντρές, άσχημες και υστερικές φέτος.
Τα συμπεράσματα μου μέχρι στιγμής από το bachelor:
1) Καμία σχέση το περσινό με το φετινό (ξεκάθαρα το περσινό ήταν καλύτερο )
2) Δεν τίθεται θέμα σύγκρισης ανάμεσα στον Παππα και τον Βασιλάκο. Ο Βασιλάκος ήταν κορυφαίος ηθοποιός χαρίζοντας μας άπειρες στιγμές γέλιου με όλες αυτές τις μαλ..κισμενες που συμμετείχαν πέρσι . Ο Παππας δεν είναι τελικά καλός ηθοποιός και το φετινό ρόστερ είναι χάλια .
3) Οι μόνες που ξεχωρίζουν για μένα είναι η Άννα και η Γιώτα . Επίσης θα έβαζα και αυτό το ψεύτικο σκυλί την Αθήνα (που δηλώνει επιχειρηματίας και δηλώνει ότι είναι 33 ) μόνο και μόνο επειδή είναι κορμάρα και επειδή παρότι είναι καραψευτικη έχει αυτό το τσουλιστικο που μου αρέσει .
4) Οι υπόλοιπες κοπέλες δεν μου αρέσουν
1) Καμία σχέση το περσινό με το φετινό (ξεκάθαρα το περσινό ήταν καλύτερο )
2) Δεν τίθεται θέμα σύγκρισης ανάμεσα στον Παππα και τον Βασιλάκο. Ο Βασιλάκος ήταν κορυφαίος ηθοποιός χαρίζοντας μας άπειρες στιγμές γέλιου με όλες αυτές τις μαλ..κισμενες που συμμετείχαν πέρσι . Ο Παππας δεν είναι τελικά καλός ηθοποιός και το φετινό ρόστερ είναι χάλια .
3) Οι μόνες που ξεχωρίζουν για μένα είναι η Άννα και η Γιώτα . Επίσης θα έβαζα και αυτό το ψεύτικο σκυλί την Αθήνα (που δηλώνει επιχειρηματίας και δηλώνει ότι είναι 33 ) μόνο και μόνο επειδή είναι κορμάρα και επειδή παρότι είναι καραψευτικη έχει αυτό το τσουλιστικο που μου αρέσει .
4) Οι υπόλοιπες κοπέλες δεν μου αρέσουν
Greekfreakk
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Σεπ 2021
- Like
- 69
- Πόντοι
- 0
Ναι το επίπεδο είναι χάλια φέτος.. οι αξιογάμητες είναι η Κύπρια, η Ελληνοαμερικάνα και η Αθηνά με τις ψεύτικες χειλάρες. (έχει κωλάρα)! και επίσης, αυτη η φαίη για κανά Ισπανικό μόνο όμως και χύσιμο στις βυζάρες της. Για 100 χιλιάρικα που πήρε ο Παππάς εννεοέιται τις φάσωνα όλες χαχα
Τροβαδούρος
Μέγας
- Εγγρ.
- 9 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 4
- Like
- 16.688
- Πόντοι
- 3.936
Ρε νιαμου όλοι στη ζούλα το βλέπετε...
The Bachelor: Σάλος με ροζ βίντεο παίκτριας του ριάλιτι - Τι θα κάνει ο Παππάς;
Παίκτρια του φετινού "The Bachelor" εμφανίζεται σε καυτό ερωτικό βίντεο, που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο τις τελευταίες μέρες
www.thetoc.gr
Οπα ποια κοπέλα πρωταγωνιστεί και που μπορούμε να βρούμε το βίντεο ?Ρε νιαμου όλοι στη ζούλα το βλέπετε...
The Bachelor: Σάλος με ροζ βίντεο παίκτριας του ριάλιτι - Τι θα κάνει ο Παππάς;
Παίκτρια του φετινού "The Bachelor" εμφανίζεται σε καυτό ερωτικό βίντεο, που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο τις τελευταίες μέρεςwww.thetoc.gr
Τροβαδούρος
Μέγας
- Εγγρ.
- 9 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 4
- Like
- 16.688
- Πόντοι
- 3.936
Τύπε περιμένουμε τα λαγωνικά του σάι...εγώ έχω αρχίσει και τον παίζω από τώρα προκαταβολικά...Οπα ποια κοπέλα πρωταγωνιστεί και που μπορούμε να βρούμε το βίντεο ?
msakis
Μέγας
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 20
- Like
- 12.678
- Πόντοι
- 4.546
Σοκ - Έτσι ήταν η Αθηνά πριν από το Bachelor 2 και τις πλαστικές επεμβάσεις - NEWS - Youweekly
Η Αθηνά πριν μπει στο Bachelor, δεν είχε σχέση με το σήμερα! Έχει πραγματοποιήσει πλαστικές επεμβάσεις και άλλαξε αρκετά το πρόσωπο της.
www.youweekly.gr
*Τί την ήθελε την πλαστική επέμβαση το βούρλο;;;;
Μια χαρά ήταν... παραμορφώθηκε τώρα !
μπαρμπαγιαννης
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 15 Αυγ 2016
- Κριτικές
- 12
- Like
- 7.127
- Πόντοι