You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τέτα Καμπουρέλη
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Τρυποκάρυδος
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 228
- Εμφανίσεις 74K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)
argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 46.852
- Πόντοι
- 9.297
Δεν εχει σχεση η ηλικια μου...απλως πιστευω οτι η ομορφια δεν ειναι προνομιο των πιπινιων!Εισαι γεροντολαγνος εσυ,
Ποσω χρονών εισαι?
ΦΑΚΙΡΗΣ
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 17 Ιουν 2012
- Κριτικές
- 167
- Like
- 28.182
- Πόντοι
- 34.538
Τέτα Καμπουρέλη στο «Live News» για το ριφιφί στο Ψυχικό: Πιστεύω στην αθωότητα του συζύγου μου
Στο πλευρό του συζύγου της, ο οποίος κατηγορείται ως ο δράστης της διάρρηξης των θυρίδων της τράπεζας στο Ψυχικό, βρίσκεται η γνωστή αισθητικός Τέτα
www.newsit.gr
Είναι καύλα η άτιμη. Δεν παν να είναι 60 είναι πολύ ερωτεύσιμη και σεξουαλική.Δεν εχει σχεση η ηλικια μου...απλως πιστευω οτι η ομορφια δεν ειναι προνομιο των πιπινιων!
argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 46.852
- Πόντοι
- 9.297
Σωστος ο παικτης...τα πιπινια ειναι για μοστρα...οι ωριμες ειναι για γουστα αρκει να μην εχουν αποσυρθει λογω καποιου ασχημου διαζυγιου π.χ.
Είναι καύλα η άτιμη. Δεν παν να είναι 60 είναι πολύ ερωτεύσιμη και σεξουαλική.
Είναι καύλα η άτιμη. Δεν παν να είναι 60 είναι πολύ ερωτεύσιμη και σεξουαλική.
Η Τέτα και η Έφη Σαρρή είναι πολύ καύλες για της ηλικίας τους. Πραγματικά πλήρωνα για Έφη Σαρρή.Σωστος ο παικτης...τα πιπινια ειναι για μοστρα...οι ωριμες ειναι για γουστα αρκει να μην εχουν αποσυρθει λογω καποιου ασχημου διαζυγιου π.χ.
Luka Bazuka
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2018
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6.347
- Πόντοι
- 2.356
Ευγε τυπε,χαιρομαι που γνωριζω αλλον ενα ανωμαλο σαν εμενα,Εφαρα εμπαινα με χιλια!Η Τέτα και η Έφη Σαρρή είναι πολύ καύλες για της ηλικίας τους. Πραγματικά πλήρωνα για Έφη Σαρρή.
Εφάρα είναι τρέλα. Μόνο να την ακούσω να μιλάει με πιάνει ένα ρίγος καύλας σε όλο το κορμί μου.Ευγε τυπε,χαιρομαι που γνωριζω αλλον ενα ανωμαλο σαν εμενα,Εφαρα εμπαινα με χιλια!
RETRO
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2020
- Like
- 17.077
- Πόντοι
- 3.556
στηριζω τύπε εφη σαρρη δεκαετία 90 μεσα στην γκαυλα.Ευγε τυπε,χαιρομαι που γνωριζω αλλον ενα ανωμαλο σαν εμενα,Εφαρα εμπαινα με χιλια!
και τωρα έμπαινα να πουμε ετσι για την κουλτούρα
Πες Τετούλα μας καλύτερα αεράτες χωρίς σουτιέν. Έτσι να σου μιλάει και να σε πιπώνει.
argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 46.852
- Πόντοι
- 9.297
...και εγω ειμαι εφολατρης...3 πιπινοειδη σε ενα η Εφαρα μας...ηλικιακα...και οχι μονο!Ευγε τυπε,χαιρομαι που γνωριζω αλλον ενα ανωμαλο σαν εμενα,Εφαρα εμπαινα με χιλια!
Τι 3;13 πιπινοειδη ταυτοχρονα δεν πιάνουν Εφάρα. Τι ηλικιακά φαίνεται στο βλέμα της αντέχει ακόμα για πολύ δυνατό σεξ....και εγω ειμαι εφολατρης...3 πιπινοειδη σε ενα η Εφαρα μας...ηλικιακα...και οχι μονο!
argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 46.852
- Πόντοι
- 9.297
Ειμαι σιγουρος οτι αυτη δεν θα κοιταει τον αντρα στην τσεπη οπως η μεση ελλεεινιδα .Αν θελει ζμπρωξιμο θα βρει καποιον να την ζμπρωξει χωρις να τον πρηζει τ'αρχιδια μηνες μεχρι να κατσει επιτελους....
DSF515
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Απρ 2015
- Like
- 1.561
- Πόντοι
- 216
Σαν χαρακτήρας φαίνεται εκνευριστική, αλλά αρκετά γαμήσιμη ως gilf. Δεν ξεχνιέται η ανεπανάληπτου βαθμού προστυχιάς για την ηλικία της (ήδη τότε) εμφάνιση της με μπικίνι το 15 στο πρωινό του mega που της έκανε μασάζ ο κομπάρσος του Σεφερλή.
ΦΑΚΙΡΗΣ
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 17 Ιουν 2012
- Κριτικές
- 167
- Like
- 28.182
- Πόντοι
- 34.538
Τέτα Καμπουρέλη: Ζητά 50.000 ευρώ από τον Νίκο Κοκλώνη - "Του στέλνει μηνύματα που φαίνονται ξεκάθαρα απειλητικά"
Σε μία αποκάλυψη προχώρησαν πριν από λίγη ώρα στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, Ευτυχείτε. Όπως είπε αρχικά στον αέρα ο δημοσιογράφος της εκπομπής
www.tlife.gr
Κοίτα η Τετάρα και δεν της το είχα.Τέτα Καμπουρέλη: Ζητά 50.000 ευρώ από τον Νίκο Κοκλώνη - "Του στέλνει μηνύματα που φαίνονται ξεκάθαρα απειλητικά"
Σε μία αποκάλυψη προχώρησαν πριν από λίγη ώρα στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, Ευτυχείτε. Όπως είπε αρχικά στον αέρα ο δημοσιογράφος της εκπομπήςwww.tlife.gr
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 40
- Εμφανίσεις
- 7K
- Απαντήσεις
- 11
- Εμφανίσεις
- 3K