Επισκέπτης
Οι τσατσαδες δεν κανουν κανενα χατηρι απλα κοιτουν να κονομησουν οσα πιο πολλα 2ευρα μπορουν
Τύπε, 2ευρα που πληρώνεις μήπως με συμμετοχή ΕΟΠΥΥ???
Οι τσατσαδες δεν κανουν κανενα χατηρι απλα κοιτουν να κονομησουν οσα πιο πολλα 2ευρα μπορουν
τι 7 λεπτα μωρη καριολα,οχι,2 λεπτα.τραβα και καθαρισε καμια σκαλα να μαθεις πως βγαινουν τα 2 ευρω ψοφημι.η συγκεκριμενη ειναι πολυ γαμιολα,πρεπει να πεινασειΠριν ακρετο καιρο ειμαι στο Ιασωνος 37 οροφο νομιζω. Ειμαστε μαζεμενοι 5 ατομα περιου και μπαινει και ενας 6ος ο οποιοσ φαινοτανε λιγο πιωμενος. Για 5 λεπτα ειμαστε 6 ατομα απο τα οποια κανενας δεν ειπε κουβεντα και περιμενουμε να δουμε τη κοπελα που ειναι δωματιο. Καποια στιγμη η τσατσα παει και χτυπαει την πορτα. Πεταγεται ο πιωμενος και της λεει "ασε τον ανθρωπο να τελιωσει με την ησυχια του" και του απανταει η τσατσα: "Εδω που ερχεσαι πληρωνεις 10 ευρω για 7 λεπτα. Αμα θες παραπανω χρονο να πας εκει που ζητανε παραπανω χρηματα".
Μετα απο αυτο και ο πιωμενος ακομα παροτι λιγο αρπαχτηκε μετα την απαξιωσε και εφυγε
ετσι τυπε μου!!!αυτο τους κανω και εγω και τους κρεμαει το σαγωνι στα γονατα!!!Προς τιμην της η τσατσα,εκανε εξηγηση απο πριν.Γνωριζεις και αποφασιζεις.Το θεμα ειναι εκει που εξαπατουν.Εχει τυχει δηλαδη να διαβασω εδω για περιστατικα σε σπιτια που κοροιδευουν τον κοσμο οτι θα περασει καλα και χτυπανε πορτες στο 7λεπτο-10λεπτο.Και μιλαμε για σπιτια του 20αρικου,διολου ευκαταφρονητο ποσον.Οποτε εχω παει καμια φορα εκει τις επομενες ημερες και αφου πει το προγραμμα η τσατσα,βγαζω το πακο με τα χαρτονομισματα και της λεω,7 λεπτα η 8 ειναι;Ασε,θα παω αλλου να δωσω τα χρηματα μου.Και μενει να με κοιταει εμβροντητη.
-------Αυτή η μάστιγα των καθηστερημενων αερογαμηδων αγαπουλιδων μικροτσουτσουνων πρεπει να σταματήσει! "Αναφέρομαι σε όσους στο σαλόνι ρωτάνε συνέχεια τη τσατσά <θα αργήσει η κοπέλα > ή φεύγουν αναστενάζωντας 2 λεπτα αφ οτου μπηκαν, χωρις να δουν τη κοπελα, γιατι δε μπορούν να περιμένουν τον άνθρωπο που πληρωσε να χυσει και οχι να φύγει αχυστος γιατί κάποιος μουλος προωροεκσπερματιστης πιέζει τη τσατσά να χτυπήσει τη πόρτα με τη συμπεριφορά του!
Θάνατος στους γαμιωλιδες και τις τσατσαδες που κανουν τα χατηρια τους
Έχεις απόλυτο δίκιοοταν ακουω η κοπελα εχει δωματιο..
λεω 2 πραγματα...
-δεν βιαζομαι ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ...
-Η ΘΑ ΞΑΝΑΡΘΩ ΣΕ ΛΙΓΟ...
ποτε δεν καθομαι σαν τον γυπα να ντε και καλα, θελω να την δω τωρα.
οπως μου την σπαει να μου χτυπαν την πορτα...ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΟ ΙΔΙΟ..
Γιατί ρωτάτε τις τσατσαδες αφού απαντάνε μόνο ψεματα δε καταλαβαίνω.
Και όχι μονο λενε ψεματα 9 στις 10 φορές που ρωτατε, πολλές φορές δε ξέρουν ούτε καν το όνομα της κοπέλας.
Εχεις παρει λεφτα πισω;εντάξει ρε φιλε αν όμως μπεις μέσα και βγει φολα η δουλεια και σου έχει πει ψεμματα μετα θα της την πεις και θα ζητήσεις και λεφτά πισω. Μπορεις να το κάνεις.
Εχεις παρει λεφτα πισω;
Εχεις παρει λεφτα πισω;
Ειχα φαει φολα στο κολωνου 27 απο μια απο αυτες που προμοταρει ο ντιγκ, Ελενα νομιζω, και οταν βγηκα η πονηρη τσατσα παρεμεινε σιωπηλη στο κουζινακι για να μη ζητησω τα λεφτα πισω.Μια φορά ναι πιο παλιά. Και ένας φιλος ακομα μια φορά αλλα πως τα πηρε .... έσκασε και ο μπραβος και πηγαινε για τσαμπουκά το σκηνικο.
Βεβαια επειδή ο φιλος ηταν και κάτι χρονια πυγμάχος θα έριχνε πολύ ξύλο αν χρειαζοταν. Είμασταν και 2 άτομα συνολικα οποτε μέτρησε και αυτο. Ευτυχως όμως το αποφυγαμε. Και έληξε χωρις περαιτέρω κλιμάκωση.
Καποιες φορές δεν αξιζει να ζητάς λεφτά πισω. Απλα μαυριζεις την γκομενα με κριτική και δεν ξαναπατάς στο σπιτάκι. Λες έφαγα μια φολα δεν πειράζει , συμβαινουν αυτά.
Μια φορά ναι πιο παλιά. Και ένας φιλος ακομα μια φορά αλλα πως τα πηρε .... έσκασε και ο μπραβος και πηγαινε για τσαμπουκά το σκηνικο.
Βεβαια επειδή ο φιλος ηταν και κάτι χρονια πυγμάχος θα έριχνε πολύ ξύλο αν χρειαζοταν. Είμασταν και 2 άτομα συνολικα οποτε μέτρησε και αυτο. Ευτυχως όμως το αποφυγαμε. Και έληξε χωρις περαιτέρω κλιμάκωση.
Καποιες φορές δεν αξιζει να ζητάς λεφτά πισω. Απλα μαυριζεις την γκομενα με κριτική και δεν ξαναπατάς στο σπιτάκι. Λες έφαγα μια φολα δεν πειράζει , συμβαινουν αυτά.
--------------Όταν σου γαμάμε τη μανούλα σου δεν ζητάμε ποτέ λεφτά πίσω
----------Έτσι ακριβώς είναι μαν.
Επιβεβαιώνω.
Ήμουν στο διπλανό δωμάτιο και ξεκώλιαζα τη μανούλα σου.
Απορώ γιατί αποφεύγεις να πεις ότι κάποια στιγμή άνοιξες την πόρτα και την έπαιρνες μάτι πως γαμιέται.
Αυτή η μάστιγα των καθηστερημενων αερογαμηδων αγαπουλιδων μικροτσουτσουνων πρεπει να σταματήσει! "Αναφέρομαι σε όσους στο σαλόνι ρωτάνε συνέχεια τη τσατσά <θα αργήσει η κοπέλα > ή φεύγουν αναστενάζωντας 2 λεπτα αφ οτου μπηκαν, χωρις να δουν τη κοπελα, γιατι δε μπορούν να περιμένουν τον άνθρωπο που πληρωσε να χυσει και οχι να φύγει αχυστος γιατί κάποιος μουλος προωροεκσπερματιστης πιέζει τη τσατσά να χτυπήσει τη πόρτα με τη συμπεριφορά του!
Θάνατος στους γαμιωλιδες και τις τσατσαδες που κανουν τα χατηρια τους