enduro
Μέγας
- Εγγρ.
- 12 Ιουν 2014
- Like
- 15.793
- Πόντοι
- 3.656
τυποι πως μπορείτε και παρακολουθηθεί τετοια τηλεοπτικά σκουπίδια
βοηθανε αμα θελεις να χεσεις τυπε
τυποι πως μπορείτε και παρακολουθηθεί τετοια τηλεοπτικά σκουπίδια
Αυτή η Άννα είναι μακράν η πιο όμορφη. Λογικά αυτή θα κερδίσει. Μετά για μένα οι μόνες που κάτι λένε όπως τις βλέπω είναι το κοντοπουτανο με το σαξόφωνο και μια μελαχρινή Γιώτα νομίζω.Την 19χρονη Άννα από την Κύπρο βλέπω νικήτρια αν δεν αποχωρίσει οικειοθελώς όπως η Μαρίνα πέρσι.
Πολύ μέτριες όλες αλλά καλά δασκαλεμένες στην ίντριγκα.
Θα περάσουμε καλά από ατάκες.
εφαγε ακυρο απο brazzers και ηρθε εδωαυτη η USA ειναι για τρελη παρτουζα....
Τυπε ποτέ δεν κερδίζει το φαβορί που παίζει στην αρχή... Οι κουβάδες πάνε σύννεφο μέχρι να τελειώσει το παιχνίδι..Αυτή η Άννα είναι μακράν η πιο όμορφη. Λογικά αυτή θα κερδίσει. Μετά για μένα οι μόνες που κάτι λένε όπως τις βλέπω είναι το κοντοπουτανο με το σαξόφωνο και μια μελαχρινή Γιώτα νομίζω.
(Και η Ελληνοαμερικανα φαίνεται δυνατή βυζοκωλαρα)
η βαλερια ειναι κλοπι πειστ της κασσιανης που αφηνε ραβασακια
κατσε μην κερδισει το ψυχακι με το νυφικο φαινεται δυνατο βυσμαΑυτή η Άννα είναι μακράν η πιο όμορφη. Λογικά αυτή θα κερδίσει. Μετά για μένα οι μόνες που κάτι λένε όπως τις βλέπω είναι το κοντοπουτανο με το σαξόφωνο και μια μελαχρινή Γιώτα νομίζω.
(Και η Ελληνοαμερικανα φαίνεται δυνατή βυζοκωλαρα)
τυπε η μονικα απο το πρωτο μοντελ πρεπει να ηταν εξωγαμο του γμοχ,τα σαγονια του καρχαρια
Το πέτυχες τυπε! Φαίνεται πολύ συνεσταλμένη και σεμνήΗ νηπιαγωγός παίζει να είναι από τα πιο συνεσταλμένα άτομα εκεί μέσα ε;;;
Το πέτυχες τυπε! Φαίνεται πολύ συνεσταλμένη και σεμνή
Ειναι καυλα η κυπρια οτι και να πειτε. Εδώ πληρώνουν και χειρότερες κάποια συναγωνιστεςτου κανε εντυπωση η ψυχω με το νυφικο non scripted reality