raopau
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2012
- Like
- 24.202
- Πόντοι
- 5.006
τι να το γελαω?μην το γελάς καθόλου...
καθε σαββατο, γκαζι ειμαι...
τι να το γελαω?μην το γελάς καθόλου...
προσπαθω να δικτυωθω με τραπερς, γιατι κουβαλανε μαζι τους διαστημικα μουνια.....
![]()
εισαι τραπερ μπρο?Στείλε μου PM να σε δικτυώσω![]()
καθε σαββατο τον παιρνεις?τι να το γελαω?
καθε σαββατο, γκαζι ειμαι...
εισαι τραπερ μπρο?
πας penthouse και σκας πανω σε κατι τετοιο...λες και εισαι στην λιβερια ναπουμε...
![]()
εκτος αν πετυχεις καζαμπουμπου να γελαει τύπετυπε και αμα πεσουν τα φωτα δεν φαινονται οι τυποι ,και μπορει να πατησεις κατα λαθος και κανεναν ετσι οπως πας να κατουρησεις![]()
![]()
![]()
Γινόμαστε Ευρώπη, μια πολυπολιτισμική χώραπας penthouse και σκας πανω σε κατι τετοιο...λες και εισαι στην λιβερια ναπουμε...
![]()
εκτος αν πετυχεις καζαμπουμπου να γελαει τύπε![]()
πας penthouse και σκας πανω σε κατι τετοιο...λες και εισαι στην λιβερια ναπουμε...
![]()
Ο μόνος σοβαρός λόγος για να ασχοληθείς με την υποκουλτουραπροσπαθω να δικτυωθω με τραπερς, γιατι κουβαλανε μαζι τους διαστημικα μουνια.....
![]()
η ντρηχο στα αριστερα με το πατσοκοιλι περιμενει σειρα για τουερκινγκ τύπε ;τραπερ επενδυτης με διπλά γυαλιά για κούτελο, διπλα σε καυλάκια :
![]()
τυπε και αμα πεσουν τα φωτα δεν φαινονται οι τυποι ,και μπορει να πατησεις κατα λαθος και κανεναν ετσι οπως πας να κατουρησεις![]()
![]()
![]()
φίλε μην κάμεις body shamingη ντρηχο στα αριστερα με το πατσοκοιλι περιμενει σειρα για τουερκινγκ τύπε ;![]()
Και στο χωριό μας έτσι το λέγαμε....φίλε μην κάμεις body shaming