raopau
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2012
- Like
- 22.105
- Πόντοι
- 5.006
το 41τακατο διπλασιοΤι ειναι το 82%?
το 41τακατο διπλασιοΤι ειναι το 82%?
Ανδρουλάκη θα διαφωνήσω,αλλά ναι για τωρα Νέα Δημοκρατία παίζει χωρίς αντίπαλο είναι γεγονός.Την προτιμώ και εγώ.Ούτως ή αλλως οι μονοι σοβαροι εκει μεσα ειναι ο Κουλης και ο Ανδρουλακης. Βλεπεις τους υπολοιπους και απορεις, αυτοί εκπροσωπούν κόσμο? Τελικα η μονη λυση ειναι να ξαναπανε ΝΔ και ΠΑΣΟΚ απο 40%. Το πειραμα του 2012 που δοθηκε η ευκαιρια σε καθε τραχανά να μας εκπροσωπει στη Βουλη απεδειξε οτι ο παλαιο-δικομματισμός ειναι ό,τι το καλυτερο για τη χωρα
Τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας του νήματος λεωΠοιο 82% ψήφισε κατά, πού?
Ναι ρε παλικαρι μου, αλλά δεν μπορει να κυβερναει η ΝΔ στον αιωνα τον άπαντα, καποια στιγμη πρεπει να αναλαβει και κανενας αλλος. Και εν προκειμενω παλι καλα να λεμε που υπάρχει και ο Ανδρουλακης, που τουλαχιστον ειναι κανονικος πολιτικος.Ανδρουλάκη θα διαφωνήσω,αλλά ναι για τωρα Νέα Δημοκρατία παίζει χωρίς αντίπαλο είναι γεγονός.Την προτιμώ και εγώ.
Όποιος ακούει τον Σκέρτσο και ψηφίζει Νέα Δημοκρατία θα πρέπει να ανατριχιαζει. Δε μπορεί να τα ζούμε αυτά ρε!Ανδρουλάκη θα διαφωνήσω,αλλά ναι για τωρα Νέα Δημοκρατία παίζει χωρίς αντίπαλο είναι γεγονός.Την προτιμώ και εγώ.
Α μαλισταΤα αποτελέσματα της ψηφοφορίας του νήματος λεω
Για καποιον περιεργο λογο δεν ανατριχιαζω τύπε, ενω εχω ψηφισει ΝΔ. Πώς το εξηγεις?Όποιος ακούει τον Σκέρτσο και ψηφίζει Νέα Δημοκρατία θα πρέπει να ανατριχιαζει. Δε μπορεί να τα ζούμε αυτά ρε!
Ούτως ή αλλως οι μονοι σοβαροι εκει μεσα ειναι ο Κουλης και ο Ανδρουλακης. Βλεπεις τους υπολοιπους και απορεις, αυτοί εκπροσωπούν κόσμο? Τελικα η μονη λυση ειναι να ξαναπανε ΝΔ και ΠΑΣΟΚ απο 40%. Το πειραμα του 2012 που δοθηκε η ευκαιρια σε καθε τραχανά να μας εκπροσωπει στη Βουλη απεδειξε οτι ο παλαιο-δικομματισμός ειναι ό,τι το καλυτερο για τη χωρα
Γιατι, σκεφτεσαι να ψηφισεις τιποτα αλλο? Με επεισεςτυπε για ποτε το υπολογιζεις να μας πλακωσεις στα τσιμπουκια ολους εδω μεσα ωστε να ψηφισουμε νδ στις επομενες εκλογες?
παλι νδ θα ψηφισω αλλα μην χαιρεσαι ρε μουνοσκυλο!Γιατι, σκεφτεσαι να ψηφισεις τιποτα αλλο? Με επεισες
Αυτο ειναι το παραδοξο ρε τύπεπαλι νδ θα ψηφισω αλλα μην χαιρεσαι ρε μουνοσκυλο!
Βιάζεσαι πολύ, τύπε.Τιποτα δεν θα παιχτεί.
Σιγα το ζητημα που θα δημιουργησει και προβλημα.
εισαι ο πορτοσαλτε του σαιτΑυτο ειναι το παραδοξο ρε τύπε
Πολλοι εδω μεσα ψηφιζουν ΝΔ αλλά πανω στην καλπη σκεφτονται εμενα και στενοχωριουνται επειδη θα χαρω με το αποτελεσμα
Σου εχω πει οτι τον Πορτοσάλτε τον σιχαινομαι?εισαι ο πορτοσαλτε του σαιτ
σου εχουν πει οτι σε σιχαινονται?Σου εχω πει οτι τον Πορτοσάλτε τον σιχαινομαι?
Με σιχαινονται αυτοι που θα με ανησυχουσε αν δεν με σιχαινοντανσου εχουν πει οτι σε σιχαινονται?
Πριν 80 χρονια, ενα δικαστηριο καταδικασε για ομοφυλοφιλια (και οδηγησε στην αυτοκτονια) εναν ανθρωπο που ουσιαστικα εσωσε τη Μεγαλη Βρεττανια απο τους Γερμανους στον Β ΠΠ. Τον Τούρινγκ. Τότε βεβαια, καποιοι ελεγαν "καλα του κάνανε του πουσταρα". Σημερα, οσοι το διαβαζουν ανατριχιαζουν με αυτο που εγινε τότε.Ο Σαμαράς καλά τα είπε, αλλά δεν έχει νόημα πλέον.