Νέα

Τεκνοθεσία Ομόφυλων Ζευγαριών

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kiriakoboy
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 78K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Είστε υπέρ ή κατά για την τεκνοθεσία ομόφυλων ζευγαριών

• Υπέρ

• Κατά, δεν το συζητάω καν

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
ποιά είναι τα αυτονόητα ?
η πολιτεία να δίνει ξένο παιδί στον λαχταροψώλη Μπάμπη επειδή θέλει να κάνει τη μαμά ?

έγινες και αναρχοδικαιωματιστής λοάτκι για τον Κούλη βρε καψερέ ? :2funny:

as2.png

a.s.png

στη μάπα.jpg
Ειλικρινα ωρες ωρες απορω.
Σε τιποτα δεν διαφοροποιειται αυτο, σε σχεση με αυτα που λεω σημερα.
Και πεταγονται οι αλλοι και πανηγυριζουν οτι κατι βρηκανε.
Τι σχεση εχει βρε απιθανοι, η ΑΠΟΡΡΙΨΗ της ομοφυλοφιλιας απο πλευρας μου, με τη νομικη κατασταση που εξηγω?
Δεν εχει νοημα, δυστυχως. Οσα και να εξηγησω, οσα και να αναλυσω, δεν γινεται.
Σε εναν τοιχο δεν μπορεις να μαθεις μαθηματικα, οσο επιμελώς και αν τον διδαξεις.
Ειλικρινα θλιβομαι με μερικους. Ενταξει, χαρειτε οτι βρηκατε μια αντιφαση. Που ειναι μονο στο μυαλο σας. Τραγικοι.

celebre

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2019
Like
21.120
Πόντοι
6.056
Γιατί το ένα λέγεται παράθυρο που βρίσκουν οι ( ψυχασθενείς όπως τους έλεγες ) για να πραγματοποιήσουν τα θέλω τους
Ενώ στο άλλο είναι να νομιμοποιεί το ίδιο το κράτος τις επιθυμίες των ψυχασθενων κ τις ανώμαλιες τους

@celebre δουλειά σου τώρα :confused:
Δεν μου απανταει,ανησυχω μηπως ειμαι ιγκνορ και το αγνοω:coffee::confused::confused::confused:

diogenis_c

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Like
2.279
Πόντοι
456
δηλαδή υπάρχει δικαστήριο που τον έκρινε ένοχο επειδή είμαι ''είσαι πολύ όμορφη''?????

Αυτά έχουν σημασία....
Συνήθως η μαρτυρία του θύματος είναι αρκετή. Άλλα και προφυλακιστέος αν κάτσεις κάμποσους μήνες και μετά τύχεις σε άντρα δικαστή που ίσως και να σε αθωώσει ... τι το θες, έγινε η ζημιά.

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.072
Πόντοι
3.656
Φαντάσου να πας στην αστυνομία να πεις ότι σε παρενοχλεί σεξουαλικά μία γυναίκα. Θα γελάνε :2funny:. Ενώ στην αντίθετη περίπτωση θα εξαπολύσουν ανθρωποκυνηγητό για να συλλάβουν το "δράκο" :2funny:
Δεν ξέρω....μπορεί να υπάρχουν και περιπτώσεις που θα είναι σοβαρές....μπορεί να είναι η άλλη αφεντικό σου να είναι σαν τον βενιζέλο πάνω σε βυτίο πετρογκάζ και να σου την πέφτει για να πάρεις προαγωγή :confused:

Εγώ πιστεύω ότι θα το ερευνήσουν ότι και να είναι. Αλλά για να λέμε και την αλήθεια ο μέσος Έλληνας θα γαμούσε το πετρογκάζ και θα το έκανε γαργάρα δε θα το έλεγε σε κανέναν :tooth:

Αναφυλαξίας3

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2023
Like
1.847
Πόντοι
216
Είμαι υπέρ σε οτιδήποτε αφορά την ζωή μας πλέον,να πηγαίνει σε δημοψήφισμα...
Αντιλαμβάνομαι ότι το λες με καλή προαίρεση, αλλά δεν νοείται δημοψήφισμα για θέμα που δεν επηρεάζει άμεσα όλους.
Αμεσα όμως, όχι έμμεσα, οχι αντανακλαστικά.
Δεν χρειάζεται να φτάσουμε σε νομικό βάθος, σκέψου το λογικά. Σε διαφορετική περίπτωση θα φτάναμε να επηρεάζουμε ΑΜΕΣΑ τη ζωή άλλου, χωρίς να επηρεάζεται η δική μας.

Και για να προλάβω αντιδράσεις (όχι δικές σου): το κλειδί, νομικά μιλώντας, είναι η λέξη ΑΜΕΣΑ. Οπότε όχι, δεν νοείται παραλληλισμός με τις βουλετικές εκλογές.

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.782
Πόντοι
1.206
Ναι όμως αυτό έχει σημασία.

Γιατί και στην Ελλάδα μπορείς να μου πεις ''πούσε ρε μαλάκα'' μπροστά σε κόσμο και εγώ να σε τρέχω στα δικαστήρια επειδή με έβρισες.

Όμως δεν σημαίνει ότι το δικαστήριο θα με δικαιώσει. Βασικά στα δικαστήρια μπορεί να σε πάει ο καθένας για ότι μαλακία μπορείς να φανταστείς.

Ο νόμος προστατεύει κάτι συγκεκριμένο ίσως....τώρα αν κάποιες πυροβολημένες κάνουν κατάχρηση...
Βέβαια αν υφίσταται νόμος που δίνει δικαίωμα στην κάθε βλαμμένη να σε καταγγείλει επειδή της έκανες μια φιλοφρόνηση κι ο ανακριτής δεν βάζει την μύνηση στο αρχείο ως ανόητη αυτό είναι ήδη αρκετή ταλαιπωρία, δεν χρειάζεται να καταδικαστείς κι όλας.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Αντιλαμβάνομαι ότι το λες με καλή προαίρεση, αλλά δεν νοείται δημοψήφισμα για θέμα που δεν επηρεάζει άμεσα όλους.
Αμεσα όμως, όχι έμμεσα, οχι αντανακλαστικά.
Δεν χρειάζεται να φτάσουμε σε νομικό βάθος, σκέψου το λογικά. Σε διαφορετική περίπτωση θα φτάναμε να επηρεάζουμε ΑΜΕΣΑ τη ζωή άλλου, χωρίς να επηρεάζεται η δική μας.

Και για να προλάβω αντιδράσεις (όχι δικές σου): το κλειδί, νομικά μιλώντας, είναι η λέξη ΑΜΕΣΑ. Οπότε όχι, δεν νοείται παραλληλισμός με τις βουλετικές εκλογές.
Τωρα θα σε πουν κι εσενα αναρχοδικαιωματιστη φιλο των γκέι

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.881
Πόντοι
19.795
Υπάρχει ο νόμος ότι αν κάνεις καμάκι τρως πρόστιμο. Ως καμάκι μπορεί να είναι κάτι χοντρό όπως το χουφτωμα, αλλά και ένα σφύριγμα η ένα κομπλιμέντο κλπ.
Δηλ. αν ενας γκει μου κανει πεσιμο και μου πιασει το πουτσο, εμενα του υποτιθεμενου στρειτ και τον καταγγειλω, ο γαλικος νομος λεει οτι δεν μπορεις να κανεις καταγγελια επειδη ο τυπος ειναι γκει και προστατευεται;:confused::think:

Αναφυλαξίας3

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2023
Like
1.847
Πόντοι
216
ΔΕΝ υφίσταται περίπτωση υιοθεσίας από ένα μόνο άτομο λέμε! Για ρώτα τον Μαρινάκη που είπε αυτήν την παπαριά να μας πει ένα όνομα!
Μόνο αναδοχής κι αυτό από γυναίκες συνήθως.
Μην επιμένεις. Φυσικά και υπάρχει υιοθεσία από ένα μόνο άτομο.

pezoporos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2009
Κριτικές
8
Like
3.399
Πόντοι
786
Aυτο δεν απανταει στο επιχειρημα μου
εγώ δεν ξέρω ψυχολογία ούτε τη σχετική νομοθεσία,
αλλά επικρίνω την σπουδή του μητσοτάκη, για λόγο που δεν βρίσκω
και επισημαίνω τον κίνδυνο διαφωνιών στο κόμμα και την κυβέρνηση
μήπως αυτή είναι η αλλαζονεία ή αλλιώς οι πρέσπες της κυβέρνησης;
κι αν η νδ πάρει κάτω από 30% στις ευρωεκλογές;
δεν θα αποτελέσει αυτό ώθηση στον κοιμισμένο ανδρουλάκη;

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.910
Πόντοι
24.596
Τι σχεση εχει βρε απιθανοι, η ΑΠΟΡΡΙΨΗ της ομοφυλοφιλιας απο πλευρας μου, με τη νομικη κατασταση που εξηγω?
Σε εναν τοιχο δεν μπορεις να μαθεις μαθηματικα, οσο επιμελώς και αν τον διδαξεις.
Ειλικρινα θλιβομαι με μερικους. Ενταξει, χαρειτε οτι βρηκατε μια αντιφαση. Που ειναι μονο στο μυαλο σας. Τραγικοι.
τυπε πιστευεις προλαβαινεις να κατεβεις Ολυμπιακους Παρισι:think::confused::confused::confused:
tumblr_ozncssubyQ1u604cmo4_250.gif

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.072
Πόντοι
3.656
Συνήθως η μαρτυρία του θύματος είναι αρκετή. Άλλα και προφυλακιστέος αν κάτσεις κάμποσους μήνες και μετά τύχεις σε άντρα δικαστή που ίσως και να σε αθωώσει ... τι το θες, έγινε η ζημιά.
Βέβαια αν υφίσταται νόμος που δίνει δικαίωμα στην κάθε βλαμμένη να σε καταγγείλει επειδή της έκανες μια φιλοφρόνηση κι ο ανακριτής δεν βάζει την μύνηση στο αρχείο ως ανόητη αυτό είναι ήδη αρκετή ταλαιπωρία, δεν χρειάζεται να καταδικαστείς κι όλας.
Υπάρχουν τεκμηριωμένες υποθέσεις που καταδικάστηκε ή έστω τραβήχτηκε ο άλλος στα δικαστήρια επειδή έκανε μια ανθρώπινη φιλοφρόνηση?

Ανθρώπινη δεν είναι το ''τι μουνάρα είσαι εσύ ξεκωλιάρα μου'' πιάνοντας το παπάρι του μπροστά στον κόσμο

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.782
Πόντοι
1.206

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
ΔΕΝ υφίσταται περίπτωση υιοθεσίας από ένα μόνο άτομο λέμε! Για ρώτα τον Μαρινάκη που είπε αυτήν την παπαριά να μας πει ένα όνομα!
Μόνο αναδοχής κι αυτό από γυναίκες συνήθως.
πώς δεν υφισταται? Κανονικα ισχυει. Ο νομος το λεει. Ποιον Μαρινακη να ρωτησω? Δεν ξερω απο μονος μου τι ισχυει?

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
20.260
Πόντοι
6.056
τι πας να δικαιολογήσεις τα αδικαιολόγητα βρε καψερέ ? ξεφτιλίζεσαι για τον Κούλη βρε καψερέ
Μην απολογείσαι με μπούρδες διότι επιβαρύνεις τη θέση σου
Καλύτερα να σιωπάς αν δεν μπορείς να είσαι ο εαυτός σου αντί να το παίζεις χαζοχαρούμενος συνήγορος του Κούλη

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
εγώ τι λέω? Γκουγκλαρισε και το βρεις
Τι να γκουγκλαρω ρε ανθρωπε? Οτι αν κανεις καμακι τρως προστιμο?
Αν επιμεινεις σε ενα ακομη ποσταρισμα θα σου πω οτι λες σαχλαμαρες.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

τι πας να δικαιολογήσεις τα αδικαιολόγητα βρε καψερέ ? ξεφτιλίζεσαι για τον Κούλη βρε καψερέ
Μην απολογείσαι με μπούρδες διότι επιβαρύνεις τη θέση σου
Καλύτερα να σιωπάς αν δεν μπορείς να είσαι ο εαυτός σου αντί να το παίζεις χαζοχαρούμενος συνήγορος του Κούλη
Καλα καλα καλα χεσε μας τωρα

RETRO

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2020
Like
17.065
Πόντοι
3.556

Stories

Νέο!

Stories