ειστε πχ.σπιτι της κοπελας σας και ερχεται η στιγμη να πεταχτειτε στο περιπτερο να παρετε τσιγαρα.η κολλητουλα σας ακολουθει και σας την πεφτει στο περιπτερο αρχιζοντας τα χουφτοματα παντου.ενδιδεται στον πειρασμο?η τραβατε ενα ξεροχαστουκο για να την φερεται στην "πραγματικοτητα"?
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Θα πηγαίνατε ποτέ με την κολλητούλα της κοπέλας σας;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα zarralee
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 149
- Εμφανίσεις 8K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
ειστε πχ.σπιτι της κοπελας σας και ερχεται η στιγμη να πεταχτειτε στο περιπτερο να παρετε τσιγαρα.η κολλητουλα σας ακολουθει και σας την πεφτει στο περιπτερο αρχιζοντας τα χουφτοματα παντου.ενδιδεται στον πειρασμο?η τραβατε ενα ξεροχαστουκο για να την φερεται στην "πραγματικοτητα"?
τι παω σπιτι και κανω τριο με την κοπελα μου
nightwish1975
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Σεπ 2007
- Like
- 1
- Πόντοι
- 1
χαχαχα........γενικά είναι ψιλομαλακία το σκηνικό!!Μου συνέβει πριν κανά χρόνο.
Είχα με μια κοπέλα σποραδικές συναντήσεις για σεξ αλλά έχοντας διευκρινιστεί και από τις 2 πλευρές ότι δεν έπαιζε κάτι παραπάνω.Σε κάποια φάση γνώρισα μια φίλη της κολλητή και πολύ εντυπωσιακότερη από αυτήν, οπότε δεν κοίταξα τίποτα και αφού έδειχνε να μην την ενδιαφέρει ξεκίνησα τα νταραβέρια με την άλλη η οποία δε φάνηκε να έχει ιδιαίτερο θέμα (μάλλον θα την πήδαγα καλά χεχεχε).Το αποτέλεσμα ήταν ότι όταν το έμαθε η αρχική κοπέλα από μένα ότι είμαι με τη φίλη της, μου είπε ότι δεν τη νοιάζει, αλλά μέσα σε μια βδομάδα έκοψε κάθε επικοινωνία και με τους 2!!!!Προφανώς η πραγματικότητα ήταν διαφορετική .Πάντως κατάφερα να ικανοποιήσω τη φαντασίωση να πάω με 2 κολλήτες-αλλά δυστυχώς όχι ταυτόχρονα
Είχα με μια κοπέλα σποραδικές συναντήσεις για σεξ αλλά έχοντας διευκρινιστεί και από τις 2 πλευρές ότι δεν έπαιζε κάτι παραπάνω.Σε κάποια φάση γνώρισα μια φίλη της κολλητή και πολύ εντυπωσιακότερη από αυτήν, οπότε δεν κοίταξα τίποτα και αφού έδειχνε να μην την ενδιαφέρει ξεκίνησα τα νταραβέρια με την άλλη η οποία δε φάνηκε να έχει ιδιαίτερο θέμα (μάλλον θα την πήδαγα καλά χεχεχε).Το αποτέλεσμα ήταν ότι όταν το έμαθε η αρχική κοπέλα από μένα ότι είμαι με τη φίλη της, μου είπε ότι δεν τη νοιάζει, αλλά μέσα σε μια βδομάδα έκοψε κάθε επικοινωνία και με τους 2!!!!Προφανώς η πραγματικότητα ήταν διαφορετική .Πάντως κατάφερα να ικανοποιήσω τη φαντασίωση να πάω με 2 κολλήτες-αλλά δυστυχώς όχι ταυτόχρονα
εφτασες στην πηγη μα νερο δεν ηπιες..χαχαχα........γενικά είναι ψιλομαλακία το σκηνικό!!Μου συνέβει πριν κανά χρόνο.
enoxlitikostipos
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Σε αυτά τα θέματα μια ειναι η απορία.... Δύο φίλες ή.... Μάνα και κόρη???
- Εγγρ.
- 23 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 29
- Like
- 8
- Πόντοι
- 1.290
Σε αυτά τα θέματα μια ειναι η απορία.... Δύο φίλες ή.... Μάνα και κόρη???
ευκολο.μανα/κορη
nightwish1975
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Σεπ 2007
- Like
- 1
- Πόντοι
- 1
Μάνα/κόρη ταυτόχρονα μόνο σε τσόντες μπορεί να συμβεί και αυτό σπάνια......ας προσαρμοστούμε σε κάτι πιο χειροπιαστό!!
enoxlitikostipos
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Μάνα/κόρη ταυτόχρονα μόνο σε τσόντες μπορεί να συμβεί και αυτό σπάνια......ας προσαρμοστούμε σε κάτι πιο χειροπιαστό!!
Μην το λες... μην το λες.... ;)
κουαρτετο.μανα/κορη καια 2φιλες μαζιΣε αυτά τα θέματα μια ειναι η απορία.... Δύο φίλες ή.... Μάνα και κόρη???
giorgospapa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 39
- Πόντοι
- 2.157
άλλο πραγμα το ''δε ΜΟΥ συμβαινει'' και άλλο το ''δε συμβαινει''..Μάνα/κόρη ταυτόχρονα μόνο σε τσόντες μπορεί να συμβεί και αυτό σπάνια......ας προσαρμοστούμε σε κάτι πιο χειροπιαστό!!
enoxlitikostipos
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
κουαρτετο.μανα/κορη καια 2φιλες μαζι
Αυτο μονο στην βιλα του playboy νομιζω..... δεν βολεύει το 3άρι που έχω...
tsakonas13
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 6
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
εγω καταφερα και πηδηξα και τισ 2.τη δικια μου τη πηδαγα 2 ωρες και με το πουσκαει η φιλη τησ μπηκα 3 φορες και εχυσα.την επομενη μερα μου τη πεσανε και οι 2 τσακωθηκαν μεταξυ τους κσι εχω να τισ δω 10 χρονια η φιλη μου μεινε απωθημενοχαχαχα........γενικά είναι ψιλομαλακία το σκηνικό!!Μου συνέβει πριν κανά χρόνο.
enoxlitikostipos
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Εγω μπορουσα αν το κανω πριν περιπου 2 χρονια αυτο και δεν το εκανα.. οι παρεες αλαξαν και τωρα χτυπαω το κεφαλι μου στον τοιχο που δεν το εκανα.....
tsakonas13
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 6
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
μαλακια εκανεςΕγω μπορουσα αν το κανω πριν περιπου 2 χρονια αυτο και δεν το εκανα.. οι παρεες αλαξαν και τωρα χτυπαω το κεφαλι μου στον τοιχο που δεν το εκανα.....
ουτε ενα χουφτωμα δεν εριξες ρε συμπολεμιστη?μαλακια εκανες
enoxlitikostipos
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
μαλακια εκανες
Υποτιθετε οτι πρεπει να μου πείτε κατι για να με υσηχασετε.. πχ δεν πειραζει φιλε εδειξες επιπεδο.. οχι με κανετε να το μετανιωνω παραπανω...
φανταζομαι να λιγουρευσαι το στρογγυλο της πατουρακι σαν ενα ζεστο καρβελι ψωμι...χα!Υποτιθετε οτι πρεπει να μου πείτε κατι για να με υσηχασετε.. πχ δεν πειραζει φιλε εδειξες επιπεδο.. οχι με κανετε να το μετανιωνω παραπανω...
enoxlitikostipos
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
φανταζομαι να λιγουρευσαι το στρογγυλο της πατουρακι σαν ενα ζεστο καρβελι ψωμι...χα!
ποσες καταθεσεις εχω κανει με το να σκευτομαι αυτο... και οσο σκευτομαι οτι τελικα ημουν ο μονος που δεν την πηδηξε ....