enduro
Μέγας
- Εγγρ.
- 12 Ιουν 2014
- Like
- 15.793
- Πόντοι
- 3.656
η σακουλα του λιντλ με τα 8 λεπτα ειναι ξαναχρησιμοποιησιμη
πραγματικη επενδυση τυπε :S :S :S
Τυπε ποιος σου πε οτι το ακουσα πηγα στα lidl πηρα καποια πραματα πηρα σακουλα και τη χρεωσαν 8 λεπτα μην επιμενει ςκαι λες τα δικα σου
πραγματικη επενδυση τυπε :S :S :S
Αλλο το ενα αλλο το αλλο σαφεστατα αλλαξε η σακουλα ποιο χοντρη ποιο αντοχης αλλα η διαφωνια ηταν στην τιμη της σακουλαςνταξει ρε ραπτορα
απλα πες κιολας οτι δεν ειναι σαν τη σακουλα των 4λεπτων ειναι διαφορετικη
για πολλες χρησεις
οι σακουλες ανεκαθεν πληρωνονταν ασχετα που τις περναμε ετσι απο τα σουπερ μαρκετ οτι εδιναν τα σουπερ να παρουν τις σακουλες τα επερναν πισω απο τις τιμες των προιοντων τζαμπα ποτε δεν ηταν απλα τωρα θα ειναι και φανεροα ρε θυματα
οταν πηγαινετε εξω και τις πληρωνετε μουγκα
τωρα σας πονεσε
κλαψτε τωρα
Τύποι εγώ νομίζω ότι έχει ντόρος γιατί τπτ.Σιγα το πράγμα....καλά έκαναν και το έκαναν διότι εγώ που μένω σε νησί έχω βαρεθεί να βλέπω τη κάθε κυρατσα να κουβαλάει το τάπερ με κεφτεδάκια και τα σάντουιτς και να να θάβει την πλαστική σακούλα στην άμμο το μαλακιστηρι της γιατί έπαιζε στην άμμο με αυτή.Εχω βαρεθεί να βλέπω τουριστακια να κουβαλάνε ποτά και να γίνονται φέσι ξεχνώντας τις σακούλες και αυτοί στην παραλία και τους δρόμους.Εχω βαρεθεί να βλέπω σακούλες παντού που δεν έχουν καμία ελπίδα να ξαναχρησιμοποιηθούν αλλά θα υπάρχουν για τα επόμενα 400-500 χρόνια.
Πέραν αυτού έχουμε παντού θάλασσα και οι σακούλες είναι υπεύθυνες για πολλούς θανάτους στα πλάσματα της θαλάσσιας πανίδας.
Τώρα το πως κόλλησε κάποιος τις συσκευασίες τροφίμων με τις πλαστικές σακούλες δεν το καταλαβαινω.
Δλδ έπρεπε την κόκα κολα να την έβαζαν σε χάρτινο ρε μεγάλε;;;Ανθρακουχο δεν μπαίνει σε χάρτινο.
Σκεφτείτε πριν μιλήσετε κάποιοι και μην μιλάτε μόνο και μόνο για να λέτε ότι έχετε άποψη ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟ.
Άλλωστε σε όλες τις χώρες έτσι είναι το σύστημα.Δεν είναι κίνηση για βγάλουν λεφτά αλλά για να σε αποτρέψουν να την πάρεις,αν την πάρεις όμως και την πληρώσεις θα την χρησιμοποιήσεις όπως πρέπει και δεν θα την πετάξεις στην παραλία και στον δρόμο.
Τύποι εγώ νομίζω ότι έχει ντόρος γιατί τπτ.Σιγα το πράγμα....καλά έκαναν και το έκαναν διότι εγώ που μένω σε νησί έχω βαρεθεί να βλέπω τη κάθε κυρατσα να κουβαλάει το τάπερ με κεφτεδάκια και τα σάντουιτς και να να θάβει την πλαστική σακούλα στην άμμο το μαλακιστηρι της γιατί έπαιζε στην άμμο με αυτή.Εχω βαρεθεί να βλέπω τουριστακια να κουβαλάνε ποτά και να γίνονται φέσι ξεχνώντας τις σακούλες και αυτοί στην παραλία και τους δρόμους.Εχω βαρεθεί να βλέπω σακούλες παντού που δεν έχουν καμία ελπίδα να ξαναχρησιμοποιηθούν αλλά θα υπάρχουν για τα επόμενα 400-500 χρόνια.
Πέραν αυτού έχουμε παντού θάλασσα και οι σακούλες είναι υπεύθυνες για πολλούς θανάτους στα πλάσματα της θαλάσσιας πανίδας.
Τώρα το πως κόλλησε κάποιος τις συσκευασίες τροφίμων με τις πλαστικές σακούλες δεν το καταλαβαινω.
Δλδ έπρεπε την κόκα κολα να την έβαζαν σε χάρτινο ρε μεγάλε;;;Ανθρακουχο δεν μπαίνει σε χάρτινο.
Σκεφτείτε πριν μιλήσετε κάποιοι και μην μιλάτε μόνο και μόνο για να λέτε ότι έχετε άποψη ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟ.
Άλλωστε σε όλες τις χώρες έτσι είναι το σύστημα.Δεν είναι κίνηση για βγάλουν λεφτά αλλά για να σε αποτρέψουν να την πάρεις,αν την πάρεις όμως και την πληρώσεις θα την χρησιμοποιήσεις όπως πρέπει και δεν θα την πετάξεις στην παραλία και στον δρόμο.
οι σακουλες ανεκαθεν πληρωνονταν ασχετα που τις περναμε ετσι απο τα σουπερ μαρκετ οτι εδιναν τα σουπερ να παρουν τις σακουλες τα επερναν πισω απο τις τιμες των προιοντων τζαμπα ποτε δεν ηταν απλα τωρα θα ειναι και φανερο
Αλλη μαλακια μας βγηκε..
Σακουλα πλαστικη μονο επι πληρωμη..
Θα πηγαινω δλδ εγω με οικολογικη τσαντα για τα ψωνια..
Θα αγοραζω αναψυκτικα,τροφιμα και αλλα ειδη που ειναι σε πλαστικες συσκευασιες..
Αυτοι οι μεγαλοβιομηχανοι κλπ πληρωνουν το αντιστοιχο ποσο η μονο ο λαουτζικος?
Μπηκες και μπαχαλεψες το νημα τυπε. :S :S :S
πολύ κακό για το τίποτα να πάρετε πάνινη σακούλα η διχτάκι
Ουτε καν τυπε και που θα πληρωνοντε παλι τα ιδια θυα βλεπεις ειναι θεμα παιδιας δηλαδη η σακουλα μολυνει ενω το πλαστικο μπουκαλι η το ταπερ δε μολυνουν ειναι λιγο υποκρισια ολα γινοντε καθαρα ΓΙΑ ΤΑ ΦΡΑΓΚΑ γι αυτο και αντιδρανε πολλοι χεσμενο το εχουν το περιβαλον και τη θαλασσια πανιδαΤύποι εγώ νομίζω ότι έχει ντόρος γιατί τπτ.Σιγα το πράγμα....καλά έκαναν και το έκαναν διότι εγώ που μένω σε νησί έχω βαρεθεί να βλέπω τη κάθε κυρατσα να κουβαλάει το τάπερ με κεφτεδάκια και τα σάντουιτς και να να θάβει την πλαστική σακούλα στην άμμο το μαλακιστηρι της γιατί έπαιζε στην άμμο με αυτή.Εχω βαρεθεί να βλέπω τουριστακια να κουβαλάνε ποτά και να γίνονται φέσι ξεχνώντας τις σακούλες και αυτοί στην παραλία και τους δρόμους.Εχω βαρεθεί να βλέπω σακούλες παντού που δεν έχουν καμία ελπίδα να ξαναχρησιμοποιηθούν αλλά θα υπάρχουν για τα επόμενα 400-500 χρόνια.
Η κυρία πηγή της πλαστικής είναι σακούλας είναι τα σου πέρ μάρκετ και τα μίνι μάρκετ τύπε μου.Αμα την χρεώνεις θα τις μείωσεις.Περαν αυτού θα υπάρχουν. Και οι χάρτινες ως επιλογή δωρεάν έτσι απλά για να μεταφέρεις τα ψώνια σου και μετά πέταμα στον κάδο του σπιτιού σου.