Νέα

Θα πηγαίνατε ποτέ με την κολλητούλα της κοπέλας σας;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα zarralee
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 149
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

zarralee

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2005
Like
0
Πόντοι
1
ειστε πχ.σπιτι της κοπελας σας και ερχεται η στιγμη να πεταχτειτε στο περιπτερο να παρετε τσιγαρα.η κολλητουλα σας ακολουθει και σας την πεφτει στο περιπτερο αρχιζοντας τα χουφτοματα παντου.ενδιδεται στον πειρασμο?η τραβατε ενα ξεροχαστουκο για να την φερεται στην "πραγματικοτητα"?

kiri77

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2008
Κριτικές
1
Like
8
Πόντοι
6
ειστε πχ.σπιτι της κοπελας σας και ερχεται η στιγμη να πεταχτειτε στο περιπτερο να παρετε τσιγαρα.η κολλητουλα σας ακολουθει και σας την πεφτει στο περιπτερο αρχιζοντας τα χουφτοματα παντου.ενδιδεται στον πειρασμο?η τραβατε ενα ξεροχαστουκο για να την φερεται στην "πραγματικοτητα"?

τι παω σπιτι και κανω τριο με την κοπελα μου :grin:

gastez

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
8
Πόντοι
1.290
αμα ειναι πιο ωραια απο την κοπελα μου, ναι!

nightwish1975

Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2007
Like
1
Πόντοι
1
χαχαχα........γενικά είναι ψιλομαλακία το σκηνικό!!Μου συνέβει πριν κανά χρόνο. :rockon:
Είχα με μια κοπέλα σποραδικές συναντήσεις για σεξ αλλά έχοντας διευκρινιστεί και από τις 2 πλευρές ότι δεν έπαιζε κάτι παραπάνω.Σε κάποια φάση γνώρισα μια φίλη της κολλητή και πολύ εντυπωσιακότερη από αυτήν, οπότε δεν κοίταξα τίποτα και αφού έδειχνε να μην την ενδιαφέρει ξεκίνησα τα νταραβέρια με την άλλη η οποία δε φάνηκε να έχει ιδιαίτερο θέμα (μάλλον θα την πήδαγα καλά χεχεχε).Το αποτέλεσμα ήταν ότι όταν το  έμαθε η αρχική κοπέλα από μένα ότι είμαι με τη φίλη της, μου είπε ότι δεν τη νοιάζει, αλλά μέσα σε μια βδομάδα έκοψε κάθε επικοινωνία και με τους 2!!!!Προφανώς η πραγματικότητα ήταν διαφορετική :2funny:.Πάντως κατάφερα να ικανοποιήσω τη φαντασίωση να πάω με 2 κολλήτες-αλλά δυστυχώς όχι ταυτόχρονα  :headbang: :headbang:

OP
OP
Z

zarralee

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2005
Like
0
Πόντοι
1
χαχαχα........γενικά είναι ψιλομαλακία το σκηνικό!!Μου συνέβει πριν κανά χρόνο. :rockon:
Είχα με μια κοπέλα σποραδικές συναντήσεις για σεξ αλλά έχοντας διευκρινιστεί και από τις 2 πλευρές ότι δεν έπαιζε κάτι παραπάνω.Σε κάποια φάση γνώρισα μια φίλη της κολλητή και πολύ εντυπωσιακότερη από αυτήν, οπότε δεν κοίταξα τίποτα και αφού έδειχνε να μην την ενδιαφέρει ξεκίνησα τα νταραβέρια με την άλλη η οποία δε φάνηκε να έχει ιδιαίτερο θέμα (μάλλον θα την πήδαγα καλά χεχεχε).Το αποτέλεσμα ήταν ότι όταν το  έμαθε η αρχική κοπέλα από μένα ότι είμαι με τη φίλη της, μου είπε ότι δεν τη νοιάζει, αλλά μέσα σε μια βδομάδα έκοψε κάθε επικοινωνία και με τους 2!!!!Προφανώς η πραγματικότητα ήταν διαφορετική :2funny:.Πάντως κατάφερα να ικανοποιήσω τη φαντασίωση να πάω με 2 κολλήτες-αλλά δυστυχώς όχι ταυτόχρονα  :headbang: :headbang:
εφτασες στην πηγη μα νερο δεν ηπιες..

enoxlitikostipos

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
0
Σε αυτά τα θέματα μια ειναι η απορία.... Δύο φίλες ή.... Μάνα και κόρη???  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616
βεβαιως. απροκαλυπτα. δεν θα πηγαινα ποτε ομως με την φιλη φιλου.

nightwish1975

Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2007
Like
1
Πόντοι
1
Μάνα/κόρη ταυτόχρονα μόνο σε τσόντες μπορεί να συμβεί και αυτό σπάνια......ας προσαρμοστούμε σε κάτι πιο χειροπιαστό!!

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
Μάνα/κόρη ταυτόχρονα μόνο σε τσόντες μπορεί να συμβεί και αυτό σπάνια......ας προσαρμοστούμε σε κάτι πιο χειροπιαστό!!
άλλο πραγμα το ''δε ΜΟΥ συμβαινει'' και άλλο το ''δε συμβαινει''..

tsakonas13

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2009
Κριτικές
6
Like
0
Πόντοι
6
εγω καταφερα και πηδηξα και τισ 2.τη δικια μου τη πηδαγα 2 ωρες και με το πουσκαει η φιλη τησ μπηκα 3 φορες και εχυσα.την επομενη μερα μου τη πεσανε και οι 2 τσακωθηκαν μεταξυ τους κσι εχω να τισ δω 10 χρονια  η φιλη μου μεινε απωθημενο

enoxlitikostipos

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
0
Εγω μπορουσα αν το κανω πριν περιπου 2 χρονια αυτο και δεν το εκανα.. οι παρεες αλαξαν και τωρα χτυπαω το κεφαλι μου στον τοιχο που δεν το εκανα.....

tsakonas13

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2009
Κριτικές
6
Like
0
Πόντοι
6
OP
OP
Z

zarralee

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2005
Like
0
Πόντοι
1
Υποτιθετε οτι πρεπει να μου πείτε κατι για να με υσηχασετε.. πχ δεν πειραζει φιλε εδειξες επιπεδο.. οχι με κανετε να το μετανιωνω παραπανω...  :headbang:
φανταζομαι να λιγουρευσαι το στρογγυλο της πατουρακι σαν ενα ζεστο καρβελι ψωμι...χα!

enoxlitikostipos

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
0
φανταζομαι να λιγουρευσαι το στρογγυλο της πατουρακι σαν ενα ζεστο καρβελι ψωμι...χα!

ποσες καταθεσεις εχω κανει με το να σκευτομαι αυτο...  :jerking:  και οσο σκευτομαι οτι τελικα ημουν ο μονος που δεν την πηδηξε .... :uglystupid:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom