Νέα

ΤΕΡΜΑ οι προσωπικοί χοροί στο PRINCESS δίπλα στην Αλίμου!!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα nightwish1975
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 29
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Φίλε μου δεν είμαι γνώστης, απλά είπα νομίζω. Πρέπει δηλαδή να σταματήσουν οι αγαπημένοι μας χοροί;; 

το ότι δεν εφαρμόζονται οι νόμοι σ αυτή τη χώρα για πολλούς λόγους, δεν πάει να πει πως δεν υπάρχουν...............
Οσοι δεν έχουν άκρες ή δεν τα σκάνε χοντρά, αρχίζουν να ψήνουν σουβλάκια.....Το κατάλαβες;

nick025

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2007
Κριτικές
12
Like
5
Πόντοι
5.175
παντως κι εγώ υποστηρίζω την άποψη
ότι καλά κρατούν οι χοροί!..  :boobies:  :boobies:  :rockon:
ελαφρείς και φρεσκοκαβουρδισμένοι
για τους πιο μυημένους και μερακλήδες..  :grin:  :2funny:  :2funny: 

Jules_Jordan

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
12
Like
193
Πόντοι
6.055
δεν είναι μόνο αυτό.......
τη στιγμή που θα συλλάβουν την γκόμενα να κωλοτρίβεται πάνω σου θα ασκηθεί δίωξη για πορνεία και στον υπεύθυνο του μαγαζιού δίωξη για διευκόλυνση ακολασίας που είναι κάτι σαν τη μαστρωπεία και διώκεται σε βαθμό κακουργήματος...
Τώρα καταλάβατε γιατί είναι παράνομο, ή να κάνω και κακά....... 

Σορι αλλά ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ!

Την απαγόρευση που ισχύει για ΟΛΑ τα μαγαζιά την έχει βγάλει το Υγειονομικό κλιμάκιο πριν χρόοοοοονια, άσχετα αν δεν εφαρμόζεται.

Για του λόγου το αληθές σε αυτά που λέω, ρωτήστε έναν αφροδισιολόγο ή φαρμακοπειό να σας πει....

Επειδή ΠΟΛΛΑ άτομα έχουν προσβληθεί απο Ηπατίτιδα όλων των μορφών, λόγω προσωπικού χορού, έχουν γίνει δεκάδες καταγγελίες για τα μαγαζιά που κάνουν χορό προσωπικό. Θα μου πεις, τι μαλακίες λες, κολλάς έτσι απλά? Φυσικά!

Εγώ προσωπικά πίνω ΜΟΝΟ απο μπουκάλι μπύρα κατευθείαν, ούτε καν απο ποτήρι. Στον προσωπικό χωρό, τον έχουν απαγορέψει γιατί τα γεννετήσια όργανα της γυναίκας αλλά και του άντρα έρχονται σε επαφή μεταξύ τους με έμμεσο τρόπο (χαϊδεμα, υγρά κλπ). Αυτό λοιπόν μπορεί να μεταδόσει Ηπατίτιδα και άλλα πολλά. Απο το γεγονός αυτό απαγορεύεται ο χορός, όχι για πορνεία κλπ.

Πάρτε ένα τηλέφωνο στο Συγγρού ανώνυμα (έχετε το δικάιωμα) και ρωτήστε.

Επισκέπτης
το ότι δεν εφαρμόζονται οι νόμοι σ αυτή τη χώρα για πολλούς λόγους, δεν πάει να πει πως δεν υπάρχουν...............
Οσοι δεν έχουν άκρες ή δεν τα σκάνε χοντρά, αρχίζουν να ψήνουν σουβλάκια.....Το κατάλαβες;

Τι να σου φίλε μου, με βρίσκεις ανίδεο με το συγκεκριμένο θέμα

nick025

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2007
Κριτικές
12
Like
5
Πόντοι
5.175
Σορι αλλά ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ!

Την απαγόρευση που ισχύει για ΟΛΑ τα μαγαζιά την έχει βγάλει το Υγειονομικό κλιμάκιο πριν χρόοοοοονια, άσχετα αν δεν εφαρμόζεται.

Για του λόγου το αληθές σε αυτά που λέω, ρωτήστε έναν αφροδισιολόγο ή φαρμακοπειό να σας πει....

Επειδή ΠΟΛΛΑ άτομα έχουν προσβληθεί απο Ηπατίτιδα όλων των μορφών, λόγω προσωπικού χορού, έχουν γίνει δεκάδες καταγγελίες για τα μαγαζιά που κάνουν χορό προσωπικό. Θα μου πεις, τι μαλακίες λες, κολλάς έτσι απλά? Φυσικά!

Εγώ προσωπικά πίνω ΜΟΝΟ απο μπουκάλι μπύρα κατευθείαν, ούτε καν απο ποτήρι. Στον προσωπικό χωρό, τον έχουν απαγορέψει γιατί τα γεννετήσια όργανα της γυναίκας αλλά και του άντρα έρχονται σε επαφή μεταξύ τους με έμμεσο τρόπο (χαϊδεμα, υγρά κλπ). Αυτό λοιπόν μπορεί να μεταδόσει Ηπατίτιδα και άλλα πολλά. Απο το γεγονός αυτό απαγορεύεται ο χορός, όχι για πορνεία κλπ.

Με προβλημάτισες αλλά δε θα σταματήσω τους καφέδες!..  :grin:  :2funny:  :2funny:

Jules_Jordan

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
12
Like
193
Πόντοι
6.055
Απλά θέλει προσοχή κι εγώ έκανα επισκέψεις σε φραπεδομάγαζα, πριν πολλά χρόνια. Αλλά σκέψου πως μπορει η γκόμενα να έχει παίξει μαλακία σε προηγούμενο τύπο, να πίνει μετά απο το ποτήρι και να πιάσει εσένα μετά. Δεν σε φρικάρει αυτό? :headbang: :headbang: :headbang:

nick025

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2007
Κριτικές
12
Like
5
Πόντοι
5.175
πλέον όχι ιδιαίτερα
διότι έχουμε περάσει σε σκοτεινές και
άφραπες περιόδους!..  :2funny:  :2funny:  :rockon:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Σορι αλλά ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ!

δεν πάς να ρωτήσεις τους υπεύθυνους που περνάνε τα ξημερώματα στα αυτόφωρα να σου πουν γιατί τους διώκουν;

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
Απλά θέλει προσοχή κι εγώ έκανα επισκέψεις σε φραπεδομάγαζα, πριν πολλά χρόνια. Αλλά σκέψου πως μπορει η γκόμενα να έχει παίξει μαλακία σε προηγούμενο τύπο, να πίνει μετά απο το ποτήρι και να πιάσει εσένα μετά. Δεν σε φρικάρει αυτό? :headbang: :headbang: :headbang:

καθολου. :2funny: :2funny:

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom