Νέα

Τέσσερα χρόνια από τη δολοφονία του μαθητή Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα orgasmo nero
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 41K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
ΠΡΟΣΕΞΕ!

Αποκλείεις το 90% των "ανδρών" του φόρουμ.
ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΣ.

ΑΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΒΡΩΜΟΜΟΥΝΑ,
ΑΠΕΚΛΕΙΣΕΣ ΤΟ 98% ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ.

Μόνο μαζί μου θα κάνεις κουβέντα στο τέλος !!!!!!!
Δε πα να μεινει το 1%...Σ'οποιον δεν αρεσει υπαρχουν κι αλλου πορτοκαλιες.

Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
5
Πόντοι
66
ουτε ψηφοφορος του ειμαι, ουτε συμφωνω με την προταση του..

εσυ για πες μας ο δικος σου πως και αρχισε τα κολλητιλικια με τον κουμουνιστη καζακη? ποσες κωλοτουμπες θα κανει ακομα?

ποια κολλητιλικια εκπομπη κανει...μελος του κομματος δεν ειναι... και εαν ειναι δυνατον για να μην σε αφηνουμε ακουφεκιστο ενα επιτρεπετε τι κομμα ψηφιζεις? για να μην ριχνεις "πετρες" εκ του ασφαλους...

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Βρέχει κι όλας γαμώ την πουτάνα μου μέσα ........
Και δεν μπορούμε να πάμε για σκοποβολή ........

θα πάω με κανένα μπαϊκάλ και θα μου φύγει ο ώμος ........
γιατι τυπε δεν κυκλοφορουν μεταναστες για στοχοι οταν βρεχει? :sunglasses:

Επισκέπτης

γιατι τυπε δεν κυκλοφορουν μεταναστες για στοχοι οταν βρεχει? :sunglasses:
Δηλαδη φοβαται τη βροχη ο Λαλακης?

Αν ειναι δυνατον...

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
ποια κολλητιλικια εκπομπη κανει...μελος του κομματος δεν ειναι... και εαν ειναι δυνατον για να μην σε αφηνουμε ακουφεκιστο ενα επιτρεπετε τι κομμα ψηφιζεις? για να μην ριχνεις "πετρες" εκ του ασφαλους...
ε οχι και τι κολλητιλικια, εχει γινει υπερμαχος της δραχμης ο δικος σου ξαφνικα....αυτος που πριν 6 μηνες ελεγε πως δε θα πληρωθουν μισθοι και συνταξεις αμα δεν υπογραψουμε μνημονιο....

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
θα παρει και τον καφετζη μαζι τυπε? :grin:

Νέα ξεφτίλα για τον υπέρβαρο Αρχηγό του Λάος Γιώργο Καρατζαφέρη: Όπως μάθαμε πρίν από λίγο από άνθρωπό μας που δουλεύει στο «ΑΡΤ» (πρώην "Τηλεάστυ") ο καφετζής που εμφανίζεται στις οθόνες μας κάθε απόγευμα στις 4.15 μ.μ. να σερβίρει... καφέ στον Καρατζαφέρη και στους καλεσμένους του στο στούντιο του «ΑΡΤ» είναι Αιγύπτιος Λαθρομετανάστης, Μουσουλμάνος στο θρήσκευμα!.. Μέχρι πρότινος, ο καφετζής που εμφανιζόταν στην εκπομπή του Καρατζαφέρη ήταν Έλληνας, αλλά ο μέγας πατριώτης Αρχηγός του Λάος τον αντικατέστησε με Λάθρο, γιατί δεν τα βρήκαν στα οικονομικά!.. Όσοι παρακολουθείτε καθημερινά την εκπομπή του Προέδρου στο «Άρτ», θα έχετε παρατηρήσει ότι ο νέος καφετζής μιλάει άθλια ελληνικά και λέει μία και μόνο ατάκα την οποία την έχει κάνει μισή ώρα πρόβα προηγουμένως με προσωπική φροντίδα του Καρατζαφέρη!.. Μάλιστα, ο Πρόεδρας, ποτέ δεν έχει τολμήσει να αποκαλέσει τον καινούργιο καφετζή με το όνομά του, για να μή μάθουν οι χαχόλοι οι τηλεθεατές του "ΑΡΤ" ότι το όνομά του είναι καθαρά μουσουλμανικό!.. Για παράδειγμα, σήμερα Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου 2012 (απ' όπου κι η φωτογραφία που δημοσιεύουμε) ο Καρατζαφέρης ρώτησε τον Μουσουλμάνο καφετζή του! «Γιά πες μου σαν καλό παιδί που είσαι: Τί λέει ο κόσμος στο καφενείο, θα την βγάλουμε φέτος;». ΚΙ Ο ΚΑΦΕΤΖΗΣ ΑΠΑΝΤΑΕΙ σε σπαστά ελληνικά: «Ο μόνους που ξέρει, Άγιους Πέτρους»!.. Να τον χαίρονται οι ελάχιστοι ψηφοφόροι του Λάος τον πατριώταρο Πρόεδρό τους: Για να κερδίσει λίγα ευρώ, έδιωξε τον Έλληνα καφετζή του "ΑΡΤ" και προσέλαβε Λαθρο-μουσουλμάνο.

36_0.jpeg

Επισκέπτης
ΠΡΟΣΕΞΕ!

Αποκλείεις το 90% των "ανδρών" του φόρουμ.
ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΣ.

ΑΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΒΡΩΜΟΜΟΥΝΑ,
ΑΠΕΚΛΕΙΣΕΣ ΤΟ 98% ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ.

Μόνο μαζί μου θα κάνεις κουβέντα στο τέλος !!!!!!!

μπουααααααααααααααααααααααααααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

Εκεί που μου ανεβάζεις την πίεση, ρίχνεις την τρολιά σου....

Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
5
Πόντοι
66
Αυτά είναι μαλακίες.
Σε 1-2 χρόνια το 90% θα ψηφίζει Λαικό Σύνδεσμο.
Το υπόλοιπο 10% θα κάνει διακοπές στα νησιά ........

πριν ψηφισει λαικο συνδεσμο να ξερει οτι ο νικος ειναι φοροφυγας και πριν σωσει την ελλαδα, ας πληρωσει το φορο του....σαν ολους τους ελληνες... θελεις Φ.Ε.Κ, ΛΑΚΗ? ΓΙΝΕΤΑΙ ΓΑΜΗΣΤΡΩΝΑΣ ΜΕ 24.000 ΚΕΡΔΟΣ ΕΤΗΣΙΟ.... ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΡΙΔΙΟ ΤΟΥ ΖΑΡΟΥΛΙΑ...Ο ΝΙΚΟΣ ΕΙΣΠΡΑΤΤΕΙ 12.000 ΚΑΘΑΡΑ.... ΕΑΝ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ....ΟΠΩΣ Η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ....ΑΣ ΤΟ ΚΛΕΙΣΕΙ....ΚΑΙ ΑΣ ΓΙΝΕΙ ΚΑΦΕΤΖΗΣ....

Ο ΛΑΙΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΙΣΠΡΑΤΤΕΙ ΤΑ ΛΕΦΤΟΥΔΑΚΙΑ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΕΚ ΤΟΥ ΑΣΦΑΛΟΥΣ... ΚΑΙ ΦΩΝΑΖΕΙ ΕΞΩ ΟΙ ΞΕΝΟΙ....Ο ΝΙΚΟΣ....ΕΙΣΠΡΑΤΟΝΤΑΣ ΝΟΙΚΙ ΑΠΟ ΤΟ ΧΟΤΕΛΙ ΤΟΥ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΑΓΟΡΑΙΟ ΕΡΩΤΑ ΜΑΥΡΩΝ ΑΡΑΠΙΝΩΝ ΑΠΟ ΤΑ ΠΕΡΙΞ ΤΩΝ ΠΑΤΗΣΙΩΝ...

Επισκέπτης
Μαλάκες πείτε ό,τι θέλετε για τον Φέρη , αλλά ειναι πολύ γερός άνδρας.
ΟΧΙ ΚΑΙ ΥΠΕΡΒΑΡΟΣ!

Κανένας από τα μουνόπανα που συχνάζουν σε Εξάρχεια, Στρέφη
ΔΕΝ ΠΑΛΕΥΕΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ!!!!!!!!!

Αν παλέψει , θα πάει εδώ:
nekrotomeio.JPG

Το ξέρω καλά το πόστο, έτρωγα τυρόπιτες απέναντι για 12 χρόνια!

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366

χαιρεσαι κουφαλιτσα να τσακωνομαι πεταει η καρδουλα σου  :2funny:

να παρε αργαλειο για τα χριστουγεννα

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
πριν ψηφισει λαικο συνδεσμο να ξερει οτι ο νικος ειναι φοροφυγας και πριν σωσει την ελλαδα, ας πληρωσει το φορο του....σαν ολους τους ελληνες... θελεις Φ.Ε.Κ, ΛΑΚΗ? ΓΙΝΕΤΑΙ ΓΑΜΗΣΤΡΩΝΑΣ ΜΕ 24.000 ΚΕΡΔΟΣ ΕΤΗΣΙΟ.... ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΡΙΔΙΟ ΤΟΥ ΖΑΡΟΥΛΙΑ...Ο ΝΙΚΟΣ ΕΙΣΠΡΑΤΤΕΙ 12.000 ΚΑΘΑΡΑ.... ΕΑΝ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ....ΟΠΩΣ Η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ....ΑΣ ΤΟ ΚΛΕΙΣΕΙ....ΚΑΙ ΑΣ ΓΙΝΕΙ ΚΑΦΕΤΖΗΣ....

Ο ΛΑΙΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΙΣΠΡΑΤΤΕΙ ΤΑ ΛΕΦΤΟΥΔΑΚΙΑ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΕΚ ΤΟΥ ΑΣΦΑΛΟΥΣ... ΚΑΙ ΦΩΝΑΖΕΙ ΕΞΩ ΟΙ ΞΕΝΟΙ....Ο ΝΙΚΟΣ....ΕΙΣΠΡΑΤΟΝΤΑΣ ΝΟΙΚΙ ΑΠΟ ΤΟ ΧΟΤΕΛΙ ΤΟΥ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΑΓΟΡΑΙΟ ΕΡΩΤΑ ΜΑΥΡΩΝ ΑΡΑΠΙΝΩΝ ΑΠΟ ΤΑ ΠΕΡΙΞ ΤΩΝ ΠΑΤΗΣΙΩΝ...
και πανε απτην πατησιων στην λιοσιων που ειναι το χοτελι τυπε?
τοσο ζητηση εχει πια? :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom