Νέα

Τελική έκδοση του Firefox 3

• Μέλος που άνοιξε το νήμα imaginas.gr
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 81
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

tay65

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
0
Πόντοι
1
Καλυτερα να τον κατεβάσετε από τη mozilla.org.

Είναι ΠΟΛΥ πιο γρήγορος από τον 2 και έχει πιο σεξυ Interface.
Τα addons δεν δουλεύουν όλα αλλά πολύ γρήγορα βγαίνουν οι καινούργιες εκδόσεις.
Περίμενα πως και πως την καινούργια έκδοση. Την κατέβασα κατά τις 9.00 με την εγκατλασταση βρήκε 2 addons από τα 12 που έχω. Στις 11.00 βρήκε Update για άλλα 4 και τώρα έχω κι άλλα 3. :bounce-glasses:
Δυστυχώς ακόμα δεν έχει βγει για το βασικό που χρησιμοποιώ (tabbrowser preference) που είναι πολύ δυνατό εργαλείο.
Πιστεύω μέχρι το πρωί να έχει βγει και γι αυτό.

Πάντως μπράβο στα παιδιά της Mozilla.org από το 2004 που τον χρησιμοποιώ αυτή η έκδοση είναι πραγματικά κάτι νέο.

~ Buddha

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
τι σεξυ εχει?
δειχνει κανα κωλο? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

amc_anthony13

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
3
Πόντοι
2.057
Εγω πάντος που το κατέβασα μια χαρα είναι .

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
41
Πόντοι
2.157
εχω την πρωτη εντυπωση οτι ειναι πιο γρηγορος και απ τον opera και απ τον safari..

gstg

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Το θεμα ειναι ,θα δουλεύουν ολα τα add-ons οπως πρέπει ?
Εχω βάλει την εκδοση beta τρεις μηνες τώρα. Δύο add-ons που ειχα για κατεβασμα video δεν δουλεύουν. Με ενημερωσε κατα την εγκατάσταση οτι θα τα απενεργοποιήσει. Μπορεί ομως κάποις να διατηρησει και την εκδοση 2.0 ωστε να τα εχει και αυτά

tay65

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
0
Πόντοι
1
Οι εκδόσεις Beta με την κανονική έκδοση είναι η μέρα με τη νύχτα.

1 ακόμα addon μου μένει για να ολοκληρωθεί και να είμαι όπως πριν.Και είναι από τα πιο σημαντικά addon αυτό (refspoof), για όσους ξέρου :cool2:

~ Buddha

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
:)[youtube=425,350]<object width="425" height="344"><param name="movie" value="
"></param><embed src="
" type="application/x-shockwave-flash" width="425" height="344"></embed></object>[/video]

analprison

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2008
Κριτικές
15
Like
3
Πόντοι
616
παιδια μια βοηθεια, πως ενεργοποιω την  ορθογραφια ? πχ γραφω σε ενα φορουμ.

Gushallo

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2007
Like
21
Πόντοι
16
παιδια μια βοηθεια, πως ενεργοποιω την  ορθογραφια ? πχ γραφω σε ενα φορουμ.

Υπάρχει Ελληνικό λεξικό για τον firefox.
Κάπου στην σελίδα τους είναι.
Το βρίσκεις και το εγκαθιστάς...

ViDiViCi

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Like
2
Πόντοι
16
Οι κορυφαίοι browsers είναι σίγουρα οι Firefox 3 και Opera 9.5. Kι εγώ ο παπάρας κολλήμενος με τον IE ακόμα... Ότι και να βγει εγώ εκεί... :2funny: :2funny: :2funny:

analprison

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2008
Κριτικές
15
Like
3
Πόντοι
616
Οι κορυφαίοι browsers είναι σίγουρα οι Firefox 3 και Opera 9.5. Kι εγώ ο παπάρας κολλήμενος με τον IE ακόμα... Ότι και να βγει εγώ εκεί... :2funny: :2funny: :2funny:

δεν το βρισκω ρε γμτ.σιγουρα δεν ειναι καποια ρυθμιση απο τον mozilla?αν το βρει κανεις ας δωσει κανα link

gobr

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
6
Like
57
Πόντοι
16
Προσεξτε λιγο γιατι υπαρχει τρυπα στην ασφαλεια του. Ελπιζω να την εκλεισαν. (και οχι με τον τροπο που τις κλεινουμε εμεις στο φορουμ  ;) ).

Επισκέπτης
Κ εγω χρησιμοποιω το Firefox απο το 2003-2004, καπου εκει, κ ειμαι πολυ ευχαριστημενη. Εβαλα κ το καινουργιο κ ολα πηγαινουν ΣΟΥΠΕΡ  :dancing:

δεν το βρισκω ρε γμτ.σιγουρα δεν ειναι καποια ρυθμιση απο τον mozilla?αν το βρει κανεις ας δωσει κανα link

Δοκιμασε να κανεις δεξι κλικ στην λεξη που θελεις να ελεγξεις ορθογραφικα, κ εκει θα πρεπει να βρεις "γλωσσες" προσθετης τα ελληνικα κ ολα ειναι οκ. Ελπιζω να βοηθησα  :)

Επισκέπτης
Προσεξτε λιγο γιατι υπαρχει τρυπα στην ασφαλεια του. Ελπιζω να την εκλεισαν. (και οχι με τον τροπο που τις κλεινουμε εμεις στο φορουμ  ;) ).

Που βρηκες την "τρυπα";; Κ τρυπα να εχει παλι πιστευω οτι ειναι πιο ασφαλες απο το IE  :) 

gobr

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
6
Like
57
Πόντοι
16
Ελα μουρο μου, πιασε τη τρυπα

Σύμφωνα με ανώνυμη πηγή μόλις 5 ώρες έπειτα από την κυκλοφορία της νέας έκδοσης του browser,παρουσιάστηκε κενό ασφάλειας κατά το οποίο ο επιτιθέμενος μπορεί να εκτελέσει αυθαίρετο κώδικα και να ανακτήσει τον πλήρη έλεγχο του συστήματος στο οποίο επιτίθεται.
Περισσότερες τεχνικές πληροφορίες δεν έχουν δημοσιευτεί μιας και το τμήμα ασφάλειας της Mozilla εξετάζει την διάθεση κάποιου διορθωτικού patch

Να σου δωσω και το πατς να κλεισει?  ;)

analprison

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2008
Κριτικές
15
Like
3
Πόντοι
616
Κ εγω χρησιμοποιω το Firefox απο το 2003-2004, καπου εκει, κ ειμαι πολυ ευχαριστημενη. Εβαλα κ το καινουργιο κ ολα πηγαινουν ΣΟΥΠΕΡ   :dancing:

Δοκιμασε να κανεις δεξι κλικ στην λεξη που θελεις να ελεγξεις ορθογραφικα, κ εκει θα πρεπει να βρεις "γλωσσες" προσθετης τα ελληνικα κ ολα ειναι οκ. Ελπιζω να βοηθησα  :)

οκ το βρήκα thanks o lot :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366

Ένα εύλογο ερώτημα είναι γιατί ο ανώνυμος ερευνητής που ανακάλυψε την τρύπα ασφαλείας και η οποία υποτίθεται επηρρεάζει και όλες τις beta αλλά και την έκδοση 2.0 την έφερε στην δημοσιότητα τώρα.

Τέλος πάντων, από τις πληροφορίες η τρύπα ασφαλείας απαιτεί ενέργεια του χρήστη δηλ. να ακολουθήσει κάποιο link από e-mail ή να επισκεφθεί ορισμένη ιστοσελίδα.

Νομίζω ότι αν έχετε εγκατεστημένο το NoScript Add-on δεν θα υπάρχει πρόβλημα:

Κατά τα άλλα η διαχείριση της μνήμης είναι πολύ καλλίτερη, αν όχι και βέλτιστη.

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom