ΚΑΘΕΠΕΡΣΙΚΑΙΚΑΛΥΤΕΡΑ
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Αυγ 2017
- Like
- 2.653
- Πόντοι
- 456
θα πάρουνε τα αρχίδια μου, στις μικρές αγορές με σακίδιο πλάτης και τα σάββατα με σακίδιο εκστρατείας
θα τα τρωει :S
ανακυκλωση φαση
Πότε ειπα εγω οτι εκφραζω την θεση της ΝΔ? Τον εαυτο μου εκφραζω. Τι ακυρο ποστ ηταν αυτο?την επισημη σταση της νεας δημοκρατιας λες? διοτι μεχρι στιγμης δεν εχει μιλησει κανενας απο την dreeam team του κουλη
Ο νόμος είναι σωστός.
Η εφαρμογή του όπως συνήθως ελληνική..
Οι μονες σακούλες πού υπάρχει υποχρέωση για χρέωση είναι οι πολύ λεπτές του σούπερ μαρκετ στα 4 λεπτά.
Στις πιο χοντρές 50-70 μμ η χρέωση μπορεί να είναι από 1 ως 4 λεπτά.
Στις πολύ χοντρές τύπου τζάμπο δεν υπάρχει υποχρέωση χρέωσης.
Η λογική για την κλίμακα χρεώσεων είναι το πάχος και η επαναχρησιμοποίηση
Σε ολον τον κοσμο πληρωνουν την σακουλα και πολυ ακριβοτερα κιολας. Σωστο μετρο ειναι. Να μαθουμε να πηγαινουμε με αναχρησιμοποιουμενες ή οικολογικες. Καιρος ειναι.
Kαι τωρα τη θες να μας πεις ρε τυπε οτι στο Ελλαδισταν αυτο γινετε για το περιβαλον το οποιο ολες οι κυβερνησεις ειχαν εχουν και θα εχουν χεσμενοΣε ολον τον κοσμο πληρωνουν την σακουλα και πολυ ακριβοτερα κιολας. Σωστο μετρο ειναι. Να μαθουμε να πηγαινουμε με αναχρησιμοποιουμενες ή οικολογικες. Καιρος ειναι.
θα πάρουνε τα αρχίδια μου, στις μικρές αγορές με σακίδιο πλάτης και τα σάββατα με σακίδιο εκστρατείας
Τις μεγαλες τις μπλε.Για τα σκουπίδια σου τι σακκούλες θα χρησιμοποιείς ?
Σαν τα διοδια ε?Αν είμαστε σοβαρή χωρα θα σκάγανε μύτη οργανωμένα κάμποσοι με τροχήλατες βαλίτσες και θα μπλόκαραν τα ταμεια για κανένα μισάωρο κατά την μεταφόρτωση ... ξανά και ξανά μέχρις ότου ξεκινάγανε οι καταγγελίες και οι τσαμπουκάδες στα σούπερ μάρκετ και έτσι κόβανε την μαλακια οι ευρωλιγούρηδες ...
σιγα μην αγορασουμε σακουλες για να τις πεταμε...Τις μεγαλες τις μπλε.
Αν είμαστε σοβαρή χωρα θα σκάγανε μύτη οργανωμένα κάμποσοι με τροχήλατες βαλίτσες και θα μπλόκαραν τα ταμεια για κανένα μισάωρο κατά την μεταφόρτωση ... ξανά και ξανά μέχρις ότου ξεκινάγανε οι καταγγελίες και οι τσαμπουκάδες στα σούπερ μάρκετ και έτσι κόβανε την μαλακια οι ευρωλιγούρηδες ...
καθολου ακυρο ποστ τον τελευταιο καιρο "εκφραζεις" τις αποψεις της νεας δημοκρατιαςΠότε ειπα εγω οτι εκφραζω την θεση της ΝΔ? Τον εαυτο μου εκφραζω. Τι ακυρο ποστ ηταν αυτο?
Τις μεγαλες τις μπλε.
Άρα ποιο το κέρδος σε οικολογικό επίπεδο?
ΟΛΕΣ οι σακούλες των σουπερμάρκετ είναι από καιρό βιοδιασπωμενες ... ενώ δεν ξέρω κανένα που να τις πετάει αφού όλοι τις χρησιμοποιούμε για τα σκουπίδια ...
Απαραδεκτος ο Κουλης, δεν μιλησε για τις σακουλες.καθολου ακυρο ποστ τον τελευταιο καιρο "εκφραζεις" τις αποψεις της νεας δημοκρατιας
το να μην μιλαει ο κουλης για τις σακουλες δυστυχως αποδυκνειει οτι και αυτος ειναι ταγμενος στους δανειστες και οχι στους ελληνες πολιτες
ρε τυπε το μετρο επρεπε να εφαρμοσθει λογω εε
δηλαδη τωρα να παμε κοντρα στην ευρωπη???
δεν λεει
Απλώς να πάμε κόντρα στην αγυρτεία και τον παραλογισμό ...