Νέα

Τελικός Κυπέλλου Ελλάδας 2018 - ΑΕΚ-ΠΑΟΚ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα avnanovic
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 766
  • Εμφανίσεις 21K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποιός φταίει για την κακή εμφάνιση της ΑΕΚ στον τελικό;

• Oι παίχτες

Ψήφοι: 13 46,4%
  • Ο προπονητής

Ψήφοι: 9 32,1%
  • Η διοίκηση

Ψήφοι: 6 21,4%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    28
OP
OP
avnanovic

avnanovic

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2012
Κριτικές
4
Like
168
Πόντοι
16
διαφορες υπαρχουν ναι.
ΕΠΙΣΗΜΑ ΣΤΗΝ ΑΞΙΑ ΤΟΥΣ ΟΧΙ,  ανεπισημη είναι η wiki, αν δεν το ξερεις, επίσημος είναι ο νομος, δεν υπαρχει καπου γραπτα σε νομο ότι το πρωταθλημα αξιζει πχ οσο 2 κυπελα, ή οσο όλα τα κυπελα.

στο κειμενο που παρεθεσα λεει -μεταξυ αλλων- οτι στο κυπελλο συμμετεχουν και ομαδες FOOTBALL LEAGUE (B' εθνικης)

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Ναι. Αλλά εσύ αυτή την 7ετία δε χτύπησες ούτε ένα τίτλο ενώ ο Άρης πήγε σε 4 τελικούς κυπέλλου και σφαχτηκε (για να το πάρουμε όπως εσύ λες ότι έγινε με τον ΠΑΟΚ). Οπότε ξαναμέτρα όχι και τα 4 κύπελλα αλλά τα 3 και βγάλε πάλι το αποτέλεσμα
όχι την ειδαμε την μπαλα δεν σφακτηκε ο αρης, την πατησες

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
στο κειμενο που παρεθεσα λεει -μεταξυ αλλων- οτι στο κυπελλο συμμετεχουν και ομαδες FOOTBALL LEAGUE (B' εθνικης)
και αυτό το κανει ΕΠΙΣΗΜΑ ΚΑΤΩΤΕΡΟ ΩΣ ΤΙΤΛΟ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ???μηπως δεν ξερεις ελληνικα?
εκει που συμμετεχουν οι 16 μεγαλυτερες ομαδες ειναι ανωτερο ΕΠΙΣΗΜΑ απο εκει που συμμετεχουν οι 60 μεγαλυτερες ομαδες???

ελληνικα ξερεις ή μονο να τρολαρεις ξερεις?

OP
OP
avnanovic

avnanovic

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2012
Κριτικές
4
Like
168
Πόντοι
16
και αυτό το κανει ΕΠΙΣΗΜΑ ΚΑΤΩΤΕΡΟ ΩΣ ΤΙΤΛΟ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ???μηπως δεν ξερεις ελληνικα?
εκει που συμμετεχουν οι 16 μεγαλυτερες ομαδες ειναι ανωτερο ΕΠΙΣΗΜΑ απο εκει που συμμετεχουν οι 60 μεγαλυτερες ομαδες???

ελληνικα ξερεις ή μονο να τρολαρεις ξερεις?

μετρα τους τιτλους του παοκ οπως θες, δεν ασχολουμαι αλλο με αυτο

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
Μαλάκα σοβαρά τώρα; Συγκρίνεις έναν πόλεμο με το ποδόσφαιρο; Κανονικά θα έπρεπε να λες στα παιδιά πως ΔΥΣΤΥΧΩΣ στον πόλεμο δεν υπάρχουν κανόνες. Γιατί όσο εγκληματίας πολέμου ήταν ο Τρούμαν άλλο τόσο και ακόμα χειρότεροι ήταν οι Ιάπωνες που σκότωσαν 300χιλιάδες αμάχους στο Νανκιγκ της Κίνας (υπάρχουν μάλιστα και φωτογραφίες που ένας Ιάπωνας αξιωματικός είχε περάσει στη κατάνα του περίπου 5 βρέφη σα σουβλάκι). Αυτούς τους μαχητές Ιάπωνες τα γυναικόπαιδα που έφαγαν την ατομική τους χειροκροτούσαν και τους ζητοκραύγαζαν....

Γιατι ξερεις προσωπικα το καθενα ξεχωριστα αμαχο στην Ιαπωνια που εφαγε την ατομικη βομβα να ζητωκραυγαζε τα εγκληματα του στρατου?

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.018
Πόντοι
5.506

Τι είναι πιο σημαντικό, το κυπελλάκι (όπως το έλεγαν τα παόκια όταν πήραν δυο μαζεμένα) ή το πρωτάθλημα β' εθνικής;

OP
OP
avnanovic

avnanovic

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2012
Κριτικές
4
Like
168
Πόντοι
16
Τραυματίες αστυνομικοί και μαχαιρωμένος οπαδός στα επεισόδια!

Η νεότερη πληροφόρηση έπειτα από τα επεισόδια που έλαβαν χώρα το βράδυ της Παρασκευής κάνει λόγο για τραυματισμό τριών αστυνομικών κι έναν οπαδό που είχε τραύμα από μαχαίρι!

Το... pre-game του μεγάλου τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ είχε «εμπόλεμη» κατάσταση στο κέντρο της Αθήνας, με συμπλοκές οπαδών και δυνάμεων της Αστυνομίας.

Σύμφωνα με πληροφόρηση, τρεις αστυνομικοί έχουν αποκομίσει τραυματισμούς από τις «μάχες», ενώ υπάρχει και οπαδός με τραύματα από μαχαίρι!

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Γιατί είσαι σίγουρος οτι ο Άρης δεν έχει κλεμμένα και αυτός;
σιγουρα λιγοτερα από του παοκ.
30 χρονια μπαλα βλέπουμε.
και η καταγεγραμενη ιστορια δεν δειχνει να ηταν περισσοτερες φορες κοντα στην κορυφη να ηταν ο αρης από ότι ο παοκ.

φερε μου παππούδες να μου πουν ότι εκλεψαν από τον αρη πρωταθλήματα και τιτλους του 1930 να τους πιστεψω δεν είμαι κακοπροεραιτος.

εγω ειδα να κλεβουν από τον παοκ τα τελευταια 30 χρονια.

και ακουσα ότι κλεβανε και το 70 και το 50.

για το 1930 να εχασε τοσους πολλους τιτλους ο αρης δεν ακουσα.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
ετσι ετσι τρολαρατε 10 φορες.
πηρατε 15 απαντησεις .
τουμπεκι τωρα.
καπως ετσι εσκασα και τον πικερ.
πηγε να το παιξει αντρας.
του ριξα 10 στοιχεια που τον δειχνουν λιγοτερο αντρα.
δεν ηξερε τι να πει πια αρχισε να βριζει σαν ψυχασθενης, χεχεχε.

dleivas

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2009
Κριτικές
4
Like
531
Πόντοι
96
σιγουρα λιγοτερα από του παοκ.
30 χρονια μπαλα βλέπουμε.
και η καταγεγραμενη ιστορια δεν δειχνει να ηταν περισσοτερες φορες κοντα στην κορυφη να ηταν ο αρης από ότι ο παοκ.

φερε μου παππούδες να μου πουν ότι εκλεψαν από τον αρη πρωταθλήματα και τιτλους του 1930 να τους πιστεψω δεν είμαι κακοπροεραιτος.

εγω ειδα να κλεβουν από τον παοκ τα τελευταια 30 χρονια.

και ακουσα ότι κλεβανε και το 70 και το 50.

για το 1930 να εχασε τοσους πολλους τιτλους ο αρης δεν ακουσα.
επειδη το εχω κανει στο νημα του παοκ,βαλε τις βαθμολογιες απο το 1971 αι μετα,ν μας πεις ποια πρωταθληματα σας εχουν κλεψει.πριν το 1971,τις εχω βαλει εγω.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.018
Πόντοι
5.506
πηρατε 15 απαντησεις .
τουμπεκι τωρα.

Καταλαβαίνεις οτι θεωρώντας "κλεμμένο" το φετινό και του '91 δεν έχεις πολλές ελπίδες να παίρνουμε στα σοβαρά τα σχόλιά σου,ε;

OP
OP
avnanovic

avnanovic

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2012
Κριτικές
4
Like
168
Πόντοι
16
πηρατε 15 απαντησεις .
τουμπεκι τωρα.

αφου βλεπουμε πως εισαι ενας φανατιλας παοκτζης που λεει τα δικα του ο,τι και αν του πει ο αλλος, τι αλλο να σου πουμε? πιστευε ο,τι θες

Eraser..

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2016
Like
12.870
Πόντοι
2.606
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

10_59.jpg

skoupidiaris20

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2018
Like
3
Πόντοι
1
εδω βλεπουμε τι απεγινε ο δασκαλακος οταν βγηκε να πανηγυρισει τίτλο του μπαοκ απο αυτους που μονο αυτος ξερει να υπολογιζει  :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig:

Συνημμένα

• 1.jpg
    1.jpg
    105,5 KB · Εμφανίσεις: 28
OP
OP
avnanovic

avnanovic

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2012
Κριτικές
4
Like
168
Πόντοι
16
:heavymetalbig:

Συνημμένα

• Dc_VHlnX4AA4Jq-.jpg
    Dc_VHlnX4AA4Jq-.jpg
    29,8 KB · Εμφανίσεις: 22

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
όχι την ειδαμε την μπαλα δεν σφακτηκε ο αρης, την πατησες
Το "δε σφάκτηκε ο Άρης" το λες εσύ που είσαι ΠΑΟΚ. Ο Άρης μη ξεχνάς στην Ευρώπη έχει νικήσει μέσα στη δεκαετία του 00 κάτι Ατλέτικο, και έχει αποκλείσει μια Ισπανική ομάδα (δε θυμάμαι πια) που όσο είχε σα μπάτζετ ο Άρης είχε ένας ποδοσφαιριστής της. Και με Κούπερ ο Άρης έπαιζε μπαλάρα εκείνη την εποχή.

OP
OP
avnanovic

avnanovic

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2012
Κριτικές
4
Like
168
Πόντοι