Νέα

Θανατηφορα ορθογραφια,απο κριτικες συναγωνιστων..

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Matt LeBlanc
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 39
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
238.043
Πόντοι
46.232
σήμερα στη φυλής στο 59 κάτω ήταν δυο κινεζόφατσες και ρώτησαν την τσα τσα πως λένε της κοπέλες
για να γράψουν στο ιντερνετ  :2funny: :2funny: :2funny:

TAFTAAR

Μέγας
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Κριτικές
13
Like
202
Πόντοι
4.525
Δεν ξερω για Πακια, αλλα σημερα το πρωι στη Φυλης κατι Κινεζοειδη ρωτουσαν για μια κοπελα που διαβασαν στο ιντερνετ...
Καθολου απιθανο να γραφουν κιολας..
σήμερα στη φυλής στο 59 κάτω ήταν δυο κινεζόφατσες και ρώτησαν την τσα τσα πως λένε της κοπέλες
για να γράψουν στο ιντερνετ  :2funny: :2funny: :2funny:
Πιάστε κόκκινο  :2funny: :2funny: :2funny:

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
238.043
Πόντοι
46.232
κάτσε να γελάσω και εγώ  :2funny: :2funny:

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Θελω κριτικη απο πακι και μαυρο, και το σιτε θα γινει το πιο cult.  :headbang2:

Ippotis69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2010
Κριτικές
16
Like
36
Πόντοι
246
:jerking:Και,εγω,Γαματα,απο ορθογραφια! Τη να κανουμε,ρε παιδια! Δεν ειμασται,ολλοι,του Πανε/στημιου! Αλλα,οσο,μπορουμε,μην βγαζουμε,και Ματι! :headbang:Οσο,για της Κοπελλες! πολλοι,λενε,οτι,ειναι,απο το Ιντερνετ,πιστευωντας,οτι θα εχουν,περισσοτερη,περιποιηση,με τον φοβο,μην,γραψουμε,οτι χειρωτερο,γι'αυτες!Νομιζω,οτι,ετσι,ειναι! :knuppel:

doctore

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2008
Κριτικές
40
Like
0
Πόντοι
606
Το χειροτερο ειναι να εχεις καμια γκομενα που πηδας και να σου στειλει μηνυμα στο κινητο...
Μορω μου τοι κανης ? θα παμαι γηα καφαι σοιμαιρα ??? κε μαιτα παμαι σπειτοι σου να κανουμαι τραιλητσαις....
Σου σηκωνεται μετα η οχι ??? :2funny: :2funny:

Ένα τέτοιο μήνυμα απο Ουκρανή μουνάρα ονειρεύομαι  :rockon:

Titan

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2009
Like
2
Πόντοι
6
Μια εύκολη λύση αν δεν τα πας καλά με την ορθογραφία είναι να γράφεις το κείμενό σου σε Γουόρντ ή ΌπενΌφις ώστε να ελέγχεται η πλειονότητα των ορθογραφικών λαθών.

'Ντάξει ένα-δυο ορθογραφικά δεν είναι τόσο τραγικό, αλλά υπάρχουν κριτικές που δεν διαβάζονται...

KD

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
13
Πόντοι
16
:jerking:Και,εγω,Γαματα,απο ορθογραφια! Τη να κανουμε,ρε παιδια! Δεν ειμασται,ολλοι,του Πανε/στημιου! Αλλα,οσο,μπορουμε,μην βγαζουμε,και Ματι! :headbang:Οσο,για της Κοπελλες! πολλοι,λενε,οτι,ειναι,απο το Ιντερνετ,πιστευωντας,οτι θα εχουν,περισσοτερη,περιποιηση,με τον φοβο,μην,γραψουμε,οτι χειρωτερο,γι'αυτες!Νομιζω,οτι,ετσι,ειναι! :knuppel:
Όντως το βασικό είναι να μην βγάζουμε μάτι!! :headbang: Και απ'ότι θυμάμαι, ορθογραφία μαθαίνει κανείς μέχρι την 1η γυμνασίου.Ποιο Πανεπιστήμιο...

VaggelisWestSide

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2011
Κριτικές
8
Like
7
Πόντοι
1
νε ρε γαμοτω ποσ γηναιτε να κανουν τωσα ωρθωγραφυκα λαθοι μαζαιμενα μερηκι μερηκι;  πωναναι τα ματηα μασ

pireas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
16
νε ρε φίλαι έσχος, έχουμε γεμίσυ με πάκοιδές εδό μαίσα. Φαντάσου ότοι μερικά ζόα κατακροίνουν τους άλλούς απο τα ωρθογραφοικά τους λάθει.
μεγαλε...αμα ο αλλος δεν ξερει να γραφει σημαινει οτι δεν εχει στοιχειωδη μορφωση...απλα πραγματα που μαλλον δε τα σκαμπαζεις...τραβα λοιπον με καναν πακη να κανεις παρεα που λες...

δεν ειναι μονο η ορθογραφια ειναι κι ο τροπος που γραφουν κριτικες,που εκφραζονται γενικως...υπαρχουν εδω ατομα που γραφουν και καταλαβαινεις οτι τουλαχιστον δε ζουν σε κανα κωλοχωρι με την τασουλα και τις κατσικες...

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
Εσυ βρε φιλε βγαζεις ματια με το κόμμα που βαζεις μετα απο καθε λεξη.Γιατι το κανεις;Ειναι εκνευριστικό,εκτος αν αυτος ειναι ο σκοπος σου.Δεν χρειαζεται να εχεις παει πανεπιστημιο για να το καταλαβεις.

Για τα ορθογραφικα λαθη υπαρχουν και add on στους browsers για διορθωση. 

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
καθηγητής μου σήμερα στη σχολή έγραψε στον πίνακα τη λέξη φροντηστήριο.
διδακτορικό στο Berkeley, επίκουρος στο Stanford , τώρα καθηγητής εδώ που είμαι εγώ.

αρκετοί στόκοι εδώ μέσα, μόνο και μόνο για να κοκορευτούν θα του την έλεγαν για την ορθογραφία του, όλα αυτά για μιας στιγμής δόξα (έτσι θα νομίζουν)
κάποιοι άλλοι στόκοι επαναπαύονταν στην λάθος ορθογραφία τους γιατί συμβαίνουν και σε καθηγητές με αρχίδια, ενώ δεν μπορούν οι ίδιοι να ξεχωρίσουν την διαφορά του τι με το τη, της με τις και πάρα πολλά άλλα μαργαριτάρια.

δεν αρθρογραφούμε σε καμιά εφημερίδα εδώ για να απαιτείται σωστή ορθοογραφία παντού, αλλά είναι ξεφτίλα να μην μπορείς να ξεχωρίσεις ενικό με πλυθηντικό και παθητική με ενεργητική φωνή. το να μπερδέψεις ένα φωνήεν μία στο τόσο, ή να έχεις την εντύπωση ότι γράφεις κάτι σωστά ενώ είναι λάθος είναι πταίσμα μπροστά σε αυτούς που δεν ξέρουν να γράφουν και κάθονται και πετάνε στην τύχη φωνήεντα μέσα στις λέξεις.

ααα και για τους προφέσορες της ορθογραφίας οι οποίοι είναι και πρότυπα μορφωμένων ανθρώπων, ας διαβάσουν τι έγραψε στα απομνημονεύματά του ο αγράμματος ο μακρυγιάννης.

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
καθηγητής μου σήμερα στη σχολή έγραψε στον πίνακα τη λέξη φροντηστήριο.
διδακτορικό στο Berkeley, επίκουρος στο Stanford , τώρα καθηγητής εδώ που είμαι εγώ.

αρκετοί στόκοι εδώ μέσα, μόνο και μόνο για να κοκορευτούν θα του την έλεγαν για την ορθογραφία του, όλα αυτά για μιας στιγμής δόξα (έτσι θα νομίζουν)
κάποιοι άλλοι στόκοι επαναπαύονταν στην λάθος ορθογραφία τους γιατί συμβαίνουν και σε καθηγητές με αρχίδια, ενώ δεν μπορούν οι ίδιοι να ξεχωρίσουν την διαφορά του τι με το τη, της με τις και πάρα πολλά άλλα μαργαριτάρια.

δεν αρθρογραφούμε σε καμιά εφημερίδα εδώ για να απαιτείται σωστή ορθοογραφία παντού, αλλά είναι ξεφτίλα να μην μπορείς να ξεχωρίσεις ενικό με πλυθηντικό και παθητική με ενεργητική φωνή. το να μπερδέψεις ένα φωνήεν μία στο τόσο, ή να έχεις την εντύπωση ότι γράφεις κάτι σωστά ενώ είναι λάθος είναι πταίσμα μπροστά σε αυτούς που δεν ξέρουν να γράφουν και κάθονται και πετάνε στην τύχη φωνήεντα μέσα στις λέξεις.

ααα και για τους προφέσορες της ορθογραφίας οι οποίοι είναι και πρότυπα μορφωμένων ανθρώπων, ας διαβάσουν τι έγραψε στα απομνημονεύματά του ο αγράμματος ο μακρυγιάννης.
:thumbsup: :thumbsup:

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
ας γραφονται κριτικες οι οποιες ισχυουν και ας ειναι ανορθογραφες..βλεπε πιτσιλιστης!

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Λοιπον εγω εχω μια καλυτερη λυση να προτεινω.

Να λετε σε ολους οτι ειναι μορφωμενοι και να τελειωνετε μια για παντα  :P

ουτε τσακωμοι , ουτε διαφωνιες ουτε τιποτα. Πες αυτο που θελει να ακουσει ο αλλος
και τελος. Και αν οντως δεν ξερει θα το καταλαβει μονος του και δεν θα θυμαται
με κακια εσενα που τον εκανες να το καταλαβει.

Μολις ακουτε τη φραση "Ασε με να στο μαθω... αλλα δεν στο λεω με κακια."

Μπορει μεν οντως ο αλλος να μην στο λεει με κακια αλλα παει να στο παιξει δασκαλος
με οτι αυτο μετεπειτα θα συνεπαγεται.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom