DarkAngelOfStrips
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2007
- Like
- 1
- Πόντοι
- 6
αριστερή?
Στον ελεύθερο χρόνο μου άγγελε (δλδ όταν δεν εβρίσκομαο στα κωλόμπαρα), προσπαθώ να τρελλάνω παπάδες, χουντικούς, κομμουνιστές και ηλιθίους.Δεν πάμε καλά συνάδελφε. Αυτά τα λες στα κορίτσια;
Εάν κάθομαι εκ δεξιών αριστερή. Αν κάθομαι εξ αριστερών δεξιά. Συνήθως βέβαια κάθομαι στη μέση ώστε να μπορώ να κάνω ταυτοχρόνως αριστεροδεξιόστροφες κολονοσκοπήσειςαριστερή?
Thanks manΜοντεράτορα, οι παραθέσεις με τη μορφή που γίνονται στο σάιτ δε μου αρέσουν (αντιδραστικός γαρ). Εφόσον όμως εμμένετε, οφείλω να σας υπακούσω ;)
Το φέρνεις ρε μπαγάσα από δω, το φέρνεις από κει, πάλι σε ρωσσικής προέλευσης ονόματα καταλήγειςΕύγε. Πάρε ένα διπλωμα σαν τησ Νατάσσας Καραμανλή
Το φέρνεις ρε μπαγάσα από δω, το φέρνεις από κει, πάλι σε ρωσσικής προέλευσης ονόματα καταλήγεις
Αυτή η ομοιομορφία ρε πούστη μου...Τεσπα δεδομένου ότι από το ουζερνειμ σου έχουμε κοινά φετίχ θα ακολουθήσω με ευλάβεια τις εντολές του πρωκτοπληρωτή.Υ.Γ Δεν είναι θέμα βίτσιου ούτε υπακοής χωρίς αιτία και λόγο......απλά για να υπάρχει ομοιογένεια και κατανόηση των απαντήσεων από τα άλλα μελη.. ;)
και πάλι thanks
Μπορείς να γίνεις πιο σαφής καθότι είμαι και ολίγον βλαμμένος;Εγώ το πάω από εδώ και το φέρνω από εκεί το όνομα εσύ ποτε θα το φέρεις(νονγκράτα)