takisathina70
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Ιουν 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
ναι pater μη μου τα αλλάξεις τώρα.
ελληνίδα.
μη σου τυχει και μην αφησεις να σου τυχει...μακρια φιλε και αν πραγματικα σου ετυχε πανε κανα 2 μηνες Αγιο Ορος και ξαναελα πισω ξελαμπικαρισμενος!ναι μη σου τυχει ειναι.
Αλλος μας συγκρίνει.αλλη καλύτερα.![]()
![]()
Έχεις σκεφτεί πως cg μπορεί να μην είναι μόνο -περιστασιακή απασχόληση- επάγγελμα, αλλά στάση -τρόπος- ζωής? Αν ξεπεραστεί, προσωρινά ή και οριστικά, το ζήτημα των χρημάτων, πόσο σίγουρος μπορεί να είσαι πως κάποια στιγμή δεν θα αναζητήσει η κοπέλα παλιές της συνήθειες? Όχι πως είναι σίγουρο αυτό, αλλά γιατί να ζεις με άγχος ή ακόμα-ακόμα να "βλέπεις φαντάσματα"? Μια γυναίκα μπορεί άνετα να κερατώσει έναν μη υποψιασμένο. Όταν όμως υπάρχει ένα τέτοιο παρελθόν, οποιοσδήποτε από εμάς σίγουρα θα είναι λίγο ή πολύ υποψιασμένος σε μια τέτοια σχέση και δεν είναι απίθανο να "βλέπει φαντάσματα" και να γίνεται κακός δικαιολογημένα ή όχι. Όλοι μας ξέρουμε πως η φίλη ή γυναίκα μας δεν ήταν πρώτα cg (ανεξάρτητα αν ήταν ή όχι!!!!) Αν όμως γνωρίζαμε κάτι τέτοιο, η σχέση μας θα παρέμενε αυστηρά και μόνο επαγγελματική. H Γερμανία δεν αποτελεί πρόβλημα για ένα cg. Κια εκεί βρίσκει δουλεια χωρίς να γνωρίζει τη γλώσσα. Άκοθ τον AGNIUSοι περισσοτερες γουσταρουν να περασουν τα καλυτερα τους χρονια μονες τους ρε φιλε,για αυτο γαμιουνται και δε δουλευουν γκαρσονες.Τωρα,αν βρουν και κανενα μαλακα να τις σπιτωνει,αυτες παλι την παρτη τους θα κοιταν πρωτιστως.
ελληνίδα.
θα πηρε καμια βιζιτα διαρκειαςΝΑΙ ΤΟΜΙΤΟ η μεγαλύτερη βλακεία είναι οτι 2 μέρες το έχει παλι κλειστό.τι στο διολο εχει παθει?
φαντασου,σε τρωει το αγχος απο τωρα,που να τη παντρευτεις κιολας!!!Ασε ρε παλληκαρι μου,αυτο δε θα ειναι γαμος αλλα ταινια κατασκοποπειας,γιατι να βασανιζεις τον εαυτο σου και να σε τρωει το αγχος?Αφου με 100-150 Ευρουλακια γινεται δικια σου...ΝΑΙ ΤΟΜΙΤΟ η μεγαλύτερη βλακεία είναι οτι 2 μέρες το έχει παλι κλειστό.τι στο διολο εχει παθει?
φιλε επειδη παρομοιες καταστασεις εχω περασει μια συμβουλη σου δινω.ξεκολλα πριν σε παρει τελειως απο κατω η φασηκαθόλου απίθανο σκρουντζ.θα περάσει απο εδω που θα παει.αυριο γυριζω μου ειπε οτι θα ερχοταν να με παρει απο το αεροδρομιο καιδε τη βρισκω.
φιλε επειδη παρομοιες καταστασεις εχω περασει μια συμβουλη σου δινω.ξεκολλα πριν σε παρει τελειως απο κατω η φαση
σκρουντζ με ενδιαφέρει αυτο που λες.τι καταληξη είχε η περιπτωση σου?