Νέα

Θάνατος σε όσους παρκάρουν παράνομα....

• Μέλος που άνοιξε το νήμα DIKY
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 46
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
+πολλά

χρησιμοποιώ πάντα σακουλίτσα, δεν είναι δύσκολο ούτε υποτιμητικό...αλλά μπροστά στο σπίτι μου πάντα βρίσκω σκατά ρε πούστη μου...!

Λύση: Αν και δεν είμαι υπέρ, αδειάζεις ένα βαζάκι πολύ ψιλοκομμένο πιπέρι και οι συνήθεις ύποπτοι παθαίνουν μουνόπλακα. Μόλις πάει ο σκύλος να μυρίσει παθαίνει παράκρουση, το ίδιο κι ο αφεντικός του που κατάλαβε ότι δεν πρέπει να τον ξαναφέρει για χέσιμο στην πόρτα σου. Θα μου πεις τι φταίει το κατοικίδιο;;; Ε, εξιλαστήριο κι αυτό.
ρε μαστορα & εγω βρισκω σκατα εξω απο την πορτα μου,ομως δεν κανω τετοιες ταρζανιες..οπως μαζευω των δικων μου,μαζευω & των ξενων..αφου μυριζουν τα σκυλια μου,πως να μην κατουρησουν-χεσουν απ'εξω δηλαδη???με το πιπερι δεν παθαινει πλακα & το δικο σου σκυλι???

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
Γαμώ τους πούστηδες που παρκάρουν όπου να ναι...που δεν αφήνουν ελεύθερο χώρο στα πεζοδρόμια να περάσουμε εμείς οι κωλομπαράδες, οι γιαγιάδες με τα παιδάκια, οι σκληρά εργαζόμενοι και όλοι εμείς οι φορολογούμενοι πολίτες...
Γαμώ τους πούστηδες και τις καριόλες που σου βγάζουν και γλώσσα ενω έχεις παρκάρει κανονικά και εμποδίζεις το σταθμευμένο πάνω στο πεζοδρόμιο κωλοάμαξό τους να βγεί...που σου χαράζουν το αμάξι επειδή απλά τους πιάνεις το "εξασφαλισμένο" έξω απο το κωλόσπιτο τους πάρκινκ χωρίς να έχουν άδεια πάρκινκ...
Γαμώ τους μαλάκες που παρκάρουν στην παραλιακή και αλλού και δημιουργούν χιλιόμετρα ουρές απο αγανακτισμένους οδηγούς...
Γαμώ την αστυνομία που καλείς να επέμβει σε τέτοιες περιπτώσεις και σε γράφουν στα @@ τους...

ΓΑΜΩ ΤΟ ΑΝΟΡΓΑΝΩΤΟ ΚΩΛΟΚΡΑΤΟΣ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ..
:tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:

Δηλαδη μας λες οτι εισαι πολυ θυμωμενος που συμβαινουν ολα αυτα που αναφερεις.....αλλα κοιτωντας τα μουτρα σου στον καθρεπτη εισαι περηφανος που δεν εχεις κανει ποτε σου κατι σαν αυτα,ετσι;

Και μονο η τελευταια σου δηλωση περι ανοργανωτου κρατους μου πιστοποιει τα πεπραγμενα σου.....

Για ολα φταιει το κρατος και ουδολως εμεις οι πολιτες

Ρε γαμωτο καπου επαιζε μια σχετικη διαφημιση οπου φταιγαν ολοι οι αλλοι εκτος του μαλακα που ηταν ο πρωταγωνιστης

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Πρώτα απ' όλα είναι άστοχος ο τίτλος!Αν ο καθένας μας έλεγε "Θάνατος" για όποιον και ότι τον ψίλο ή χόντρο ενοχλεί...

