cptn_mac
Μέγας
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2006
- Κριτικές
- 37
- Like
- 135
- Πόντοι
- 4.837
Φίλε μου δεν είμαι γνώστης, απλά είπα νομίζω. Πρέπει δηλαδή να σταματήσουν οι αγαπημένοι μας χοροί;;
Φάε τη γλώσσα σου ανθρωπέ μου!
Φίλε μου δεν είμαι γνώστης, απλά είπα νομίζω. Πρέπει δηλαδή να σταματήσουν οι αγαπημένοι μας χοροί;;
δεν είναι μόνο αυτό.......
τη στιγμή που θα συλλάβουν την γκόμενα να κωλοτρίβεται πάνω σου θα ασκηθεί δίωξη για πορνεία και στον υπεύθυνο του μαγαζιού δίωξη για διευκόλυνση ακολασίας που είναι κάτι σαν τη μαστρωπεία και διώκεται σε βαθμό κακουργήματος...
Τώρα καταλάβατε γιατί είναι παράνομο, ή να κάνω και κακά.......
το ότι δεν εφαρμόζονται οι νόμοι σ αυτή τη χώρα για πολλούς λόγους, δεν πάει να πει πως δεν υπάρχουν...............
Οσοι δεν έχουν άκρες ή δεν τα σκάνε χοντρά, αρχίζουν να ψήνουν σουβλάκια.....Το κατάλαβες;
Σορι αλλά ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ!
Την απαγόρευση που ισχύει για ΟΛΑ τα μαγαζιά την έχει βγάλει το Υγειονομικό κλιμάκιο πριν χρόοοοοονια, άσχετα αν δεν εφαρμόζεται.
Για του λόγου το αληθές σε αυτά που λέω, ρωτήστε έναν αφροδισιολόγο ή φαρμακοπειό να σας πει....
Επειδή ΠΟΛΛΑ άτομα έχουν προσβληθεί απο Ηπατίτιδα όλων των μορφών, λόγω προσωπικού χορού, έχουν γίνει δεκάδες καταγγελίες για τα μαγαζιά που κάνουν χορό προσωπικό. Θα μου πεις, τι μαλακίες λες, κολλάς έτσι απλά? Φυσικά!
Εγώ προσωπικά πίνω ΜΟΝΟ απο μπουκάλι μπύρα κατευθείαν, ούτε καν απο ποτήρι. Στον προσωπικό χωρό, τον έχουν απαγορέψει γιατί τα γεννετήσια όργανα της γυναίκας αλλά και του άντρα έρχονται σε επαφή μεταξύ τους με έμμεσο τρόπο (χαϊδεμα, υγρά κλπ). Αυτό λοιπόν μπορεί να μεταδόσει Ηπατίτιδα και άλλα πολλά. Απο το γεγονός αυτό απαγορεύεται ο χορός, όχι για πορνεία κλπ.
Πάρτε ένα τηλέφωνο στο Συγγρού ανώνυμα (έχετε το δικάιωμα) και ρωτήστε.
Σορι αλλά ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ!
Την απαγόρευση που ισχύει για ΟΛΑ τα μαγαζιά την έχει βγάλει το Υγειονομικό κλιμάκιο πριν χρόοοοοονια, άσχετα αν δεν εφαρμόζεται.
Για του λόγου το αληθές σε αυτά που λέω, ρωτήστε έναν αφροδισιολόγο ή φαρμακοπειό να σας πει....
Επειδή ΠΟΛΛΑ άτομα έχουν προσβληθεί απο Ηπατίτιδα όλων των μορφών, λόγω προσωπικού χορού, έχουν γίνει δεκάδες καταγγελίες για τα μαγαζιά που κάνουν χορό προσωπικό. Θα μου πεις, τι μαλακίες λες, κολλάς έτσι απλά? Φυσικά!
Εγώ προσωπικά πίνω ΜΟΝΟ απο μπουκάλι μπύρα κατευθείαν, ούτε καν απο ποτήρι. Στον προσωπικό χωρό, τον έχουν απαγορέψει γιατί τα γεννετήσια όργανα της γυναίκας αλλά και του άντρα έρχονται σε επαφή μεταξύ τους με έμμεσο τρόπο (χαϊδεμα, υγρά κλπ). Αυτό λοιπόν μπορεί να μεταδόσει Ηπατίτιδα και άλλα πολλά. Απο το γεγονός αυτό απαγορεύεται ο χορός, όχι για πορνεία κλπ.
Πάρτε ένα τηλέφωνο στο Συγγρού ανώνυμα (έχετε το δικάιωμα) και ρωτήστε.
Απλά θέλει προσοχή κι εγώ έκανα επισκέψεις σε φραπεδομάγαζα, πριν πολλά χρόνια. Αλλά σκέψου πως μπορει η γκόμενα να έχει παίξει μαλακία σε προηγούμενο τύπο, να πίνει μετά απο το ποτήρι και να πιάσει εσένα μετά. Δεν σε φρικάρει αυτό?