gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
για μενα λες;δεν καταλαβα...ρε φιλε μηπως ειναι γνωστη στο bourdela.tv? εχει συζητηθει εδω? μπορει την ξερουμε και να εχουμε γνωμη
για μενα λες;δεν καταλαβα...ρε φιλε μηπως ειναι γνωστη στο bourdela.tv? εχει συζητηθει εδω? μπορει την ξερουμε και να εχουμε γνωμη
Οι ελευθεροι αυτο νομιζουν οτι αμα παντρευτουν θα γαμανε τζαμπα δεν ξερουν οτι το μελι τελειωνη σε μερικα χρονια και μετα θα ψαχνουν για αλλουρε σείς .. από τότε που παντρεύτηκα κατάλαβα ένα πράγμα... ΠΟΤΕ μα ΠΟΤΕ μην κάνεις πρόταση γάμου.. σε ΚΑΜΜΙΑ...
Οι ελευθεροι αυτο νομιζουν οτι αμα παντρευτουν θα γαμανε τζαμπα δεν ξερουν οτι το μελι τελειωνη σε μερικα χρονια και μετα θα ψαχνουν για αλλου
Οι ελευθεροι αυτο νομιζουν οτι αμα παντρευτουν θα γαμανε τζαμπα δεν ξερουν οτι το μελι τελειωνη σε μερικα χρονια και μετα θα ψαχνουν για αλλου
ΜΑΚΡΙΑ απο γαμο
εσυ παλι,σε ποιον απευθυνεσαι?ρε φιλε μηπως ειναι γνωστη στο bourdela.tv? εχει συζητηθει εδω? μπορει την ξερουμε και να εχουμε γνωμη
ΜΑΚΡΙΑ απο γαμο
ο συχωρεμένος ο παπούς μου (ναυτικό ςτο επάγγελμα) μου έλεγε... "ο γάμος είναι ένα βαρέλι που πάνω πάνω έχει 5 δάχτυλα μέλι και απο κάτω έχει σκατά...αμα τα ανακατέψεις από την αρχή δεν θα απολαύσεις τίποτε αλλά δεν θα αναγουλιάσεις κιόλας... αν φάς πρώτα το μέλι μετά σκατά θα τρώς μια ζωή..."
Είσαι τέρας !!!!!!!!!
οχι ρε συ, για τον αμεσα ενφιαφερομενογια μενα λες;δεν καταλαβα...
οκ σορι νομισα...ρε φιλε μηπως ειναι γνωστη στο bourdela.tv? εχει συζητηθει εδω? μπορει την ξερουμε και να εχουμε γνωμηοχι ρε συ, για τον αμεσα ενφιαφερομενο
ρε σείς .. από τότε που παντρεύτηκα κατάλαβα ένα πράγμα... ΠΟΤΕ μα ΠΟΤΕ μην κάνεις πρόταση γάμου.. σε ΚΑΜΜΙΑ...
ο συχωρεμένος ο παπούς μου (ναυτικό ςτο επάγγελμα) μου έλεγε... "ο γάμος είναι ένα βαρέλι που πάνω πάνω έχει 5 δάχτυλα μέλι και απο κάτω έχει σκατά...αμα τα ανακατέψεις από την αρχή δεν θα απολαύσεις τίποτε αλλά δεν θα αναγουλιάσεις κιόλας... αν φάς πρώτα το μέλι μετά σκατά θα τρώς μια ζωή..."
Μα αν παντρευτει μπατιρη οταν στρυμωχτει λιγο οικονομικα παλι στο μπουρδελο θα παει για το ευκολο και το μαυρο χρημα και μετα θα εισαι και επισημος κερατας
Οικονομικό είναι το πρόβλημα λοιπόν!! Παντρεφτείτε τες μονον όταν έχετε πολλά χρήματα!!!