Νέα

Texas Club

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 23
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Χθες πο περνούσα από την υπποκράτους με κατεύθυνση προς πανεπιστημίου είδα στο αριστερό πεζοδρόμιο και στο ύψος της διδότου ένα club που  λέγεται Texas Clubκαι είχε 2 κεφάλια από γιακ δεξιά και αριστερά της ταμπέλας, μήπως ξέρει κανείς τι παίζει σε αυτό το μαγαζί :think: :think: :think:

Επισκέπτης
Χθες πο περνούσα από την υπποκράτους με κατεύθυνση προς πανεπιστημίου είδα στο αριστερό πεζοδρόμιο και στο ύψος της διδότου ένα club που  λέγεται Texas Clubκαι είχε 2 κεφάλια από γιακ δεξιά και αριστερά της ταμπέλας, μήπως ξέρει κανείς τι παίζει σε αυτό το μαγαζί :think: :think: :think:
ροκ μαγαζι ειναι!!και απο τα πιο γνωστα!!παιζει μεταλ δεκαετιας 80 κατα κυριο λογο  :rockon: :rockon: :rockon:!!πολλα συγκροτηματα που ερχονται για συναυλια στην ελλαδα,μετα τα πινουν στο τεξας  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:!!προσφατα εκανε και ανακαινιση ....!!!

Επισκέπτης
λέω και εγώ είναι κανένα νέο στριπτιζάδικο και δεν το πήραμε χαμπάρι;;;; Ξέρετε σαν αυτά που βλέπουμε στην τηλεόραση τα αμερικάνικα που ακουμπούν το δίσκο σερβιρίσματος στις βύζαρες τους  :rockon: :rockon: :rockon: Warhol τώρα το καλοκαίρι είναι κλειστό;;

Επισκέπτης
λέω και εγώ είναι κανένα νέο στριπτιζάδικο και δεν το πήραμε χαμπάρι;;;; Ξέρετε σαν αυτά που βλέπουμε στην τηλεόραση τα αμερικάνικα που ακουμπούν το δίσκο σερβιρίσματος στις βύζαρες τους  :rockon: :rockon: :rockon: Warhol τώρα το καλοκαίρι είναι κλειστό;;
ναι κλειστο ειναι..... :'( :'( :'(!!κατα καιρους εχει κατι σερβιτορακια ,σκετη καυλα  :dancing: :dancing:

Επισκέπτης
μόνο χειμώνα ανοίγει δηλαδή;; πως είναι μέσα ο χώρος;;

Επισκέπτης
μόνο χειμώνα ανοίγει δηλαδή;; πως είναι μέσα ο χώρος;;
ναι μονο χειμωνα!!εχει τηλεορασεις που βαζει βιντεοκλιπ απο μεταλ συγκροτηματα,μια τεραστια ασπιδα σαν ντεκορ  :rockon: :rockon:,μερικα τραπεζακια καθως μπαινεις στα δεξια σου και φυσικα την μπαρα!!καπνιλα  :rockon: :rockon:,ατομα με μπλουζακια ποιζον και αλις κουπερ  :rockon: :rockon: αλλα το βασικο ειναι οτι εκει θα βρεις τις περισσοτερες γυναικες σε μεταλλαδικο

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
ναι κλειστο ειναι..... :'( :'( :'(!!κατα καιρους εχει κατι σερβιτορακια ,σκετη καυλα  :dancing: :dancing:

αντε με το καλο...το χειμωνα θα σκαμε τεξας!αλλα προς το παρον παιδια σε ολους σας ευχομαι καλα κουραγια για οσους μεινουν δεκαπενταυγουστο εδω!καλες διακοπες και καλα μπανια στους υποδελοιπους!

Επισκέπτης
Ποιό ροκ/μέταλ μαγαζί θεωρείς ότι έχει το πιο hot προσωπικό war;
συνηθως στα ροκαδικα αλλαζουν σχετικα συχνα το προσωπικο τους!!το μο μπετερ φερνει καλα κομματια ,το τεξας και ο μαγος....!!παντως τα καλυτερα μωρακια εχω πετυχει στο ticket house  :dancing: :dancing: :dancing:!!!

Bluevertigo

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2007
Like
4
Πόντοι
1
συνηθως στα ροκαδικα αλλαζουν σχετικα συχνα το προσωπικο τους!!το μο μπετερ φερνει καλα κομματια ,το τεξας και ο μαγος....!!παντως τα καλυτερα μωρακια εχω πετυχει στο ticket house  :dancing: :dancing: :dancing:!!!
Και το Jasemin έχει φέρει κατά καιρούς- για να μην θυμηθούμε τις εποχές πριν αλλάξει τοποθεσία και αποκτήσει καθαρές τουαλέτες- τώρα πολύ mainstream κατάσταση από πλευράς προσωπικού. Σε όλα τ'άλλα συμφωνώ, αν και το ticket house δεν το σκέφτηκα, καλή τρίπλα.

Επισκέπτης
Και το Jasemin έχει φέρει κατά καιρούς- για να μην θυμηθούμε τις εποχές πριν αλλάξει τοποθεσία και αποκτήσει καθαρές τουαλέτες- τώρα πολύ mainstream κατάσταση από πλευράς προσωπικού. Σε όλα τ'άλλα συμφωνώ, αν και το ticket house δεν το σκέφτηκα, καλή τρίπλα.
ιστορικο μαγαζι και το τζασμιν.....γεμιζε και γεμιζει απο φοιτητες συνηθως!!στο ticket house ειχα πετυχει πριν 1.5 μηνα ενα διδυμο σκετη φωτια!!η μια μελαχροινη και η αλλα ξανθια!!και η ξανθια ειχε και τατουαζ  :rockon: :rockon: :rockon:!!αυτα ειναι....

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
ποιο texas κλαμπ μου λετε και τριχες κατσαρες!οποιος δεν ειχε παει στο LITTLE WING στη συγγρου(caramela club στο στενακι διπλα) δεν εχει καταλαβει τί σημαινει πραγματικο underground κατασταση! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Επισκέπτης
ποιο texas κλαμπ μου λετε και τριχες κατσαρες!οποιος δεν ειχε παει στο LITTLE WING στη συγγρου(caramela club στο στενακι διπλα) δεν εχει καταλαβει τί σημαινει πραγματικο underground κατασταση! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
εσυ ολο συγγρου μου εισαι φραπανταρ  :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
εσυ ολο συγγρου μου εισαι φραπανταρ  :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

τί να κανουμε?εκει μας ξεγεννησε το χοντρο καλαμακι του φραπε του father Μου....γιατι ως γνωστον εγεννηθην απο την σμιξη φραπε με γαλα και εριχθην σε ηλικια μικροτατην στην λεωφορον συγγρουν απο περαστικο καλαμακι.....(ο φαδερ μου δηλ)!!!!!!!!χεντμπαγκιν ολοι μαζι παιδες!!!!!!!!

Επισκέπτης
τί να κανουμε?εκει μας ξεγεννησε το χοντρο καλαμακι του φραπε του father Μου....γιατι ως γνωστον εγεννηθην απο την σμιξη φραπε με γαλα και εριχθην σε ηλικια μικροτατην στην λεωφορον συγγρουν απο περαστικο καλαμακι.....(ο φαδερ μου δηλ)!!!!!!!!χεντμπαγκιν ολοι μαζι παιδες!!!!!!!!
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:!!!!!εγω ξερω φραπανταρ οτι σε ροκαδικο δεν παω μαζι σου για 2 λογους!!για την πιτζαμα-βερμουδα που φορας  :2funny: :2funny: :2funny: και για το οτι δεν μου εδειξες πως επαιζες κιθαρα στη συναυλια των μεταλικα!!μονο ο σαβαλας το ειδε  :- :- :-

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:!!!!!εγω ξερω φραπανταρ οτι σε ροκαδικο δεν παω μαζι σου για 2 λογους!!για την πιτζαμα-βερμουδα που φορας  :2funny: :2funny: :2funny: και για το οτι δεν μου εδειξες πως επαιζες κιθαρα στη συναυλια των μεταλικα!!μονο ο σαβαλας το ειδε  :- :- :-

επαιξα σαν αληθινος χεβμεταλας!τί αλλο θες?και ας ημουν με βερμουδιτσα τσιλικη...!!!!!!!

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
μεταλαδες ειναι ο πανος και ο σαβαλας !!εσυ εισαι φραπανταρ με βερμουδα-πιτζαμα και ζελε στο μαλλι  :grin: :grin: :grin:

καλα,καλα...οταν εμεις ακουγαμε μεταλ αυτοι ακουγανε mrs robinson!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom