Νέα

Τεκνοθεσία Ομόφυλων Ζευγαριών

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kiriakoboy
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 78K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Είστε υπέρ ή κατά για την τεκνοθεσία ομόφυλων ζευγαριών

• Υπέρ

• Κατά, δεν το συζητάω καν

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.348
Πόντοι
3.656
Κοίτα θα στο πω αλλιώς.....αν σε γουστάρει το γκομενάκι θα περάσει μια χαρά στο μπεργκεράδικο

αν για να βγει μαζί σου πρέπει να την πας στο βεζενέ.....

προτιμώ την κόκα κόλα :confused:
Κάνεις παιχνίδια με τίποτε μουνέτα τύπε ;
Δεν φαντάζομαι όταν δεν βάφεις σχολεία να τη βγάζεις στο πλέη στέσιον και στο χειροκίνητο ;;;

Enkidu

Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2019
Like
892
Πόντοι
86
Και μια άλλη - συναφής - οπτική/κριτική, από έναν γνήσιο φιλελεύθερο με αφορμή την στάση της Εκκλησίας για το θέμα γενικότερα:

[...] Κατά έναν περίεργο τρόπο η «αφυλοφιλία» λογίζεται ως μέγιστη αρετή, παρά την προτροπή του Θεού «αυξάνεστε και πληθύνεστε» (Γένεσις Α΄ 28). Το τελευταίο μπορεί να εκληφθεί ως θεϊκή εντολή για γάμο, ή γάμους, ή ακόμη και για πολυγαμία· οι Εβραίοι της Βίβλου ήταν πολύγαμοι. Από την άλλη πλευρά, ο Απόστολος Παύλος λέει «στους αγάμους και στις χήρες, ότι είναι καλόν και συμφέρον δι’ αυτούς, εάν μείνουν όπως εγώ, δηλαδή άγαμοι». Συμβουλεύει δε όσους πατεράδες έχουν κόρη: «Εκείνος που υπανδρεύει την παρθένον του, καλά κάνει. Εκείνος όμως που, σύμφωνα και με τη δική της θέληση, δεν την υπανδρεύει, κάνει καλύτερα» (Προς Κορινθίους Α΄ κεφ. 7). Αν ακολουθήσουν όλοι τη συμβουλή του, πάει περίπατο το «αυξάνεστε και πληθύνεστε».
Δεν μπορούμε να μπούμε στη συζήτηση περί ορθών ερμηνειών των ιερών κειμένων. [...] Αλλά είναι παράλογο να συζητάμε για τις σχέσεις των ανθρώπων με ανθρώπους που τις έχουν αρνηθεί. [...] Πάει πολύ [...] να ασχολούνται οι «αφυλόφιλοι» με τις «φυλοφιλίες» των άλλων.
[...] «Οποιος κάνει ομόφυλο γάμο, βγαίνει εκτός Εκκλησίας», είπε [...] ο Μεσσηνίας κ. Χρυσόστομος. Λογικό. Μπορούν να αποκλείσουν όποιον θέλουν από την Εκκλησία τους και ουχί «Του», αφού ο Ιησούς δεν έκανε τέτοιου είδους διακρίσεις. Ας το κάνουν. Ετσι κι αλλιώς, με μια νεότερη ερμηνεία των γραφών, η Εκκλησία έπαψε να είναι ο λαός της, όπως ήταν τα πρώτα χρόνια του χριστιανισμού. Εγινε ενός ανδρός – και δη επισκόπου – αρχή. Πρέπει να θυμούνται όμως ότι αντίστοιχους όρκους έκαναν και για όσους είχαν προγαμιαίες σχέσεις <σ.Σ.: δηλαδή, ότι όποιος έχει προγαμιαίες σχέσεις, βγαίνει εκτός Εκκλησίας>. Ασχέτως αν αυτοί ήταν ετεροφυλόφιλοι…

Πάσχος Μανδραβέλης, από την ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ:

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
20.260
Πόντοι
6.056
Σε ψαρεύει το παιδί τύπε. Τα ξέρει όλα. Τους τα 'χει εξηγήσει η drag queen που τους διάβαζε τον κοντορεβυθούλη και τους έφτιαχνε πούτσες από πλαστελίνη όσο εσύ δούλευες
τύπε μου,
αν επιτρέψει ο Κούλης να μπαίνουν στα σχολεία drag queen επειδή πήρε εντολή από βρυξελλιώτικο αδερφάτο -παιδόφιλους αμερικλάνους ντέμοκρατς,
θα πρέπει να εφαρμοσθεί ο λαμπρός νόμος του Λυντς ,έστω η θεαματική λύση της ταράτσας :rockon:

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
20.945
Πόντοι
6.946
τύπε μου,
αν επιτρέψει ο Κούλης να μπαίνουν στα σχολεία drag queen επειδή πήρε εντολή από βρυξελλιώτικο αδερφάτο -παιδόφιλους αμερικλάνους ντέμοκρατς,
θα πρέπει να εφαρμοσθεί ο λαμπρός νόμος του Λυντς ,έστω η θεαματική λύση της ταράτσας :rockon:
Τύπε ο Κούλης είναι βαθύτατα δημοκράτης και σέβεται απολύτως τους πολίτες και τη θέλησή τους, οπότε, θα το κάνει και αυτό με τους τράβελους οσονούπω (έχει ήδη γίνει σε μερικά σχολεία)

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
20.260
Πόντοι
6.056
Τύπε ο Κούλης είναι βαθύτατα δημοκράτης και σέβεται απολύτως τους πολίτες και τη θέλησή τους, οπότε, θα το κάνει και αυτό με τους τράβελους οσονούπω (έχει ήδη γίνει σε μερικά σχολεία)
σε ποιό σχολείο έχει γίνει ? σε Δημόσιο ?

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.067
Πόντοι
3.656
Και μια άλλη - συναφής - οπτική/κριτική, από έναν γνήσιο φιλελεύθερο με αφορμή την στάση της Εκκλησίας για το θέμα γενικότερα:

[...] Κατά έναν περίεργο τρόπο η «αφυλοφιλία» λογίζεται ως μέγιστη αρετή, παρά την προτροπή του Θεού «αυξάνεστε και πληθύνεστε» (Γένεσις Α΄ 28). Το τελευταίο μπορεί να εκληφθεί ως θεϊκή εντολή για γάμο, ή γάμους, ή ακόμη και για πολυγαμία· οι Εβραίοι της Βίβλου ήταν πολύγαμοι. Από την άλλη πλευρά, ο Απόστολος Παύλος λέει «στους αγάμους και στις χήρες, ότι είναι καλόν και συμφέρον δι’ αυτούς, εάν μείνουν όπως εγώ, δηλαδή άγαμοι». Συμβουλεύει δε όσους πατεράδες έχουν κόρη: «Εκείνος που υπανδρεύει την παρθένον του, καλά κάνει. Εκείνος όμως που, σύμφωνα και με τη δική της θέληση, δεν την υπανδρεύει, κάνει καλύτερα» (Προς Κορινθίους Α΄ κεφ. 7). Αν ακολουθήσουν όλοι τη συμβουλή του, πάει περίπατο το «αυξάνεστε και πληθύνεστε».
Δεν μπορούμε να μπούμε στη συζήτηση περί ορθών ερμηνειών των ιερών κειμένων. [...] Αλλά είναι παράλογο να συζητάμε για τις σχέσεις των ανθρώπων με ανθρώπους που τις έχουν αρνηθεί. [...] Πάει πολύ [...] να ασχολούνται οι «αφυλόφιλοι» με τις «φυλοφιλίες» των άλλων.
[...] «Οποιος κάνει ομόφυλο γάμο, βγαίνει εκτός Εκκλησίας», είπε [...] ο Μεσσηνίας κ. Χρυσόστομος. Λογικό. Μπορούν να αποκλείσουν όποιον θέλουν από την Εκκλησία τους και ουχί «Του», αφού ο Ιησούς δεν έκανε τέτοιου είδους διακρίσεις. Ας το κάνουν. Ετσι κι αλλιώς, με μια νεότερη ερμηνεία των γραφών, η Εκκλησία έπαψε να είναι ο λαός της, όπως ήταν τα πρώτα χρόνια του χριστιανισμού. Εγινε ενός ανδρός – και δη επισκόπου – αρχή. Πρέπει να θυμούνται όμως ότι αντίστοιχους όρκους έκαναν και για όσους είχαν προγαμιαίες σχέσεις <σ.Σ.: δηλαδή, ότι όποιος έχει προγαμιαίες σχέσεις, βγαίνει εκτός Εκκλησίας>. Ασχέτως αν αυτοί ήταν ετεροφυλόφιλοι…

Πάσχος Μανδραβέλης, από την ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ:
Τι να πει μια εκκλησία που εμπορεύεται ένα βιβλίο που γράφτηκε πριν 2000 χρόνια...που εμπορεύεται την ανάγκη των ανθρώπων να πιστέψουν σε κάτι...και που ερμηνεύει τις έννοιες τις πίστης κατά πως την συμφέρει?

Δεν δέχονται πολλά πράγματα αλλά το να παίρνει ο παπάς λεφτά για να βαφτίσει ένα παιδί το δέχονται...

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
20.945
Πόντοι
6.946
σε ποιό σχολείο έχει γίνει ? σε Δημόσιο ?
Λάθος, πήγε να γίνει σε ιδιωτικό νηπιαγωγείο αλλά ματαιώθηκε λόγω αντιδράσεων.
Τώρα όμως, με τον ανωμαλοκούλη, μπαίνουμε σε νέα ένδοξη μπουστοεποχή.

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.067
Πόντοι
3.656
Από που προκύπτει αυτό ρε τύπε?

Έχεις ξανά ακούσει να φέρνουν εκπροσώπους κοινωνικών ομάδων να κάνουν πλύση εγκεφάλου στα παιδάκια?

να φέρουν μετά και έναν κουμουνιστή, έναν χρυσαυγίτη...έναν καπιταλιστή...έναν σταρχιδιστή....

να πάρουν τα παιδιά ιδέες για το μέλλον τους :confused:

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
20.260
Πόντοι
6.056
ναί το κοίταξα ,όπως λες σε κάποιο ιδιωτικό έγινε
Επομένως ιδιωτική συνάθροιση έγινε , δεν τους πληρώσαμε από τους φόρους μας
Ας τους πάρει σπίτι του ο κούλης να τα λένε μαζί με τα παιδιά του ...

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
20.945
Πόντοι
6.946
Από που προκύπτει αυτό ρε τύπε?

Έχεις ξανά ακούσει να φέρνουν εκπροσώπους κοινωνικών ομάδων να κάνουν πλύση εγκεφάλου στα παιδάκια?

να φέρουν μετά και έναν κουμουνιστή, έναν χρυσαυγίτη...έναν καπιταλιστή...έναν σταρχιδιστή....

να πάρουν τα παιδιά ιδέες για το μέλλον τους :confused:

Στο Γιου - Ες - οφ -Έι, και σε άλλες χώρες της Ε.Ε. γίνεται ήδη.

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
20.260
Πόντοι
6.056

της πουτάνας του κωλομπαρά παιδόφιλου γίνεται

F-w7K0QWkAECEbI.jpg

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.067
Πόντοι
3.656

Όχι αυτό είναι υπερβολή στην καλύτερα εγκληματικό στην χειρότερη.

Δεν μπορείς να βομβαρδίζεις τα παιδάκια με πληροφορίες που δεν έχουν την ικανότητα να επεξεργαστούν.

Δεν μπορώ να διαφωνήσω αν οι γονείς αντιδράσουν.

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.110
Πόντοι
1.686
Είδες και την αιτιολογική έκθεση του ΑΚ; Ή μηπως μίλησες με τον Μπαλή τον ίδιο και σου εξήγησε γιατί έφτιαξε έτσι τον Αστικό Κώδικα;
(Αν έχεις το βιβλίο του, το αγοράζω. Και δεν κάνω πλάκα, το ψάχνω παντού).
Μήπως βρήκες και τη Νεαρά 27 του Βυζαντινορωμαϊκού πού όριζε την υιοθεσία πριν την εισαγωγή του ΑΚ; (ναι, τόσο νέρντουλας είμαι).

Για όνομα του Θεού ανθρωπέ μου, τι έχεις πάθει;;;;

έχω ένα αντίγραφο από τη βιβλιοθήκη του πατέρα μου
που ήταν δικηγόρος και το είχε προμηθευτεί από παλαιοπωλείο.

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.110
Πόντοι
1.686
Το σύμφωνο συμβίωσης των γκέι είναι αρκετό,

Γάμος των ομοφυλοφίλων και τεκνοθεσία είναι παραλογισμός
και χρηματοδοτείται από τραπεζίτες Σιωνιστές που θέλουν να
διαλύσουν τελείως την κοινωνία, και να υπάρχει μόνο
χρέος στις τράπεζες

Η ομοφυλοφιλία έχει γενετική βάση και είναι
μια προβληματική κατάσταση. Μπορεί να σέβεται
κανείς τους ομοφυλόφιλους και να έχει κατανόηση,
αλλά σε καμία περίπτωση δεν είναι πρότυπα.
Οι προβληματικές καταστάσεις δεν είναι πρότυπα

Cp7NPrKt-YceqFHnf7MZVIfrnL3BqniSOmWjtUc-TPtLDZbP47fCyZ65Nt0hnDErivRq2hkIX5tVcOSYtzbR=s0

:2funny: :2funny::2funny::2funny::2funny::2funny:

Ένας gay και δυο γκόμενοι του αποφασίζουν να πάνε ταξίδι στην Αμερική..
Όταν έπιασε η νύχτα στο αεροπλάνο επειδή ο gay είχε κάψες λέει στους δικούς του να το κάνουν..
-Τρελή,του λένε είσαι??
Θα μας ακούσουν..Ο gay τους λέει ότι δεν ακούει κανένας άνθρωπος και για επιβεβαίωση φωνάζει δυνατά:
-Μπορώ να έχω μια πορτοκαλάδα??
Καμιά απάντηση..
Τελικά συμφωνούν οι άλλοι και αρχίζουν το έργο τους..Μετά από 10 λεπτά καμιά εικοσαριά καθίσματα μπροστά ξυπνάει μια γυναίκα κοιτάζοντας το σύζυγο της και του λέει:
- Σε παρακαλώ Βαγγέλη πες να μου φέρουν ένα νερό γιατί διψάω..
-Τρελή είσαι ρε γυναίκα?? της λέει..
Εδώ άλλος παράγγειλε μια πορτοκαλάδα πριν μια ώρα και ακόμα δεν έχουν σταματήσει να τον γ@μανε..

Πηγή: www.sapsalis.gr

:2funny: :2funny::2funny::2funny:

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.348
Πόντοι
3.656
Τα έχουμε ξανα πει ρε τύπε για την καμπαρντίνα το στυλ αυτό δεν έχει πέραση ποια πρέπει να γυρίσεις πίσω

στο 1998 και να πας σε ρειβ πάρτυ με κουμπια για να βρεις γκόμενα με καπαρντίνα
Ρε τυπάρα ... τα ομέγα του κάπελα μπολντοζιέρη , είναι πιο παλιά από το 1998 .
Αρχαίος είναι !

Εγγρ.
13 Αυγ 2023
Κριτικές
1
Like
2.793
Πόντοι
456
Όποιος είναι μπουστης και θέλει να γίνει μπαμπάς,αν προεξοφλεί ότι και το παιδί είναι μέσα του γκέι ας το πάρει με γεια του με χαρά του και ας ρίξει όσα γαμησια και γλωσσοφιλα θέλει με τον γκόμενο του μπροστά στο παιδί.Θελετε δεσποινίδες μου να γίνετε γονείς?πρώτα θα εκφράσει το ενδιαφέρον του το παιδί για το τι γουστάρει και μετά κάντε ότι θέλετε.Εγω πχ στα 5 μου ειχα ψυθιρισει στο αυτί του πατέρα μου" μπαμπά κοίτα μια γκόμενα"..Χαρα ο πατέρας μου και καμάρι.Βεβαια είναι και περίπτωσεις που αργούν να εκφράσουν το ενδιαφέρον για το τι γουστάρουν.

H1N1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2024
Κριτικές
12
Like
899
Πόντοι
311
Τελικά τι θα γίνει με αυτό το νομοσχέδιο κανείς δεν έχει καταλάβει μου φαίνεται
Και ακόμη δεν ξέρουμε αν θα το περάσει
Αλλά μάλλον θα περάσει με διορθώσεις καθώς βρίσκονται έναντια αρκετό ποσοστό

Α-Ω

Μέγας
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
4.849
Πόντοι
3.715
ασχολούμαστε με τρίχες κατσαρές που ονειρεύονται να γίνουν ίσιες. Μειοψηφία οι ομόφυλοι, πλειοψηφία οι ετερόφυλοι.
Αλλού είναι το τυράκι, αλλού η φάκα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom