You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τέσσερα χρόνια από τη δολοφονία του μαθητή Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου
- Μέλος που άνοιξε το νήμα orgasmo nero
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 2K
- Εμφανίσεις 41K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
master21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 40
- Πόντοι
- 366
Το αστειο ειναι οτι η συντριπτικη πλειοψηφια αυτων που ειναι ετοιμοι να τους τα κατασχεσουν ειναι υποστηρικτες των νδ-πασοκ.ζω για την στιγμη που θα αρχισουν οι κατασχεσεις στα σπιτακια των πολιτων αυτης της χωρας και ειναι πολλοι...... απο τις αγιες τραπεζες βεβαιως
erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 91
- Πόντοι
- 866
Το αστειο ειναι οτι η συντριπτικη πλειοψηφια αυτων που ειναι ετοιμοι να τους τα κατασχεσουν ειναι υποστηρικτες των νδ-πασοκ.
Η κωμωδια που θα επακολουθησει κατα την διαδικασια των πλειστηριασμων θα ειναι απειρα αστεια.Πιο ξυλο και τι να σου πει ο βασανισμος των αναρχικων... θα τρωει μαπες ο νοικοκυραιος και θα βγαινει και η φατσα του προς εξευτελισμο στα καναλια εφοσον θα χρωσταει. Για να δουμε εκει θα θελουν να τηρηθει το συνταγμα η θα αποδεχτουν το πηδημα γλυκα και σιωπηλα και με τις σημερινες ατακες;
Επισκέπτης
Μαζι σου...δεν ειπα το αντιθετο...
και θα σκοτωναν κιολας αν καποιος αντιστεκοταν.
Επρεπε να τους κανουν ασηκωτους στο ξυλο,λιγο τους ριξανε...
ΧΑΛΑΡΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΚΑΤΟΜΒΗ
ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΕΚΑΝΑΝ ΧΡΗΣΗ ΤΩΝ ΟΠΛΩΝ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ....
Στη Νιόβης δεν υπήρχαν τόσα όπλα.
Μία χειροβομβιδούλα είχε ο Ρουμάνος ....
kazabuburas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Απρ 2012
- Κριτικές
- 27
- Like
- 645
- Πόντοι
- 376
ΧΑΛΑΡΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΚΑΤΟΜΒΗ
ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΕΚΑΝΑΝ ΧΡΗΣΗ ΤΩΝ ΟΠΛΩΝ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ....
Στη Νιόβης δεν υπήρχαν τόσα όπλα.
Μία χειροβομβιδούλα είχε ο Ρουμάνος ....
Δεν τρεχει ρε. Και η....ζαρντινιερα οπλο ειναι. ....Φονικο!
Donald-Duck
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2023
- Like
- 8.033
- Πόντοι
- 2.356
Σήμερα στην Αθήνα όπως πάντα πάλι τα ίδια. Αναρχοάπλυτα μουνόσκυλα έσπασαν ακυρωτικά μηχανήματα και προξένησαν ζημιές. Συλλήψεις και τιμωρία ανύπαρκτες.
Τι κόλπο είναι αυτό τόσα χρόνια δεν ξέρω.
Στην Βουλή λέει σηκώθηκαν για λεπτό σιγής. Οκ τύποι μου, για τους νεκρούς της Μαρφίν
θα σηκωθεί κανένας ή συνεχώς γάργαρα; από κάτι τέτοια πρέπει να φτιαχτεί κλώνος Μανιαδάκη με Παττακό και Ρόμποκοπ
και να τον ρίξουν στον δρόμο να γαμάει κώλους.
Στην Βουλή λέει σηκώθηκαν για λεπτό σιγής. Οκ τύποι μου, για τους νεκρούς της Μαρφίν
θα σηκωθεί κανένας ή συνεχώς γάργαρα; από κάτι τέτοια πρέπει να φτιαχτεί κλώνος Μανιαδάκη με Παττακό και Ρόμποκοπ
Donald-Duck
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2023
- Like
- 8.033
- Πόντοι
- 2.356
Ειχε και τρία χρόνια που κοίταξα αλλά λέω κάτσε να να το γράψω εδώ. Να μην ανοίγουμε θέμα κάθε χρόνο ρε μαν.4 χρονια απο την δολοφονια του μαθητη αλεξανδρου γρηγοροπουλου...
αχ πως περνάνε τα χρονια....
Πύργος Βασιλικός
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 13 Φεβ 2013
- Κριτικές
- 10
- Like
- 5.788
- Πόντοι
- 2.816
Απ' όπου και να το πιάσεις...
athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 54.759
- Πόντοι
- 12.756
της πλακας επεισοδια εγιναν φετος......και σχεδον ολα στα Εξαρχεια...περυσι που τους ειχαν λασκα γινανε πολλα περισσοτεραΣήμερα στην Αθήνα όπως πάντα πάλι τα ίδια. Αναρχοάπλυτα μουνόσκυλα έσπασαν ακυρωτικά μηχανήματα και προξένησαν ζημιές. Συλλήψεις και τιμωρία ανύπαρκτες.
Donald-Duck
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2023
- Like
- 8.033
- Πόντοι
- 2.356
Πήγαν και στην Ομόνοιατης πλακας επεισοδια εγιναν φετος......και σχεδον ολα στα Εξαρχεια...περυσι που τους ειχαν λασκα γινανε πολλα περισσοτερα
ρε μαν και έσπασαν μηχανήματα.
Έτρωγα μπισκοτάκια Δερμίσης πορτοκάλι σοκολάτα. Μπορεί να σκοτώσω άνθρωπο αν με ενοχλεί σε τέτοια ιερή στιγμή. Για μένα αυτή είναι ιερή στιγμή. Όλοι έχουμε τις ιερές στιγμές μας.
athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 54.759
- Πόντοι
- 12.756
ε ναι της πλακας επεισοδια σου λεω....κακο ομως που σου εκοψαν την ησυχια των μπισκοτακιωνΠήγαν και στην Ομόνοια
ρε μαν και έσπασαν μηχανήματα.
Έτρωγα μπισκοτάκια Δερμίσης πορτοκάλι σοκολάτα. Μπορεί να σκοτώσω άνθρωπο αν με ενοχλεί σε τέτοια ιερή στιγμή. Για μένα αυτή είναι ιερή στιγμή. Όλοι έχουμε τις ιερές στιγμές μας.
Donald-Duck
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2023
- Like
- 8.033
- Πόντοι
- 2.356
Αν έτρωγα τα πουράκια βρωμης του Δερμίσηε ναι της πλακας επεισοδια σου λεω....κακο ομως που σου εκοψαν την ησυχια των μπισκοτακιων
με πραλινα και με ενοχλούσαν, λογικά αύριο θα ήμουν σε δίκη
για αποκεφαλισμό.
Να τα δοκιμάσεις.
Άσχετο αλλά αυτοί είχαν κάποια δικαστική διαμάχη με τα Παπαδοπούλου; Νομίζω ότι δικαιώθηκαν κιόλας.Έτρωγα μπισκοτάκια Δερμίσης πορτοκάλι σοκολάτα.
Donald-Duck
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2023
- Like
- 8.033
- Πόντοι
- 2.356
Είναι μακράν ο καλύτερος. Αυτο που λες μου διαφεύγει τώρα. Δεν είμαι σίγουρος.Άσχετο αλλά αυτοί είχαν κάποια δικαστική διαμάχη με τα Παπαδοπούλου; Νομίζω ότι δικαιώθηκαν κιόλας.
athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 54.759
- Πόντοι
- 12.756
ισχυει....δικαιωθηκανΆσχετο αλλά αυτοί είχαν κάποια δικαστική διαμάχη με τα Παπαδοπούλου; Νομίζω ότι δικαιώθηκαν κιόλας.
Άρειος Πάγος: Τα μπισκότα «Δερμίση» δεν είναι ίδια με τα «Παπαδοπούλου»
Η γνωστή βιομηχανία έχασε ακόμη μία δικαστική μάχη από τη θεσσαλική εταιρεία καθώς, μετά την υπόθεση με τα Μιράντα πριν λίγους μήνες, το Ανώτατο Δικαστήριο έκρινε πως και τα πολυδημητριακά μπισκότα δεν αποτελούν αντιγραφή του προϊόντος της
www.protothema.gr
Donald-Duck
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2023
- Like
- 8.033
- Πόντοι
- 2.356
Δηλαδή αύριο τύπε να πάωΕίδα μια φωτογραφία από την Ομόνοια. Τα μηχανήματα που έσπασαν έχουν σταματήσει να λειτουργούν από το 2017.
Ήταν παλιού τύπου από αυτά που έβγαζαν χάρτινο εισιτήριο, προφανώς αυτά που βρίσκονται προς έξοδο Σταδίου.
να βάλω μια βόμβα σε κάτι που δεν λειτουργεί και στα παπάρια μας έτσι; αυτό μας λες;
Readytogo22
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Σεπ 2022
- Like
- 2.273
- Πόντοι
- 456
Μισώ την αναρχία όπως μισώ και όλες τις άλλες distractive ιδεολογίες.
Πέρα από αυτό όμως πέρασαν 15 χρόνια ;!;!;!;!;
Καταλαβαίνω πως μεγάλωσα και δε μου αρέσει καθόλου.
Donald-Duck
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2023
- Like
- 8.033
- Πόντοι
- 2.356
Θέλει ψυχραιμία να μην τα χάνεις. Παίξε λίγο θέατρο.Μισώ την αναρχία όπως μισώ και όλες τις άλλες distractive ιδεολογίες.
Δεν υπάρχει αναρχία.
Κάτι μούλικα είναι που εκτονώνονται και τίποτα κρατικοί ή ξενόφερτοι που μισούν τους Έλληνες. Τους φέρνουν στο κέντρο της κάθε πορείας οι μπάτσοι με την μέθοδο σπιράλ για να χαλούν τις πορείες.
Αυτό έχω ακούσει εγώ.
Απλώς αποφεύγεις το θέμα
αν έχεις πολλά νεύρα ώστε
να γυρίζεις κάθε μέρα σπίτι. Τώρα αν σου κάτσει κάνα άτυχο βαρύ επεισόδιο και νιώσεις ότι δεν ξεμπλέκεις ξεχνάς ότι είσαι άνθρωπος κι ότι γίνει. Κακιά στιγμή το λένε.