Νέα

Τέλος...Σταματάω γιατί φοβάμαι....

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα h4des
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 33
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

gavliaris99

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιαν 2007
Μηνύματα
134
Κριτικές
3
Like
87
Πόντοι
1
Για την ψυχική (και σωματική βεβαίως βεβαίως) υγεία σου σε συμβουλεύω να κάνεις ένα γενικό τεστ για αφροδίσια και έιτζ -και ΟΧΙ γενική αίματος όπως κάπου πιο πάνω διάβασα- και συνέχισε με τη σχέση σου και τη ζωή σου... :rockon:
Δεν ξέρω αν είναι κανείς γιατρός για να απαντήσει, αλλά τι διαφορά έχει το γενικό τεστ για ΣΜΝ με τη γενική αίματος? Έχω αγχωθεί πάρα πολύ γιατί μου έσπασε προφυλακτικό με cg και τα έριξα όλα μέσα χωρίς να καταλάβω τίποτα..έχουν περάσει 2 μήνες από τότε, από το άγχος έκανα μία εξέταση αίματος...αλλά ήταν πολύ νωρίς..Θέλω να ξανακάνω..αλλά ποια από τις 2?
 

teo34r

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2006
Μηνύματα
47
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
:ελα ρε μην εισαι τοσο χεσμενος.για ειτζ αν φοβασαι ξεχνατο .κ σχεδον ολα τα νοσηματα εχουν καποια συπτωματα,αντε για κανα 6μηνο να μην εχουν συπτωματα.κ να χεις κανα  απο τα συνηθησμενα νοσηματα ,παρε τα αντιβιοτικα σου κ θα εισαι οκ...
 

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Μηνύματα
5.295
Like
21
Πόντοι
66
:ελα ρε μην εισαι τοσο χεσμενος.για ειτζ αν φοβασαι ξεχνατο .κ σχεδον ολα τα νοσηματα εχουν καποια συπτωματα,αντε για κανα 6μηνο να μην εχουν συπτωματα.κ να χεις κανα  απο τα συνηθησμενα νοσηματα ,παρε τα αντιβιοτικα σου κ θα εισαι οκ...
σαν τι συμπτωματα???
ασε που το παλικαρι ειπε πριν απο ενα 2μηνο
θα περιμενει 6μηνο?
παλευετεαι η αναμονη?
 

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Μηνύματα
10.311
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι
166
Πάντως απο τα γνωστά extreme sports η εξέταση για hiv είναι το συναρπαστικότερο :grin:
 

bourdeliaris77

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2006
Μηνύματα
9
Like
0
Πόντοι
0
Παιδες καλημερα.
Γραφω αυτο το post πρωτον γιατι εχω αναγκη να μιλησω με καποιον και αυτη η ιστοσελιδα μου δινει την ευκαιρια να το κανω ανωνυμα. Τα τελευταια 3-4 χρονια εγω οπως και πολλα αλλα παιδια απο το site ασχολουμαστε με τον σπορ των call girl και οχι μονο. Παντα επαιρνα τις καταλληλες προφυλαξεις και προσεχα οσο μπορουσα.Το μονο που εκανα και ηταν λαθος ηταν να αφηνω τις τανες να μου κανουν στοματικο ερωτα ακαποτα.Δε ξερω πολλοι τι λενε, αν ειναι ακινδυνο ή οχι.Ουτε εγω το γνωριζω.Διαβασα οτι ειναι ελαχιστες οι πιθανοτητες να κολλησεις τιποτα και αλλοι οτι δεν κολας.Πριν κανα μηνα αποφασισα να προχωρησω σοβαρα με την κοπελα μου με σκοπο να παντρευτουμε σε 1-2 χρονια. Αποφασισα λοιπον να σταματησω το παραπανω σπορ αφου τωρα πια πειτε οτι σοβαρευτηκα.Απο τη μερα εκεινη με εχει πιασει ενα τεραστιο αγχος τι θα γινει αν εχω κολησει την κολοαρωστια και το σκεφτομαι συνεχεια.Δε ξερω τι με εχει πιασει και παω να τρελαθω.Ισως η προοπτικη της δεσμευσης με εχει αγχωσει.Δε ξερω ρε παιδια τι να κανω.Το ξερω μεσα μου οτι ειναι σχεδονα απιθανο αν εχω κολησει τιποτα αλλα το ελαχιστο αυτο ποσοστο δεν με αφηνει σε ησυχια.Ελεγα να παω να κανω τεστ αλλα ειχα επαφες το τελευταιο 2μηνο και οπως καταλαβανεται δεν μπορω να κανω τεστ σε τοσο συντομο διαστημα.Ισως να ειμαι κουραστικος αλλα πραγματικα ειχα την αναγκη να μιλησω σε καποιον αφου ακομα και στα φιλαρακια μου ντρεπομαι.Ευχομαι να πανε ολα καλα και ορκιστηκα στον εαυτο μου οτι δεν προκειται να συνεχισω στο ιδιο βιολι.Ευχαριστω που με ακουσατε και οποιος θελει να πει κατι ειναι ευπρόσδεκτος.Να στε καλα και προσεχετε εσας και αυτους που αγαπατε.

Πρόσφατα πέρασα και γω τα ίδια.... Είναι πολυ βασανιστική η σκέψη οτι μπορεί και να χεις κολλήσει τπτ. Η αλήθεια είναι οτι μετά από ένα ατύχημα πού χα με πτνα, το χω κόψει το σπόρ( μόνο καμιά πιπούλα ΜΕ ΠΡΟΦΥΛΑΚΤΙΚΟ).
Η συμβουλή μου είναι να το βγάλεις απ το μυαλό σου όσο μπορείς και με την πάροδο του τριμήνου (αλλα και πάνω στο εξάμηνο ) να κάνεις εξετάσεις ΗIV.Ειναι απλούστατες και το αποτέλεσμα βγαίνει αυθημερόν.
 

bourdeliaris77

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2006
Μηνύματα
9
Like
0
Πόντοι
0
Αν φοβάσαι για έιτζ θα πρέπει να κάνεις ειδική εξέταση ανίχνευσης αντισωμάτων hiv 90 μέρες μετά το συμβάν από ό,τι ξέρω. Γενική αίματος είναι τελείως άχρηστο να κάνεις. Πάντως από ένα σπάσιμο προφυλκακτικού νομίζω ότι οι πιθανότητες είναι σαφώς με το μέρος σου.

Πράγματι, όταν ο οργανισμός προσβάλλεται απο ειτζ, αναπτύσσονται αντίσώματα, τα οποία εκκρινουν μία συγκεκριμένη πρωτείνη. το τεστ πρωταρχικά ψάχνει για την ύπαρξη η όχι της πρωτείνης. Τα περισσότερα άτομα αναπτύσσουν τα αντισώματα εντός 3 μηνών, ωστόσο ένα (περίπου) 10% τα αναπτύσσει αργότερα (μέσα στο 6μηνο)
 

Επισκέπτης
Αν ειχες κολησει κατι θα το εβλεπες στο πουλι σου.Οσο για το αιds οσες πιθανοτιτες εχεις να κολλησεις απο ενα ποτιρι λιγο σπασμενο αλλες τοσες εχεις και απο τσιμπουκι.Για καλο και κακο κανε ενα τσεκ απ ,χωρις πρωκτοσκοπιση με εξτρα ουρα
 

LEFTY2

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2006
Μηνύματα
3.594
Κριτικές
1
Like
126
Πόντοι
16
Φίλε μου, οι πιο πολλοί απο εμάς όσο μεγαλώνουμε και κάποιες καταστάσεις σοβαρές έρχονται στη ζωή μας (οικογένεια κλπ) γινόμαστε υποχόνδριοι και πολύ πιο προσεκτικοί.

Η αντιδρασή σου είναι φυσιολογική, απλά μην υπερβάλεις και αγχώνεσαι χωρίς λόγο.
Πολυ σωστη τοποθετηση
 

sex_bomb

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2007
Μηνύματα
9
Like
0
Πόντοι
0
Κανε μια γενικη αιματος καλου κακου παντως...
[/quo
ρε συ τι του λετε του ατομου, τι να δειξει η γενική αίματος, πήγαινε αγόρι μ, στο συγγρού, και πες, θέλω να κάνω μια απολα κοπμλέ για αφρόδισια νοσήματα, και εισαι οκ...... μην ανησυχεις, το αγχος της δευσμεσης εννοειται ειναι, ολα καλαααα θα δεις
 

iwcg

Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2006
Μηνύματα
635
Like
17
Πόντοι
6
Nα σταματήσεις για τη σχέση σου και όχι για το φόβο σου. Είναι θέμα εκτίμησης και σεβασμού και όχι προστασίας ή ρίσκου...
 

billk

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2007
Μηνύματα
839
Κριτικές
4
Like
22
Πόντοι
6
Ισω ς η προοπτικη της δεσμευσης με εχει αγχωσει
Εβγαλες τη σωστη διαγνωση αδερφε και μονο που το ανεφερες εσυ ο ιδιος λεει πολλα
Αναστολη της σεξουαλικης ελευθεριας δημιουργει αγχος(λιμναση ενεργειας) αυτο διοχετευεται 2γενως σε αλλες μορφες οπως πχ φοβος(ΑIDS,ΣΜΝ κτλ)η επιθετικοτητα......
Βιλχελμ Ραιχ
 

quantum

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2007
Μηνύματα
7
Like
0
Πόντοι
0
Οσον αφορα στην κοπέλα σου το HPV να φοβάσαι περισσότερο διότι δεν είναι και τόσο σπάνιο...Ανιχνεύεται από το τεστ ΠΑΠ
 

xaris21

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2007
Μηνύματα
69
Like
0
Πόντοι
0
Nα ρωτησω κατι...Τι συμπτωματα εχει το AIDS???Υπαρχουν η φαινετε μονο με εξετασεις?
 

hamster

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Μηνύματα
38
Like
0
Πόντοι
0
δεν εχει ειδικα συμπτωματα, εκτος απο μερικα που ομως εμφανιζονται αρκετα χρονια μετα τη μολυνση και οφειλονται στην ανοσοκαταστολη.
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom