Νέα

Τέλειωσα μεσα στο μουνί της βίζιτας.. λέτε να μείνει έγγυος??

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Ampelale
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 403
  • Εμφανίσεις 32K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.906
Πόντοι
24.596
Πρέπει να βγει αμπελαλε για τον Αμπελαλε  :S :S :S
:2funny: :2funny: :2funny:
τυπε αργει χαρακτηριστικα.βγηκε βρωμα στην πιατσα οτι εχουν παει χερακι χερακι σε γυναικολογο,κυριακη βραδυ,εκτακτως :- :S :S :S

mr.madman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2011
Κριτικές
9
Like
736
Πόντοι
316
τυπε αργει χαρακτηριστικα.βγηκε βρωμα στην πιατσα οτι εχουν παει χερακι χερακι σε γυναικολογο,κυριακη βραδυ,εκτακτως :- :S :S :S

Η τον απήγαγε άσβερκος ρώσος νταβάς και τον έντυσε γαμπρό (γι αυτό του κανόνισε κυριακάτικο ραντεβού η τύπισσα)  :S :S :S

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.906
Πόντοι
24.596
Η τον απήγαγε άσβερκος ρώσος νταβάς και τον έντυσε γαμπρό (γι αυτό του κανόνισε κυριακάτικο ραντεβού η τύπισσα)  :S :S :S
παντως τα νεα δεν προμηνυονται καλα τυπε :S :S :S

μπαρμπαγιαννης

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2016
Κριτικές
12
Like
7.127
Πόντοι
2.646
Τύποι μου καλησπέρα, μόλις γύρισα απο ραντεβού με βίζιτα, ολα καλά πηγαίνανε αλλα είχαμε ατύχημα, εκει που γάμαγα μπαίνω τελική ευθεία και αδειάζω μεγάλη ποσότητα σπέρματος μέσα στο μουνί της τάνας.. έσπασε το προφυλακτικό και ουτε γω ουτε αυτή δε το πήραμε γραμμή.. μένω μέσα της μισό λεπτό αφου τέλειωσα και αλληλοχαιδευόμασταν σαν ερωτευμένο ζευγάρι.. Βγαίνω κοιτάω είχε σπάσει το προφυλακτικό, το βλέπει και η τάνα απο απο κει που χαμογελούσε μετράπετε η φάτσα της στη πιο τρομαγμένη και απεγνωσμένη που χω δει στη ζωή μου.. επιανε τα χυσια που τρέχαν απο μουνί της και τρελενόταν ολο και πιό πολύ.. της λέω δε φταίω εγω εσύ φταις που παίρνεις φτηνές καπότες.. μονο που δε με σκότωσε με το βλέμμα της και φεύγει μπαίνει μπάνιο μες στα νεύρα χτυπώντας οτι έβρισκε μπροστά της και βρίζοντας στα ρώσικα.. φεύγοντας μου ζήτησε να τη πάω φαρμακείο οπως και κανα.. στη πορεία τη ρώτησα πότε πήγε σε γιατρό τελευταία φορά, με διαβεβαίωσε οτι είναι πεντακάθαρη και χαίρει άκρας υγείας.. προφανώς πηρε το χάπι της επόμενης ημέρας αρα δε μένει εγγυος προφανως? Κρίμα γιατι χέστηκε απάνω της η κακομοίρα.. Εγω ειχα κάνει εξετάσεις αιματος πριν μια βδομάδα, λέτε να ξανακάνω? Σας έχει τύχη τύποι το σκηνικό, πως το αντιμετωπίσατε?
Ναι

koulamaria

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιαν 2012
Κριτικές
43
Like
9.078
Πόντοι
1.936
....μην ελπιζεις να γινεις πατερας.Την πετυχες σε περιοδο  που ειχε βγαλει το σπιραλ.Μην ανυσηχεις.Θα παει να πλυνει το μουνι της με μπεταντιν κολπικης πλυσης και ειναι ενταξει.Εσυ παλι αν νιωσεις  τιποτα περιεργο τρεχα Συγγρο για εξετασεις.....

OP
OP
Ampelale

Ampelale

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Οκτ 2015
Κριτικές
35
Like
6.087
Πόντοι
6.796
Μολις γυρισα.. τα νεα δεν ειναι καλα.. αυτη οντως τουμπανο η κοιλια.. τα λεει μπερδεμενα.. ξαναμπαινω σε λιγο..

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
Μολις γυρισα.. τα νεα δεν ειναι καλα.. αυτη οντως τουμπανο η κοιλια.. τα λεει μπερδεμενα.. ξαναμπαινω σε λιγο..
Σε 4 μήνες πόσο τουμπανο να είναι η κοιλιά ρε μάγκα;

Παπάτζα μου μυρίζει ή κάποιος έκλασε;

OP
OP
Ampelale

Ampelale

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Οκτ 2015
Κριτικές
35
Like
6.087
Πόντοι
6.796
5 μηνων ειναι.. τι παπατζα ρε εχω μπλεξει λεμε..ξαναμπαινω σε λιγο

ΥΓ
Ιακοβε βγαλε απ το κλουβι τα μοσχοαναθρεμενα

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
Τύποι μου καλησπέρα, μόλις γύρισα απο ραντεβού με βίζιτα, ολα καλά πηγαίνανε αλλα είχαμε ατύχημα, εκει που γάμαγα μπαίνω τελική ευθεία και αδειάζω μεγάλη ποσότητα σπέρματος μέσα στο μουνί της τάνας.. έσπασε το προφυλακτικό και ουτε γω ουτε αυτή δε το πήραμε γραμμή.. μένω μέσα της μισό λεπτό αφου τέλειωσα και αλληλοχαιδευόμασταν σαν ερωτευμένο ζευγάρι.. Βγαίνω κοιτάω είχε σπάσει το προφυλακτικό, το βλέπει και η τάνα απο απο κει που χαμογελούσε μετράπετε η φάτσα της στη πιο τρομαγμένη και απεγνωσμένη που χω δει στη ζωή μου.. επιανε τα χυσια που τρέχαν απο μουνί της και τρελενόταν ολο και πιό πολύ.. της λέω δε φταίω εγω εσύ φταις που παίρνεις φτηνές καπότες.. μονο που δε με σκότωσε με το βλέμμα της και φεύγει μπαίνει μπάνιο μες στα νεύρα χτυπώντας οτι έβρισκε μπροστά της και βρίζοντας στα ρώσικα.. φεύγοντας μου ζήτησε να τη πάω φαρμακείο οπως και κανα.. στη πορεία τη ρώτησα πότε πήγε σε γιατρό τελευταία φορά, με διαβεβαίωσε οτι είναι πεντακάθαρη και χαίρει άκρας υγείας.. προφανώς πηρε το χάπι της επόμενης ημέρας αρα δε μένει εγγυος προφανως? Κρίμα γιατι χέστηκε απάνω της η κακομοίρα.. Εγω ειχα κάνει εξετάσεις αιματος πριν μια βδομάδα, λέτε να ξανακάνω? Σας έχει τύχη τύποι το σκηνικό, πως το αντιμετωπίσατε?
5 μηνων εγγυος η κοπέλα.. θα γινω πατέρας

:happy:

ass_kavlos

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2009
Κριτικές
2
Like
27
Πόντοι
66