Εύγε,για μια φορά είπες κάτι χωρίς ναι μεν αλλάαυτοί που εκθέτουν τα παιδάκια σε πράγματα που δεν θα έπρεπε, σε εικόνες που δεν θα έπρεπε να δουν και σε προσλαμβάνουσες που δεν είναι ικανά να διαχειριστούν και να επεξεργαστούν
θα έπρεπε να δικάζονται σαν παιδεραστές.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τεκνοθεσία Ομόφυλων Ζευγαριών
- Μέλος που άνοιξε το νήμα kiriakoboy
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 3K
- Εμφανίσεις 83K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Saul
Μέγας
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2020
- Like
- 16.416
- Πόντοι
- 3.656
Εγώ δεν έχω ακούσει ποτέ κανέναν από αυτούς να υποστηρίζει ότι είναι πιο φυσιολογικός...απλά να λένε ότι είναι και αυτοί φυσιολογικοί.Και τι γίνεται όταν θέλει να σου επιβληθεί με το ζόρι ότι το δικό του είναι ποιο φυσιολογικό από τις δικές σου επιλογές;;;
Γιατί όλα τα ΜΜΕ δεν παρουσίασαν καμία αντίθετη φωνή εκτός του Σαμαρά;
Γιατί παντού βλέπαμε τον Καπουτζίδη; Γιατί η πρόεδρος της Δημοκρατίας έφαγε μαζί τους;
Μήπως υπάρχει βία εκ μέρους των ΛΟΑΤΚΙ προς τους φυσιολογικούς;
Τα ΜΜΕ έχουν γαμηθεί να βγάζουν αντίθετες και ακραίες φωνές για να κάνουν τηλεθέαση πλάκα κάνεις? Εδώ βγήκε ένας ΠΑΠΑΣ και είπε τους γκέιδες άκαρπες συκιές στην τηλεόραση
Τον βλέπεις παντού γιατί πουλάει...αλλά να σου πω και κάτι? Αυτός είναι ένα παράδειγμα σωστού υποστηρικτική των αιτημάτων τους...διότι ούτε ξεφτίλας φαίνεται ούτε ακραίος ούτε κλόουν και αυτά που λέει δεν μπορείς να τα απορρίψεις ως ακραία.
Η βία είναι αυτά τα καρναβάλια με τους τράβελους που κάνουν σόου μπροστά στα παιδάκια. Αυτό είναι έγκλημα....αλλά το βάζο στην ίδια κατηγορία με τον μπάρμπα που πάει το παιδί του στα μπουρδέλα σε μικρή ηλικία. Τι διαφορά έχει?
Saul
Μέγας
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2020
- Like
- 16.416
- Πόντοι
- 3.656
Saul
Μέγας
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2020
- Like
- 16.416
- Πόντοι
- 3.656
Ναι μεν το είπα αλλά δε ξέρω ποιος το κατανόησεΕύγε,για μια φορά είπες κάτι χωρίς ναι μεν αλλά
Η δράση φέρνει αντίδραση, η βία φέρνει βία και το περιθώριο σε κάνει αντιδραστικό. Αυτά είναι δεδομένα.
Οι κοινωνίες όσο περνούν τα χρόνια αλλάζουν...οι διαδικασίες μέσα από τις οποίες αλλάζουν δεν είναι πάντα εύκολες ούτε χωρίς θύματα. Και αυτό είναι δεδομένο.
Κάποτε στην Αμερική δεν μπορούσαν να καταλάβουν πως γίνεται να θεωρείται ο μαύρος ίσος και όχι σκλάβος.
Κάποτε στην Ελλάδα δεν μπορούσαν να καταλάβουν πως γίνεται να ψηφίζουν οι γυναίκες ή να βγουν από την κουζίνα τους και να δουλέψουν.
Κάποτε στην Ελλάδα αν πραγματικά δεν έλεγαν ότι είναι γκέι για να μην φάνε την κοινωνική κατακραυγή.
Κάποτε στην Ελλάδα αν δεν πλήρωνες 300 ευρώ για μια μπλούζα σε θεωρούσαν μπαςκλάς.
Όσο αλλάζουν οι κοινωνίες τόσο αλλάζουν οι συμπεριφορές και αυτά που σήμερα ακούγονται σε κάποιους απίστευτα (όπως το ότι οι γκέιδες έχουν ίσα δικαιώματα) στην Ελλάδα του 2050 μπορεί να είναι η καθημερινότητα.
Για εμένα...το να δέχεσαι ότι ο άλλος τον παίρνει και δεν τον δίνει δεν είναι θέμα τακτ....το δέχεσαι όπως ο άλλος γουστάρει βυζιά και άλλος γουστάρει κοντές. Στην τελική στα παπάρια μου.
Μα το θέμα δεν είναι τα ίσα δικαιώματα. Αυτό δεν το συζητάμε καν. Βλέπεις όμως ότι τα τελευταία χρόνια έχουμε ξεφύγει ΕΝΤΕΛΩΣ. Πχ οι μαύροι στην Αμερική ήθελαν ισότητα. Δεν βγήκαν να θεωρήσουν τους Λευκούς υπανθρώπους. Το ίδιο και οι γυναίκες. Σήμερα όμως ΔΕΝ συμβαίνει αυτό. Σήμερα βγαίνει ο κάθε "καταπιεσμένος" και στρέφεται ενάντια σε ότι μπορείς να φανταστείς.
Πχ βγαίνουν οι γυναίκες και ΑΠΑΙΤΟΥΝ ίσους μισθούς χωρίς όμως να απαιτούν ίση δουλειά. Πχ πόσες γυναίκες υπάρχουν στη ΔΕΗ στα εξωτερικά συνεργεία; Πόσες γυναίκες μπετατζήδες κτλ.
Αντίστοιχα οι μαύροι έρχονται τώρα και θεωρούν ότι όλος ο Δυτικός πολιτισμός είναι κλεμμένος. Από ποιους; Που οι Αρχαίοι Έλληνες πχ έβλεπαν μέχρι τη Σαχάρα γιατί ήταν ΑΔΥΝΑΤΟΝ να τη διασχίσεις. Ποιος πολιτισμός; Εδώ είχαμε ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ. Εκεί τι ακριβώς είχαν; Δείξε μου κάτι αντίστοιχο με τις εφευρέσεις του Αρχιμήδη.
Έτσι και εδώ. Έρχεται ο άλλος και σου λέει αφού με καταπίεζες μέχρι τώρα θα σε γαμήσω από εδώ και πέρα.
Εγώ δεν βλέπω ανθρώπινα δικαιώματα αλλά δυστοπία.
Saul
Μέγας
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2020
- Like
- 16.416
- Πόντοι
- 3.656
Δεν μπορώ να πω ότι τα καταλαβαίνω τα επιχειρήματα αυτά. Βασίζονται κάπου σε κάποια παραδείγματα?Μα το θέμα δεν είναι τα ίσα δικαιώματα. Αυτό δεν το συζητάμε καν. Βλέπεις όμως ότι τα τελευταία χρόνια έχουμε ξεφύγει ΕΝΤΕΛΩΣ. Πχ οι μαύροι στην Αμερική ήθελαν ισότητα. Δεν βγήκαν να θεωρήσουν τους Λευκούς υπανθρώπους. Το ίδιο και οι γυναίκες. Σήμερα όμως ΔΕΝ συμβαίνει αυτό. Σήμερα βγαίνει ο κάθε "καταπιεσμένος" και στρέφεται ενάντια σε ότι μπορείς να φανταστείς.
Πχ βγαίνουν οι γυναίκες και ΑΠΑΙΤΟΥΝ ίσους μισθούς χωρίς όμως να απαιτούν ίση δουλειά. Πχ πόσες γυναίκες υπάρχουν στη ΔΕΗ στα εξωτερικά συνεργεία; Πόσες γυναίκες μπετατζήδες κτλ.
Αντίστοιχα οι μαύροι έρχονται τώρα και θεωρούν ότι όλος ο Δυτικός πολιτισμός είναι κλεμμένος. Από ποιους; Που οι Αρχαίοι Έλληνες πχ έβλεπαν μέχρι τη Σαχάρα γιατί ήταν ΑΔΥΝΑΤΟΝ να τη διασχίσεις. Ποιος πολιτισμός; Εδώ είχαμε ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ. Εκεί τι ακριβώς είχαν; Δείξε μου κάτι αντίστοιχο με τις εφευρέσεις του Αρχιμήδη.
Έτσι και εδώ. Έρχεται ο άλλος και σου λέει αφού με καταπίεζες μέχρι τώρα θα σε γαμήσω από εδώ και πέρα.
Εγώ δεν βλέπω ανθρώπινα δικαιώματα αλλά δυστοπία.
Έχουν καμιά πρακτική εφαρμογή στην κοινωνία μας?
Δεν μπορώ να καταλάβω τι ακριβώς ζητάς δηλαδή? Να μην έχουν τα ίδια δικαιώματα? Να τα έχουν αλλά να λένε ευχαριστώ? Να διατηρήσουμε κάποια στερεότυπα?
Easy Rider
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 4 Νοε 2020
- Κριτικές
- 15
- Like
- 21.843
- Πόντοι
- 6.946
Έλα,μη φοβού, κανείς δε σε κοντράρει ως πρωταθλητή της νιοστολογίας προκειμένου να κατορθώσεις να προσδιορίσεις τη μία και μοναδική άποψη που θα ισαπέχει απ'όλες τις άλλες ...αλλά κι από τον εαυτό της ταυτόχρονα!!!!!!! και θα τις αξιολογεί επίσης ταμπιέν!!!Ναι μεν το είπα αλλά δε ξέρω ποιος το κατανόησε
Saul
Μέγας
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2020
- Like
- 16.416
- Πόντοι
- 3.656
Αυτό που περιγράφεις λέγεται σκέψη και (θα έπρεπε να) το κάνουν όλοι πριν καταλήξουν σε συμπεράσματαΈλα,μη φοβού, κανείς δε σε κοντράρει ως πρωταθλητή της νιοστολογίας προκειμένου να κατορθώσεις να προσδιορίσεις τη μία και μοναδική άποψη που θα ισαπέχει απ'όλες τις άλλες ...αλλά κι από τον εαυτό της ταυτόχρονα!!!!!!! και θα τις αξιολογεί επίσης ταμπιέν!!!
Δεν μπορώ να πω ότι τα καταλαβαίνω τα επιχειρήματα αυτά. Βασίζονται κάπου σε κάποια παραδείγματα?
Έχουν καμιά πρακτική εφαρμογή στην κοινωνία μας?
Δεν μπορώ να καταλάβω τι ακριβώς ζητάς δηλαδή? Να μην έχουν τα ίδια δικαιώματα? Να τα έχουν αλλά να λένε ευχαριστώ? Να διατηρήσουμε κάποια στερεότυπα?
Φυσικά και πρέπει να έχουν τα ίδια δικαιώματα και είναι αδιαπραγμάτευτο.
Σου έφερα κάποια παραδείγματα. Έχεις δει πολλές γυναίκες σε "Βαριές" δουλειές; Αυτό είναι διάκριση; Ρατσισμός; Τι ακριβώς είναι;
Οι Μαύροι στην Αμερική εξακολουθούν και είναι σε γκέτο. Μέχρι και πρόεδρο έβγαλαν αλλά πάλι πρόοδος μηδέν. Πχ στα Νόμπελ υπάρχει ΜΟΝΟ ένας μαύρος στα οικονομικά. Όλοι οι υπόλοιποι είναι στο Ειρήνης και Λογοτεχνίας. Μη μου πεις ότι δεν υπάρχουν ευκαιρίες. Γιατί ένας γεννημένος το 1960 σήμερα είναι 64ων ετών. Στα φετινά Νόμπελ Επιστημών οι μισοί ήταν σε αυτή την ηλικία. Το 2021 ήταν περίπου στα 55 έτη κάποιοι. Να μου πεις επιστημονικός ρατσισμός;
Το θέμα είναι πως έχουμε περάσει στο αντίθετο άκρο. Ότι τώρα που αποκτήσαμε δικαιώματα θα σας γαμήσουμε.
Η τεκνοθεσια γινεται ωστε οι ομοφυλοφιλοι να πλασουν τα παιδια οπως θελουν. Δηλαδη αδυναμα και αυτο βολευει το συστημα. Για αυτο τους προωθουνε τοσο. Ενα παιδι με πουστηδες γονεις θα μαθει να παιζει με κουκλες να δοκιμασει την σεξουαλικοτητα του κτλπ κτλπ
Μεθαυριο θα βγαλει Ι5 στον στρατο,δεν θα αντιδρασει ποτε σε οτιδηποτε του κανουν γιατι θα ειναι μαλθακο και εννοειται θα ειναι υπερ των ανοιχτων συνορων.
Γενικα οι gay βολευουν το συστημα για αυτο τους προωθουν τοσο πολυ και παντου
Μεθαυριο θα βγαλει Ι5 στον στρατο,δεν θα αντιδρασει ποτε σε οτιδηποτε του κανουν γιατι θα ειναι μαλθακο και εννοειται θα ειναι υπερ των ανοιχτων συνορων.
Γενικα οι gay βολευουν το συστημα για αυτο τους προωθουν τοσο πολυ και παντου
Αυτό που περιγράφω λέγεταιΑυτό που περιγράφεις λέγεται σκέψη και (θα έπρεπε να) το κάνουν όλοι πριν καταλήξουν σε συμπεράσματα
τοπολογικό παράδοξο αλλά ομολογώ ότι φέρει και μια κάποια γοητεία βρε αδερφέ.
Saul
Μέγας
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2020
- Like
- 16.416
- Πόντοι
- 3.656
Μα δεν είναι απτά παραδείγματα....οι γυναίκες δεν μπορούν να κάνουν βαριές δουλειές γιατί σωματικά δεν είναι ίδιες με τους άντρες. Υπάρχει διαφορά στην ισότητα και την ομοιότητα. Επίσης βαριές δουλειές δεν μπορεί να κάνει και ένας μπούλης ακόμα και αν έχει την σωματική διάπλαση. θεωρείς ρατσιστικό προς εμάς το να μην βάζουμε τις γυναίκες να γίνουν τορναδόροι? Αισθάνεσαι αδικημένος δηλαδή?Φυσικά και πρέπει να έχουν τα ίδια δικαιώματα και είναι αδιαπραγμάτευτο.
Σου έφερα κάποια παραδείγματα. Έχεις δει πολλές γυναίκες σε "Βαριές" δουλειές; Αυτό είναι διάκριση; Ρατσισμός; Τι ακριβώς είναι;
Οι Μαύροι στην Αμερική εξακολουθούν και είναι σε γκέτο. Μέχρι και πρόεδρο έβγαλαν αλλά πάλι πρόοδος μηδέν. Πχ στα Νόμπελ υπάρχει ΜΟΝΟ ένας μαύρος στα οικονομικά. Όλοι οι υπόλοιποι είναι στο Ειρήνης και Λογοτεχνίας. Μη μου πεις ότι δεν υπάρχουν ευκαιρίες. Γιατί ένας γεννημένος το 1960 σήμερα είναι 64ων ετών. Στα φετινά Νόμπελ Επιστημών οι μισοί ήταν σε αυτή την ηλικία. Το 2021 ήταν περίπου στα 55 έτη κάποιοι. Να μου πεις επιστημονικός ρατσισμός;
Το θέμα είναι πως έχουμε περάσει στο αντίθετο άκρο. Ότι τώρα που αποκτήσαμε δικαιώματα θα σας γαμήσουμε.
Τα γκέτο φυσικά και είναι γέννημα θρέμμα του βιοτικού επιπέδου και της παιδείας. Γκέτο υπάρχουν και εκεί που είναι λευκοί και κινέζοι και παντού. Τι διαφορά έχει? Όπου υπάρχει φτώχεια και αμορφωσιά θα υπάρχει γκέτο.
Όσο για τα νόμπελ....επειδή ούτε εγώ ούτε εσύ (φαντάζομαι) είμαστε νομπελίστες ή επιστήμονες...το να κάνουμε διακρίσεις για το ποιος κατάφερε ή όχι να το αποκτήσει.....είναι μάλλον άτοπο.
Οι άνθρωποι έχουν διαφορετικά χαρακτηριστικά....ε και? Πάλι δεν καταλαβαίνω το επιχείρημα.....τι ακριβώς ψάχνεις να βρεις?
Πως έχουμε περάσει στο αντίθετο άκρο αυτό δεν εξηγείς με κανένα επιχείρημα?
Saul
Μέγας
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2020
- Like
- 16.416
- Πόντοι
- 3.656
Δεν μπορούμε όλοι να σκεφτόμαστε σε αγέλες και να έχουμε την ανάγκη να ενταχθούμε σε μαντρί.Αυτό που περιγράφω λέγεται
τοπογραφικό παράδοξο αλλά ομολογώ ότι φέρει και μια κάποια γοητεία βρε αδερφέ.
Τις περισσότερες φορές δεν η φάση άσπρο - μαύρο τι να κάνουμε?
Saul
Μέγας
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2020
- Like
- 16.416
- Πόντοι
- 3.656
και εντωμεταξύ ενώ εμείς εδώ βλέπουμε εχθρούς που έρχονται να εκφυλίσουν την κοινωνία μας...
διαβάζω ότι στην γάζα χτες ένα 8χρονο κοριτσάκι πέθανε στο νοσοκομείο από ασιτία και αφυδάτωση....
δηλαδή πέθανε από την πείνα.....όλα καλά μόνο μην εισβάλουν οι πούστηδες στην κοινωνία μας αφού όλα τα άλλα τα έχουμε λύσει
διαβάζω ότι στην γάζα χτες ένα 8χρονο κοριτσάκι πέθανε στο νοσοκομείο από ασιτία και αφυδάτωση....
δηλαδή πέθανε από την πείνα.....όλα καλά μόνο μην εισβάλουν οι πούστηδες στην κοινωνία μας αφού όλα τα άλλα τα έχουμε λύσει
ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΠΟΚΟΛΟΣ
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2012
- Like
- 15.240
- Πόντοι
- 3.656
Ναι, εγώ σαν Γονιός (και πάρα πολλοί άλλοι Γονείς) δεν θα αφήσουμε τα παιδιά μας να πάνε σε σπίτια με ομοφυλόφιλους Γονείς. Αυτό θα έχει επίπτωση στην κοινωνικότητα των παιδιών των Ομόφυλων ζευγαριών, άλλο ένα βαρίδι στις πλάτες τους, για το οποίο δεν θα φταίνε μεν, θα το φορτωθούν δεαυτό είναι κάτι άλλο...και το κάνουν οι περισσότεροι γονείς πολύ συχνότερα για διαφορετικούς λόγους.
Για παράδειγμα αν θεωρούν ότι κάποιοι γονείς δεν είναι αρκετά αυστηροί και το παιδί τους είναι ''αλήτης'' δεν αφήνουν το παιδί τους να πάει στο σπίτι τους. Και πολλές άλλες περιπτώσεις....Σε όλες το πρόβλημα το έχουν οι γονείς και όχι τα παιδιά.
ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΠΟΚΟΛΟΣ
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2012
- Like
- 15.240
- Πόντοι
- 3.656
Και που ξέρεις πως θα αντιδράσει ΚΑΙ Ο Μπόκολος, ΚΑΙ οι άλλοι Γονείς; κι όχι βλακωδώς, στα φανερά με φωνές και πράξεις που θα τραβήξουν πάνω τους την προσοχή. Υπόγεια, με σχέδιο, με προετοιμασία, αν νιώσουν ότι απειλούνται τα παιδιά τουςΤο έφερα σαν παράδειγμα ψευδούς καταγγελίας. Και επειδή αρχίζουμε και μιλάμε με όρους ταλιμπάν δε νομίζω κάποιος "κασσελάκης" να είναι πολύ μαλθακός σε τέτοιες καταστάσεις και να ψάξει την αλήθεια.
Βγήκε ο Μπιμπίλας που τόσα χρόνια ήταν καρικατούρα και είπε πως ήταν καταπιεσμένος ενώ τώρα "ελευθερώθηκε". Ποιος ο Μπιμπίλας που έκανε τη "Λάκα" στο Κωνσταντίνου και Ελένης και στο τέλος ντύθηκε και γυναίκα. Θεωρείς πως ένας τέτοιος θα αφήσει τον @ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΠΟΚΟΛΟΣ στην ησυχία του; ΤΟΝ ΞΕΣΚΙΣΕ.
Σόρρυ τοπολογικό εννοούσα,μόλις το διόρθωσα.Δεν μπορούμε όλοι να σκεφτόμαστε σε αγέλες και να έχουμε την ανάγκη να ενταχθούμε σε μαντρί.
Τις περισσότερες φορές δεν η φάση άσπρο - μαύρο τι να κάνουμε?
Ναι ,μα το να συμφωνείς με κάποιον δε σημαίνει ότι θα σε αρπάξει ο λύκος να σε βάλει στο μαντρί.
Μπορεί αύριο να διαφωνήσεις σε κάτι άλλο.
Κατά βάση σημαίνει ότι αντιλαμβάνεσαι μιαν ιεράρχηση προτεραιοτήτων ως άνθωπος/ κοινωνικό όν συμμετέχοντας σε μία συζήτηση όπου διατυπώνονται απόψεις.
Κοινώς δεν είναι όλα το ίδιο σημαντικά σε δεδομένο χρόνο ούτε το ίδιο αντικειμενικά αλλά μάντεψε,ούτε κάν το ίδιο υποκειμενικά.
Οπότε και θα ακουστούν εκ προοιμίου διαφορετικές ή και παρόμοιες απόψεις.
Η διαρκής ισοπέδωσή τους και η διαρκής αποδόμησή ολονών ταμπιέν χάριν μιάς καταφαντασίαν αντικειμενικότητας μοιάζει ωσαν η εφαρμογή της προκρούστειας κομμουνιστικής λογικής στον κόσμο των σκέψεων.
Εγώ θα σου πώ ναί,γαμάω το Μαράκι και την Ελενάρα τη μπαρμπουνάρα αλλά η Αντζελίνα μου την ανάβει γιατί ψευδίζει κι η μύτη της έχει μεγαλώσει από τα ψέμματα πού λέει αλλά είναι τρελλιάρα.
Έ δεν είναι όλες το ίδιο...ΤΩΡΑ!
Saul
Μέγας
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2020
- Like
- 16.416
- Πόντοι
- 3.656
Εγώ θα σου πω σε 2 σκέλη....Σόρρυ τοπολογικό εννοούσα,μόλις το διόρθωσα.
Ναι ,μα το να συμφωνείς με κάποιον δε σημαίνει ότι θα σε αρπάξει ο λύκος να σε βάλει στο μαντρί.
Μπορεί αύριο να διαφωνήσεις σε κάτι άλλο.
Κατά βάση σημαίνει ότι αντιλαμβάνεσαι μιαν ιεράρχηση προτεραιοτήτων ως άνθωπος/ κοινωνικό όν συμμετέχοντας σε μία συζήτηση όπου διατυπώνονται απόψεις.
Κοινώς δεν είναι όλα το ίδιο σημαντικά σε δεδομένο χρόνο ούτε το ίδιο αντικειμενικά αλλά μάντεψε,ούτε κάν το ίδιο υποκειμενικά.
Οπότε και θα ακουστούν εκ προοιμίου διαφορετικές ή και παρόμοιες απόψεις.
Η διαρκής ισοπέδωσή τους και η διαρκής αποδόμησή ολονών ταμπιέν χάριν μιάς καταφαντασίαν αντικειμενικότητας μοιάζει ωσαν η εφαρμογή της προκρούστειας κομμουνιστικής λογικής στον κόσμο των σκέψεων.
Εγώ θα σου πώ ναί,γαμάω το Μαράκι και την Ελενάρα τη μπαρμπουνάρα αλλά η Αντζελίνα μου την ανάβει γιατί ψευδίζει κι η μύτη της έχει μεγαλώσει από τα ψέμματα πού λέει αλλά είναι τρελλιάρα.
Έ δεν είναι όλες το ίδιο...ΤΩΡΑ!
1. Όλες οι συζητήσεις είναι ωραίες και ανθρώπινες...και όλες οι γνώμες σεβαστές (εκτός αν μιλάμε για προτροπή σε εγκλήματα...) και θα σου πω επίσης ότι μια συζήτηση που συμφωνούν ή διαφωνούν όλοι δεν έχει ουσία. Επειδή όλοι όμως όλοι έχουμε από μια άποψη...αλλά δεν την διαμορφώνουμε όλοι με τα ίδια κριτήρια...εσύ μπορεί να εκφράζεσαι με βάση κάποιες προτεραιότητες που αφορούν το αξιακό σου σύστημα... και ο άλλος με βάση τα βιώματα και τα κόμπλεξ του ή επειδή βαριέται να σκεφτεί.
Αυτό που αποκαλείς εσύ καταφαντασίαν αντικειμενικότητα για κάποιον άλλον μπορεί να είναι ο τρόπος που προσπαθεί να ερμηνεύσει τα πράγματα.....επίσης....δεν είδα κανέναν εδώ να λέει ''μάλλον έχω άδικο'' όλοι δίκιο έχουμε εδώ μέσα....μάλλον γεμίσαμε αντικειμενικότητα...
2. Όλος ο διάλογος και οι γνώμες και οι απόψεις είναι ωραίες και πολιτισμένες....μέχρι να έρθουμε όλοι εμείς και να σε πούμε ανώμαλο επειδή γουστάρεις την μυτόγκα της ατζελίνας και να σε θέσουμε στο περιθώριο. Τότε δεν θα το βλέπεις τόσο πολιτισμένα και μάλλον ούτε τόσο ''αντικειμενικά''.
Αυτό ισχύει για τα πάντα σχεδόν...συνήθως μαζεύονται οι χορτασμένοι να συζητήσουν για το αν οι πεινασμένοι πρέπει να φάνε....χωρίς να τους συμπεριλάβουν στην συζήτηση αφού είναι η πλειοψηφία. Και αυτή είναι η σημερινή εφαρμογή της Δημοκρατικής λογικής.
Οπότε όλα καλά αρκεί να μη σου τύχει να γεννηθείς στην μειοψηφία....γκέι, δύσμοροφος, χαζός, πρόσφυγας, φτωχός οπουδήποτε εκτός του δυτικού κόσμου...κτλπ.
Αυτά.
Saul
Μέγας
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2020
- Like
- 16.416
- Πόντοι
- 3.656
Και αφού το ξέρεις ότι δεν θα φταίνε γιατί θα το κάνεις?Ναι, εγώ σαν Γονιός (και πάρα πολλοί άλλοι Γονείς) δεν θα αφήσουμε τα παιδιά μας να πάνε σε σπίτια με ομοφυλόφιλους Γονείς. Αυτό θα έχει επίπτωση στην κοινωνικότητα των παιδιών των Ομόφυλων ζευγαριών, άλλο ένα βαρίδι στις πλάτες τους, για το οποίο δεν θα φταίνε μεν, θα το φορτωθούν δε