raopau
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2012
- Like
- 22.209
- Πόντοι
- 5.006
τι να το γελαω?μην το γελάς καθόλου...
καθε σαββατο, γκαζι ειμαι...
τι να το γελαω?μην το γελάς καθόλου...
προσπαθω να δικτυωθω με τραπερς, γιατι κουβαλανε μαζι τους διαστημικα μουνια.....
εισαι τραπερ μπρο?Στείλε μου PM να σε δικτυώσω
καθε σαββατο τον παιρνεις?τι να το γελαω?
καθε σαββατο, γκαζι ειμαι...
εισαι τραπερ μπρο?
πας penthouse και σκας πανω σε κατι τετοιο...λες και εισαι στην λιβερια ναπουμε...
εκτος αν πετυχεις καζαμπουμπου να γελαει τύπετυπε και αμα πεσουν τα φωτα δεν φαινονται οι τυποι ,και μπορει να πατησεις κατα λαθος και κανεναν ετσι οπως πας να κατουρησεις
Γινόμαστε Ευρώπη, μια πολυπολιτισμική χώραπας penthouse και σκας πανω σε κατι τετοιο...λες και εισαι στην λιβερια ναπουμε...
εκτος αν πετυχεις καζαμπουμπου να γελαει τύπε
πας penthouse και σκας πανω σε κατι τετοιο...λες και εισαι στην λιβερια ναπουμε...
Ο μόνος σοβαρός λόγος για να ασχοληθείς με την υποκουλτουραπροσπαθω να δικτυωθω με τραπερς, γιατι κουβαλανε μαζι τους διαστημικα μουνια.....
η ντρηχο στα αριστερα με το πατσοκοιλι περιμενει σειρα για τουερκινγκ τύπε ;τραπερ επενδυτης με διπλά γυαλιά για κούτελο, διπλα σε καυλάκια :
τυπε και αμα πεσουν τα φωτα δεν φαινονται οι τυποι ,και μπορει να πατησεις κατα λαθος και κανεναν ετσι οπως πας να κατουρησεις
φίλε μην κάμεις body shamingη ντρηχο στα αριστερα με το πατσοκοιλι περιμενει σειρα για τουερκινγκ τύπε ;
Και στο χωριό μας έτσι το λέγαμε....φίλε μην κάμεις body shaming