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
H μεγαλύτερη καραξεφτύλα του Ελληνάρα είναι κάθε σαββάτο βράδυ στην γέφυρα που ενώνει την Θηβών (νομίζω) με την Πειραιώς Εκεί δηλαδή που βρίσκεται το ΚΕΝΤΡΟ ΑΘΗΝΩΝ και νομίζω φέτος οτι τραγουδάει ο Βέρτης. Ε λοιπόν κάθε Παρασκευή-Σαββάτο πάει ο κάθε γελοίος και αφήνει το αμάξι (τζιπάρα) πάνω στην γέφυρα. Και μιλάμε για όλη την δεξιά λορίδα, το πεζοδρομιάκι που χωρίζει την δεξιά με την αριστερή και όλη την αριστερή. Τα αμάξια φτάνουν μέχρι και την γωνία που στρίβει η γέφυρα. Είναι ντροπή και αίσχος. Πρώτων γιατι δυσκολευουν την κίνηση των διερχόμενων αμαξιών και δευτερων γιατι είναι επικύνδυνο γιατι υπάρχει κίνδυνος ατυχήματος. Και επειδή οι περισσότεροι απο τα ζώα που πάνε εκεί πίνουν και οδηγούν αργά η γρήγορα θα θρηνίσουμε αθώους. Τότε βέβαια θα βγαίνει ο κάθε παπαρολόγος και θα μιλάει για την "απαράδεκτη κατάσταση" και την "πολιτεία που δεν κάνει τίποτα για αυτό". Άλλωστε ο Κ.Ο.Κ που λέει οτι απαγορευεται να παρκάρεις πάνω σε γέφυρες και στροφές κάτι ξέρει. Αλλα μπροστα στην σκατομίζα που παίρνουν όλοι κάνουν μόκο.

Ενα μεγάλο fuck off and die σε όλους όσους σκάνε 200-300 € σε ένα ξενιχτάδικο αλλα δεν μπορούν να δώσουν 15 € σε ένα ταρίφα για να τους πάει σπίτι τους. Γελοίοι νεοέλληνες που το παίζουν και μάγκες.

προ εκλογών πετύχαμε με τον κολλητό μου έναν ΚΑΡΑΜΑΛΑΚΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΟ κουστουμαρισμένο με γραβάτα να παρκάρει την αμαξάρα του μπροστά απο στάση λεωφορείου με τα αλάρμ ανοιχτά (και καλά επιστρέφω αμέσως). Φυσικά δεν επέστρεψε τουλάχιστον για κανα 20άλεπτο με αποτέλεσμα τα λεωφορεία που ήθελαν να επιβιβάσουν, αποβιβάσουν κόσμο να έπρεπε να το κάνουν μπροστά στο αμάξι, χωρίς να πλησιάσουν την στάση και οι επιβάτες έπρεπε να κάνουν τον κύκλο του αμαξιου. Βέβαια αν υπήρχε κανένας με προβλήματα κινητικότητας τότε τον πούλο κανονικά. Αλλα στα @@ μας έτσι; Βέβαια πρίν επιβιβαστούμε στο λεωφορείο φροντίσαμε να του αφήσουμε ραβασάκι λέγοντας του πόσο ΜΑΛΑΚΑΣ είναι.

Εχω και φωτογραφία με το αμάξι του πορδοκλανίδη αλλα φαίνεται η πινακίδα και ετσι δεν την δημοσιευω...

τα γαιδούρια έχουν καλύτερη συμπεριφορά απο πολλούς σε αυτήν την πόλη...
donkey.jpg

FidoDiLdo

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Like
5
Πόντοι
6
Εγινα μάρτυρας καταστροφής αυτοκινήτου που είχε παρκάρει στην καβατζωτέα θέση νεόπλουτου μπουρζουά...προ μερικών ημερών. Ο μπουρζουάς, ο οποίος έχει πάρκιν γκαράζ για να παρκάρει τα 4 αυτοκίνητα του, κρατάει και 2 θέσεις με εμπόδιο δίχως να παρκάρει όμως εκείνος ή κάποιος άλλος από την γαμωοικογένεια του, το έχει για τους Hummerοβιους κοκάκηδες φίλους του.
Ένα πρωί πρωί βγαίνει κι αφού βεβαιώνεται ότι δεν τον βλέπει κανείς (νόμιζες μαλακάκο) αρχίζει να διαλύει το αυτοκίνητο του ανθρώπου, που έβγαλε το εμπόδιο και πάρκαρε, έλα όμως που τον έπιασε ο φακός καρέ καρέ και συνεχόμενα. Δεν ξέρω αν θα σταθεί ένα τέτοιο βίντεο ντοκουμέντο στο δικαστήριο αλλά θα το φέρω κι αν πιάσει για τεκμήριο καλώς, αν όχι, θα είναι μόνο η μαρτυρία μου.

Απο στιγμη σε στιγμη περιμενω ολο και καποιο μελος να σε αποκαλεσει ρουφιανο!! χαχαχα
Anyway αν και offtopic μπραβο σου καλα κανεις!!

prowler7

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Αυγ 2009
Κριτικές
29
Like
176
Πόντοι
2.945
ενωνεται η θηβων με την πειραιως???? :think: :think: :think:
παντως υπαρχει ενα καλο αυτοκολητο να κολλατε στα παρανομως παρκαρισμενα οχηματα που γραφει ΕΙΜΑΙ ΓΑΙΔΑΡΟΣ ΠΑΡΚΑΡΩ ΟΠΟΥ ΒΡΩ...δειτε εδω αναλυτικα.....
εγω επειδη πολλες φορες δεν μπορω να βγω καν απο την πορτα του σπιτιου μαζευω πινακιιδες...απλα ενα επαναφορτιζομενο χρειαζεσαι..... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
ενωνεται η θηβων με την πειραιως???? :think: :think: :think:
παντως υπαρχει ενα καλο αυτοκολητο να κολλατε στα παρανομως παρκαρισμενα οχηματα που γραφει ΕΙΜΑΙ ΓΑΙΔΑΡΟΣ ΠΑΡΚΑΡΩ ΟΠΟΥ ΒΡΩ...δειτε εδω αναλυτικα.....
εγω επειδη πολλες φορες δεν μπορω να βγω καν απο την πορτα του σπιτιου μαζευω πινακιιδες...απλα ενα επαναφορτιζομενο χρειαζεσαι..... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
πετρου ραλλη εννοει..

Επισκέπτης
Για τα σκυλια που χεζουν εξω απο τις πορτες σας, μιληστε στους κατοχους τους.
Για το παρκινκ, παρτε μηχανες ή φυγετε απο την Αθηνα.

prowler7

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Αυγ 2009
Κριτικές
29
Like
176
Πόντοι
2.945
πετρου ραλλη εννοει..
το καταλαβα ρε συγγαυρε....κι απεναντι ειναι το ΙΘ αστυνομικο τμημα επι της πειραιως ..καλο ε???? :dancing: :dancing: :dancing:
παντως η δημοτικη κανει αμαν να εισπραξει κλησεις..οποτε καλεστε την.... :2funny:

prowler7

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Αυγ 2009
Κριτικές
29
Like
176
Πόντοι
2.945
για τα σκυλια αν δεν τα μαζευουν οι κατοχοι,πληρωνω το δημο ενα σωρο τελη οποτε να τα μαζεψει ο ιδιος ο κωλοδημαρχος!!!ο οποιος στον πειραια (οπως κι αλλου υποθετω) απλα ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!!!!!!!!
για το αλλο συμφωνω...αν μας βρεις δουλεια....

Επισκέπτης
σιγα μην καθομαστε πισω απο τις γριλιες να παρακολουθουμε ποιος μαλακας αφηνει το σκυλι του να χεζει εξω απο την πορτα μας..εξαλλου υπαρχουν τοσα αδεσποτα..οταν εχεις δικα σου σκυλια,σιγα το προβλημα..ετσι & αλλιως μαζευεις τα δικα τους σκατα..

Επισκέπτης
για τα σκυλια αν δεν τα μαζευουν οι κατοχοι,πληρωνω το δημο ενα σωρο τελη οποτε να τα μαζεψει ο ιδιος ο κωλοδημαρχος!!!ο οποιος στον πειραια (οπως κι αλλου υποθετω) απλα ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!!!!!!!!
για το αλλο συμφωνω...αν μας βρεις δουλεια....
ο δημαρχος αν δεν φτιαξει κολυμβητηριο στον ΘΡΥΛΟ,θα φυγει βραδυ..

prowler7

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Αυγ 2009
Κριτικές
29
Like
176
Πόντοι
2.945
σιγα μην καθομαστε πισω απο τις γριλιες να παρακολουθουμε ποιος μαλακας αφηνει το σκυλι του να χεζει εξω απο την πορτα μας..εξαλλου υπαρχουν τοσα αδεσποτα..οταν εχεις δικα σου σκυλια,σιγα το προβλημα..ετσι & αλλιως μαζευεις τα δικα τους σκατα..
σωστος ο φιλος.αλλωστε το σκυλι χεζει αποδεδειγμενα οπου του μυρισει...αλλα εχω δει ξενους να τα βγαζουν βολτα με φαρασακι και σακουλακι...

prowler7

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Αυγ 2009
Κριτικές
29
Like
176
Πόντοι
2.945
ο δημαρχος αν δεν φτιαξει κολυμβητηριο στον ΘΡΥΛΟ,θα φυγει βραδυ..
ο συγκεκριμενος ΚΑΡΑΜΑΛΑΚΑΣ εχει εξαφανιστει..ασε που ακυρωσε την αποφαση του προηγουμενου ΔΣ για κολυμβητηριο στη Λευκα...μεγας παπαρας!!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom