Nio16
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 21 Δεκ 2007
- Like
- 3
- Πόντοι
- 66
πολυ χαβαλε ο τυπος
με την ταχυτητα που μιλαει γλιτωνει 3 εκπομπες.
πολυ χαβαλε ο τυπος
μιας και εισαι χ.ο για πεσμου κατι
αν κλεψω ενα παγκαρι και με αυτα τα λεφτα ταισω ενα νηστικο πακιστανακι ειναι αμαρτια αυτο που εκανα
τυπε αυτος ειναι μεγαλη μορφη
εχει κατα αποκλειστικοτητα τα κινητα zer
δικε μου εχεις πετυχει εναν στο μακεδονια που μιλαει ντεμεκ στο ακουστικο συνεχεια με τον προεδρο ?τυπε να παρει και τον ρικαρντο
αυτον που βγαινει και αγοραζει χρυσο κοσμημα οχι σε τομη χρυσου αλλα σε τιμη κοσμηματος
δικε μου εχεις πετυχει εναν στο μακεδονια που μιλαει ντεμεκ στο ακουστικο συνεχεια με τον προεδρο ?
σιγα μην ειναι ετσι ο αχαχουχας ρε τυπεΛες να ναι ο αχαχουχας;;
ειναι αμαρτια τελικα αυτο που εκανα..Εγώ λοιπόν ΔΕΝ είμαι Χ.Ο., αλλά για να ταίσεις ΕΝΑ πακιστανάκι πρέπει να κλέψεις παγκάρι;
Δεν έχεις πέντε ευρώ; Διότι αν δεν έχεις ίσως θα πρέπει να αρχίσεις να σκέφτεσαι να κλέψεις, όχι για το Πακιστανάκι αλλά για σένα! ;)
Τώρα αν η ερώτησε γίνει "Ναληστέψωαπαλλοτριώσω κοινωνικά από μια τράπεζα μερικά δεκάδες εκατομμύρια για να ταίσω ΟΛΑ τα Πακιστανάκια, μπαίνουμε προφανώς σε άλλο επίπεδο.
Και κυρίως αν (πες) σου πω εγώ "ΝΑΙ αν είναι για να φάνε πεινασμένοι κλέψε την τράπεζα!" πως θα ξέρω μετά αν όντως θα τα χρησιμοποιήσεις γι αυτό;
Διότι η πρόσφατη εμπειρία έχει δείξει πως αυτές οι "κοινωνικές απαλλοτριώσεις" μένουν στα χέρια των απαλλοτριωτών συνήθως! ;)
Όχι φίλε μου έχεις εντελώς άδικο και επιβεβαιώνεις μάλιστα αυτό που σου είπα προηγουμένως. "Έλα μωρέ απ' τη στιγμή που δε μας καίει εμάς τί μας νοιάζει τώρα; Ο άλλος για να ασχολείται κάπως θα τον αφορά. Κάποιο "συμφέρον" θα έχει". Για τα επί της ουσίας τα είπαμε.Ναι ρε Άντι, αλλά ουσιαστικά εσύ μου λες πως εγώ το βλέπω αποστασιοποιημένα και κάπως στ' αρχίδια μου για τον χαζοχαρούμενο 27χρονο (και μάλλον όντως έτσι είναι) ΑΛΛΑ εγώ σου λέω πως ΕΣΥ κάνεις προσωπική προβολή και υπερτονίζεις το πρόβλημα! ;)
Οπότε ποιος είναι πιο υποκειμενικός από τους δυό μας;
Τέλος πάντων απο την πλευρά μου εξαντλήθηκε το θέμα. Απλά σκέψου το λίγο μήπως έχω ένα μικρό δίκιο. Δεν χρειάζεται να το πεις δημόσια, απλά να το σκεφτείς...
Ναι ρε Απόλυτε, ο Σαούρης Μαούρης κάπως έτσι, που τα είχα με την Βατίδου για ένα φεγγάρι.
τυπε το λαθος του προεδρου πριν τις εκλογες πιστευω οτι ηταν που δεν εβαλε στα ψηφοδελτια την ανιτα πανια
τυπε αληθευει οτι κραταει το κομμα για να παιρνει κατι φραγκα που δικαιουται επειδη ειναι στην ευρωβουλη?Θα διορθώσει το λάθος μία και καλή ο πρόεδρας Απόλυτε στις επόμενες εκλογές
ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΤΕΒΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ.
Διαφορετικά , θα πάρει το 1/3 των ψήφων του Βασίλη Λεβέντη ........
τυπε αληθευει οτι κραταει το κομμα για να παιρνει κατι φραγκα που δικαιουται επειδη ειναι στην ευρωβουλη?
ιδεολογος δηλαδη ο προεδρος τυπεΠιθανόν.
Μετά τις επόμενες ευρωεκλογές ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ .......
Δεν υπάρχει τζαμί στο Ελλάντα Πετράκη...υπάρχει;;;;
Εκκλησιές άφθονες αντιθέτως....
πάλι μαλακίες λες... πάλι μαλακίες
το πρώτο είναι στην Καλλίστη και το δεύτερο στα Κιμμερια...
Για την συντήρηση στις εκκλησίες πληρώνουν οι πιστοί ή το κράτος;;;
Τους μισθούς των παπάδων τους πληρώνει κράτος ή οι πιστοί;;;
Οι αποθήκες κ οι εγκατελελειμένοι χώροι που στρώνουν χαμέ κ προσεύχονται δεν είναι τζαμιά...
Αν υπάρχουν ήδη τζαμιά ποιο το προβλημά σας στο να χτιστεί κ Αθήνα 1-2;;;