Νέα

Τεχνικη διαβασματος

• Μέλος που άνοιξε το νήμα palikariomorfo
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 45
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.259
Πόντοι
8.535
Αν με ρωτάς τί γινόταν στην τουαλέτα και αν είχα και "ζωντανά" παραδείγματα ρευστών, όχι, απλά είχε ησυχία, δεν υπήρχε κάτι να μου αποσπά την προσοχή και σε ελάχιστες "συνεδρίες" ξεπετούσα ύλη ολόκληρου εξαμήνου....
οχι σε ρωτησα αν εισαι Χημικος μηχανικος...λογω του μαθηματος μηχανικη ρευστων.

OP
OP
P

palikariomorfo

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουν 2015
Like
26
Πόντοι
1
Μου κάνει εντύπωση πως ρωτάει κάτι τέτοιο ένας φοιτητής ιατρικής. Αναπολώ την εποχή την τεσσάρων Δεσμών.
Ο τρόπος διαβάσματος είναι αυτό που περιέγραψε ο rapau. Ετσι πέρασα κι εγω το πανεπιστήμιο σε εννέα εξάμηνα.

Δεν ξερω για πιο παλιες εποχες αλλα πλεον η διαφορα στην ποσοτητα της υλης μεταξυ πανεπιστημιου και λυκειου ειναι τουλαχιστον...χαωδης. Τουλαχιστον στην δικια μας σχολη. Μιλαμε για συγγραματα-τερατα. Ας πουμε οτι προσπαθω να βρω εναν πιο αποδοτικο τροπο διαβασματος, για αυτο και ρωτησα συμβουλες μιας και απο οτι εχω καταλαβει το φορουμ εχει και μπουρδελιαρηδες φοιτητες και πτυχιουχους πανεπιστημιου/ΤΕΙ... Ισως ο τροπος με καλη αναγνωση/κατανοηση του αρχικου κεφαλαιου και μετεπειτα καταγραφη των σημειων-κλειδιων σε σημειωσεις να ειναι καλος τροπος...

Επισκέπτης
Δεν ξερω για πιο παλιες εποχες αλλα πλεον η διαφορα στην ποσοτητα της υλης μεταξυ πανεπιστημιου και λυκειου ειναι τουλαχιστον...χαωδης. Τουλαχιστον στην δικια μας σχολη. Μιλαμε για συγγραματα-τερατα. Ας πουμε οτι προσπαθω να βρω εναν πιο αποδοτικο τροπο διαβασματος, για αυτο και ρωτησα συμβουλες μιας και απο οτι εχω καταλαβει το φορουμ εχει και μπουρδελιαρηδες φοιτητες και πτυχιουχους πανεπιστημιου/ΤΕΙ... Ισως ο τροπος με καλη αναγνωση/κατανοηση του αρχικου κεφαλαιου και μετεπειτα καταγραφη των σημειων-κλειδιων σε σημειωσεις να ειναι καλος τροπος...
εχει κρυο βουκουρεστι τωρα;

ass_kavlos

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2009
Κριτικές
2
Like
27
Πόντοι
66

Λίγο να έψαχνες... Λίγο.

www.in2life.gr/everyday/howto/article/127221/grhgoro-diavasma-tips-gia-na-kerdizete-hrono.html]http://www.in2life.gr/everyday/howto/article/127221/grhgoro-diavasma-tips-gia-na-kerdizete-hrono.html[/url]

www.eduportal.gr/starthgikes-meleths/]http://www.eduportal.gr/starthgikes-meleths/[/url]

www.foxnews.com/story/2009/03/31/if-can-raed-tihs-msut-be-raelly-smrat.html]http://www.foxnews.com/story/2009/03/31/if-can-raed-tihs-msut-be-raelly-smrat.html[/url]

εχει κρυο βουκουρεστι τωρα;

Πιο  :jerking: πεθαίνει.

Κώστας Λαδάκης

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.525
Πόντοι
2.886

Εσύ Ασσ καβλε τι έχεις σπουδάσει ;

Φιλολογία, Θεολογία ;    :priest:

Μάλλον όχι, θετικές επιστήμες.

Θυμάσαι καθόλου τα Μαθηματικά του Λυκείου ;

OP
OP
P

palikariomorfo

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουν 2015
Like
26
Πόντοι
1

TOMMY DEVITO

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2013
Κριτικές
388
Like
8.919
Πόντοι
25.056
Υπαρχει τεχνικη γρηγορου διαβασματος.Διαβαζεις περιπου 7 φορες πιο γρηγορα! Την ειχε χρησιμοποιησει ο Γουντι Αλλεν.Αστειευομενος μιλωντας για το τεραστιο τριτομο εργο του Τολστοι Πολεμος και Ειρηνη ειπε Μιλαει για τη Ρωσια! :grin:

danos65

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Εαν χρειαζεται να το ξερεις καλα προτεινω να ακολουθησεις την συμβουλη του talladmirer. Εαν ,οχι, τοτε οι απαντησεις των Bardamu και Πορνολορδου ειναι αυτες που ψαχνεις.Καλυτερα ,ομως , να μην αποστιθιζεις.Γεμιζει ο νους με πραγματα που δεν σβυνουν και μετα δυσκολευεται να αποθηκευσει τα καινουργια.

ass_kavlos

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2009
Κριτικές
2
Like
27
Πόντοι
66
Eυχαριστω για τα link εχω ψαξει στο ιντερνετ αρθρα, ομως εγραψα στο φορουμ για να ακουσω κατα κυριο λογο προσωπικες αποψεις επι του θεματος.

:hi:

Ψάξε και το νικ που λέει παραπάνω ο παίκτης leukos_arapis.

Είναι συνάδελφός σου, και μάλιστα και απόφοιτος της Λεοντείου, και όλο και κάτι θα ξέρει.

;)

Babouinos

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2015
Like
64
Πόντοι
1
καθως κανεις απλη αναγνωση το βιβλιο, κρατα διπλα σε κολλες αναφορας σημειώσεις..κατηγοροποιησε τις και αριθμησε τις ανα κεφαλαιο, σημειωνε μονο τα βασικα και σημαντικα...εγω παντα αυτό εκανα και εβγαζα κανα βιβλιο 500+ σελιδων, σε 10 το πολύ κολλες αναφορας....
ετσι και περνουσα τα μαθηματα και μου εμενε πολύτιμος χρονος να γαμαω τις συμφοιτήτριες μου  :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker:
  :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel:

talladmirer

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2007
Like
19
Πόντοι
16

Επισκέπτης
Τη λενε πουθενά μηχανική των ρευστων και οχι ρευστομηχανικη; :think:

kazanas

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2009
Like
4
Πόντοι
1
Γεια παιδια επειδη το bourdela εχει και φοιτητες, επιστημονες, μορφωμενους μπουρδελιαρηδες αν θελετε πειτε καμια ιδεα για τροπο διαβασματος συγγραματος αποδοτικο ωστε να μενουν χρησιμες πληροφοριες για να γραψουμε καλα εξεταστικη... Ειμαι φοιτητης στην ιατρικη οποτε το διαβασμα ειναι κατα κυριο λογο ''αποστηθισης'' οχι ασκησεις και τετοια δλδ δεν προυποθετει απλα αυτο που διαβαζω να το κατανοησω πρεπει να το ξερω και καλα...

κάθε 60 σελίδες θα βαράς και μια μαλακία ... εγγυημένη αφομοίωση και εμπέδωση!

talladmirer

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2007
Like
19
Πόντοι
16
ρευστά κάνουν επίσης μηχανολόγοι , πολιτικοί , Ναυπηγοί κτλ καθως και κάποιοι σε ΤΕΕ
όχι μόνο ρευστομηχανική αλλά και κυρίως ρευστοδυναμική... που εκεί είναι τα πιο σοβαρά

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom