Νέα

Τεκνοθεσία Ομόφυλων Ζευγαριών

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kiriakoboy
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 77K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Είστε υπέρ ή κατά για την τεκνοθεσία ομόφυλων ζευγαριών

• Υπέρ

• Κατά, δεν το συζητάω καν

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
14.842
Πόντοι
3.656
Κλασσικος μαλακας που απανταει σε ερωτηση με ερωτηση...ξαναρωταω ΜΑΛΑΚΑ υποκριτη!Παιδια εχεις;Γιατι αν δεν εχεις σαλτα γαμησου και κρατησε τις διδασκαλιες για τη παρτη σου!
Άμα δε σαρέσουν αυτά που λέω κάνε μου μήνυση ή κάνε μου αναφορά ή βράσε στο ζουμί σου αύριο την τώρα που θα σέρνεις το καρότσι μέχρι τον κλίβανο

Αν μεγάλοι άνθρωποι δεν καταλαβαίνετε ότι μπροστά στα παιδιά δεν βρίζουμε όπως θέλουμε δεν χρειάζεστε διδασκαλία αλλά λοβοτομή.

θα σας ακούσει κανένας τουιτεράς και θα σας βγάλει στα μανταλάκια θα σας πάιζει η τατιάνα και ο ευαγγελάτος κάθε μέρα :zfuck:

Κωλόγατο

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2019
Like
103
Πόντοι
1
Ετσι τυπε καλα κανεις.....εγω σε στηριζω.Βριστου ξανα τη μανα πισω απο ενα πληκτρολογιο για να ξεχωρισεις απο τους υπανθρωπους....:confused:
Τσαμπα τα γραφω ε; Δεν νιωθεις χριστο.

Ποιος ειπε οτι προσπαθω να ξεχωρισω; Ποιος σου ειπε οτι θελω να κερδισω την εκτιμηση σου; Λες κι εισαι αξιος να εκτιμησεις τιποτα.

Απλα διαφωνω με το "μην πεφτεις στο επιπεδο του χαζου, θα σε νικησει λογω εμπειριας". I accept the challenge και παιζω μπαλα στο γηπεδο σου, με το επιπεδο σου.

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
24.786
Πόντοι
6.256
Τσαμπα τα γραφω ε; Δεν νιωθεις χριστο.

Ποιος ειπε οτι προσπαθω να ξεχωρισω; Ποιος σου ειπε οτι θελω να κερδισω την εκτιμηση σου; Λες κι εισαι αξιος να εκτιμησεις τιποτα.

Απλα διαφωνω με το "μην πεφτεις στο επιπεδο του χαζου, θα σε νικησει λογω εμπειριας". I accept the challenge και παιζω μπαλα στο γηπεδο σου, με το επιπεδο σου.
Τυπε ενας μαλακας θρασυδειλος εισαι που βριζεις μανες κρυμενος στο ιντερνετ...ολα τα αλλα ειναι κλανομαγκιες του κωλου για να το παιξεις ιστορια μεχρι να φας το μπανακι σου και να πας στο καλο.

Κωλόγατο

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2019
Like
103
Πόντοι
1
Τυπε ενας μαλακας θρασυδειλος εισαι που βριζεις μανες κρυμενος στο ιντερνετ...ολα τα αλλα ειναι κλανομαγκιες του κωλου για να το παιξεις ιστορια μεχρι να φας το μπανακι σου και να πας στο καλο.
Εσυ λες οτι λες χωρις να εισαι κρυμμενος στο ιντερνετ; Χελρειζερ ειναι το βαφτιστικο σου;

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
24.786
Πόντοι
6.256
Άμα δε σαρέσουν αυτά που λέω κάνε μου μήνυση ή κάνε μου αναφορά ή βράσε στο ζουμί σου αύριο την τώρα που θα σέρνεις το καρότσι μέχρι τον κλίβανο

Αν μεγάλοι άνθρωποι δεν καταλαβαίνετε ότι μπροστά στα παιδιά δεν βρίζουμε όπως θέλουμε δεν χρειάζεστε διδασκαλία αλλά λοβοτομή.

θα σας ακούσει κανένας τουιτεράς και θα σας βγάλει στα μανταλάκια θα σας πάιζει η τατιάνα και ο ευαγγελάτος κάθε μέρα :zfuck:
Εισαι ο νο1 παπαρολογος....ολο λες λες και απο ουσια μηδεν.Ηλιθιες αγιαστουρες και ψευτοηθικη του κωλου πουλας και ειμαι 100% σιγουρος οτι στη προσωπικη σου ζωη δεν τηρεις ουτε 1% απο οσα λες.

Εσυ χαπατο φανταζομαι οταν ησουν μικρος δεν ελεγες ανεκδοτα για πουστηδες,χοντρους κτλ....οι γονεις σου δε ουτε μια φορα δεν ειπαν τη λεξη χοντρος και πουστης μπροστα σου για να μην σου αλλοιωσουν το χαρακτηρα και κανεις μπουλινγκ στα παιδακια.

Συρε ρε αργοσχολε που ολη μερα εδω μεσα ειναι και πουλας τρελιτσα!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Εσυ λες οτι λες χωρις να εισαι κρυμμενος στο ιντερνετ; Χελρειζερ ειναι το βαφτιστικο σου;
Εγω μανες δεν βριζω αναρχιδε....

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
9.986
Πόντοι
1.686
Όταν πα΄με στα στούντιο
ή στα μπουρδελάκια , είναι κάτι τσατσοί γκέι
που τους πληρώνουμε ΕΜΜΕΣΑ , διότι
παίρνουν ποσοστό από το ποσό που δίνουμε .

Άλλο αυτό και άλλο να πληρώνουμε ασφαλιστικές εισφορές
για δύο νταγλαράδες γκέι που συμβιώνουν !

Να συμβιώσουν οι γκέϊ και να κάνουν ότι θέλουν
αλλά ΔΕΝ θα τους πληρώνουμε για τη συμβίωσή τους !

Να κάνουν πάρτυ με τα δικά τους χρήματα !

Σιγά μην πληρώνουμε την Μπαρόκα,
να συμβιώνει με τον Αφγανό ! :2funny:

gay-monkey.gif

monkey-makeup.gif

:2funny: :2funny::2funny::2funny:

Θέλει και τεκνοθεσία η Μπαρόκα !

giantsbetta-small-monkey.gif

Κωλόγατο

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2019
Like
103
Πόντοι
1
Εγω μανες δεν βριζω αναρχιδε....
Ποτέ; Ποτέ ποτέ; Ουτε καν στο γηπεδο;

Εισαι ψευτης.

Αλλα και αληθεια να ελεγες, να ξερεις οτι απο μονο του δεν φτανει για να χαρακτηριστεις ως "ξηγημενος" ή "κουλ τυπος" ή δεν ξερω εγω τι αλλο. Δηλαδη πρεπει να εισαι κλινικα ηλιθιος για να πιστευεις οτι ενα προτερημα σου σβηνει 99 ελαττωματα

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
14.842
Πόντοι
3.656
Εισαι ο νο1 παπαρολογος....ολο λες λες και απο ουσια μηδεν.Ηλιθιες αγιαστουρες και ψευτοηθικη του κωλου πουλας και ειμαι 100% σιγουρος οτι στη προσωπικη σου ζωη δεν τηρεις ουτε 1% απο οσα λες.

Εσυ χαπατο φανταζομαι οταν ησουν μικρος δεν ελεγες ανεκδοτα για πουστηδες,χοντρους κτλ....οι γονεις σου δε ουτε μια φορα δεν ειπαν τη λεξη χοντρος και πουστης μπροστα σου για να μην σου αλλοιωσουν το χαρακτηρα και κανεις μπουλινγκ στα παιδακια.

Συρε ρε αργοσχολε που ολη μερα εδω μεσα ειναι και πουλας τρελιτσα!
Δεν υπάρχει θέμα τύπε δεν είσαι ο μόνος χωριατόμαγκας σε αυτή την κοινωνία....πρέπει να είναι πολύ μάγκας κάποιος για να λέει ανέκδοτα με πούστηδες και χοντρούς στο παιδί του...μιλάμε για πρότυπο όχι μαλακίες...

έλεγα και εγώ ανέκδοτα και μαλακίες έκανα και μαλακιστίρι ήμουν.....αλλά μετά μεγάλωσα δεν έμεινα μπετό....τώρα αν εσύ χρειάζεσαι τα ανέκδοτα με τους πούστηδες και τους χοντρούς για να επιβεβαιωθείς τι να σου πω.....είναι φοβερή νοοτροπία αξίζει να την περάσεις και στο παιδί σου

σύρε εσύ κάνα καρότσι για 2-3 ώρες και μπες μετά εδώ να βρίσεις τον μητσοτάκη που σε διόρησε.....ντουγανοβοσκέ :confused:

PsYcHo_777

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2006
Like
4.185
Πόντοι
456

Εδω η Συνατσακη που το παιζει πολυ μορφωμενη, αντιρατσιστρια, φεμινιστρια, αναρωτιεται τι να τους κανει τους αντρες, απο τι να την προστατευσουν.

Εκτος των αλλων, μεσα στη κοινωνια, σωματα ασφαλειας κλπ.
Σαν να μην γινονται πολεμοι στον πλανητη, εχει υπογραψει συμβολαιο η Συνατσακη οτι δεν θα ξαναγινει ποτε πολεμος στην Ελλαδα. Η αυτο που γινεται με τους μουσουλμανους στη Γερμανια, που ασχημονουσαν στις γυναικες οταν βρηκαν ευκαιρια στους εορτασμους που υπηρχε πληθος μαζεμενο.

"Μορφωμενη" Δυτικη γυναικα, στον κοσμο της.

Οταν εγω ελεγα εδω και 2-3 χρονια οτι ειναι σκουπιδι για τον δρομο λεγανε τι γλουκουλα και τι μουναρα ειναι.
Trash female επιπεδου Αναστασοπουλου και Ρενεση δηλαδη αμοιβαδες στον πατο του ωκεανου.

Geokaras48

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2023
Like
209
Πόντοι
20
Οταν εγω ελεγα εδω και 2-3 χρονια οτι ειναι σκουπιδι για τον δρομο λεγανε τι γλουκουλα και τι μουναρα ειναι.
Trash female επιπεδου Αναστασοπουλου και Ρενεση δηλαδη αμοιβαδες στον πατο του ωκεανου.
Σωστός.

PsYcHo_777

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2006
Like
4.185
Πόντοι
456
Προφανεστατα ρε τσιμεντολιθε εννοειται εμιρατα εχεις ταξιδεψει ποτε σε μια απο αυτες τις χωρες?
ΟΥΤΕ σε μια απο τις 3.

Ακου Καναδα μπροστα σε Εμιρατα :2funny::2funny::2funny:

Η πολλη επαναληψη του Δογκανου σου εχει καψει τον εγκεφαλο τραχανοπλαγια.

Κωλόγατο

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2019
Like
103
Πόντοι
1
Προφανεστατα ρε τσιμεντολιθε εννοειται εμιρατα εχεις ταξιδεψει ποτε σε μια απο αυτες τις χωρες?
ΟΥΤΕ σε μια απο τις 3.

Ακου Καναδα μπροστα σε Εμιρατα :2funny::2funny::2funny:

Η πολλη επαναληψη του Δογκανου σου εχει καψει τον εγκεφαλο τραχανοπλαγια.
Εχεις δικιο, καλυτερα στο Ισλαμ παρα στην Ευρωπη. Α ναι, ειναι η πιο ευρωπαικη απο τις Ισλαμικες. Βεβαια για σενα δεν εχει σημασια το οτι βρηκαν τον πλουτο στο εδαφος τους και δεν το "εχτισαν" το βιοτικο επιπεδο, ουτε τα ανατολιτικα καταλοιπα.

Ακου μπετοβλακα, εγω δεν πηγα στα Εμιρατα αλλα πηγε φιλος μου. Κοντεψε να συλληφθει επειδη φιληθηκε στο στομα με τη γυναικα του. Το διαννοεισαι ΓΤΧΣ; Το ξαναγραφω. Φιλησε στο στομα την γυναικα του. Ζωο.

PsYcHo_777

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2006
Like
4.185
Πόντοι
456
Στον ιδιωτικό του χρόνο και όταν είναι μόνος του μπορεί να τους λέει όπως θέλει

αλλά μπροστά στο παιδί του έχει υποχρέωση να μην περνάει τέτοια μηνύματα

1705530226853.png

antony777

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2012
Κριτικές
1
Like
1.454
Πόντοι
206

Aη στο διαολο πια. Έλεος. Δεν κάνω ποτέ παιδιά αν είναι έτσι.
Είναι η πιο δίκαια επιλογή από μεριάς μου.

Ξαναθέτω το ερώτημα. Γτ δεν γινόταν κάτι τέτοιο 50 χρόνια πριν, ή 40 ή 25 ή 10 ?
Τι έγινε ξαφνικά; Ποιος θέλει να επιβάλλει την τρέλα του και γελάει από μια γωνιά;
Αυτούς που θέλουν να τα επιβάλλουν δεν μπορούμε να τους φτάσουμε εμείς. Είμαστε τελείως ανίσχυροι μπροστά τους. Μόνο ο Πούτιν μπορεί να τους φτιάξει καλά, όπως και κάνει άλλωστε και άμα λάχει αν τυχόν χοντρύνει το πράμα θα τρέξουν και οι Κινέζοι, και τα υπόλοιπα δυο τρίτα της Γης να του δώσουν ένα χεράκι.

PsYcHo_777

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2006
Like
4.185
Πόντοι
456
Εχεις δικιο, καλυτερα στο Ισλαμ παρα στην Ευρωπη. Α ναι, ειναι η πιο ευρωπαικη απο τις Ισλαμικες. Βεβαια για σενα δεν εχει σημασια το οτι βρηκαν τον πλουτο στο εδαφος τους και δεν το "εχτισαν" το βιοτικο επιπεδο, ουτε τα ανατολιτικα καταλοιπα.

Ακου μπετοβλακα, εγω δεν πηγα στα Εμιρατα αλλα πηγε φιλος μου. Κοντεψε να συλληφθει επειδη φιληθηκε στο στομα με τη γυναικα του. Το διαννοεισαι ΓΤΧΣ; Το ξαναγραφω. Φιλησε στο στομα την γυναικα του. Ζωο.
Εχεις παει σε καμια απο αυτες τις χωρες που αναφερεις? Ναι η οχι?

Προφανως και οχι. Ουτε σε φωτο δεν εχεις δει Εμιρατα, στοιχημα οτι δεν εχεις παει ουτε Καναδα, ουτε Δανια.

Ακομη μια αποδειξη οτι εισαι απλα ακομα ενα ραπανακι με αποψη.

Ακου λεει καλυτερα Δανια και Καναδας απο Εμιρατα :2funny::2funny::2funny:

Ρε τι πλακα εχει η μοσχαροσουφραζετα. Τσαμπα διασκεδαση :2funny::2funny::2funny:

Κωλόγατο

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2019
Like
103
Πόντοι
1
Εχεις παει σε καμια απο αυτες τις χωρες που αναφερεις? Ναι η οχι?

Προφανως και οχι. Ουτε σε φωτο δεν εχεις δει Εμιρατα, στοιχημα οτι δεν εχεις παει ουτε Καναδα, ουτε Δανια.

Ακομη μια αποδειξη οτι εισαι απλα ακομα ενα ραπανακι με αποψη.

Ακου λεει καλυτερα Δανια και Καναδας απο Εμιρατα :2funny::2funny::2funny:

Ρε τι πλακα εχει η μοσχαροσουφραζετα. Τσαμπα διασκεδαση :2funny::2funny::2funny:
Εχω παει Σουηδια που ειναι κοντα στην Δανια. Απο Εμιρατα σου ειπα οτι εχω αποψη διοτι πηγε κοντινος μου φιλος, οχι γνωστος γνωστου. Καναδα δεν εχει κατσει, δεν ειναι και διπλα μας ηλιθιε.

Για πες, εσυ εχεις παει και στις τρεις; Και μαλιστα για μεγαλο χρονικο διαστημα ε βλακα; Δεν φανταζομαι να πηγες τουριστας 3-4 μερες; Τι συμπερασμα να βγαλεις;

Για το περιστατικο με τον φιλο και την γυναικα του εχεις αποψαρα ΓΤΠΣ η παλι σου "διεφυγε";

PsYcHo_777

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2006
Like
4.185
Πόντοι
456
Ο φιλος σου που καταπινες το λευκο πυρ του προφανως σου ελεγε για καμια αλλη χωρα πιθανοτατα Καταρ αλλα μπροστα στη κωλοτρυπιδα που σου την εκανε κοκορετσι σερπαντινα προφανως ξεχασες και τι σου ελεγε.

Για κανενα της ελλαδος τα παιδια καλος εισαι.

Τελευταία τροποποίηση:

ROB. C

Μέγας
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
20.063
Πόντοι
3.656
Προσεχως προσληψεις βρεφονηπιαγωγων τρανσφορμερς να διαβαζουν παραμυθακια στα παιδακια σας.....τα παραμυθια θα εχουν προσαρμοστει αναλογως για να μην θιγονται τα δικαιωματα της LGBTSJDHDF κοινοτητας οπως Το τραβελι και οι επτα πουστηδες,Πουστοκιο,Ο Ξεκωλιασμενος Γατος κτλ

1705526466420.jpeg
αυτό το καρναβάλι παριστάνει την γυναίκα κ κάνει διαπαιδαγώγηση σε παιδάκια ? ότι είναι φυσιολογικό να τον παίρνουν από πίσω ?
Τι άλλο θα δούμε με τους ψυχάκηδες ?
ρε μαμηθείτε με όποιο τρόπο θέλετε αλλά αφήστε τα παιδιά μακρυά από τα βίτσια σας, τομάρια

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
14.842
Πόντοι
3.656
Σοβαρή άποψη αυτό τύπε...

για κάνε μας μια λίστα με τα σωστά πρότυπα που πρέπει να περνάνε στα παιδιά?

ποιες ομάδες ανθρώπων είναι οκ να κοροϊδεύουν?

για βάλε το λιθαράκι σου στον πολιτισμό :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom