Νέα

Τεκμήρια Διαβίωσης

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 43
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Εξαιρούνται από τα τεκμήρια διαβίωσης τα ΙΧ αυτοκίνητα έως 2.000 κυβικά

Η χρήση ΙΧ αυτοκινήτων ως και 2.000 κυβικά εκατοστά δεν θα υπάγεται στα νέα μέτρα για τα τεκμήρια διαβίωσης, όπως φέρεται να διαβεβαίωσε ο υπουργός Οικονομίας Γ.Αλογοσκούφης τους εκπροσώπους των Εισαγωγέων Αντιπροσώπων Αυτοκινήτων.

**Εμείς με τα 3.600 κυβικά δηλαδή τι φταίμε και πρέπει να πληρώσουμε το μπουρδέλο το κράτος ΣΑΣ ??????  :grin: :grin: :grin: :grin:

Επισκέπτης
Μπορεις αλλα οχι στους καροδρομους της Ευρωπαικης ουγκαντας
Άσε αδερφέ...άμα έχεις άλογο...κ τελικά καταφέρνεις να μην το χαίρεσαι....ΑΡΧΙΔΙΑ....
Δεν μπορώ να μιλήσω για το όνειρό μου...το SLR...

Kατά τ'άλλα...ας μείνουμε στο θέμα μας...:P

Επισκέπτης
Άσε αδερφέ...άμα έχεις άλογο...κ τελικά καταφέρνεις να μην το χαίρεσαι....ΑΡΧΙΔΙΑ....
Δεν μπορώ να μιλήσω για το όνειρό μου...το SLR...

Kατά τ'άλλα...ας μείνουμε στο θέμα μας...:P

αν χρειαστείς SLR let me know ;)

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
Η χρήση ΙΧ αυτοκινήτων ως και 2.000 κυβικά εκατοστά δεν θα υπάγεται στα νέα μέτρα για τα τεκμήρια διαβίωσης, όπως φέρεται να διαβεβαίωσε ο υπουργός Οικονομίας Γ.Αλογοσκούφης τους εκπροσώπους των Εισαγωγέων Αντιπροσώπων Αυτοκινήτων.

Μόνο όμως για το πρώτο αυτοκίνητο! Για το δεύτερο, ακόμη και από τα 900 κυβικά έχει τεκμήριο. Να τα λέμε όλα!

stevestar

Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2006
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
1
τρελο παρτυ για μερσεντες και αουντι με τα 1800αρια. Παντως ακουστηκε οτι δεν θα ειναι τεκμηριο διαβιωσης οπως ισχυε παλια αλλα θα ειναι βασει του κοστους συντηρησης ενος αυτοκινητου συμφωνα με τα κυβικα του, κατι που ειναι και απολυτα σωστο. Αυτο κι αν γινει δεν αναιρει βεβαια την ηλιθια πολιτικη που ακολουθειται που ολα σχεδιαζονται και ανακοινωνονται στο ποδι και οταν υπαρχει κατακραυγη τα κανουμε γαργαρα.

Valentino_Rossi

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
13
Πόντοι
16
ευτηχως δωσαμε το ΤΤ δεν λες; θα σε σκιζανε.... Persona εχει πολλες τσεπες το παντελονι σου;;; RX ΣΕ λεω δεν μακους

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
ευτηχως δωσαμε το ΤΤ δεν λες; θα σε σκιζανε.... Persona εχει πολλες τσεπες το παντελονι σου;;; RX ΣΕ λεω δεν μακους
δηλωμένα στην εφορία έχω ένα 2λιτρο, ένα 2λιτρο, ένα 1.4 και ένα 1.1.
Αυτά που δηλώνω δικαιολογούν μέχρι και Α με γκε......
Με πιάνειςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς;;;;;
Είμαι νομοταγής πολίτης εγώ..........

Επισκέπτης
οι εχοντες δεν προκειται να πληγουν απο οποιοδηποτε μετρο αφου οδηγουν αυτοκινητα που ειτε ανηκουν σε καποια απο τις εταιρειες τους,ειτε τα εχουν χρονομισθωσει..
οι υπολοιποι οπως ο αληταμπουρας mc,απλα κλαψτεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε..
Υ.Γ καλος μαλακας εισαι ρε περσονα..

Valentino_Rossi

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
13
Πόντοι
16
δηλωμένα στην εφορία έχω ένα 2λιτρο, ένα 2λιτρο, ένα 1.4 και ένα 1.1.
Αυτά που δηλώνω δικαιολογούν μέχρι και Α με γκε......
Με πιάνειςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς;;;;;
Είμαι νομοταγής πολίτης εγώ..........
αυτους αλλιως τους λεω εγω αλλα σε συμπαθω και λεει

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
αυτους αλλιως τους λεω εγω αλλα σε συμπαθω και λεει
το ξέρω ότι είμαι μαλάκας.....
αλλά τουλάχιστον όταν ανακοινώνει μαλακίες ο χορσχατ δεν τρέχω να ακυρώσω παραγγελίες αλλά βάζω τα γέλια......
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
οι εχοντες δεν προκειται να πληγουν απο οποιοδηποτε μετρο αφου οδηγουν αυτοκινητα που ειτε ανηκουν σε καποια απο τις εταιρειες τους,ειτε τα εχουν χρονομισθωσει..
οι υπολοιποι οπως ο αληταμπουρας mc,απλα κλαψτεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε..
Υ.Γ καλος μαλακας εισαι ρε περσονα..
εγώ φταίω; Ενας απλός μισθοσυντήρητος είμαι που δεν μπορώ να κρύψω τίποτα.....
Εκτός από το αυτοκίνητο και τις βενζίνες που μου παραχωρεί η εταιρεία.....
Ο κολλητός μου έχει χάσει τον ύπνο του... Με ένα τριαμισάρι και ένα δίλιτρο και 30  χιλιάρια δήλωση βλέπει τον χορσεχατ στον ύπνο του....
Τώρα είπαμε να ανοίξουμε μια ΕΠΕ να τα βάλουμε εκεί με λίζινγκ να μπορεί τουλάχιστον να τον πάρει ο ύπνος......

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom