Κωλόγατο
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Δεκ 2019
- Like
- 103
- Πόντοι
- 1
Σοβαρα τωρα, θεωρεις τον εαυτο σου ψυχουλα;Προφανώς ο τύπος στην κανονική του ζωή τρώει καρπαζιές κι ήρθε εδώ να βγάλει όλη του τη σκατοψυχιά.
Σοβαρα τωρα, θεωρεις τον εαυτο σου ψυχουλα;Προφανώς ο τύπος στην κανονική του ζωή τρώει καρπαζιές κι ήρθε εδώ να βγάλει όλη του τη σκατοψυχιά.
Άμα δε σαρέσουν αυτά που λέω κάνε μου μήνυση ή κάνε μου αναφορά ή βράσε στο ζουμί σου αύριο την τώρα που θα σέρνεις το καρότσι μέχρι τον κλίβανοΚλασσικος μαλακας που απανταει σε ερωτηση με ερωτηση...ξαναρωταω ΜΑΛΑΚΑ υποκριτη!Παιδια εχεις;Γιατι αν δεν εχεις σαλτα γαμησου και κρατησε τις διδασκαλιες για τη παρτη σου!
Τσαμπα τα γραφω ε; Δεν νιωθεις χριστο.Ετσι τυπε καλα κανεις.....εγω σε στηριζω.Βριστου ξανα τη μανα πισω απο ενα πληκτρολογιο για να ξεχωρισεις απο τους υπανθρωπους....
Τυπε ενας μαλακας θρασυδειλος εισαι που βριζεις μανες κρυμενος στο ιντερνετ...ολα τα αλλα ειναι κλανομαγκιες του κωλου για να το παιξεις ιστορια μεχρι να φας το μπανακι σου και να πας στο καλο.Τσαμπα τα γραφω ε; Δεν νιωθεις χριστο.
Ποιος ειπε οτι προσπαθω να ξεχωρισω; Ποιος σου ειπε οτι θελω να κερδισω την εκτιμηση σου; Λες κι εισαι αξιος να εκτιμησεις τιποτα.
Απλα διαφωνω με το "μην πεφτεις στο επιπεδο του χαζου, θα σε νικησει λογω εμπειριας". I accept the challenge και παιζω μπαλα στο γηπεδο σου, με το επιπεδο σου.
Εσυ λες οτι λες χωρις να εισαι κρυμμενος στο ιντερνετ; Χελρειζερ ειναι το βαφτιστικο σου;Τυπε ενας μαλακας θρασυδειλος εισαι που βριζεις μανες κρυμενος στο ιντερνετ...ολα τα αλλα ειναι κλανομαγκιες του κωλου για να το παιξεις ιστορια μεχρι να φας το μπανακι σου και να πας στο καλο.
Εισαι ο νο1 παπαρολογος....ολο λες λες και απο ουσια μηδεν.Ηλιθιες αγιαστουρες και ψευτοηθικη του κωλου πουλας και ειμαι 100% σιγουρος οτι στη προσωπικη σου ζωη δεν τηρεις ουτε 1% απο οσα λες.Άμα δε σαρέσουν αυτά που λέω κάνε μου μήνυση ή κάνε μου αναφορά ή βράσε στο ζουμί σου αύριο την τώρα που θα σέρνεις το καρότσι μέχρι τον κλίβανο
Αν μεγάλοι άνθρωποι δεν καταλαβαίνετε ότι μπροστά στα παιδιά δεν βρίζουμε όπως θέλουμε δεν χρειάζεστε διδασκαλία αλλά λοβοτομή.
θα σας ακούσει κανένας τουιτεράς και θα σας βγάλει στα μανταλάκια θα σας πάιζει η τατιάνα και ο ευαγγελάτος κάθε μέρα
Εγω μανες δεν βριζω αναρχιδε....Εσυ λες οτι λες χωρις να εισαι κρυμμενος στο ιντερνετ; Χελρειζερ ειναι το βαφτιστικο σου;
Ποτέ; Ποτέ ποτέ; Ουτε καν στο γηπεδο;Εγω μανες δεν βριζω αναρχιδε....
Δεν υπάρχει θέμα τύπε δεν είσαι ο μόνος χωριατόμαγκας σε αυτή την κοινωνία....πρέπει να είναι πολύ μάγκας κάποιος για να λέει ανέκδοτα με πούστηδες και χοντρούς στο παιδί του...μιλάμε για πρότυπο όχι μαλακίες...Εισαι ο νο1 παπαρολογος....ολο λες λες και απο ουσια μηδεν.Ηλιθιες αγιαστουρες και ψευτοηθικη του κωλου πουλας και ειμαι 100% σιγουρος οτι στη προσωπικη σου ζωη δεν τηρεις ουτε 1% απο οσα λες.
Εσυ χαπατο φανταζομαι οταν ησουν μικρος δεν ελεγες ανεκδοτα για πουστηδες,χοντρους κτλ....οι γονεις σου δε ουτε μια φορα δεν ειπαν τη λεξη χοντρος και πουστης μπροστα σου για να μην σου αλλοιωσουν το χαρακτηρα και κανεις μπουλινγκ στα παιδακια.
Συρε ρε αργοσχολε που ολη μερα εδω μεσα ειναι και πουλας τρελιτσα!
Εδω η Συνατσακη που το παιζει πολυ μορφωμενη, αντιρατσιστρια, φεμινιστρια, αναρωτιεται τι να τους κανει τους αντρες, απο τι να την προστατευσουν.
Εκτος των αλλων, μεσα στη κοινωνια, σωματα ασφαλειας κλπ.
Σαν να μην γινονται πολεμοι στον πλανητη, εχει υπογραψει συμβολαιο η Συνατσακη οτι δεν θα ξαναγινει ποτε πολεμος στην Ελλαδα. Η αυτο που γινεται με τους μουσουλμανους στη Γερμανια, που ασχημονουσαν στις γυναικες οταν βρηκαν ευκαιρια στους εορτασμους που υπηρχε πληθος μαζεμενο.
"Μορφωμενη" Δυτικη γυναικα, στον κοσμο της.
Σωστός.Οταν εγω ελεγα εδω και 2-3 χρονια οτι ειναι σκουπιδι για τον δρομο λεγανε τι γλουκουλα και τι μουναρα ειναι.
Trash female επιπεδου Αναστασοπουλου και Ρενεση δηλαδη αμοιβαδες στον πατο του ωκεανου.
Εχεις δικιο, καλυτερα στο Ισλαμ παρα στην Ευρωπη. Α ναι, ειναι η πιο ευρωπαικη απο τις Ισλαμικες. Βεβαια για σενα δεν εχει σημασια το οτι βρηκαν τον πλουτο στο εδαφος τους και δεν το "εχτισαν" το βιοτικο επιπεδο, ουτε τα ανατολιτικα καταλοιπα.Προφανεστατα ρε τσιμεντολιθε εννοειται εμιρατα εχεις ταξιδεψει ποτε σε μια απο αυτες τις χωρες?
ΟΥΤΕ σε μια απο τις 3.
Ακου Καναδα μπροστα σε Εμιρατα
Η πολλη επαναληψη του Δογκανου σου εχει καψει τον εγκεφαλο τραχανοπλαγια.
Στον ιδιωτικό του χρόνο και όταν είναι μόνος του μπορεί να τους λέει όπως θέλει
αλλά μπροστά στο παιδί του έχει υποχρέωση να μην περνάει τέτοια μηνύματα
Αυτούς που θέλουν να τα επιβάλλουν δεν μπορούμε να τους φτάσουμε εμείς. Είμαστε τελείως ανίσχυροι μπροστά τους. Μόνο ο Πούτιν μπορεί να τους φτιάξει καλά, όπως και κάνει άλλωστε και άμα λάχει αν τυχόν χοντρύνει το πράμα θα τρέξουν και οι Κινέζοι, και τα υπόλοιπα δυο τρίτα της Γης να του δώσουν ένα χεράκι.Aη στο διαολο πια. Έλεος. Δεν κάνω ποτέ παιδιά αν είναι έτσι.
Είναι η πιο δίκαια επιλογή από μεριάς μου.
Ξαναθέτω το ερώτημα. Γτ δεν γινόταν κάτι τέτοιο 50 χρόνια πριν, ή 40 ή 25 ή 10 ?
Τι έγινε ξαφνικά; Ποιος θέλει να επιβάλλει την τρέλα του και γελάει από μια γωνιά;
Εχεις παει σε καμια απο αυτες τις χωρες που αναφερεις? Ναι η οχι?Εχεις δικιο, καλυτερα στο Ισλαμ παρα στην Ευρωπη. Α ναι, ειναι η πιο ευρωπαικη απο τις Ισλαμικες. Βεβαια για σενα δεν εχει σημασια το οτι βρηκαν τον πλουτο στο εδαφος τους και δεν το "εχτισαν" το βιοτικο επιπεδο, ουτε τα ανατολιτικα καταλοιπα.
Ακου μπετοβλακα, εγω δεν πηγα στα Εμιρατα αλλα πηγε φιλος μου. Κοντεψε να συλληφθει επειδη φιληθηκε στο στομα με τη γυναικα του. Το διαννοεισαι ΓΤΧΣ; Το ξαναγραφω. Φιλησε στο στομα την γυναικα του. Ζωο.
Εχω παει Σουηδια που ειναι κοντα στην Δανια. Απο Εμιρατα σου ειπα οτι εχω αποψη διοτι πηγε κοντινος μου φιλος, οχι γνωστος γνωστου. Καναδα δεν εχει κατσει, δεν ειναι και διπλα μας ηλιθιε.Εχεις παει σε καμια απο αυτες τις χωρες που αναφερεις? Ναι η οχι?
Προφανως και οχι. Ουτε σε φωτο δεν εχεις δει Εμιρατα, στοιχημα οτι δεν εχεις παει ουτε Καναδα, ουτε Δανια.
Ακομη μια αποδειξη οτι εισαι απλα ακομα ενα ραπανακι με αποψη.
Ακου λεει καλυτερα Δανια και Καναδας απο Εμιρατα
Ρε τι πλακα εχει η μοσχαροσουφραζετα. Τσαμπα διασκεδαση
αυτό το καρναβάλι παριστάνει την γυναίκα κ κάνει διαπαιδαγώγηση σε παιδάκια ? ότι είναι φυσιολογικό να τον παίρνουν από πίσω ?Προσεχως προσληψεις βρεφονηπιαγωγων τρανσφορμερς να διαβαζουν παραμυθακια στα παιδακια σας.....τα παραμυθια θα εχουν προσαρμοστει αναλογως για να μην θιγονται τα δικαιωματα της LGBTSJDHDF κοινοτητας οπως Το τραβελι και οι επτα πουστηδες,Πουστοκιο,Ο Ξεκωλιασμενος Γατος κτλ
Σοβαρή άποψη αυτό τύπε...