The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 37.452
- Πόντοι
- 25.467
ινε ανιλικι θα σε χοσουν μεσα
ωσπου να μουρθυ θα γυνυ δαικαωχταρα.
ινε ανιλικι θα σε χοσουν μεσα
απο τι σαγκαι με μοτορσιπι θα τιν φερισ?ωσπου να μουρθυ θα γυνυ δαικαωχταρα.
απο τι σαγκαι με μοτορσιπι θα τιν φερισ?
θελο αφτογραφο απο το τσακι τσαναπω τω χωνγκυ κωνγκυ.
Πηγαινα...Πηγαινω τωρα...και θα Συνεχισω να Πηγαινω να και να γιατι ειναι η Αποστολη μου πανω στη ΓΗ!!!
Καταρχην ολοι οι εμπειροι Μπουρδελιαριδες ξερουν οτι της ιδιες κοπελες που δουλευουν στα Στουντιο μπορεις να της βρεις και στη Φυλης.Οσο για το αν δεν θα ξαναπαμε να .Η μονη εναλακτικη λυση ειναι η γιατι με τη δεν χορταινεις.Οποτε θελουμε δεν θελουμε θα ξαναπαμε στα ΜπουρδελακιαΟΚ, αυτές τις ημέρες γράφτηκαν πάρα πολλά γύρω απο το πρόσφατο θέμα με το aids. Άσχετα απο την άποψη του καθενός που είναι πάντα σεβαστή θα ήθελα να μάθω αν και κατα πόσο σας επηρέασε η κατάσταση αυτή στο αν θα ξαναπάτε. Ακούω και βλέπω μειωμένη κίνηση, κάποιοι σε κάποια θέματα δήλωσαν κιόλας ότι το κόβουν. Προσωπικά πήγαίνω μόνο σε studio και πάντα προφυλακτικό σε όλα οπότε δεν έχω λόγο να αφήσω μια αόριστη ανησυχία να με σταματήσει.
Τωρα λενε οτι το 5% των πελατων κολισε Aids!Απο τους 100 πελατες που εξεταστηκαν οι 5 βρεθηκαν θετικοι.Τιποτα πρεζονια θα πηραν απ'την Ομονοια και θα τους βαφτισαν πελατες Εγω μονο γελαω με ολα αυταποιες εννοεις εξελιξεις ρε παικτη μου το οτι πιασανε 20 τελειωμενες πρεζουδες με aids και τις βαφτισαν ιεροδουλες(!) τα ΜΜΕ για να γεμισουν τη θεματολογια των εκπομπων τους?? αυτη η εξελιξη σε συγκλονισε δηλαδη?
ΜΙΑ ηταν κανονικη ιεροδουλη σε οικο στην Αθηνα και αυτη πιαστηκε διοτι εγινε ελεγχος.!
την τρεμη και το mega και το ANT1 περιμεναμε δηλαδη για να μαθουμε οτι στα πεζοδρομια οι τελειωμενες με τις πληγες στα χερια εχουν aids ???
και απο που κι ως που ιεροδουλες? εγω οτι και να μου πουνε δεν πιστευω ουτε μια στο εκατομυριο οτι ενας φυσιολογικος μπουρδελιαρης μπορει να τις υπολογιζει ως ιεροδουλες στο μυαλο του. ουτε καν πακια κ γυφτοι δεν προκειται να τις διαλεξουν αυτες.
σε λιγο καιρο που θα εξαντληθει το θεματακι τους θα ΞΑΝΑ ανακαλυψουν το κυκλωμα με τα διπλωματα οδηγησης που λαδωνονται, τα 'παρανομα' φρουτακια που λειτουργουν μεσα σε μαγαζια, την βια στα γηπεδα και τις 'φονικες' φωτοβολιδες που βρισκονται στους συνδεσμους, τις ''συμμοριες ανηλικων'' στα σχολεια που κλεβουν τα σαντουιτς και τα κινητα απ τους συμμαθητες τους κλπ κλπ και η ζωη συνεχιζεται...
συνεχιστε να παιζετε το παιχνιδι τους
Ηταν οικογενειαρχες οσο ηταν Ιεροδουλες που δουλευουν στα Μπουρδελακια οι Πρεζουδες που δημοσιευσαν στις φωτογραφιες.Οι πέντε που βρέθηκαν με τον ιο, στον αντ1 είπαν πως ήταν και οικογενειάρχες μέσα...όχι όμως ξεκάθαρα
Ηταν οικογενειαρχες οσο ηταν Ιεροδουλες που δουλευουν στα Μπουρδελακια οι Πρεζουδες που δημοσιευσαν στις φωτογραφιες.
ποιες εννοεις εξελιξεις ρε παικτη μου το οτι πιασανε 20 τελειωμενες πρεζουδες με aids και τις βαφτισαν ιεροδουλες(!) τα ΜΜΕ για να γεμισουν τη θεματολογια των εκπομπων τους?? αυτη η εξελιξη σε συγκλονισε δηλαδη?
ΜΙΑ ηταν κανονικη ιεροδουλη σε οικο στην Αθηνα και αυτη πιαστηκε διοτι εγινε ελεγχος.!
την τρεμη και το mega και το ANT1 περιμεναμε δηλαδη για να μαθουμε οτι στα πεζοδρομια οι τελειωμενες με τις πληγες στα χερια εχουν aids ???
και απο που κι ως που ιεροδουλες? εγω οτι και να μου πουνε δεν πιστευω ουτε μια στο εκατομυριο οτι ενας φυσιολογικος μπουρδελιαρης μπορει να τις υπολογιζει ως ιεροδουλες στο μυαλο του. ουτε καν πακια κ γυφτοι δεν προκειται να τις διαλεξουν αυτες.
σε λιγο καιρο που θα εξαντληθει το θεματακι τους θα ΞΑΝΑ ανακαλυψουν το κυκλωμα με τα διπλωματα οδηγησης που λαδωνονται, τα 'παρανομα' φρουτακια που λειτουργουν μεσα σε μαγαζια, την βια στα γηπεδα και τις 'φονικες' φωτοβολιδες που βρισκονται στους συνδεσμους, τις ''συμμοριες ανηλικων'' στα σχολεια που κλεβουν τα σαντουιτς και τα κινητα απ τους συμμαθητες τους κλπ κλπ και η ζωη συνεχιζεται...
συνεχιστε να παιζετε το παιχνιδι τους
ΟΚ, αυτές τις ημέρες γράφτηκαν πάρα πολλά γύρω απο το πρόσφατο θέμα με το aids. Άσχετα απο την άποψη του καθενός που είναι πάντα σεβαστή θα ήθελα να μάθω αν και κατα πόσο σας επηρέασε η κατάσταση αυτή στο αν θα ξαναπάτε. Ακούω και βλέπω μειωμένη κίνηση, κάποιοι σε κάποια θέματα δήλωσαν κιόλας ότι το κόβουν. Προσωπικά πήγαίνω μόνο σε studio [size=14pt]και πάντα προφυλακτικό σε όλα οπότε δεν έχω λόγο να αφήσω μια αόριστη ανησυχία να με σταματήσει.[/size]
τι ερωτησεις ειναι αυτες ρε παιδια;ειναι σα να λεμε δεν θα ξανα φαμε ψωμι επειδη μια φορα βρηκαμε μια τριχα μεσα
ΟΚ, αυτές τις ημέρες γράφτηκαν πάρα πολλά γύρω απο το πρόσφατο θέμα με το aids. Άσχετα απο την άποψη του καθενός που είναι πάντα σεβαστή θα ήθελα να μάθω αν και κατα πόσο σας επηρέασε η κατάσταση αυτή στο αν θα ξαναπάτε. Ακούω και βλέπω μειωμένη κίνηση, κάποιοι σε κάποια θέματα δήλωσαν κιόλας ότι το κόβουν. Προσωπικά πήγαίνω μόνο σε studio και πάντα προφυλακτικό σε όλα οπότε δεν έχω λόγο να αφήσω μια αόριστη ανησυχία να με σταματήσει.