Γεια χαρα και παλι,ελπιζω ο φετινος χρονος να ειναι πουστης γιατι ο περσινος μας γαμησε.
Λοιπον επι του θεματος τωρα,οι αποψεις περι μαλακιας διιστανται.Εχω ακουσει οτι το να μιναρεις δημιουργει προβληματα στο πουτσο διοτι γινεται σαν μακαρονι απο την πολυ πιεση.Ακομα οτι αμα συνηθισεις μονο στη μαλακια μετα δεν τα καταφερνεις στο γαμησι κτλπ.
Στην αντιπερα οχθη πολλοι λενε οτι η μαλακια γυμναζει το πουλι και το εξασκει αφου ειναι μυς,πως αμα τραβας μαλακια σου μεγαλωνει και σε προστατευει απο τον καρκινο του πεους κτλπ.
Εσεις τι πιστευετε?Θα εκτιμουσα ιδιαιτερα αν μου αιτιολογουσατε τη σκεψη σας.
Για να προλαβω διαφορους κακοηθεις,οχι δεν τον παιζω ολη τη μερα και ουτε προκειται απλα απο μικρος το ειχα σαν απορια οταν το κουβεντιαζα με την παρεα μου στο σχολειο και ο καθενας ελεγε και κατι διαφορετικο.
Ευχαριστω!
Θεμα αυνανισμος.
«Ο παρών Κανών διορίζει ότι όποιος κάμη μαλακίαν, τεσσαράκοντα ημέρας να μη μεταλαμβάνη, απερνώντας αυτάς με ξηροφαγίαν, ήτοι με ψωμί μόνον και νερόν, και κάμνωντας καθ' ημέραν μετανοίας εκατόν»... «Η χωρίς συγκυλισμόν γινομένη ή γίνεται με πιασίματα και φιλήματα, χωρίς όμως γαργαλισμόν, και κανονίζεται είκοσι ημέρας ή γίνεται και με γαργαλισμόν και κανονίζεται τριάντα ημέρας»...
Ξεκάθαρα πράγματα. Όποιος... κάνει μαλακία, 40 μέρες με ψωμί και νερό και 100 μετάνοιες κάθε μέρα!! Παρακάτω, γίνεται διαχωρισμός της ανάλογα με το αν έχει «συγκυλισμόν» ή «γαργαλισμόν»!!
Γιατί όμως ο αυνανισμός είναι τόσο κακός;
«Καθώς όλοι κοινώς λέγουσιν, οι τε παλαιοί και νεώτεροι ιατροί, οι μαλακοί είναι άθλιοι και ελεεινοί, διατί
Α΄ κιτρινίζουσι,
Β΄ αδυνατεί ο στόμαχός των και να χωνεύσουν δεν ημπορούν,
Γ΄ ασθενεί η όρασις των οφθαλμών τους,
Δ΄ χάνουσι την φωνήν,
Ε΄ χάνουσι την ευφυΐαν και οξύτητα του νοός,
ΣΤ΄ χάνουσι την μνήμην,
Ζ΄ χάνουσι τον ύπνον, με κάποια ταραχώδη ενύπνια,
Η΄ τρέμει το σώμα των,
Θ΄ χάνουσιν όλην την ανδρείαν του σώματος και της ψυχής και γίνονται άνανδροι ωσάν γυναίκες,
Ι΄ ακολουθεί εις αυτούς η αποπληξία, ήτοι ο ταμπλάς,
ΙΑ΄ ακολουθεί εις αυτούς συχνάκις η καθ' ύπνους ρεύσις, πολλάκις δε και όταν είναι έξυπνοι διά το πολύ άνοιγμα των σπερματικών τους πόρων, και
ΙΒ΄ τέλος πάντων γηράσκουσιν ογλίγωρα και αποθνήσκουσι κακώς.»