Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Δεν εχει σχεση η ηλικια μου...απλως πιστευω οτι η ομορφια δεν ειναι προνομιο των πιπινιων!Εισαι γεροντολαγνος εσυ,
Ποσω χρονών εισαι?
Είναι καύλα η άτιμη. Δεν παν να είναι 60 είναι πολύ ερωτεύσιμη και σεξουαλική.Δεν εχει σχεση η ηλικια μου...απλως πιστευω οτι η ομορφια δεν ειναι προνομιο των πιπινιων!
Είναι καύλα η άτιμη. Δεν παν να είναι 60 είναι πολύ ερωτεύσιμη και σεξουαλική.
Είναι καύλα η άτιμη. Δεν παν να είναι 60 είναι πολύ ερωτεύσιμη και σεξουαλική.
Η Τέτα και η Έφη Σαρρή είναι πολύ καύλες για της ηλικίας τους. Πραγματικά πλήρωνα για Έφη Σαρρή.Σωστος ο παικτης...τα πιπινια ειναι για μοστρα...οι ωριμες ειναι για γουστα αρκει να μην εχουν αποσυρθει λογω καποιου ασχημου διαζυγιου π.χ.
Ευγε τυπε,χαιρομαι που γνωριζω αλλον ενα ανωμαλο σαν εμενα,Εφαρα εμπαινα με χιλια!Η Τέτα και η Έφη Σαρρή είναι πολύ καύλες για της ηλικίας τους. Πραγματικά πλήρωνα για Έφη Σαρρή.
Εφάρα είναι τρέλα. Μόνο να την ακούσω να μιλάει με πιάνει ένα ρίγος καύλας σε όλο το κορμί μου.Ευγε τυπε,χαιρομαι που γνωριζω αλλον ενα ανωμαλο σαν εμενα,Εφαρα εμπαινα με χιλια!
στηριζω τύπε εφη σαρρη δεκαετία 90 μεσα στην γκαυλα.Ευγε τυπε,χαιρομαι που γνωριζω αλλον ενα ανωμαλο σαν εμενα,Εφαρα εμπαινα με χιλια!
Πες Τετούλα μας καλύτερα αεράτες χωρίς σουτιέν. Έτσι να σου μιλάει και να σε πιπώνει.
...και εγω ειμαι εφολατρης...3 πιπινοειδη σε ενα η Εφαρα μας...ηλικιακα...και οχι μονο!Ευγε τυπε,χαιρομαι που γνωριζω αλλον ενα ανωμαλο σαν εμενα,Εφαρα εμπαινα με χιλια!
Τι 3;13 πιπινοειδη ταυτοχρονα δεν πιάνουν Εφάρα. Τι ηλικιακά φαίνεται στο βλέμα της αντέχει ακόμα για πολύ δυνατό σεξ....και εγω ειμαι εφολατρης...3 πιπινοειδη σε ενα η Εφαρα μας...ηλικιακα...και οχι μονο!
Κοίτα η Τετάρα και δεν της το είχα.![]()
Τέτα Καμπουρέλη: Ζητά 50.000 ευρώ από τον Νίκο Κοκλώνη - "Του στέλνει μηνύματα που φαίνονται ξεκάθαρα απειλητικά"
Σε μία αποκάλυψη προχώρησαν πριν από λίγη ώρα στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, Ευτυχείτε. Όπως είπε αρχικά στον αέρα ο δημοσιογράφος της εκπομπήςwww.tlife.gr