Hellraiser4Ever
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2019
- Like
- 24.931
- Πόντοι
- 6.256
Επεσα απο τα συννεφα τυπε....δεν περιμενα τετοια προταση απο τον Κασσελακη.Αυτοί οι αριστεροί είναι εντελώς διεστραμμένοι τυπε ..
Επεσα απο τα συννεφα τυπε....δεν περιμενα τετοια προταση απο τον Κασσελακη.Αυτοί οι αριστεροί είναι εντελώς διεστραμμένοι τυπε ..
Εγώ δεν έχω ακούσει κανένας μόνος του, άντρας ή γυναίκα να έχει πάρει παιδί. Ακόμα και αν επιτρέπεται για να μην σε αμφισβητήσω, δεν εφαρμόζεται, οπότε είναι το ίδιο.Aυτο επιτρέπεται εδώ και δεκαετίες.
Εννοείται πως όχι αλλά όταν έρθει η ώρα που θα ζητούν και θρησκευτικά την ένωση τους θέλω να δω αντιδράσεις.Παντως μυστήριο βάφτισης από ομόφυλο ζευγάρι τελεσθηκε στην Ελλάδα από ποιον άλλον;τον γνωστό Ελπιδοφόρο εξ Αμερικής και οι δικαιολογίες έπαιρναν και έδιναν....μετά μας ήρθε ο εξ Αμερικής Στέφανος να λύσει και τετοια θέματα διότι όλα τα άλλα πάνε ρολόι.Τι να δεις από το ιερατείο??
Όταν μιλούν για γάμο έχεις την εντύπωση πως μιλούν για θρησκευτικό γάμο σε μια εκκλησία?????????????????????????????????????
Το μαγαζί (Εκκλησία της Ελλάδας) λειτουργεί εδώ και κάμποσα χρόνια (από δεκαετίες μέχρι χιλιετίες-ότι θέλει γράφει ο καθένας) με τον πιο απλό όρο.Εννοείται πως όχι αλλά όταν έρθει η ώρα που θα ζητούν και θρησκευτικά την ένωση τους θέλω να δω αντιδράσεις.Παντως μυστήριο βάφτισης από ομόφυλο ζευγάρι τελεσθηκε στην Ελλάδα από ποιον άλλον;τον γνωστό Ελπιδοφόρο εξ Αμερικής και οι δικαιολογίες έπαιρναν και έδιναν....μετά μας ήρθε ο εξ Αμερικής Στέφανος να λύσει και τετοια θέματα διότι όλα τα άλλα πάνε ρολόι.
Η Ντενίση και η Κανέλλη είναι δυο περιπτώσεις που μου έρχονται πρόχειρα. Υπάρχουν κι άλλες. Το ότι δεν έχεις ακούσει ειναι λογικό γιατί δεν είναι εύκολη η διαδικασία της υιοθεσίας. Ούτε το κάνει κανείς σημαία. Χαίρεται το παιδάκι του και ως εκεί.Εγώ δεν έχω ακούσει κανένας μόνος του, άντρας ή γυναίκα να έχει πάρει παιδί. Ακόμα και αν επιτρέπεται για να μην σε αμφισβητήσω, δεν εφαρμόζεται, οπότε είναι το ίδιο.
Και εκεί θα έρθει και ο διαχωρισμός της εκκλησίας - κράτους.Θα πουν ότι κύριοι εμείς πληρώνουμε από τους φόρους μας και τους μισθούς του Ιερατείου.Όντως είναι διεθνώς στην ατζέντα τους το να τους παντρεύει και η εκκλησία και θα το ζητήσουν και εδώ. Αν δηλαδή περάσει ο πολιτικός γάμος μπορεί να έρθει καμία δικαστική απόφαση είτε εδώ είτε απ' την Ευρώπη και να λέει στην εκκλησία ότι " κύριοι πρέπει να παντρευεται και ομοφυλόφιλους διότι τους παραβιάζετε ανθρώπινα δικαιώματα" ! Για αυτό και οι παπαδες ας μην κοιμούνται ήσυχοι ότι δεν τους αφορά
Εγώ δεν έχω ακούσει κανένας μόνος του, άντρας ή γυναίκα να έχει πάρει παιδί. Ακόμα και αν επιτρέπεται για να μην σε αμφισβητήσω, δεν εφαρμόζεται, οπότε είναι το ίδιο.
Μια χαρά υπάρχει και εφαρμόζεται...ομως γενικά όπως φαντάζομαι ήδη γνωρίζεις στη χώρα υπάρχει πρόβλημα με τις υιοθεσίες...αργούν πολύ να δοθούν τα παιδιά τα παιδιά σε ανάδοχους γονείς και στοιβάζονται σε ιδρύματα....Εγώ δεν έχω ακούσει κανένας μόνος του, άντρας ή γυναίκα να έχει πάρει παιδί. Ακόμα και αν επιτρέπεται για να μην σε αμφισβητήσω, δεν εφαρμόζεται, οπότε είναι το ίδιο.
Αλλά για να γίνει στην Ελλάδα διαχωρισμός κράτους και εκκλησίας πρέπει να γίνουν μαραθώνιες διαπραγματεύσεις και συμφωνίες διότι η εκκλησία με τις εκτάσεις που διαθέτει μπορεί να σηκώσει ακόμα και τη Βουλή και την Ακρόπολη αν γουστάρει!Και εκεί θα έρθει και ο διαχωρισμός της εκκλησίας - κράτους.Θα πουν ότι κύριοι εμείς πληρώνουμε από τους φόρους μας και τους μισθούς του Ιερατείου.
Ή ισχύει και σε εμάς η θρησκευτική ένωση ή σταματάμε να πληρώνουμε φόρους.
Ύστερα θα πουν και οι αλλόθρησκοι πληρώνουμε και εμείς φόρους στην Ελληνική Πολιτεία και δεν θέλουμε να ακούμε την Προσευχή στα σχολεία.Ή θα τηρήσετε ισότητα ή δεν πληρώνουμε κι εμείς κοκ.
Χατζηδάκης αν και ήταν του αδερφατου πήρε παιδί αλλά όχι βέβαια σε συμβίωση με γκόμενοΕνδεικτικά.
Μάνος Χατζηδάκης, Μιμή Ντενίση. Υπάρχουν και πολλοί άλλοι.
Μια χαρά υπάρχει και εφαρμόζεται...ομως γενικά όπως φαντάζομαι ήδη γνωρίζεις στη χώρα υπάρχει πρόβλημα με τις υιοθεσίες...αργούν πολύ να δοθούν τα παιδιά τα παιδιά σε ανάδοχους γονείς και στοιβάζονται σε ιδρύματα....
Εξαιρετικος ο Ανδρουλακης, για αλλη μια φορα.
Το ΠΑΣΟΚ λεει θα ψηφισει το νομοσχεδιο, μονο αν η ΝΔ εχει 151 θετικες ψηφους σε αυτο.
Το εχει ξανακανει, και με προηγουμενο νομοσχεδιο (νομιζω για την τριετια των μεταναστων).
Καποια στιγμη δεν πρεπει να αντιληφθει οτι με αυτο το καραγκιοζιλικι του "ετεροπροσδιορισμου", χάνει καθε σοβαροτητα?
Χατζηδάκης αν και ήταν του αδερφατου πήρε παιδί αλλά όχι βέβαια σε συμβίωση με γκόμενο
Γάμησε τα όμως είναι η φάση εκ του αποτελεσματος ...το αποτέλεσμα είναι οικτρό...παιδιά παρατημένα σε ιδρύματα και άνθρωποι που λαχταρούν να μεγαλώσουν ένα παιδί να παίρνουν τα αρχιδια τους ..και στο ενδιάμεσο διάφοροι περίεργοι κονομανε με κάτι ιδρύματα...Ακριβώς. Επειδή το θέμα είναι πρωτίστως οικονομικό. Αν θα μπορέσει δηλαδή η οικογένεια να παρέχει κάποια προαπαιτούμενα, τα οποία είναι όμως τόσο πολλά, που ακόμα και οικογένειες με δικά τους παιδιά, είναι δύσκολο να τα πληρούν.
Φίλη μου, μεγαλοδικηγόρος, με πολύ μεγάλη οικονομική επιφάνεια και λόγω οικογένειας, σκονταφτε στο οτι η κοινωνική λειτουργός είχε επιφυλάξεις ως προς το ότι δεν μπορούσε να αποκτήσει παιδί και "αγωνιούσε" αν θα μοίραζε ισομερώς την αγάπη της μεταξύ βιολογικού και υιοθετημένου τεκνου, σε περίπτωση εγκυμοσύνης.Ακριβώς. Επειδή το θέμα είναι πρωτίστως οικονομικό. Αν θα μπορέσει δηλαδή η οικογένεια να παρέχει κάποια προαπαιτούμενα, τα οποία είναι όμως τόσο πολλά, που ακόμα και οικογένειες με δικά τους παιδιά, είναι δύσκολο να τα πληρούν.
Δεν ξέρω αλλά είχα διαβάσει ότι ο Τράγκας έχασε το παιδί του όταν έμπλεξε με τον Κυριάκο.Τωρα τι εννοούσε ....Ο CeasarKoulis γουστάρει μασάζ προστάτη, κανά brat wurst στο ορθό και τα σχετικά; Μόνο έτσι μπορεί να δικαιολογηθεί τέτοιου είδους εμμονή, όταν ΗΔΗ υπάρχει το Σύμφωνο Συμβίωσης.
Α, και οι εντολές που παίρνει από τα παγκόσμια αφεντικά του.
Eίπατε; Α, μάλιστα. Δεν είσαι ένας "είστε πολλοί".
Και μετά "απορείτε" που δίνεις την εικόνα χαζου.
Παρεκτος που εγώ δεν είπα τίποτα. Συμφώνησα απλά με το πως "χαρακτηρίσατε" τον εαυτο σου.
Μια χαρά υπάρχει και εφαρμόζεται...ομως γενικά όπως φαντάζομαι ήδη γνωρίζεις στη χώρα υπάρχει πρόβλημα με τις υιοθεσίες...αργούν πολύ να δοθούν τα παιδιά τα παιδιά σε ανάδοχους γονείς και στοιβάζονται σε ιδρύματα....
Η Ντενίση και η Κανέλλη είναι δυο περιπτώσεις που μου έρχονται πρόχειρα. Υπάρχουν κι άλλες. Το ότι δεν έχεις ακούσει ειναι λογικό γιατί δεν είναι εύκολη η διαδικασία της υιοθεσίας. Ούτε το κάνει κανείς σημαία. Χαίρεται το παιδάκι του και ως εκεί.
Τρία ονόματα.Ενδεικτικά.
Μάνος Χατζηδάκης, Μιμή Ντενίση. Υπάρχουν και πολλοί άλλοι.