Νέα

Tελείωσαν οι περιπέτειες του Γέροντα Παστίτσιου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 45K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.797
Πόντοι
1.206
μιας και εισαι χ.ο για πεσμου κατι
αν κλεψω ενα παγκαρι και με αυτα τα λεφτα ταισω ενα νηστικο πακιστανακι ειναι αμαρτια αυτο που εκανα

Εγώ λοιπόν ΔΕΝ είμαι Χ.Ο., αλλά για να ταίσεις ΕΝΑ πακιστανάκι πρέπει να κλέψεις παγκάρι;
Δεν έχεις πέντε ευρώ; Διότι αν δεν έχεις ίσως θα πρέπει να αρχίσεις να σκέφτεσαι να κλέψεις, όχι για το Πακιστανάκι αλλά για σένα! ;)

Τώρα αν η ερώτησε γίνει "Να ληστέψω απαλλοτριώσω κοινωνικά από μια τράπεζα μερικά δεκάδες εκατομμύρια για να ταίσω ΟΛΑ τα Πακιστανάκια, μπαίνουμε προφανώς σε άλλο επίπεδο.

Και κυρίως αν (πες) σου πω εγώ "ΝΑΙ αν είναι για να φάνε πεινασμένοι κλέψε την τράπεζα!" πως θα ξέρω μετά αν όντως θα τα χρησιμοποιήσεις γι αυτό;
Διότι η πρόσφατη εμπειρία έχει δείξει πως αυτές οι "κοινωνικές απαλλοτριώσεις" μένουν στα χέρια των απαλλοτριωτών συνήθως! ;)

Nio16

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Like
3
Πόντοι
66
τυπε να παρει και τον ρικαρντο :2funny:
αυτον που βγαινει και αγοραζει χρυσο κοσμημα οχι σε τομη χρυσου αλλα σε τιμη κοσμηματος :rockon:
δικε μου εχεις πετυχει εναν στο μακεδονια που μιλαει ντεμεκ στο ακουστικο συνεχεια με τον προεδρο ?

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Λες να ναι ο αχαχουχας;;
σιγα μην ειναι ετσι ο αχαχουχας ρε τυπε
ο αχαχουχας ειναι ομορφοπαιδο
αφου οι πουτανες του ζητανε ακαποτο απο μονες τους
δεν μπορουν να αντισταθουν στο τσουτσουνακι του :grin:

Επισκέπτης
Εγώ λοιπόν ΔΕΝ είμαι Χ.Ο., αλλά για να ταίσεις ΕΝΑ πακιστανάκι πρέπει να κλέψεις παγκάρι;
Δεν έχεις πέντε ευρώ; Διότι αν δεν έχεις ίσως θα πρέπει να αρχίσεις να σκέφτεσαι να κλέψεις, όχι για το Πακιστανάκι αλλά για σένα! ;)

Τώρα αν η ερώτησε γίνει "Να ληστέψω απαλλοτριώσω κοινωνικά από μια τράπεζα μερικά δεκάδες εκατομμύρια για να ταίσω ΟΛΑ τα Πακιστανάκια, μπαίνουμε προφανώς σε άλλο επίπεδο.

Και κυρίως αν (πες) σου πω εγώ "ΝΑΙ αν είναι για να φάνε πεινασμένοι κλέψε την τράπεζα!" πως θα ξέρω μετά αν όντως θα τα χρησιμοποιήσεις γι αυτό;
Διότι η πρόσφατη εμπειρία έχει δείξει πως αυτές οι "κοινωνικές απαλλοτριώσεις" μένουν στα χέρια των απαλλοτριωτών συνήθως! ;)
ειναι αμαρτια τελικα αυτο που εκανα..
αν δεν μπορεις να απαντησεις εσυ γιατι απ οτι λες δεν εισαι χ.ο, περιμενω να απαντησει ενας ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ

OP
OP
antisthenis

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.538
Πόντοι
17.085
Ναι ρε Άντι, αλλά ουσιαστικά εσύ μου λες πως εγώ το βλέπω αποστασιοποιημένα και κάπως στ' αρχίδια μου για τον χαζοχαρούμενο 27χρονο (και μάλλον όντως έτσι είναι) ΑΛΛΑ εγώ σου λέω πως ΕΣΥ κάνεις προσωπική προβολή και υπερτονίζεις το πρόβλημα! ;)

Οπότε ποιος είναι πιο υποκειμενικός από τους δυό μας;

Τέλος πάντων απο την πλευρά μου εξαντλήθηκε το θέμα. Απλά σκέψου το λίγο μήπως έχω ένα μικρό δίκιο. Δεν χρειάζεται να το πεις δημόσια, απλά να το σκεφτείς...
Όχι φίλε μου έχεις εντελώς άδικο και επιβεβαιώνεις μάλιστα αυτό που σου είπα προηγουμένως. "Έλα μωρέ απ' τη στιγμή που δε μας καίει εμάς τί μας νοιάζει τώρα; Ο άλλος για να ασχολείται κάπως θα τον αφορά. Κάποιο "συμφέρον" θα έχει". Για τα επί της ουσίας τα είπαμε.

Επισκέπτης
τυπε το λαθος του προεδρου πριν τις εκλογες πιστευω οτι ηταν που δεν εβαλε στα ψηφοδελτια την ανιτα πανια

Θα διορθώσει το λάθος μία και καλή ο πρόεδρας Απόλυτε στις επόμενες εκλογές
ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΤΕΒΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ.

Διαφορετικά , θα πάρει το 1/3 των ψήφων του Βασίλη Λεβέντη ........

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Θα διορθώσει το λάθος μία και καλή ο πρόεδρας Απόλυτε στις επόμενες εκλογές
ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΤΕΒΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ.

Διαφορετικά , θα πάρει το 1/3 των ψήφων του Βασίλη Λεβέντη ........
τυπε αληθευει οτι κραταει το κομμα για να παιρνει κατι φραγκα που δικαιουται επειδη ειναι στην ευρωβουλη? :think:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Πιθανόν.
Μετά τις επόμενες ευρωεκλογές ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ .......
ιδεολογος δηλαδη ο προεδρος τυπε :grin:
th_SmileyMoneyLots.gif

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
Δεν υπάρχει τζαμί στο Ελλάντα Πετράκη...υπάρχει;;;;

Εκκλησιές άφθονες αντιθέτως....

πάλι μαλακίες λες... πάλι μαλακίες

το πρώτο είναι στην Καλλίστη και το δεύτερο στα Κιμμερια...

Συνημμένα

• Kallisti_tzami.jpg
    Kallisti_tzami.jpg
    31,5 KB · Εμφανίσεις: 25
  • kimmeria-tzami.jpg
    kimmeria-tzami.jpg
    148 KB · Εμφανίσεις: 18

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
Για την συντήρηση στις εκκλησίες πληρώνουν οι πιστοί ή το κράτος;;;

Τους μισθούς των παπάδων τους πληρώνει κράτος ή οι πιστοί;;;

την συντήρηση των εκκλησιών την πληρώνει η εκκλησία μέσω των πόρων της από τους πιστούς της

τους μισθούς των παπάδων (κάθε αναγνωρισμένης θρησκείας) τους πληρώνει το κράτος...

πόσες φορές θα τα πούμε αυτά για να τα καταλάβεις... το τι συμβαίνει και τους λόγους για τους οποίους συμβαίνει...

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
Οι αποθήκες κ οι εγκατελελειμένοι χώροι που στρώνουν χαμέ κ προσεύχονται δεν είναι τζαμιά...

σου μοιάζει για αποθήκη αυτό ή εγκαταλειμένος χώρος??

πες μου που έχει τέτοιους εγακταλειμένους χώρους να πάω να κάνω κατάληψη ρε...

Συνημμένα

• kimmeria-tzami.jpg
    kimmeria-tzami.jpg
    148 KB · Εμφανίσεις: 24

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.797
Πόντοι
1.206

Τί ήθελα να το πω προχθές πως θα γίνει διάσημος;
Ήδη άρχισε η "εξαργύρωση" της ταλαιπωρίας και δίωξής του!

Τουλάχιστον η Δαμανάκη (και οι λοιποί από το Πολυτεχνείο) περίμενε τόσα χρόνια με ταγάρια και αμπέχωνα στα φοιτητικά αμφιθέατρα μέχρι να φορέσει ακριβά ταγιέρς και να γίνει επίτροπος στη ΕΟΚ.
Ενώ ο τύπος, διάσημος την επόμενη μέρα!

Αν παίξει σωστά το παιχνίδι της δημοσιότητας και των μήντια τον βλέπω συντόμως και πλούσιο, αν και οι καλές μέρες των παχιών αγελάδων έχουν βέβαια παρέλθει ατυχώς...

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
Αν υπάρχουν ήδη τζαμιά ποιο το προβλημά σας στο να χτιστεί κ Αθήνα 1-2;;; :idiot: :uglystupid:

βρε και 100 να χτιστούνε.. αρκεί να μην τα πληρώσει ο φορολογούμενος και να χτιστούνε νόμιμα με ότι αυτό συνεπάγεται δηλαδή

αγορά οικοπέδου και πληρωμή των φόρων μεταβίβασης ή δωρεά του από κάπιον πιστό τους με πληρωμή του φόρου δωρεάς (όπως και στην εκκλησία)

έκδοση οικοδομικής αδείας έστω και με όρους κατά παρέκλισιν

πληρωμή μηχανικών, ΙΚΑ, εργατών κλπ κλπ κλπ και απόδοση των ασφαλιστικών εισφορών

πληρωμή ΦΠΑ επί των προμηθειών υλικών

αμα τα κάνουνε έτσι κανένα απολύτως πρόβλημα...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom