Νέα

Τέσσερα χρόνια από τη δολοφονία του μαθητή Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα orgasmo nero
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 41K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Ypsolon

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
εγω δεν κανω μαλακιες συνειρμους ουτε συμψηφισμους. το τραγικο του αποτελεσματος δεν χωραει τετοιες συζητησεις που προσωπικα θεωρω βλακωδεις.

Δεν ειναι μαλακια συνειρμος η πλημμελης φυλαξη ανηλικου, περα του οτι κουβαλουσε αρκετη τρελα να βριζει 40χρονους στο δρομο

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Και το πως κατουρα κανεις εχει να κανει με την πολιτικη,ειπε καποιος καποτε(πριν γινει τερμα ξεφτιλας,αλλα αυτο ειναι αλλο θεμα).

ε και? οποιος λεει οποιαδηποτε μαλακια ειναι κανονας?

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
ε και? οποιος λεει οποιαδηποτε μαλακια ειναι κανονας?

όχι .. μόνο οι μαλακίες που λέγονται από αριστερούς και συμφέρουν τους αριστερούς είναι κανόνες για τους αριστερούς...

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Δεν ειναι μαλακια συνειρμος η πλημμελης φυλαξη ανηλικου, περα του οτι κουβαλουσε αρκετη τρελα να βριζει 40χρονους στο δρομο

για μενα δεν εχει σχεση αυτο με τον σκοτωμο αρα δε μπορω να κανω τετοιου ειδους συζητηση. θα μπορουσε να ειχε σκοτωσει καναν παραδιπλανο ας πουμε που εβγαινε απο την πολυκατοικια του.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Βασικα ηθελα να αναφερθω στο γεγονος,οτι τιποτε δεν ειναι χωρις πολιτικες προεκτασεις δηλαδη.

ε καλη ορεξη. εγω δεν ξυπναω ουτε πεφτω για υπνο με το να σκεφτομαι τι πολιτικες προεκτασεις εκανα ολη μερα.

Ypsolon

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
για μενα δεν εχει σχεση αυτο με τον σκοτωμο αρα δε μπορω να κανω τετοιου ειδους συζητηση. θα μπορουσε να ειχε σκοτωσει καναν παραδιπλανο ας πουμε που εβγαινε απο την πολυκατοικια του.
σωστα

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Ειχε παρασημοφορηθει για αψογη συλληψη η κατι τετοιο στα Εξαρχεια,για ποινικο αδικημα.

Νοτ εκζακτλυ τρελος και ανωμαλος δηλαδη.

ΥΓ Βεβαιως αυτο δεν επαιξε,οπωσδηποτε οχι τις πρωτες μερες,γιατι χαλα τη θεωρια περι"μουρλου μπατσου".Λογικο.

επαιξε μετα? εγω δεν ακουσα κατι. τελος παντων εντελως ασχετος συνειρμος, και τα χαλασμενα ρολογια 2 φορες τη μερα λενε σωστα την ωρα.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Δηλαδη συγγνωμη....εγω να δεχθω πες οτι ηταν εξοστρακισμος της σφαιρας...θελετε να μου πειτε μερικοι οτι ειναι φυσιολογικο ενας μπατσος να βαραει εστω και στον αερα για εκφοβισμο απεναντι σε ενα πιτσιρικι που πεταξε τενεκεδακι ή πετρα ή μαδερι ή τουβλο ή δεν ξερω γω τι αλλο?

η μαλακια δεν εχει επαγγελμα.

Επισκέπτης
επαιξε μετα? εγω δεν ακουσα κατι. τελος παντων εντελως ασχετος συνειρμος, και τα χαλασμενα ρολογια 2 φορες τη μερα λενε σωστα την ωρα.
Εγω τα χαλασμενα ρολογια τα στελνω στον μαστορα η τα πεταω παντως,δεν τα κραταω κατι χρονια στην ιδια θεση.

Και εν πασει περιπτωσει αφου ηταν μουρλος,περιεργος η ξερω 'γω τι αλλο να δουμε που γραφοταν κατι τετοιο ΠΡΙΝ τον φονο,οχι τι ελεγαν οι συναδελφοι του ΜΕΤΑ τον φονο...Εχει διαφορα...

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
στις πολιτισμένες χώρες για να πάρεις άδεια όπλου και για να γίνεις μπάτσος σε περνάνε από 40κύματα...
στην ελλάδα αρκεί να είσαι βύσμα η εθνικοπαραφρον και γίνεσαι μπάτσος με όπλο στο pi και fi
αυτή είναι η ευθύνη του κράτους ;)

όπως λέει και η rima του B.D.FOX στην ελλάδα όσοι δεν γίναν μπάτσοι γίναν σεκiουριταδες...
η καύλα τις εξουσίαs. (kai einai poloi)

στην ιταλια τρως μπιστολιδι ακομα και τσαντακι να κλεψεις και να τρεχεις.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Εγω τα χαλασμενα ρολογια τα στελνω στον μαστορα η τα πεταω παντως,δεν τα κραταω κατι χρονια στην ιδια θεση.

Και εν πασει περιπτωσει αφου ηταν μουρλος,περιεργος η ξερω 'γω τι αλλο να δουμε που γραφοταν κατι τετοιο ΠΡΙΝ τον φονο,οχι τι ελεγαν οι συναδελφοι του ΜΕΤΑ τον φονο...Εχει διαφορα...

δε ξερω τα πριν, εσυ φαινεται να τα ξερεις καλυτερα.

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
η μαλακια δεν εχει επαγγελμα.

θα ηταν επιθυμητο βεβαια η πιθανοτητα μαλακιας να ελαχιστοποιειται (μιας και δε μπορει να μηδενιστει) σε επαγγελματα που μπορουν να αναδειξουν περιτρανα τετοιους μαλακες...

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Παραβιάζω φανάρι και παίρνω σβάρνα τη γιαγιά στη διάβαση.
Αυτό είναι φονική μαλακία.
Όχι το να πυροβολήσω άοπλο 15χρονο.
Αυτό είναι στυγνή δολοφονία..

δικη σου εξηγηση. στο νομο ειναι και τα δυο εκ προθεσεως με ενδεχομενο δολο. οταν παραβιαζεις φαναρι ξερεις οτι ειναι αυξημενες οι πιθανοτητες να σκοτωσεις καποιον. λογικο μου ακουγεται και ιδιο οπως οταν τραβας πιστολι και πυροβολας.
εκτος και θεωρεις οτι τον σημαδεψε και εριξε να τον ξαπλωσει, που δεν προεκυψε κατι τετοιο.

Επισκέπτης
Δεν πιστευω να νομιζει κανεις σοβαρα οτι στα μηντια(καναλια,φυλλαδες)δεν πεφτει γραμμη για το τι θα ειπωθει και το πως θα ειπωθει,τι ΔΕΝ θα ειπωθει,και οτι αυτα τα κανει μονο το ΚΚΕ κλπ?

Ουτε ο τραμουνταντας δεν τα πιστευει κατι τετοια...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom