Accountant 7
Μέγας
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 34
- Like
- 7.813
- Πόντοι
- 3.886
Πώς έγινε το κονέ;Κι όμως πριν αρκετά χρόνια, είχα σχέση με τρανς. Περίεργη φάση, αλλά δεν το μετανιώνω.
Πώς έγινε το κονέ;Κι όμως πριν αρκετά χρόνια, είχα σχέση με τρανς. Περίεργη φάση, αλλά δεν το μετανιώνω.
Πολλές φορές ξεκινάει από το αυτονόητο...Πας σαν πελάτης αλλά βλέπεις ότι υπάρχει χημεία και κάτι περισσότερο και...Πώς έγινε το κονέ;
Καλά ναι σωστά...Πας πελάτης μια δυο τρεις... Μετά αλλάζει η φάσηΠολλές φορές ξεκινάει από το αυτονόητο...Πας σαν πελάτης αλλά βλέπεις ότι υπάρχει χημεία και κάτι περισσότερο και...
γενικα, που βγαινουν τρανς, μιλωντας παντα για κλαμπ και μαγαζια
H ιστορία είναι στα τέλη δεκαετίας 80 με αρχή 90. Καμία σχέση με τώρα. Δεν έκανε πολύ παρέα με άλλες τρανς. Δυο κολλητές είχε μόνο. Παντού πηγαίναμε δεν υπήρχε θέμα. Δεν τη καταλάβαινες πάντως.Πώς έγινε το κονέ;
Καλησπέρα. Θα μου επιτρέψετε και εμένα να εκφέρω μια άποψη. Εγώ προσωπικά έχω βγει με αρκετές τρανς όταν ήμουν Γερμανία, εδώ ξεραηλα. Το όσον αφορά μη του κρεμάσουν κουδούνια, αν δεις τέτοια κατάσταση δεν υπάρχει λόγος να σκεφτείς κάτι για σχέση. Άντρας που σε γουστάρει ούτε τα κουδούνια ούτε τίποτα δε θα τον εμποδίσει. Όσον αφορά τις τρανς ας αποφασίσουν να κάνουν ανθρώπινες γνωριμίες πέρα από βίζιτες και θα βρεθεί ο άνθρωπος τους.αυτό ακριβώς επειδή δεν θα ειμαστε μια ζωη ντιβες και ομορφες δεν θα σπαταλήσουμε το χρόνο μας με ατομα που ειτε θελουν να μας εκμεταλλευτούν οικονομικά η ερωτικά . να βγαλη τα γουστα του αλλα στα κρυφα. μην μαθει κανεις τιποτα και του κρεμάσουν κουδουνια. και οταν βαρεθει και του γυαλίσει καμια αλλη. να σου πετάξει το θέλω να προχωρήσω να κάνω οικογένεια... ευχαριστω δεν θα παρω.
Ακριβώς. Στο εξωτερικό υπάρχει υπερπληθώρα και τρανς που θα κάνανε σχέση - στην Ελλάδα απλά το πορτοφόλι σου θα κοιτάνε όπως και οι γυναίκες δηλαδή. Έτσι είναι εδω, και συν τοις άλλοις δεν έχουμε και πολλές. Στην Ελλάδα αν είσαι gay και λίγο νέος κ έχεις μια περιοποιημένη εμφάνιση στη πέφτουν δεκάδες άντρες... από τρανς και γυναίκες μόνο ξεραϊλα.Καλησπέρα. Θα μου επιτρέψετε και εμένα να εκφέρω μια άποψη. Εγώ προσωπικά έχω βγει με αρκετές τρανς όταν ήμουν Γερμανία, εδώ ξεραηλα. Το όσον αφορά μη του κρεμάσουν κουδούνια, αν δεις τέτοια κατάσταση δεν υπάρχει λόγος να σκεφτείς κάτι για σχέση. Άντρας που σε γουστάρει ούτε τα κουδούνια ούτε τίποτα δε θα τον εμποδίσει. Όσον αφορά τις τρανς ας αποφασίσουν να κάνουν ανθρώπινες γνωριμίες πέρα από βίζιτες και θα βρεθεί ο άνθρωπος τους.
α ρε Νικ ειναι δυνατο μουνι με ωραιο πουτσο.τι καλυτερο να ξυπνας κ να χτυπας ενα 69αρι για πρωινοΕγώ με την Ιωάννα από Θεσσαλονίκη..Την έχω ερωτευτεί
Ποιο τραβελι??Την καλύτερη πιπα μου την πήρε τραβελι παντως
Ακριβώς αυτό μεγάλεα ρε Νικ ειναι δυνατο μουνι με ωραιο πουτσο.τι καλυτερο να ξυπνας κ να χτυπας ενα 69αρι για πρωινο
Για πες σε ποιο κομμωτήριοέχω μια τρανς που δουλεύει στο κομμωτήριο της γειτονιάς. Όχι κουκλάρα εμφανισιακά αλλά δεν την ξεχωρίζεις από γυναίκα, πρέπει να σου το πει κάποιος.
Δεν έχω βρει το θάρρος να κάνω καμιά κίνηση αλλά δεν θα το απέκλεια κιόλας (εννοείται βέβαια να μη βγάλει το εσώρουχό της και δω κάτι να κρέμεται).
Barber shop billisΓια πες σε ποιο κομμωτήριο
αμα θελαμε να τρωμε τζαμπα πουτσα γιατι οχι?Αγαπητοι συναδελφοι αλλα και λατρεις των T girls, ειχα προχτες μια συζητηση με εναν φιλο μου πανω στο θεμα αυτο, ειμαστε και οι 2 λατρεις του ειδους και εχουμε καταθεσει τα αναλογα χρηματικα ποσα και χρονο στις κοπελες αυτες τα τελευταια 2 χρονια. Αναρωτηθηκαμε λοιπον, γνωριζεις καποια, κανετε ο ενας στον αλλον το κλικ και ταιριαζετε, αποφασιζεται να ειστε μαζι, ωραια και μετα? Θα εχεις τα κοτσια να αντιμετωπισεις τα κοινωνικα σχολια? Θα την γνωριζες στους φιλους σου? Θ ανεχοσουν την πιθανη νυχτερινη δουλεια της? Πανω στο καφε λοιπον ειχαμε αυτη την συζητηση και θελουμε να ακουσουμε αποψεις, το θεμα που ξεκιναω εδω ισως ειναι λεπτο και σκοπος δεν ειναι η προσβολη κανενος γιαυτο και παρακαλω μη γινουν αγενεις σχολιασμοι... thanx...