1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
είμαι κεφάτη ψωνίζω απ του Βερόπουλου......οκ..εισαι γελαστος μαλακας..
είμαι κεφάτη ψωνίζω απ του Βερόπουλου......οκ..εισαι γελαστος μαλακας..
ποτε θα τον γαμησουμε τον χαχανουλη?οκ..εισαι γελαστος μαλακας..
ε ποιος φταιει μωρε σεσημασμενε???ο κροκους???λυσεις υπαρχουν για ολους..εξυπνο παλληκαρι εισαι,τραβα λοιπον τον δρομο που χαραξε ο βουλγαρακης..τι περιμενεις???να σου δωσουν το βραβειο του γελαστου μαλακα???εγώ φταίω; Ενας απλός μισθοσυντήρητος είμαι που δεν μπορώ να κρύψω τίποτα.....
Εκτός από το αυτοκίνητο και τις βενζίνες που μου παραχωρεί η εταιρεία.....
Ο κολλητός μου έχει χάσει τον ύπνο του... Με ένα τριαμισάρι και ένα δίλιτρο και 30 χιλιάρια δήλωση βλέπει τον χορσεχατ στον ύπνο του....
Τώρα είπαμε να ανοίξουμε μια ΕΠΕ να τα βάλουμε εκεί με λίζινγκ να μπορεί τουλάχιστον να τον πάρει ο ύπνος......
ποτε θα τον γαμησουμε τον χαχανουλη?
οι εχοντες δεν προκειται να πληγουν απο οποιοδηποτε μετρο αφου οδηγουν αυτοκινητα που ειτε ανηκουν σε καποια απο τις εταιρειες τους,ειτε τα εχουν χρονομισθωσει..
οι υπολοιποι οπως ο αληταμπουρας mc,απλα κλαψτεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε..
Υ.Γ καλος μαλακας εισαι ρε περσονα..
Κι εγώ μισθοσυντήρητος είμαι ρε μάστορα...εγώ φταίω; Ενας απλός μισθοσυντήρητος είμαι που δεν μπορώ να κρύψω τίποτα.....
Εκτός από το αυτοκίνητο και τις βενζίνες που μου παραχωρεί η εταιρεία.....
Ο κολλητός μου έχει χάσει τον ύπνο του... Με ένα τριαμισάρι και ένα δίλιτρο και 30 χιλιάρια δήλωση βλέπει τον χορσεχατ στον ύπνο του....
Τώρα είπαμε να ανοίξουμε μια ΕΠΕ να τα βάλουμε εκεί με λίζινγκ να μπορεί τουλάχιστον να τον πάρει ο ύπνος......
ωραιο αβαταρ,με καυλωσες μεσημεριατικαχού ρε τουρκάλες....
όλο λόγια αλλά φοβάστε να περπατήσετε με την περσόνα στα μπουρδέλαααααααα...
Μόνο στο Καραισκάκη κουνάτε το κωλαράκι σας.....
αυτά να μου τα πεις στις γραμμές τοτ Τρένου μουνάκι......ωραιο αβαταρ,με καυλωσες μεσημεριατικα
απειρες φορες το εχω ξεσκισει στο γαμησι μετα ξυλου
μην σπας τα στεγανα ρε σεσημασμενε..αυτά να μου τα πεις στις γραμμές τοτ Τρένου μουνάκι......
καλαμποκοπρεζάκια
Ασε ρε μάστορα μεσημεριάτικα.....πίσω κ μέσα απ'τα σχολεία σας κρύβονται τα ψευτοχουλιγκάνια σας......αυτά να μου τα πεις στις γραμμές τοτ Τρένου μουνάκι......
καλαμποκοπρεζάκια
Κάποτε ναι...μετράγατε...τώρα απλά δέρνουμε τα πιτσιρίκια σας κ πίνουμε καφέ στην πλατεία....
γιες μάστερ.μην σπας τα στεγανα ρε σεσημασμενε..
κάποτε εγραψες η καπότε???Σ αυτούς τους "κάποτε" να τα πεις αυτά....
δε γαμάω δεκαοχτούρες λέμε........κάποτε εγραψες η καπότε???
μεσα εξω in out
[youtube=425,350]jxdE8jac_OM&feature=related[/youtube]
Εγώ τους κάποτε τους σέβομαι μάστερ... ;) ;) ;)Σ αυτούς τους "κάποτε" να τα πεις αυτά....
το ξέρω ανεψιέ.....Εγώ τους κάποτε τους σέβομαι μάστερ...
Ασ'τον ρε...θα τον γαμήσει ο φεθρυς αυτόν.....xa xa xa xa...το ξέρω ανεψιέ.....
σε πειράζω.......
τάιζε που και που τη δεκαοχτούρα γιατί μας τα έχει κάνει τσουρέκια το καλαμποκοπρεζόνι.
δεν γαμαω στρακια και ειδικα σεσημασμενατο ξέρω ανεψιέ.....
σε πειράζω.......
τάιζε που και που τη δεκαοχτούρα γιατί μας τα έχει κάνει τσουρέκια το καλαμποκοπρεζόνι.
παιζει με τον σκυλο μου τωραΑσ'τον ρε...θα τον γαμήσει ο φεθρυς αυτόν.....xa xa xa xa...