analprison
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 15
- Like
- 3
- Πόντοι
- 616
thanks
Εχω βάλει την εκδοση beta τρεις μηνες τώρα. Δύο add-ons που ειχα για κατεβασμα video δεν δουλεύουν. Με ενημερωσε κατα την εγκατάσταση οτι θα τα απενεργοποιήσει. Μπορεί ομως κάποις να διατηρησει και την εκδοση 2.0 ωστε να τα εχει και αυτάΤο θεμα ειναι ,θα δουλεύουν ολα τα add-ons οπως πρέπει ?
τα παιρνει στο στομα αλλα τα φτυνειτι σεξυ εχει?
δειχνει κανα κωλο?
παιδια μια βοηθεια, πως ενεργοποιω την ορθογραφια ? πχ γραφω σε ενα φορουμ.
Οι κορυφαίοι browsers είναι σίγουρα οι Firefox 3 και Opera 9.5. Kι εγώ ο παπάρας κολλήμενος με τον IE ακόμα... Ότι και να βγει εγώ εκεί...
δεν το βρισκω ρε γμτ.σιγουρα δεν ειναι καποια ρυθμιση απο τον mozilla?αν το βρει κανεις ας δωσει κανα link
Προσεξτε λιγο γιατι υπαρχει τρυπα στην ασφαλεια του. Ελπιζω να την εκλεισαν. (και οχι με τον τροπο που τις κλεινουμε εμεις στο φορουμ ;) ).
Κ εγω χρησιμοποιω το Firefox απο το 2003-2004, καπου εκει, κ ειμαι πολυ ευχαριστημενη. Εβαλα κ το καινουργιο κ ολα πηγαινουν ΣΟΥΠΕΡ
Δοκιμασε να κανεις δεξι κλικ στην λεξη που θελεις να ελεγξεις ορθογραφικα, κ εκει θα πρεπει να βρεις "γλωσσες" προσθετης τα ελληνικα κ ολα ειναι οκ. Ελπιζω να βοηθησα
Προσεξτε λιγο γιατι υπαρχει τρυπα στην ασφαλεια του. Ελπιζω να την εκλεισαν. (και οχι με τον τροπο που τις κλεινουμε εμεις στο φορουμ ;) ).