kosnik26
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2009
- Like
- 20
- Πόντοι
- 366
πουλα το αιπαντ
πουλα το αιπαντ
αιπαντ κε ανεργια δε κολα στιβ
αρκι να μι κλεγεσεοι φτοχυα θαιλοι καλωπαιρασυ
Θα μωο σβοισωυν τα χραιει ο ολαντηs κε ο τσυπρασ...κε θα μωυ φτυαξει τω μηστω στα τρεια χηλοιαρυκααρκι να μι κλεγεσε
εμενα δε με νιαζι τιποταδ εχο λεφτα κε ολι με κερνανε σκαραβεο μαγαζαραΘα μωο σβοισωυν τα χραιει ο ολαντηs κε ο τσυπρασ...κε θα μωυ φτυαξει τω μηστω στα τρεια χηλοιαρυκα
ΟΚ, αυτές τις ημέρες γράφτηκαν πάρα πολλά γύρω απο το πρόσφατο θέμα με το aids. Άσχετα απο την άποψη του καθενός που είναι πάντα σεβαστή θα ήθελα να μάθω αν και κατα πόσο σας επηρέασε η κατάσταση αυτή στο αν θα ξαναπάτε. Ακούω και βλέπω μειωμένη κίνηση, κάποιοι σε κάποια θέματα δήλωσαν κιόλας ότι το κόβουν. Προσωπικά πήγαίνω μόνο σε studio και πάντα προφυλακτικό σε όλα οπότε δεν έχω λόγο να αφήσω μια αόριστη ανησυχία να με σταματήσει.
Ευχαριστω παρα πολυ......ελα αχαχουχα κερναω εγω καφεδακι θησειο που σου αρεσει...δεχεσαι?
Αυτο ΠΟΤΕπουλα το αιπαντ
Σωστος .... μονο που εγω δεν κλαφτηκα πουθενααρκι να μι κλεγεσε
Γιατι τυπε μου ?αξιζει να ρωταει κανεις στην υποδοχη αν οι κοπελες ειναι ενταξει?
μηπως ειναι σαν να ρωταμε το γκαρσονι ψαροταβερνας αν τα ψαρια ειναι φρεσκα
καλισπερα σκαραβεο ποτε θα πασ?Γιατι τυπε μου ?
Πιστευεις οτι θα κανεις τιποτα μαζι τους ?
Ασε που αν κανεις.... δεν θα τα εχεις καταφερει εσυ, αλλα αυτη .... ;)
Θα σου εχει μασησει τοσα οσα δεν φανταζεσαι
Δεν το βλεπω να παω ποτε......καλισπερα σκαραβεο ποτε θα πασ?
η πρωτη που δουλευε σε οικο ανοχης στην φωκαιας και σε δυο στουντιο ηταν πρεζακι δηλαδη ?Πολλοι συναγωνιστες φοβηθηκαν χωρις λογο ! !
Οσοι πηγαιναμε σε μπουρδελλα + studio με προφυλακτικο θα συνεχισουμε να πηγαινουμε.
Δεν εχει αλλαξει τιποτα-δεν εχουμε να φοβηθουμε τιποτα επειδη επιασαν 30 πρεζακια με AIDS.
εχι πολι ορεο φαι κε καλα πεδια που πεζουν ορεο ταβλιΔεν το βλεπω να παω ποτε......
Ειναι μακρια και βαριεμαι
και το βασικοτερο .... δεν μου αρεσει το μερος !!!!!!!
Δεν μου ταιριαζει .... πως να το πω διαφορετικα ?
Δεν αντιλεγω φιλε μου.....εχι πολι ορεο φαι κε καλα πεδια που πεζουν ορεο ταβλι
η πρωτη που δουλευε σε οικο ανοχης στην φωκαιας και σε δυο στουντιο ηταν πρεζακι δηλαδη ?