Νέα

Θα γίνω trapper

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Νταης
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 481
  • Εμφανίσεις 30K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Μπιρλας

Μέγας
Εγγρ.
21 Μαρ 2017
Like
12.332
Πόντοι
3.656
Θέλω Ράλλη στο κότερο αλλά χωρίς τίποτα μαύρους..
Χωρίς μαύρους την έχω σε καΐκι...πλεούμενο είναι παλι κανεις τη δουλειά σου..εχει κατι παραγάδια ανεταριστα στο πλαι αλλα στα παπαρια σου..

klarino1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2010
Κριτικές
3
Like
4.415
Πόντοι
736
Αυτό που το πας ρε συ ... για ένα 24ωρο έτσι θα ναι η Μαντώ

Ακροβατώ σ' ένα σχοινί
που είναι έτοιμο να σπάσει
Και σε ζητώ μέσα σε δρόμους
δίχως τέλος δίχως στάση
Ακροβατώ σε μια ζωή
με αλκοόλ και παραισθήσεις
Και σε ζητώ με όσες μείναν
από τις πέντε μου αισθήσεις
Ακροβατω και δεν γαμω
και το καβλί μου έχει χάσει
την στύση του από καιρό
και δεν μπορώ να κάνω φάση

Ακροβατω για ένα μουνι
με χάπι για τις παραισθησεις
που καταλάθος μου δώσαν
αντί για το άλλο για τις στύσεις

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
10
Like
13.177
Πόντοι
3.846
Έχω ακρες με τράπερς , θα σε φτιάξω bro
Σκέψου τώρα παίκτη ότι το έγραψα σε 5' ούτε που το διόρθωσα, τραπ δεν έχω καταφέρει ποτέ να ακούσω γαι πάνω από 2' και οι γνώσεις μου στο χιπ χοπ και ραπ έχουν μείνει στη δεκαετία του 90 (TXC, Active Member, Ημισκούμπρια). Γενικά κάθε άλλο παρά η μουσική μου. Άρα αν μπορώ εγώ μπορεί και ο καθένας.

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
10
Like
13.177
Πόντοι
3.846
Για μένα η κατηφόρα αρχίζει με τα πρώτα reality. Είναι η εποχή που ο καθένας μπορεί να γίνει διάσημος από το πουθενά. Τυχαία άτομα της διπλανής πόρτας γίνονται για 2-3 μήνες το talk of the town. Αρχίζει και η Πάνια να βγάζει παρατράγουδα και σιγα σιγα ο νέος ξεθαρρεύει. Παλιότερα οι περισσότεροι ντρέπονταν να εμφανιστούν δημόσια, από το 2000 και μετά αρχίζει μια εμμονή με το να γίνεις διάσημος ακόμη και αν είσαι διάσημος για τη μαλακία που σε δέρνει. Και μετά ήρθαν τα social media. Τώρα ο καθένας έχει το δικό του χώρο στο internet που μας λέει τι έφαγε, που πήγε διακοπές, ποια γαμάει, τώρα όλοι είναι διάσημοι. Και έτσι πέφτεις και στη λούμπα του trap (παγίδα στα αγγλικά;).
Στίχοι όπως "τρώω τα λεφτά μου στις πουτάνες και στα sneakers" "έχω γκάνι και είμαι thug" και τέτοιες μαλακίες εκφράζουν ένα τρόπο ζωής του τύπου "μόνο οι μαλάκες σπουδάζουν και δουλεύουν, οι μάγκες πουλάνε κόκα έχουν τα λεφτά κάτω από το στρώμα, κάνουν παρτούζες, οδηγάνε Φεράρι". Σε μικρά παιδιά 12-15 που δεν ξέρουν από ζωή αυτό ακούγεται ελκυστικό, τουλάχιστον εμείς στην ηλικία τους θαυμάζαμε το μπάρμαν και το ντι τζέι που είναι κανονικές δουλειές μπροστά σε αυτούς τους καραγκιόζηδες.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.873
Πόντοι
9.297
καποτε ραπερ τωρα τραπερ μεθαυριο φραπερ,ρε δεν γαμιουνται που θεωρουν τον εαυτο τους και καλλιτεχνη.
ΚΑΚΟ-τεχνες ειναι...πουτανες και μαλιστα επαγγελματιες χτυπαμε χωρις αυτα τα ρεζιλικια.Αν επενδυουμε σε ερασιτεχνες ειναι σαν να χτιζουμε πυργο στην αμμο...οποια μας γουσταρει ΚΑΛΩΣ.Οποια δεν μας γουσταρει ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΤΗΣ.Αυτη θα χασει....εμεις στο επιπεδο μας αυτες στο δικο τους.

OP
OP
Νταης

Νταης

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Δεκ 2013
Κριτικές
4
Like
7.278
Πόντοι
2.586
Ακροβατω και δεν γαμω
και το καβλί μου έχει χάσει
την στύση του από καιρό
και δεν μπορώ να κάνω φάση

Ακροβατω για ένα μουνι
με χάπι για τις παραισθησεις
που καταλάθος μου δώσαν
αντί για το άλλο για τις στύσεις
Βαθύ

Για μένα η κατηφόρα αρχίζει με τα πρώτα reality. Είναι η εποχή που ο καθένας μπορεί να γίνει διάσημος από το πουθενά. Τυχαία άτομα της διπλανής πόρτας γίνονται για 2-3 μήνες το talk of the town. Αρχίζει και η Πάνια να βγάζει παρατράγουδα και σιγα σιγα ο νέος ξεθαρρεύει. Παλιότερα οι περισσότεροι ντρέπονταν να εμφανιστούν δημόσια, από το 2000 και μετά αρχίζει μια εμμονή με το να γίνεις διάσημος ακόμη και αν είσαι διάσημος για τη μαλακία που σε δέρνει. Και μετά ήρθαν τα social media. Τώρα ο καθένας έχει το δικό του χώρο στο internet που μας λέει τι έφαγε, που πήγε διακοπές, ποια γαμάει, τώρα όλοι είναι διάσημοι. Και έτσι πέφτεις και στη λούμπα του trap (παγίδα στα αγγλικά;).
Στίχοι όπως "τρώω τα λεφτά μου στις πουτάνες και στα sneakers" "έχω γκάνι και είμαι thug" και τέτοιες μαλακίες εκφράζουν ένα τρόπο ζωής του τύπου "μόνο οι μαλάκες σπουδάζουν και δουλεύουν, οι μάγκες πουλάνε κόκα έχουν τα λεφτά κάτω από το στρώμα, κάνουν παρτούζες, οδηγάνε Φεράρι". Σε μικρά παιδιά 12-15 που δεν ξέρουν από ζωή αυτό ακούγεται ελκυστικό, τουλάχιστον εμείς στην ηλικία τους θαυμάζαμε το μπάρμαν και το ντι τζέι που είναι κανονικές δουλειές μπροστά σε αυτούς τους καραγκιόζηδες.
Ακριβώς έτσι.

Karamanis Stratos

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Αυγ 2020
Like
8.418
Πόντοι
2.356

Aristarxos dj

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Ιουν 2021
Like
20.995
Πόντοι
5.956
Το αρχικό ερώτημα είναι πώς ένας χοντρός σαν τον τας, τα έχει με το φωτομοντέλο. Φυσικά, το ερώτημα απαντήθηκε, δε διάβασα τι έχει γραφτεί, αλλά ας πω επίσης κάτι: ο τας είναι διάσημος, έχει χρήμα καθ κινείται σε χώρους που γνωρίζει πολλά φωτομοντέλα. Κλαμπ, βίντεο κλιπ, δισκογραφικές κλπ..τα κοριτσάκια από την άλλη δεν ενδιαφέρονται για την εμφάνιση του, αλλά για το πόσο καλά μπορούν να περάσουν μαζί του, όπως και για τι έντονο sicialazing που θα έχουν στη διάρκεια της σχέσης ( πολλά πάρτι, ναρκωτικά, σεξ ίσως ψιλοοργια , δουλειές, λεφτά κλπ) αυτές οι κοπελιτσες δεν ενδιαφέρονται για "νορμάλ" σχέσεις, αλλά για συμμετοχή σε ένα" μοντέρνο ,"τρόπο ζωής..έτσι είναι μάλλον δύσκολο στο μέσο νεαρό Έλληνα να τις προσεγγίσει με επιτυχία ακόμα κι αν είναι πιο ωραίος και πιο γυμνασμενος ..αν έχει πολλή χρήμα όμως αλλάζει το πράγμα ..

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
10
Like
13.177
Πόντοι
3.846
Βλέπω ότι είχε πέραση. Αντίθετα σας γράφει ο mindreader για φιλοσοφία και τέχνη και ούτε που παίρνετε χαμπάρι. Αυτό ακριβώς είναι η ουσία της τραπ. Είναι μόδα, είναι χαβαλές, είναι κάτι που μιλάει για ματσίλα και για αυτό αρέσει τόσο πολύ. Κατά βάση όμως είναι μια απάτη. Ακόμη και αυτοί που σπρώχνουν πράγμα και βγάζουν μαύρα λεφτά, για πόσο επιβιώνουν; Κάποιους του πιάνουν, κάποιους τους τρώνε. Οι πραγματικοί big daddies είναι λίγοι και προφανώς δε θέλουν να δείχνουν τη μούρη τους στο youtube. Επίσης αυτός ο τρόπος ζωής συνοδεύεται με ανάλογες ηθικές αξίες. Πόσοι νιώθουν εντάξει να πουλάνε ηρωίνη σε πρεζάκια τελειωμένα που ξέρουν ότι δε θα βγάλουν 2-3 μήνες αν το πράμα είναι νοθευμένο; Ή να ρουφιανεύουν άλλους για να γλιτώσουν τον κώλο τους;
Απλά όταν είσαι 14 δε σε ενδιαφέρουν αυτά. Για όσους θυμούνται στα 90s είχε αρχίσει να πρωτοβγαίνει η gangsta rap (Snoop Dog) που ήταν πιο σοβαρή στιχουργικά και δεν πούλησε τόσο πολύ.

Aristarxos dj

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Ιουν 2021
Like
20.995
Πόντοι
5.956
Αυτα να τα βλεπουν οσοι πιστευουν ακομα οτι μετραει η ομορφια και η εμφανιση για να γαμας μουναρες… :confused:
Μετράει σε "φυσιολογικες" κοπέλες, της καθημερινότητας..οι οποίες όμως πάλι εκτιμούν και άλλα χαρακτηριστικά όπως σταθερή δουλειά, προσωπικότητα κλπ...αλλά για φωτομοντέλα μετράει κυρίως η κοινωνική "δύναμη" του άντρα. Κι ι τας απλά είναι χοντρός, δεν είναι δυσμορφος..

Karamanis Stratos

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Αυγ 2020
Like
8.418
Πόντοι
2.356
Μετράει σε "φυσιολογικες" κοπέλες, της καθημερινότητας..οι οποίες όμως πάλι εκτιμούν και άλλα χαρακτηριστικά όπως σταθερή δουλειά, προσωπικότητα κλπ...αλλά για φωτομοντέλα μετράει κυρίως η κοινωνική "δύναμη" του άντρα. Κι ι τας απλά είναι χοντρός, δεν είναι δυσμορφος..
Η γυναικα απο 15 εως…95 μεταξυ του ωραιου αλλα ασημου και αφραγκου και του ασχημου αλλα διασημου και φραγκατου παντα εις τον αιωνα των αιωνων θα διαλεγει τον δευτερο…

Aristarxos dj

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Ιουν 2021
Like
20.995
Πόντοι
5.956
Η γυναικα απο 15 εως…95 μεταξυ του ωραιου αλλα ασημου και αφραγκου και του ασχημου αλλα διασημου και φραγκατου παντα εις τον αιωνα των αιωνων θα διαλεγει τον δευτερο…
Σωστός! Χαχαχα..έτσι ακριβώς..

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
10
Like
13.177
Πόντοι
3.846
Επειδή το ζήτησε ο κόσμος και έχω λίγο χρόνο λέω να κάνω άλλη μια προσπάθεια:

Yo! Κρατάμε τη φάση ζωντανή
πυροβολάμε κάθε μουνί
θέλεις να μάθεις πως και γιατί
δώσε στο στίχο προσοχή

Εδώ δεν έχει φλώρους που το παίζουν τράπερς
οι ρίμες μας είναι για γνήσιους άντρες
θέλεις το ρισπέκτ μας, δείξε πως το αξίζεις μαν
κι αν κάνεις μαλακία τότε θα σου ρθει μπαν

Στο crew μας μόνο λαϊκά παιδιά
όλοι alpha male γαμάνε τα πιο καλά μουνιά
Ξέρουμε από νύχτα, ξέρουμε από δουλειά
Θα σου μάθουμε τον τρόπο να έχει πάντοτε λεφτά

Μαγκιά δεν είναι το μαύρο κι η ζουζού
Εδώ θα ακούσεις κουβέντες που δε θα στις πουν αλλού
Αν πειράξεις ένα bro θα σου κάνουμε όλοι ντου
Δεν παίζουμε με χίπστερ σεβόμαστε LGBTQ

Γαμάμε μουνάρες εδώ και χρόνια
Σε μπουρδέλα, στο αμάξι στα πιο καλά σαλόνια
Κάνουν οι γκόμενες ουρά ποια θα πρωτογαμηθεί
Γιατί καμία δε γουστάρει ακόμη ένα καλό παιδί

Τα παιδιά του μπουρδέλα δωράκια τους ξηγιούνται
Αλλά μόνο σε εκείνες που ξέρουν να γαμιούνται
Η νύχτα έχει κανόνες και αν τους παραβείς
Όσο και να τρέξεις, μπροστά σου θα μας βρεις

Μη μου κουνάς το γκάνι σου, σε γαμάω για πλάκα
Ούτε για τον καμπινέ μου δε σ' έχω ρε μαλάκα
Στο forum σε πετσόκοψα και άλλαξες nickname
Σε βρήκε ο amjk και σ'εβγαλε για το walk of shame

Λεφτά από τα ντρόγκια φλεξάρεις κι αλυσίδες
Μας λες πως κάθε μέρα γαμάς δέκα ρωσίδες
Αν έχεις κώλο ανέβασε βίντεο στο μπουρδέλα
Κι εμείς θα σε περάσσουμε σε πριονοκορδέλα

Προμότορες, πυρφόροι ,αγάμητοι και φλώροι
Ή μάθετε να σέβεστε ή γαμηθείτε όλοι

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.331
Πόντοι
2.356

Ό,τι πιο σωστό διάβασα το τελευταίο καιρό. Κοιτάξτε στο εξωτερικό: Ένας τύπος έγινε διάσημος χωρίς να μιλάει δείχνοντας απλά άλλα βίντεος και απλά έκανε μια κίνηση χεριών και μια γκριμάτσα:
1629628259925.png

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.873
Πόντοι
9.297
Βλέπω ότι είχε πέραση. Αντίθετα σας γράφει ο mindreader για φιλοσοφία και τέχνη και ούτε που παίρνετε χαμπάρι. Αυτό ακριβώς είναι η ουσία της τραπ. Είναι μόδα, είναι χαβαλές, είναι κάτι που μιλάει για ματσίλα και για αυτό αρέσει τόσο πολύ. Κατά βάση όμως είναι μια απάτη. Ακόμη και αυτοί που σπρώχνουν πράγμα και βγάζουν μαύρα λεφτά, για πόσο επιβιώνουν; Κάποιους του πιάνουν, κάποιους τους τρώνε. Οι πραγματικοί big daddies είναι λίγοι και προφανώς δε θέλουν να δείχνουν τη μούρη τους στο youtube. Επίσης αυτός ο τρόπος ζωής συνοδεύεται με ανάλογες ηθικές αξίες. Πόσοι νιώθουν εντάξει να πουλάνε ηρωίνη σε πρεζάκια τελειωμένα που ξέρουν ότι δε θα βγάλουν 2-3 μήνες αν το πράμα είναι νοθευμένο; Ή να ρουφιανεύουν άλλους για να γλιτώσουν τον κώλο τους;
Απλά όταν είσαι 14 δε σε ενδιαφέρουν αυτά. Για όσους θυμούνται στα 90s είχε αρχίσει να πρωτοβγαίνει η gangsta rap (Snoop Dog) που ήταν πιο σοβαρή στιχουργικά και δεν πούλησε τόσο πολύ.
Μπροστα στα σημερινα λιμοταγαρα ο τρισμεγιστος συναγωνιστης Snoop Doggy Dogg ειναι ο Μιλαν Κουντερα....?

OP
OP
Νταης

Νταης

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Δεκ 2013
Κριτικές
4
Like
7.278
Πόντοι
2.586
Το αρχικό ερώτημα είναι πώς ένας χοντρός σαν τον τας, τα έχει με το φωτομοντέλο. Φυσικά, το ερώτημα απαντήθηκε, δε διάβασα τι έχει γραφτεί, αλλά ας πω επίσης κάτι: ο τας είναι διάσημος, έχει χρήμα καθ κινείται σε χώρους που γνωρίζει πολλά φωτομοντέλα. Κλαμπ, βίντεο κλιπ, δισκογραφικές κλπ..τα κοριτσάκια από την άλλη δεν ενδιαφέρονται για την εμφάνιση του, αλλά για το πόσο καλά μπορούν να περάσουν μαζί του, όπως και για τι έντονο sicialazing που θα έχουν στη διάρκεια της σχέσης ( πολλά πάρτι, ναρκωτικά, σεξ ίσως ψιλοοργια , δουλειές, λεφτά κλπ) αυτές οι κοπελιτσες δεν ενδιαφέρονται για "νορμάλ" σχέσεις, αλλά για συμμετοχή σε ένα" μοντέρνο ,"τρόπο ζωής..έτσι είναι μάλλον δύσκολο στο μέσο νεαρό Έλληνα να τις προσεγγίσει με επιτυχία ακόμα κι αν είναι πιο ωραίος και πιο γυμνασμενος ..αν έχει πολλή χρήμα όμως αλλάζει το πράγμα ..
Πάνω κάτω το γνωρίζαμε, δεν ξέραμε όμως πως σε αυτό το επίπεδο είναι πλέον και οι trappers..

Δηλαδή μία χαζογκόμενα, πόσο χαζή πρέπει να είναι για να μπλέξει με έναν τέτοιο. Τί νομίζει ότι θα αποκομίσει;

Όπως και η Ηλιάννα που πλέον έφαγε Χ από όσους έχουν κάποιο επίπεδο, από την στιγμή που τα έφτιαξε με τον snik , το ίδιο θα συμβεί και με την Ηλιάδου.

Παλιά τα κοριτσάκια ερωτεύονταν και είχαν απωθημένο με τον Λιβιεράτο. Τώρα έχουν τον μπιφτέκα Madclip που είναι φανερά ατάλαντος και απλά μοστράρουν εικόνα "κακού παιδιού" στα media.
Στην καλύτερη να είναι σε κανένα κυκλωματάκι που σπρώχνει κοκό σε 2 μαγαζιά και να το παίζουν gangstas. Αστείες κουραδομαγκιές εκ του ασφαλούς.

Εδώ ο άλλος το έπαιζε λεφτάς και συμμετείχε σε συμμορία που έκλεβε ΑΤΜ με Αλβανούς και λοιπούς λάθρο. Αν είναι δυνατόν, μοστράρουν λούσα και είναι φτωχομπινέδες.

Σε οποιονδήποτε έχει μυαλό πλέον καταλαβαίνει ότι αυτή η γκόμενα έχει μυαλό κουκούτσι και της φαινόταν ωφέλιμο να την περνάνε σουβλάκι ο χοντρός με την παρέα του.

Η λύση είναι μία, γινόμαστε trappers. Μείνετε συντονισμένοι έρχονται μεγάλα πράγματα :sunglasses::rockon:

Mpratan

Μέγας
Εγγρ.
29 Δεκ 2019
Κριτικές
21
Like
11.327
Πόντοι
4.546
Αυτα να τα βλεπουν οσοι πιστευουν ακομα οτι μετραει η ομορφια και η εμφανιση για να γαμας μουναρες… :confused:
Φήμη φίλε, αν είσαι γνωστός και έχεις βγει στο γυαλί, πάει, τέλος, θα βαρεθείς να γαμάς μουνιά. Βέβαια, ένα μεγάλο ποσοστό από όλες αυτές είναι μόνο για ένα γαμήσι και τίποτε άλλο. Ένας άνθρωπος με μόρφωση και σοβαρή δουλειά δεν πιστεύω ότι θα έμπλεκε άμεσα με αυτές (και γενικά με όλο το σινάφι).

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
14.971
Πόντοι
3.506
Γίνεσαι λίγο υπερβολικός !! Υπάρχουν ακόμα καλά κορίτσια έξω, ελάχιστες μεν αλλά υπαρχουν :hi:

Aristarxos dj

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Ιουν 2021
Like
20.995
Πόντοι
5.956
Πάνω κάτω το γνωρίζαμε, δεν ξέραμε όμως πως σε αυτό το επίπεδο είναι πλέον και οι trappers..

Δηλαδή μία χαζογκόμενα, πόσο χαζή πρέπει να είναι για να μπλέξει με έναν τέτοιο. Τί νομίζει ότι θα αποκομίσει;

Όπως και η Ηλιάννα που πλέον έφαγε Χ από όσους έχουν κάποιο επίπεδο, από την στιγμή που τα έφτιαξε με τον snik , το ίδιο θα συμβεί και με την Ηλιάδου.

Παλιά τα κοριτσάκια ερωτεύονταν και είχαν απωθημένο με τον Λιβιεράτο. Τώρα έχουν τον μπιφτέκα Madclip που είναι φανερά ατάλαντος και απλά μοστράρουν εικόνα "κακού παιδιού" στα media.
Στην καλύτερη να είναι σε κανένα κυκλωματάκι που σπρώχνει κοκό σε 2 μαγαζιά και να το παίζουν gangstas. Αστείες κουραδομαγκιές εκ του ασφαλούς.

Εδώ ο άλλος το έπαιζε λεφτάς και συμμετείχε σε συμμορία που έκλεβε ΑΤΜ με Αλβανούς και λοιπούς λάθρο. Αν είναι δυνατόν, μοστράρουν λούσα και είναι φτωχομπινέδες.

Σε οποιονδήποτε έχει μυαλό πλέον καταλαβαίνει ότι αυτή η γκόμενα έχει μυαλό κουκούτσι και της φαινόταν ωφέλιμο να την περνάνε σουβλάκι ο χοντρός με την παρέα του.

Η λύση είναι μία, γινόμαστε trappers. Μείνετε συντονισμένοι έρχονται μεγάλα πράγματα :sunglasses::rockon:
Έτσι είναι! Να σου πω αξίζει η στροφη στην τραπ, αν είναι να γνωρίσουμε τέτοια μωρά..εντάξει δεν είναι για συζητήσεις , άλλα ωραία είναι τα σουβλάκια...χαχαχα ( προφανώς κι αστειεύομαι, αλλαδε θαμε χαλούσε)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom