Νέα

Tελείωσαν οι περιπέτειες του Γέροντα Παστίτσιου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 45K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.797
Πόντοι
1.206

Περίπου στα τέλη της δεκαετίας του ’80, ο μακαριστός γέροντας Παΐσιος είχε προβλέψει τι θα ακολουθούσε στην ΕΕ και πως αυτή θα οδηγούνταν στη διάλυση.

«Λίγα είναι τα ψωμιά της ΕΟΚ ...Δεν θα κρατήσει και πολλά χρόνια ...

Θα την διαλύσουν οι...
Άγγλοι και οι Αμερικάνοι, αυτοί είναι ένας λαός και συνεργάζονται ...

Σου λέει, τι γίνεται εδώ; Σηκώνει πάλι κεφάλι ο Χίτλερ; Έτσι θα την διαλύσουν ...

Θα φέρει όμως ο Θεός έτσι τα συμφέροντα των μεγάλων και στο τέλος θα μας βοηθήσουν οι Άγγλοι και οι Αμερικάνοι ...όχι από δίκαιο ή από φιλία αλλά γιατί έτσι θα είναι το συμφέρον τους!

Κοίτα! Αν όντως είχε πει αυτά τα πράγματα το 80, τότε πρέπει να είχε μεγάλη πολιτική οξυδέρκεια.

Γιατί τώρα κι εγώ τα λέω! Πως αν είναι νά 'χουμε κάποιον αφεντικό (που μάλλον δεν γίνεται να μην!), καλύτερα τον Μπάρμπα Σαμ, παρά τους Φρίτσηδες.
Οι Αμερικάνοι είναι και λίγο "αφελείς" τύποι (πως λέμε, Αμερικανάκι είσαι;) Οι Γερμαναράδες είναι κακοί άνθρωποι, ο Θεός να μας φυλάει!

Ουσιαστικά αυτό είχα πει στον Πάπια με το περίφημο π.μ. που είχε πρόσφατα αποκαλύψει.

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
αφου ο φιντελ λεει οτι θα παρουν πουλο τυπε
τι θα τα κανουμε μετα?
θα σαπισουν οπως τα ολυμπιακα εργα :-
Ο φιντέλ είναι ο γερο παστίτσιος κ πρέπει να λάβουμε σοβαρά υπόψιν τις προφητείες του;;;

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
16334_183099800097_156862755097_3079249_2649564_n.jpg

εισαι σιγουρος οτι θα νικησει ο κασιδιαρης εναν πρωτταθλητη στο κικ-μποξινγκ?
τυπε ο κασιδας ξερει street fighting ομως
URL]]

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
36
Πόντοι
166
Ο φιντέλ είναι ο γερο παστίτσιος κ πρέπει να λάβουμε σοβαρά υπόψιν τις προφητείες του;;;

απο την πολυ ακτινοβολια ολη μερα στο ιντερνετ θα κατσιασεις

πηγαινε βρες μια κοπελα, ή οτιδηποτε αλλο, να περασεις καλα

να βγαινεις βολτες, σινεμα, για φαγητο

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
τυπε ο φιντελ ανηκει στην ομαδα του λακη ομως ;)
οποτε για να λεει οτι δεν θα μεινει ρουθουνι κατι ξερει
αν το συνδιασεις με το οτι ο λακης εχει δηλωσει ετοιμος για την επανασταση
μου μοιαζει πιθανο αυτο που ειπε ο φιντελ

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
τυπε ο φιντελ ανηκει στην ομαδα του λακη ομως ;)
οποτε για να λεει οτι δεν θα μεινει ρουθουνι κατι ξερει
αν το συνδιασεις με το οτι ο λακης εχει δηλωσει ετοιμος για την επανασταση
μου μοιαζει πιθανο αυτο που ειπε ο φιντελ
Από παπαριές εδώ μέσα δόξα τον παστίτσιο έχουμε άφθονες... :2funny:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
[youtube=425,350]KMo-1pI0-TU&list=UUtNqKvJ3BHPmQe8eebappQQ&index=4&feature=plcp[/youtube] Εγω ενα δεν μπορω να καταάβω :think:Πως μπορει να υπαρχουν ανθρωποι που πιστευουν ακομα σε αυτες της θρησκειες απατες! :headbang:Πόσο χαμηλο πρεπει να ειναι το επιπεδο και πόσο αδυνατος πρεπει να ειναι καποιος για να προσπαθει να βρει βοηθεια απο το θεο οταν δεν μπορει να πετυχει κατι :rockon:!Αν ειχα εναποθεσει της ελπιδες μου στο θεο τωρα θα ημουνα στην Ελλαδα και στην καλητερη περιπτωση θα  :knockinb: στο Μεταξουργειο :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:Στη χειροτερη θα  :zfuck: και θα  :jerking:  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
36
Πόντοι
166
ε λογικο δεν ειναι ρε δημητρακη;;;

θα μπορουσε ενα τεραστιο χερι απο τον ουρανο να σε πιασει και να σε παει στην ρωσια;;;

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
[youtube=425,350]KMo-1pI0-TU&list=UUtNqKvJ3BHPmQe8eebappQQ&index=4&feature=plcp[/youtube] Εγω ενα δεν μπορω να καταάβω :think:Πως μπορει να υπαρχουν ανθρωποι που πιστευουν ακομα σε αυτες της θρησκειες απατες! :headbang:Πόσο χαμηλο πρεπει να ειναι το επιπεδο και πόσο αδυνατος πρεπει να ειναι καποιος για να προσπαθει να βρει βοηθεια απο το θεο οταν δεν μπορει να πετυχει κατι :rockon:!Αν ειχα εναποθεσει της ελπιδες μου στο θεο τωρα θα ημουνα στην Ελλαδα και στην καλητερη περιπτωση θα  :knockinb: στο Μεταξουργειο :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:Στη χειροτερη θα  :zfuck: και θα  :jerking:  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Για να καταλάβετε δηλαδή.... :rockon: :rockon: :rockon:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866

Συνημμένα

• tsipras god.jpg
    tsipras god.jpg
    39,4 KB · Εμφανίσεις: 40
Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
5
Πόντοι
66
Ωραία ...να κάνουμε λοιπόν 2 τζαμιά...για να αποφύγουμε την γκετοποίηση.

εγω ειμαι της αποψεις να γινουν  2-3 μικρα τεμενη (μεστιτζια) ανευ μιναρε για να καλυψει το ζητημα υστερα απο ερανο που θα εχουν κανει οι πιστοι και αφου το κρατος θα εχει ορισει μουφτη...

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.797
Πόντοι
1.206
Όχι δεν ξεκολλάω γιατί αυτά είναι θέματα αρχής και ούτε και κατάλαβες ποιό είναι το πρόβλημα. Το δε τελευταίο σου σχόλιο υπονοεί τη στάση σου (και πάρα πολλών άλλων) ότι "έλα μωρέ αφού δε μας αφορά προσωπικά γιατί να ασχολούμαστε; Δεν πα να γαμηθεί κι ο 27χρονος που στην τελική τα 'θελε κι ο κώλος του αφού δεν ήταν καλό παιδάκι κι ενόχλησε μερικούς;". Κολλάμε κι ένα αυτάρεσκο "δε γίναμε Ιράν" και καθαρίσαμε.

Ναι ρε Άντι, αλλά ουσιαστικά εσύ μου λες πως εγώ το βλέπω αποστασιοποιημένα και κάπως στ' αρχίδια μου για τον χαζοχαρούμενο 27χρονο (και μάλλον όντως έτσι είναι) ΑΛΛΑ εγώ σου λέω πως ΕΣΥ κάνεις προσωπική προβολή και υπερτονίζεις το πρόβλημα! ;)

Οπότε ποιος είναι πιο υποκειμενικός από τους δυό μας;

Τέλος πάντων απο την πλευρά μου εξαντλήθηκε το θέμα. Απλά σκέψου το λίγο μήπως έχω ένα μικρό δίκιο. Δεν χρειάζεται να το πεις δημόσια, απλά να το σκεφτείς...

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
5
Πόντοι
66
Όχι δεν ξεκολλάω γιατί αυτά είναι θέματα αρχής και ούτε και κατάλαβες ποιό είναι το πρόβλημα. Το δε τελευταίο σου σχόλιο υπονοεί τη στάση σου (και πάρα πολλών άλλων) ότι "έλα μωρέ αφού δε μας αφορά προσωπικά γιατί να ασχολούμαστε; Δεν πα να γαμηθεί κι ο 27χρονος που στην τελική τα 'θελε κι ο κώλος του αφού δεν ήταν καλό παιδάκι κι ενόχλησε μερικούς;". Κολλάμε κι ένα αυτάρεσκο "δε γίναμε Ιράν" και καθαρίσαμε.

ΥΓ. βρώμισε λιβάνι και χνώτα γεροντοκόρων μετά από νηστεία ανακατεμένα με πατσουλί και κερί ή είναι που ποστάρει ο Petros konstantinou;

Σαπίλα. Βαθιά σαπίλα.

οπως σου απαντησα και και χτες η προσβολη νεκρου τιμωριεται σε καθε κρατος ειτε καπιταλιστικο ειτε κομμουνιστικο.... εγω αγαπητε λεω να εφαρμοστουν οι νομοι... εαν εσυ με προσχημα την ελευθεροτυπια πας να τους καταργησεις...εγω δεν θα σε ακολουθησω...εγω μαλιστα χτες ειπα οτι εαν ο μπαρμπαρουσης κριθει ενοχος να παει φυλακη..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom