Νέα

Τελικα ποιος κερναει τα παρασημα;οι εκδιδομενες η τα εξτρα των πελατων;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Antipsolovirus76
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 46
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Φαινεσαι σοβαρος τυπος απο τον τροπο που γραφεις,πιστευω οτι κατι παιζει με γκομενα στην ζωη σου,εσυ αν εχεις η δεν εχεις
φορας;οταν την πρωτοβρηκες φορεσες;εγω οχι!

Με την γκομενα ειναι αλλοιωs...............Αν ειναι να φοβαμαι κι εκει....κλαφτα Χαραλαμπε που λενε....Δεν ειναι ξεπετα μιαs βραδυαs , εννοειται

OP
OP
A

Antipsolovirus76

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2012
Like
0
Πόντοι
1
Με την γκομενα ειναι αλλοιωs...............Αν ειναι να φοβαμαι κι εκει....κλαφτα Χαραλαμπε που λενε....Δεν ειναι ξεπετα μιαs βραδυαs , εννοειται

ΑΧΑΑΑΑΑΑΑΑ!Εχεις δικιο λογω παραμετρων και πιθανοτητων αλλα στην ουσια πριν σε γνωρισει δεν ξερεις που ηταν και με ποιον,ρισκαρεις
και ρισκαρει,αρα βασικα ειμαστε ολοι λαθος.
Απλα μας καλυπτει το γεγονος στην ψυχολογια μας οτι επειδη εμεις γνωριζουμε οτι δεν το εχει κανει "λαγουμι"
ολα θα πανε καλα και βεβαια αυτο ειναι το λογικο.
Ομως δεν ειναι το σωστο,ειδες οτι τελικα ειμαστε ολοι λαθος;απλα οχι πολυ λαθος!

LAMB

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2011
Κριτικές
43
Like
75
Πόντοι
10
Εχετε χυσει τονους ψηφιακης μελανης εδω μεσα σε αυτο το θεμα οποτε επειδη εχει τυχει να το δω παλια δεν ανοιξα αυτο το θρεντ
και προτιμησα αυτο...
Μου εχει τυχει στην ζωη μου καμια εικοσαρια φορες χονδρικα να το ριξω το καλαμι χωρις δολωμα στον λαρυγγα αλλα τοτε ηταν αλλιως
τα πραγματα,αληθεια ομως,αυτο αραγε παιζει ρολο;η μηπως ολα ειναι ιδια απλα τωρα ολα μαθαινονται πιο ευκολα;
Γιατι μου εχει τυχει να το εισαγω σε μπροστινη οπη και αφου σπασει η πουτανα να το κανει κομπο και να μου το ξαναφορεσει
και ολα κομπλε και συνεχισαμε γελωντας,τοτε ημουν 19 ομως,τωρα ειμαι 35,τωρα δεν θα το εκανα αυτο αλλα γιατι;μηπως επειδη μεγαλωσα;
ειδατε οτι δεν ειναι ολα θεμα ενημερωσης τελικα;κατι αλλο μας αλλαζει!Μυαλο εχουμε ολοι να αποφασιζουμε!

Τίποτα δεν έχει αλλάξει, αυτό το παραμύθι παίζεται δεκαετίες τώρα. Επειδή έχουν ξεφτίσει οι θρησκευτικές απαγορεύσεις, ότι με το σεξ πας στην κόλαση, ήρθε η ψευτοϊατρική για να πείσει την ανθρωπότητα ότι το σεξ αρρωσταίνει. Σκοπός είτε να αποφεύγει ο κόσμος το σεξ και να τρελλαίνεται, είτε να βασανίζεται από φόβους και πάλι να τρελλαίνεται. Στην περίοδο 1850-1950 η μεγάλη τρομοκρατία γινόταν με τη σύφιλη, τώρα με το AIDS, τα κονδυλώματα και ό,τι άλλο θα επινοήσουν τα αρρωστημένα μυαλά τους. Και πουλάνε τις μπαρούφες για πληροφόρηση... Όλα τα μικρόβια τα έχουμε πάντα μέσα μας και επάνω μας. Δεν μπαίνει θέμα να "κολλήσουμε" κάτι από τον άλλο. Μπορείς να κολλήσεις κάτι που ήδη έχεις;  Το μόνο θέμα που θα έπρεπε να απασχολεί την ιατρική είναι γιατί το ίδιο μικροβιακό φορτίο σε μία περίπτωση προκαλεί συμπτώματα ασθένειας και σε άλλες (στις περισσότερες) δεν κάνει τίποτα. Βέβαια έχουν επινοήσει και τον όρο "ασυμπτωματικός φορέας" για να μή γλυτώνει ποτέ κανένας από τον φόβο (αν είναι διτεθειμένος να πιστέψει τις μαλακίες τους).
Εννοείται ότι ο πανικός για το ενδεχόμενο μόλυνσης είναι από τις κυριότερες αιτίες πτώσης του ανοσοποιητικού συστήματος και εκδήλωσης ακριβώς της αρρώστιας που φοβάται ο δυστυχής...

OP
OP
A

Antipsolovirus76

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2012
Like
0
Πόντοι
1
Τίποτα δεν έχει αλλάξει, αυτό το παραμύθι παίζεται δεκαετίες τώρα. Επειδή έχουν ξεφτίσει οι θρησκευτικές απαγορεύσεις, ότι με το σεξ πας στην κόλαση, ήρθε η ψευτοϊατρική για να πείσει την ανθρωπότητα ότι το σεξ αρρωσταίνει. Σκοπός είτε να αποφεύγει ο κόσμος το σεξ και να τρελλαίνεται, είτε να βασανίζεται από φόβους και πάλι να τρελλαίνεται. Στην περίοδο 1850-1950 η μεγάλη τρομοκρατία γινόταν με τη σύφιλη, τώρα με το AIDS, τα κονδυλώματα και ό,τι άλλο θα επινοήσουν τα αρρωστημένα μυαλά τους. Και πουλάνε τις μπαρούφες για πληροφόρηση... Όλα τα μικρόβια τα έχουμε πάντα μέσα μας και επάνω μας. Δεν μπαίνει θέμα να "κολλήσουμε" κάτι από τον άλλο. Μπορείς να κολλήσεις κάτι που ήδη έχεις;  Το μόνο θέμα που θα έπρεπε να απασχολεί την ιατρική είναι γιατί το ίδιο μικροβιακό φορτίο σε μία περίπτωση προκαλεί συμπτώματα ασθένειας και σε άλλες (στις περισσότερες) δεν κάνει τίποτα. Βέβαια έχουν επινοήσει και τον όρο "ασυμπτωματικός φορέας" για να μή γλυτώνει ποτέ κανένας από τον φόβο (αν είναι διτεθειμένος να πιστέψει τις μαλακίες τους).
Εννοείται ότι ο πανικός για το ενδεχόμενο μόλυνσης είναι από τις κυριότερες αιτίες πτώσης του ανοσοποιητικού συστήματος και εκδήλωσης ακριβώς της αρρώστιας που φοβάται ο δυστυχής...

Εμμενω στο οτι ολα ειναι ιδια οπως παλια,διακρινω οτι συμφωνεις,το προχωρας βεβαια και γινεσαι πολυ "ζουμερος" στο θεμα μικροβιακο φορτιο,καλα κανεις.
και γαμω το ζουμι!Ωστοσο σιγουρα κατι θα μεταδιδεται,ας μην ειμαστε τελειως απολυτοι,απλα εχεις μεγαλο δικιο με το θεμα οτι εχουμε πραγματα ηδη μεσα μας.
Και ζωγραφιζεις λεγοντας για την εκδηλωση η μη και το οτι δεν τους απασχολει να το βρουν.
Τωρα σε ολα τα αλλα και ειδικα στην θρησκεια-απατη πριν απο δυο χρονια πεταξα τον βαπτιστικο μου σταυρο γιατι καταλαβα ενα πραγμα.
Αυτο θα πω στον Εβραιο μακρυμαλλη αν υπαρχει οταν με κρινει,που ησουνα ρε οταν σε χρειαστηκε ο κοσμος;μας αφησες και την εκανες;
παρε τα βιβλια σου τωρα και διαβασε τα μονος σου,οι μεγαλοι ηγετες γυριζαν τον στρατο τους πισω απο τις μαχες και ηταν εκει να τους δωσουν νερο!
Εσυ σταυρωθηκες και αναστηθηκες με βυσμα-ας με στειλει κολαση-στα αρχιδια μου!
Εγω πισω δεν κανω!

LAMB

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2011
Κριτικές
43
Like
75
Πόντοι
10
Εμμενω στο οτι ολα ειναι ιδια οπως παλια,διακρινω οτι συμφωνεις,το προχωρας βεβαια και γινεσαι πολυ "ζουμερος" στο θεμα μικροβιακο φορτιο,καλα κανεις.
και γαμω το ζουμι!Ωστοσο σιγουρα κατι θα μεταδιδεται,ας μην ειμαστε τελειως απολυτοι,απλα εχεις μεγαλο δικιο με το θεμα οτι εχουμε πραγματα ηδη μεσα μας.
Και ζωγραφιζεις λεγοντας για την εκδηλωση η μη και το οτι δεν τους απασχολει να το βρουν.
Τωρα σε ολα τα αλλα και ειδικα στην θρησκεια-απατη πριν απο δυο χρονια πεταξα τον βαπτιστικο μου σταυρο γιατι καταλαβα ενα πραγμα.
Αυτο θα πω στον Εβραιο μακρυμαλλη αν υπαρχει οταν με κρινει,που ησουνα ρε οταν σε χρειαστηκε ο κοσμος;μας αφησες και την εκανες;
παρε τα βιβλια σου τωρα και διαβασε τα μονος σου,οι μεγαλοι ηγετες γυριζαν τον στρατο τους πισω απο τις μαχες και ηταν εκει να τους δωσουν νερο!
Εσυ σταυρωθηκες και αναστηθηκες με βυσμα-ας με στειλει κολαση-στα αρχιδια μου!
Εγω πισω δεν κανω!

Παπάς, αστυνόμος, γιατρός ήταν πάντα το βαρύ πυροβολικό των καταπιεστικών καθεστώτων.
Άκουσε ποτέ κανείς για επιδημίες ΣΜΝ στην αρχαία Ελλάδα; Ή μήπως υπήρχαν και τις κρύβαν με κοινή συνωμοσία; Αν ίσχυαν τότε αυτά που μας τσαμπουνάνε σήμερα, και μάλιστα χωρίς αντιβιοτικά και φάρμακα-χημικές βόμβες, θα είχαν όλοι τους ξεκληριστεί πριν προλάβουν να πουν: " Μήνιν άειδε, θεά, Πηληϊάδεω Αχιλήος...", έτσι όπως γαμούσαν ακατάσχετα, παίρνοντας παράδειγμα πρώτα πρώτα από τους θεούς τους. Γιατί, αναφέρεται πουθενά ότι ο Δίας χρησιμοποιούσε καπότα; Βέβαια οι εξυπνάκηδες που δεν το βάζουν κάτω με τίποτα θα πουν: "Από τότε άλλαξαν οι συνθήκες...". Βασικά αυτό που άλλαξε σε σχέση με την αρχαιότητα ήταν ότι ανέλαβε με πραξικόπημα την διακυβέρνηση της ανθρωπότητας ο Γιαχβέ και επειδή είναι εκ πεποιθήσεως μαλάκας, γι αυτό και δεν έχει γυναίκα, αποφάσισε να κάνει κόλαση την ερωτική ζωή των ανθρώπων. Με όργανα τις προαναφερθείσες τρείς κατηγορίες που κονομάνε τρελλά από την δαιμονοποίηση-ποινικοποίηση-τρομοκράτηση γύρω από το σεξ. Γι αυτό και οι μπάτσοι, αντί να πιάσουν κανένα κλέφτη, εκτός και εντός Βουλής, ασχολούνται με το να μπουζουριάζουν τις πουτάνες...

lsh

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2010
Κριτικές
75
Like
81
Πόντοι
306
Πάντως επειδή ακούω συνέχεια για ασθένειες με τις πουτάνες η γνώμη μου είναι ότι το πιο ασφαλές  σεξ είναι εκεί, εφόσον χρησιμοποιείς προφυλακτικό. Δυο χρόνια τώρα που τα σαρώνω δεν έχω κολλήσει απολύτως τίποτα. Αντιθέτως έχω πολλούς φίλους που γαμάνε πιπίνια στις τουαλέτες των club και παντρεμένες ακάποτα γιατί νιώθουν ασφάλεια και κάθε τρεις και λίγο κάτι έχουν.

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046

Το Δαφνι σε περιμενει!! ;) Δεν υπαρχει αλλη εξηγηση και τα φαρμακα σου γρηγορα!!  :2funny: :2funny: :2funny:

LAMB

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2011
Κριτικές
43
Like
75
Πόντοι
10
Το Δαφνι σε περιμενει!! ;) Δεν υπαρχει αλλη εξηγηση και τα φαρμακα σου γρηγορα!!  :2funny: :2funny: :2funny:

Τιμημένε αρχιμαλάκα, you are very 2funny! Ούτε που διαβάζεις τι γράφουν οι άλλοι. Το μυαλό σου είναι κολλημένο και το μόνο που σε νοιάζει είναι μη τυχόν και κάποιος ξεφύγει από την ορθοδοξία για να τον επαναφέρεις στον ίσιο δρόμο... Κούνια που σε κούναγε!
Αλήθεια εσείς τα φασιστοειδή γιατί δεν ανέχεστε άλλη άποψη από την επίσημη, που ούτως ή άλλως την παπαγαλίζουν το 99% λόγω της γενικής πλύσης εγκεφάλου; Τα φάρμακα να τα κάνεις εσύ υπόθετο...

OP
OP
A

Antipsolovirus76

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2012
Like
0
Πόντοι
1
Καλησπερα σας,οπως ειπα και χτες δεν μπορω να καταλαβω γιατι οταν ημουν μικρος που λογω ηλικιας ενδεχεται οπως παραδεχτηκα
να εκανα και καμια κουτουραδα(το παραδεχτηκα)ενω τωρα προσεχω οσο προσεχω με οτι συναντησω,αλλα δεν ξερω γιατι προσεχω τελικα,προσεχω επειδη υπαρχουν
αρρωστιες που δεν εχω συναντησει και κανεις-κανεις-κανεις-φιλος μου δεν εχει κολλησει(δυσκολο να μην μου το εχουν πει-δεν νομιζετε;)
η μηπως προσεχω επειδη επηρεαστηκε το μυαλο μου απο τις ακαταλαβιστικες μαλακιες των γιατρων;
Δεν ξερω!

OP
OP
A

Antipsolovirus76

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2012
Like
0
Πόντοι
1
Πάντως επειδή ακούω συνέχεια για ασθένειες με τις πουτάνες η γνώμη μου είναι ότι το πιο ασφαλές  σεξ είναι εκεί, εφόσον χρησιμοποιείς προφυλακτικό. Δυο χρόνια τώρα που τα σαρώνω δεν έχω κολλήσει απολύτως τίποτα. Αντιθέτως έχω πολλούς φίλους που γαμάνε πιπίνια στις τουαλέτες των club και παντρεμένες ακάποτα γιατί νιώθουν ασφάλεια και κάθε τρεις και λίγο κάτι έχουν.

Παιζει ρολο και η τυχη καθως και το ανοσοποιητικο συστημα,καποιοι ανθρωποι τρωνε σκατα και ειναι κομπλε και καποιοι αλλοι
καθονται στο αιρ κοντισιον και παθαινουν πνευμονια,ειναι λιγο απολυτο αυτο που λες!Αν ειναι κατι να γινει θα γινει!
Ας μας απαντησουν οι γιατροι τι φταιει,περιεργο παντως που στον Αμαζονιο τρωνε απο κατω οτι βρουν και δεν παθαινουν τιποτα.
Εμεις αν παμε εκει θα τους αρρωστησουμε,οι γιατροι ας πουνε τι φταιει,εγω δεν ειμαι γιατρος,αν υπαρχει κανεις ας μιλησει.
ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!ΟΧΙ ΜΕ ΛΙΝΚ ΚΑΙ ΣΚΑΤΑ!

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985
Οι πελατες.

OP
OP
A

Antipsolovirus76

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2012
Like
0
Πόντοι
1

Οκ και αυτοι που τα βρηκαν;ρωταω γιατι πραγματικα δεν βγαινει ακρη!Μηπως απο τις γυναικες τους οι οποιοι τα κολλανε απο τους γκομενους
τους οι οποιοι ειναι οι γκομενοι των πουτανων η καποιοι αλλοι που βρισκουν στις δουλειες τους;

OP
OP
A

Antipsolovirus76

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2012
Like
0
Πόντοι
1
Παπάς, αστυνόμος, γιατρός ήταν πάντα το βαρύ πυροβολικό των καταπιεστικών καθεστώτων.

Ναι φιλε ηταν η μπουρζουαζια τοτε για οποιον ξερει οπου στα χωρια ολοι ψοφαγαν και αυτοι γαμουσαν και γελουσαν!
Τωρα η μπουρζουαζια ηρθε και στην πολη!

pokahontas

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2008
Κριτικές
16
Like
1.791
Πόντοι
4.655
Μαλλον μπλεκεις στη φαση ποιος ηρθε πρωτα, η κοτα ή το αβγο. Δε θα το βρεις με την κοινη λογικη. Το θεμα ειναι οτι οι γυναικες εχουν διπλασιες πιθανοτητες να τσιμπησουν ΣΜΝ, απο τους αντρες. Οσα και να σκασει ενας πελατης, λογικα μια ιεροδουλη ισως, λεω ισως να παει μαζι του ακαποτα, αλλα εσυ δε θα πας ακαποτα μαζι της οποτε δεν τρεχει για 'σενα κινδυνος. Πιστευω οτι ουτε οι πελατες ουτε οι ιεροδουλες κολλανε ΣΜΝ ο ενας τον αλλον, αλλα απο τις αλλες φασεις εκτος (μη ξεχναμε οτι πολλες ιεροδουλες εχουν γκομενο(υς) που ισως και να πηδανε ακαποτα.

Βεβαια, αυτο ειναι κατι που δυσκολα μπορει να επαληθευτει, αλλα σιγουρα τα πιο πολλα ακαποτα γαμησια γινονται με
μη-ιεροδουλες. Αυτο ειναι γεγονος, το ξερουμε ολοι, το ζουμε καθημερινα.

Π

OP
OP
A

Antipsolovirus76

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2012
Like
0
Πόντοι
1
Μαλιστα,εγω εχω εναν φιλο που γαμησε μια γκομενα τωρα προσφατα μεσα στο αμαξι,δεν του ζητησε αυτη καποτα και αυτος εβαλε
οπως μου ειπε για το τυπικο μερος και μετα απο 2 λεπτα την εβγαλε και το πηγανε τρενο μεχρι τελος!
Εγω παλι οποτε γνωριζω γκομενα(τωρα δεν εχει σημασια αν ειμαι με σταθερη η οχι)ποτε μα ποτε δεν εχω φορεσει προφυλακτικο
ενω στα μπουρδελα φοραω παντα-εννοειται!
Ψαχνω απεγνωσμενα να βρω καποιον που να τον ξερω οτι εχει κολλησει ΣΜΝ και δεν ξερω κανεναν(δεν σας προκαλω να μου πειτε "να εγω κολλησα").
Αλλα δεν μπορω να βρω κανεναν,δεν ξερω τι ακριβως συμβαινει,μηπως ντρεπονται να το πουν;
Στο μεταξυ ο Συγγρος εχει κοσμο,τι σκατα εχουν αυτοι;μηπως δερματοπαθειες;μηπως ειναι χεστηδες;μηπως τους τσιμπησε κουνουπι και περασαν
μια απλη μολυνση ως σαρκωμα καποζι;μηπως κατι γινεται και το κρυβουν;

Α ΝΑΙ!Πριν 5 χρονια ειχα παει στο Συγγρος επειδη ειχα ενα σπυρακι στον κορμο του πεους,λεω:δεν παω να δω τι ειναι;
Δεν ηταν τιποτα ειπε ο γιατρος και οταν τον ρωτησα για το ποσο κανουν τα ΣΜΝ να εκδηλωθουν μου ειπε:
εξαρταται απο πολλα πραγματα,αλλα μπορει να κανουν και 5 μερες αλλα και τρεις μηνες,ειναι απαντηση αυτη γιατρου;
Οχι οτι δεν παραδεχομαι οτι εχει κανει δουλεια η ιατρικη εννοειται αλλα εχει χασει τον πρωταρχικο της ρολο,δεν ξερει να προλαβει η να καθοδηγησει,εχει μεινει
στην θεραπεια!Δηλαδη απετυχε κατ'εμε!
Ασε που ψαχνω να βρω εναν ανδρα που να φοραει καποτα με την γκομενα του η να πρωτοφορεσε οταν την γνωρισε και δεν βρισκω παλι κανεναν.

OP
OP
A

Antipsolovirus76

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2012
Like
0
Πόντοι
1
Τειλκα εχω καταληξει καπου αλλα δεν ξερω αν ειναι αληθεια,προσπαθω να το αποδειξω αλλα μου κλεινουν τις πορτες.
Δεν πειραζει,η χαρα της δημιουργιας του οτιδηποτε μας κανει πιο ενεργητικους,εδω ο Picker χαιρεται επειδη εχει βγαλει
εναν δικο του νομο που χωρις παλι να θελω να τον μειωσω δεν υπαρχει,δεν εχει θεμελια αλλα εχει υποσταση.Πιθανον να προερχεται
απο την πιθανη εκτονωση που θελει να πετυχει απο αλλα πραγματα που τον βασανιζουν και ετσι καμαρωνοντας τον να εξισωνει την πιεση του!
Δεν τον σατυριζω-ξηγημενοι!
Εγω λοιπον πιστευω οτι ασθενεις γινονται σε πολλες αρρωστιες ατομα πιο ευκολα που δεν εχουν καλο ανοσοποιητικο συστημα στην πιθανη μαχη
με το μικροβιο η το ταδε ξενο σωμα  αλλα αυτο δημιουργειται στην πορεια απο την ροπη στην ζωη τους απο το αγχος και τις κακουχιες.
Δηλαδη η ψυχοσωματικη διασταση των προβληματων τον κανει πιο ευαλωτο σε λοιμωξεις και σε διαφορες ασθενειες.
Ειναι κατι το οποιο δεν μπορω να αποδειξω ομως!
Ειναι καθαρα θεμα παρατηρητικοτητας στους γυρω μου!
Ας τρωνε καλα κι ας γυμναζονται,αν εχουν κατι μεσα τους που τους βασανιζει θα γινουν πιο τρωτοι.
ισως γι'αυτο να προσπαθω να απαρνηθω τα παντα,δεν σας προτρεπω να κανετε οτιδηποτε,κανουμε μια απλη συζητηση και επαναλαμβανω δεν ειμαι γιατρος.
Απλα την ειδα ετσι!
Και βεβαια εννοειται οτι αυτοι που θα κολυμπησουν σε μια λιμνη αιματος με aids θα κολλησουν εστω και αν εχουν ανοσοποιητικο συστημα μπετο!
Αλλα το θεμα ειναι η αντιδραση του οργανισμου τελικα!

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985
Οκ και αυτοι που τα βρηκαν;ρωταω γιατι πραγματικα δεν βγαινει ακρη!Μηπως απο τις γυναικες τους οι οποιοι τα κολλανε απο τους γκομενους
τους οι οποιοι ειναι οι γκομενοι των πουτανων η καποιοι αλλοι που βρισκουν στις δουλειες τους;

Δεν ειμαι ουτε γιατρος, ουτε στατιστικολογος, ουτε ανθρωπολογος
ή οπως στον πουτσο αλλιως λεγεται για να σου πω απο που κουβαλανε αρρωστιες.

Αν πηγαινουν οι πελατες με το τυρι στα π@π@ρι@ τους τοτε η πουτανα θα κολλησει.
Αν παλι οι πουτανες δεν πλενουν ποτε το μουνι τους τοτε ο πελατης θα την αρπαξει.
ΠΟΛΥ ΓΕΝΙΚΩΣ ΟΜΙΛΟΥΜΕΝΟΣ.

Αν ολοι επαναπαυονται και λενε: Ελα μωρε, σε πουτανα παω!
Τι και αν εχω να πλυνω τον πουτσο μου 3 χρονια
και βρωμανε οι μασχαλες και τα ποδαρια μου!
Εγω να γαμησω παω εκει που γαμανε κι αλλοι 500.000 βρωμιαρηδες
(με την ιδια λογικη).

Αλλα και απο την αλλη αν η πουτανα λεει: Δεν γαμιεται θα πλυνω τα 10.000 χυσια
απο τη μαπα μου στο τελος της βαρδιας.
Τι κι αν βρωμαει ψαρι του μουνι μου, ο αλλος δεν θα παρει τιποτα γραμμη!

Ολα λοιπον κυκλος ειναι. Τωρα απο που ξεκιναει, μην το ψαχνεις.

Γι'αυτο λοιπον να πηγαινεις παντα περιποιημενος χωρις τυριλα στα @@ σου.

OP
OP
A

Antipsolovirus76

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2012
Like
0
Πόντοι
1
Αυτο ισχυει που ειπες!
Παντως το καλυτερο ειναι να υπαρχει λιγη βρωμα στο δωματιο καπου.
Εμενα οταν πηγαινω μου αρεσει η πουτανα να εχει κατι λαθος,οχι λεπρα και ειτζ βεβαια εννοειται
αλλα να ειναι και λιγο ακαταστατη,οχι να πηγαινω και να μου το παιζει λαμπερη.
Αυτο το σκατοδηθεν δεν το μπορω,αφου ξερει που παμε!
Η οταν μου λεει η τσατσα:καθηστε κυριε να μαζεψω και ειτε να ανοιγει το παραθυρο ειτε να παιζει με το φαρασι,και τι στο διαολο
το εχουν το φαρασι ποτε δεν καταλαβα!Χωμα εχει κατω;
Η που πηγαινουμε και λενε ειναι πολυ καλη,αυτο πρεπει να κοπει γιατι ειναι μαλακια το να λες ειναι πολυ καλη!
Δεν μας νοιαζει η γνωμη της!

kolobaras76

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
5
Like
3.328
Πόντοι
446
Λοιπόν , έχουμε και λέμε :
1. Όποιος γαμάει ακάποτα πουτάνες , είναι καραγκιόζης -λιγούρης- παλιομαλάκας !
2.Όποιος γαμάει ακάποτα παντρεμένες- ελλεϊνίδες , είναι όλα τα παραπάνω στην ν-ιοστή !
Οι παντρεμένες , είναι οι πιο επικίνδυνες για μένα , όχι τόσο γιατί ξενοπηδιούνται εδώ κι εκεί , αλλά γιατί κανείς δεν μπορεί να ξέρει τί μαλακία έχει κάνει ο "σύζυγος" , ο οποίος αφού έχει κάνει ό,τι έχει κάνει , πάει και χύνει(ελέω συζυγικού καθήκοντος κυρίως ...) στο μουνί ή τον κώλο της γυναίκας του, που "παίρνει" ό,τι παράσημο κουβαλάει ο μαλάκας ή στην χειρότερη κρυφόπουστας , άντρας της !
Βεβαίως , δεν λείπουν και οι περιπτώσεις των αγάμητων παντρεμένων γυναικών , που δεν δίνουν δεκάρα αν θα τις γαμήσεις με ή χωρίς καπότα !
Αυτές είναι ξεχωριστή κατηγορία από μόνες τους , αλλά για μένα ούτε αυτές έχουν μπέσα !
Προσωπικά μου είχε τύχει παντρεμένη που ήθελε να την γαμάω ακάποτα και να την χύνω μέσα στο μουνί και μετά σαν να μην συνέβαινε τίποτα , θα γύρναγε στην αγκαλιά του αντρούλη της και στα δυο της κοριτσάκια που την περίμεναν σπίτι...Εννοείται ότι ποτέ δεν ενέδωσα στις προτάσεις της για χύσιμο μέσα της . Προτιμούσα το πρόσωπο και το στόμα , αλλά τη μαλακία να την γαμήσω ακάποτα την έκανα ο ΜΑΛΑΚΑΣ ! Ευτυχώς , όλα καλά μέχρι στιγμής ....
Άρα παραδέχομαι ότι είμαι κι εγώ ένας μαλάκας-λιγούρης -καραγκιόζης στην Ν-ιοστή ! 

OP
OP
A

Antipsolovirus76

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2012
Like
0
Πόντοι
1
Λοιπόν , έχουμε και λέμε :
1. Όποιος γαμάει ακάποτα πουτάνες , είναι καραγκιόζης -λιγούρης- παλιομαλάκας !
2.Όποιος γαμάει ακάποτα παντρεμένες- ελλεϊνίδες , είναι όλα τα παραπάνω στην ν-ιοστή !
Οι παντρεμένες , είναι οι πιο επικίνδυνες για μένα , όχι τόσο γιατί ξενοπηδιούνται εδώ κι εκεί , αλλά γιατί κανείς δεν μπορεί να ξέρει τί μαλακία έχει κάνει ο "σύζυγος" , ο οποίος αφού έχει κάνει ό,τι έχει κάνει , πάει και χύνει(ελέω συζυγικού καθήκοντος κυρίως ...) στο μουνί ή τον κώλο της γυναίκας του, που "παίρνει" ό,τι παράσημο κουβαλάει ο μαλάκας ή στην χειρότερη κρυφόπουστας , άντρας της !
Βεβαίως , δεν λείπουν και οι περιπτώσεις των αγάμητων παντρεμένων γυναικών , που δεν δίνουν δεκάρα αν θα τις γαμήσεις με ή χωρίς καπότα !
Αυτές είναι ξεχωριστή κατηγορία από μόνες τους , αλλά για μένα ούτε αυτές έχουν μπέσα !
Προσωπικά μου είχε τύχει παντρεμένη που ήθελε να την γαμάω ακάποτα και να την χύνω μέσα στο μουνί και μετά σαν να μην συνέβαινε τίποτα , θα γύρναγε στην αγκαλιά του αντρούλη της και στα δυο της κοριτσάκια που την περίμεναν σπίτι...Εννοείται ότι ποτέ δεν ενέδωσα στις προτάσεις της για χύσιμο μέσα της . Προτιμούσα το πρόσωπο και το στόμα , αλλά τη μαλακία να την γαμήσω ακάποτα την έκανα ο ΜΑΛΑΚΑΣ ! Ευτυχώς , όλα καλά μέχρι στιγμής ....
Άρα παραδέχομαι ότι είμαι κι εγώ ένας μαλάκας-λιγούρης -καραγκιόζης στην Ν-ιοστή ! 

Ολοι ειμαστε ετσι λογω ταχυτητας ζωης!Αλλα ειναι λαθος,δεν μπορω ομως να το διορθωσω,φτανει που το παραδεχομαι;μπα δεν νομιζω!
Οποτε επειδη αυτο γινεται και γινοταν παντα συνεχεια ετσι θα γινεται!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom