Λοιπόν , έχουμε και λέμε :
1. Όποιος γαμάει ακάποτα πουτάνες , είναι καραγκιόζης -λιγούρης- παλιομαλάκας !
2.Όποιος γαμάει ακάποτα παντρεμένες- ελλεϊνίδες , είναι όλα τα παραπάνω στην ν-ιοστή !
Οι παντρεμένες , είναι οι πιο επικίνδυνες για μένα , όχι τόσο γιατί ξενοπηδιούνται εδώ κι εκεί , αλλά γιατί κανείς δεν μπορεί να ξέρει τί μαλακία έχει κάνει ο "σύζυγος" , ο οποίος αφού έχει κάνει ό,τι έχει κάνει , πάει και χύνει(ελέω συζυγικού καθήκοντος κυρίως ...) στο μουνί ή τον κώλο της γυναίκας του, που "παίρνει" ό,τι παράσημο κουβαλάει ο μαλάκας ή στην χειρότερη κρυφόπουστας , άντρας της !
Βεβαίως , δεν λείπουν και οι περιπτώσεις των αγάμητων παντρεμένων γυναικών , που δεν δίνουν δεκάρα αν θα τις γαμήσεις με ή χωρίς καπότα !
Αυτές είναι ξεχωριστή κατηγορία από μόνες τους , αλλά για μένα ούτε αυτές έχουν μπέσα !
Προσωπικά μου είχε τύχει παντρεμένη που ήθελε να την γαμάω ακάποτα και να την χύνω μέσα στο μουνί και μετά σαν να μην συνέβαινε τίποτα , θα γύρναγε στην αγκαλιά του αντρούλη της και στα δυο της κοριτσάκια που την περίμεναν σπίτι...Εννοείται ότι ποτέ δεν ενέδωσα στις προτάσεις της για χύσιμο μέσα της . Προτιμούσα το πρόσωπο και το στόμα , αλλά τη μαλακία να την γαμήσω ακάποτα την έκανα ο ΜΑΛΑΚΑΣ ! Ευτυχώς , όλα καλά μέχρι στιγμής ....
Άρα παραδέχομαι ότι είμαι κι εγώ ένας μαλάκας-λιγούρης -καραγκιόζης στην Ν-ιοστή !