Νέα

Τεντιμποϊσμός..Νόμος 4000/2008

• Μέλος που άνοιξε το νήμα AssFiller
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 31
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Δεν πάμε καλά συνάδελφε. Αυτά τα λες στα κορίτσια; :cheesy:
Στον ελεύθερο χρόνο μου άγγελε (δλδ όταν δεν εβρίσκομαο στα κωλόμπαρα), προσπαθώ να τρελλάνω παπάδες, χουντικούς, κομμουνιστές και ηλιθίους.  :boobies: :dancing:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Εάν κάθομαι εκ δεξιών αριστερή. Αν κάθομαι εξ αριστερών δεξιά. Συνήθως βέβαια κάθομαι στη μέση ώστε να μπορώ να κάνω ταυτοχρόνως αριστεροδεξιόστροφες κολονοσκοπήσεις  :dancing:

DarkAngelOfStrips

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2007
Like
1
Πόντοι
6
Εύγε. Πάρε ένα διπλωμα σαν της Νατάσσας Καραμανλή

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Μοντεράτορα, οι παραθέσεις με τη μορφή που γίνονται στο σάιτ δε μου αρέσουν (αντιδραστικός γαρ). Εφόσον όμως εμμένετε, οφείλω να σας υπακούσω ;)

OP
OP
A

AssFiller

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2007
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
Μοντεράτορα, οι παραθέσεις με τη μορφή που γίνονται στο σάιτ δε μου αρέσουν (αντιδραστικός γαρ). Εφόσον όμως εμμένετε, οφείλω να σας υπακούσω ;)
Thanks man

Υ.Γ Δεν είναι θέμα βίτσιου ούτε υπακοής χωρίς αιτία και λόγο......απλά για να υπάρχει ομοιογένεια και κατανόηση των απαντήσεων από τα άλλα μελη.. ;)

και πάλι thanks

DarkAngelOfStrips

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2007
Like
1
Πόντοι
6
Το φέρνεις ρε μπαγάσα από δω, το φέρνεις από κει, πάλι σε ρωσσικής προέλευσης ονόματα καταλήγεις  :2funny:

Εγώ το πάω από εδώ και το φέρνω από εκεί το όνομα εσύ ποτε θα το φέρεις(νονγκράτα)

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Υ.Γ Δεν είναι θέμα βίτσιου ούτε υπακοής χωρίς αιτία και λόγο......απλά για να υπάρχει ομοιογένεια και κατανόηση των απαντήσεων από τα άλλα μελη.. ;)

και πάλι thanks
Αυτή η ομοιομορφία ρε πούστη μου...Τεσπα δεδομένου ότι από το ουζερνειμ σου έχουμε κοινά φετίχ  :rockon: θα ακολουθήσω με ευλάβεια τις εντολές του πρωκτοπληρωτή.  :booty:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom